Перейти до змісту

Школа: мобілки і шкільна форма

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Учень, який прийшов у навчальний заклад - повинен дотримуватися вимог, які ставляться законодавством до учнів і закладів. Зокрема - вчитися, а не слухати музику. Якщо ти сидиш на уроках, не вчишся, а слухаєш музику - відповідно, ти не засвоюєш навчальний матеріал. Твої знання не відповідають встановленим нормам, і за наслідками чверті / навчального року тебе слід відрахувати. навіть якщо ти поважаєш вчителів і свою маму зокрема. Але школа для того й дається, щоб з дитини щось виросло в майбутньому, а не черговий неук-фахівець, яких в нас і так 80%.

Це дикий стереотип, справа не в поведінці а взагалі в бажанні щось знати і вміти, знаю купу людей якім в школі затуркали моск такими ж стереотипами до клема, і що з них вишло - все що вони роблять дається їм скаженно тяжко бо їх так привчили.

Якщо учень хоче слухати плеєр - значить йому нудно, якщо йому нудно, необхідний інший підхід, можливо навіть індивідуальний, вчителі в нас нажаль такому рівню в більшості не відповідають, а яке викладання такі й знання.

Так приміром я не тещо на уроках/парах слухав плеєр, я тупо не ходив, і при цьому це не заважало мені вміти і знати так само, або навіть більше ніж медалісти та червонодипломщіки, я звичайна жертва нашої навчальної системи, я можу опрацьовувати інформацію дуже швидко(порівняно з іншими в 2-3 раза швидше), але мене треба зацікавити, віднестись індивідуально, що я в принципі і отримував частково(все таки є гарні викладачі але дуже мало).

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
я звичайна жертва нашої навчальної системи, я можу опрацьовувати інформацію дуже швидко

Залишається лише повірити. Хоча в мене склалася думка, що ти звичайна жертва своїх іллюзій та віри у власну нів'є......нність.

Опубліковано
Залишається лише повірити. Хоча в мене склалася думка, що ти звичайна жертва своїх іллюзій та віри у власну нів'є......нність.

Думай як знаєш - мені то що до того , але мислиш ти явно стереотипами.

Опубліковано

Забули про особистості. .

Дехто ходить в школу - бо так треба, так сказали і т.д. Щодо викладення матеріалу, чому тоді всім іншим не скушно?

Стереотипи:

Fagot - ти хіба не по тим же стереотипам вчився? Тому й розумний, дискутуєш, відстоюєш власну думку..

Yarchik - +1 :) Ще б договір заключити при вступі дитини в школу. Де будуть чітко зазначені права та обов'язки обох сторін. І мали б ми фахівців найвищого Ґатунку.

Слухання плеєру: в першу чергу зневага! taras111, ти мами свої спитай, чи приємно їй було б бачити учнів із навушниками у вухах, на своєму уроці.

Є 2 варіанти розвитку подій:

1) накричати, заставити вийняти навушники і сховати телефони, потім далі продовжувати урок.

2) незважаючи ні на кого викласти матеріал, і провести на наступний урок контрольну чи самостійну, на знання пройденого. Щоб потім побігав один з другим в кінці семестру, повиклянчував оцінку.. і згадати тоді той плеєр.

Ми не в США, менталітет не той.

Опубліковано

перечетал свои посты старые пффффф оч стыдно стало :Д

вчителі в нас нажаль такому рівню в більшості не відповідають, а яке викладання такі й знання
вот за это +1.

Например щас 11 классы проходят ЗНО, что бы к нему нормально подготовится нужно нанимать кучу "тирипититарафф", ибо в школе просто нереально подготовится, об этом говорят сами учителя...

1) накричати, заставити вийняти навушники і сховати телефони, потім далі продовжувати урок.

2) незважаючи ні на кого викласти матеріал, і провести на наступний урок контрольну чи самостійну, на знання

наорать - это да но не со всеми проходит )))

контрольную на след урок - сейчас каждый урок как бы спланирован на подготовку к ЗНО, так что не выход.

щас как бы каждый "родитель" ставит подпись под договором что ученеги должны ходить строго в форме и использовать в школе тлфны запрещается, но как бы всем пох на это :(((((

Опубліковано
наорать - это да но не со всеми проходит )))

а що, можуть неадекватно зреагувати? Чи як?

контрольную на след урок - сейчас каждый урок как бы спланирован на подготовку к ЗНО так что не выход.

є ше не тільки 11 класи.

щас как бы каждый "родитель" ставит подпись под договором что ученеги должны ходить строго в форме и использовать в школе тлфны запрещается, но как бы всем пох на это sad.gif((((

просто нікого за порушення (читай, недотримання договору) зі школи не вигнали, а батьків не наказали штрафом..

Опубліковано
а що, можуть неадекватно зреагувати? Чи як?

Могут и реагировали :(

є ше не тільки 11 класи.

с 10 класса готовят к ЗНО))

9й класс к экзаменам готовят..

8 и тд вроде бы не такие буйные)

Опубліковано

ЗНО - зовнішнє незалежне оцінювання.

Щось ви далеко зайшли... Недоліки в освіті були і є. І ці недоліки можна скласти у величезний список.

Це не вчителі не відповідають ЗНО, а навпаки, імхо. І проблема в тому, що шкільний матеріал не відповідає вступному!!! А вчителі виконують міністерські програми.

До того ж, навчальні програми перенасичені матеріалом, який забувається учнями дуже швидко і є непотрібним для життя.

При вивченні матеріалу головне мотивація. І як би вчитель не скакав перед учнями, намагаючись зацікавити - на 100% аудиторію не зацікавить. З такою комплектацією - по 30 учнів, особистісно-орієнтоване навчання важко реалізувати.

До того ж, пріорітетом сьогоднішньої загальноосвітньої школи є не лише знання, оскільки вони втрачаються без навиків, а "навчитись вчитись". Головне орієнтуватись в шаленному інформаційному просторі і бути здатним віднайти необхідну інформацію при потребі.

Це все моя власна думка :)

Опубліковано

ну оно так и щас)))

просто учителя стараются давать по 2 темы за занятие) потому что сложность зно (тестирование) немного недотягивает до того уровня который преподают в обычных школах (вот они и стараются еще материал дополнительный давать), поэтому на подготовке именно к тестированию и акцентируется все внимание ))

Опубліковано

Ну, а якщо вчителі намагаються подати саме те, що буде у ЗНО, а воно із плеєром... хто тоді кому лікар?

Зайвий раз переконуєшся - добро наказується.

Опубліковано
Головне орієнтуватись в шаленному інформаційному просторі і бути здатним віднайти необхідну інформацію при потребі.

Урок гугла і всі щасливі :)))

Опубліковано
необхідний інший підхід, можливо навіть індивідуальний

Ну так які проблеми? Оплати роботу викладачів і будуть з тобою займатися окремо, бо ти НЕ ТАКИЙ як всі :)

Дит. садок, чесно слово.

Опубліковано

Хожу на Курсы в ЛНТУ ( как бы к ЗНО подготавливают ) скажу так, то что в ЛНТУ дают (и говорят что такое будит на ЗНО) вообще не Похоже на школьную программу! и люди говорят что, ТО что будит на ЗНО ,по школьной программе все не дают.

так что Соглашусь с Мики что *тирипититороф* надо много ,что бы нормально сдать .

То есть раньше Давали по Школьной программе только ,а сейчас дают еще Дополнительно .

Опубліковано
Урок гугла і всі щасливі :)))

Гугл на всі питання відповіді НІКОЛИ не дасть. Інколи і книжки треба читати, і логічне, образне мислення гуглом не набувається. Гугл - інструмент. А коли нове придумати треба, теж гугл поможе? ;) А той, хто вміє вчитись, навчиться і зробить, і не факт, що використовуватиме/не використовуватиме гугл...

Опубліковано
Хожу на Курси в ЛНТУ ( как бы к ЗНО подготавливают ) скажу так, то что в ЛНТУ дают (и говорят что такое будит на ЗНО) вообще не Похоже на школьную программу! и люди говорят что, ТО что будит на ЗНО ,по школьной программе все не дают.

так что Соглашусь с Мики что *тирипититороф* надо много ,что бы нормально здать .

Тоесть раньше Давали по Школьной программе токо,а сейчас дают еще Дополнительно .

В шестом классе я писал грамотнее. Так что безграмотность будущих студентов при выпуске из школы - явно не от отсутствия репетиторов. И не думаю, что это деффект школьной программы. Подозреваю, что причина того, что большая часть школьников к выпускному не знает, где ставят запятые и пишет сдесь или тоесть высказана постами выше, причем самими школьниками :)тонкий намек на плейер

Опубліковано

2 m1sc

Ти знаєш, я так само як ти, дуже слабо знаю російську граматику.

В мене такого предмета в школі навіть не було, а вивчати додатково необхідності не бачу. Все таки, завдяки ТБ спілкуватись на російській можу, хоча, як на мене, із сильним акцентом.

АЛЕ. Коли, я щось пишу на російській, то я перед тим це все діло в ворді перевіряю, і тоді вже відправляю повідомлення.

Це, якби ознака поваги до мови і тих хто нею спілкується.

Бо користуватися принципом: як почув так і пишу, думаю не найкращий варіант. Просто, можливо краще вживати українську, звісно, якщо ти її краще знаєш...

Опубліковано
Хожу на Курси в ЛНТУ ( как бы к ЗНО подготавливают ) скажу так, то что в ЛНТУ дают (и говорят что такое будит на ЗНО) вообще не Похоже на школьную программу! и люди говорят что, ТО что будит на ЗНО ,по школьной программе все не дают.

так что Соглашусь с Мики что *тирипититороф* надо много ,что бы нормально здать .

Тоесть раньше Давали по Школьной программе токо,а сейчас дают еще Дополнительно .

Хожу на курсы в ЛНТУ ( как бы к ЗНО подготавливают ) скажу так: то, что в ЛНТУ дают (и говорят что такое будит на ЗНО) вообще не Похоже на школьную программу! и люди говорят, что ТО, что будет на ЗНО , по школьной программе всего не дают.

так что Соглашусь с Мики что *тирипититороф* надо много ,что бы нормально сдать .

То есть, раньше Давали по Школьной программе только, а сейчас дают еще Дополнительно.

ну це так - бігло.. може й сам всього не пам'ятаю, але прикро. Бо мабуть, сидів чоловік на уроках російської із плеєром.

Опубліковано
Бо мабуть, сидів чоловік на уроках російської із плеєром.

Русский язык, например у меня, как не преподают так и не преподавали, и так я думаю во многих школах =)))

Опубліковано

пошла жара! :D

Русский язык, например у меня, как не преподавали, так и не преподают, и так, я думаю, во многих школах =)))
Опубліковано

ну імхо вже так аццкі придератись тож нінада =)

чітать можна ? можна ... ну і хватить =)

а вивчити граматику ви всьо= його не заставите =)

Опубліковано
нє ну це вже жестяк ...

а там пару помилок можна зробити чисто механічно =)

Не плутай механічні помилки з незнанням - як що пишеться.

Прийди якось до мене - я тобі дам почитати, як спеціалісти міської ради, податкової пишуть. А якщо станеться чума - і в Ворді перестане орфографія працювати - то такі перли полізуть, що ховайся!

Опубліковано
нє ну це вже жестяк ...

а там пару помилок можна зробити чисто механічно =)

Не плутай механічні помилки з незнанням - як що пишеться.

Прийди якось до мене - я тобі дам почитати, як спеціалісти міської ради, податкової пишуть. А якщо станеться чума - і в Ворді перестане орфографія працювати - то такі перли полізуть, що ховайся!

імхо =) якшо секретуткам пообрізати 5ти сантиметровий манікюр =) то і помилок менше буде :lol:

донабор

саме смішне то, шо навіть тут при написанні повідомлення підкреслює слова, в яких допущені помилки =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...