Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ідея з пам'ятником дуже пристойна, але його ж ставлять через рік, чи ні?

Так, через рік, або близько до роковин. Та підготовити його можна й раніше.

Ще одне питання яке турбує тата. У Володі залишилась кредитка з боргом у 3600 грн. І тато боїться проблем з банком.

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Володі залишилась кредитка з боргом у 3600 грн. І тато боїться проблем з банком.

Ну. шо. Почнемо з малого?

Опубліковано

Ідея з пам'ятником дуже пристойна, але його ж ставлять через рік, чи ні?

Так, через рік, або близько до роковин. Та підготовити його можна й раніше.

Ще одне питання яке турбує тата. У Володі залишилась кредитка з боргом у 3600 грн. І тато боїться проблем з банком.

Кредитку на контроль, номер картки - на Борду.

Опубліковано

Да-а-а, шкода хлопця!!!

Я особисто Вови Гетто не знав, але пости з його участю цікаво було читати. Можливо десь він був не правий, протиречивий...Але весело було.Давайте його запам'ятаємо веселим.

Нехай земля тобі буде пухом.

Опубліковано

Не можу в це повірити... R.I.P. В пам'яті тих, хто знав Вову особисто, і тих, кому так не пощастило, він назавджи залишиться позитивним, щирим, неповторним. Земля пухом і вічная пам'ять...

Опубліковано

Только прочитал,не верю.Год назад он бросил вызов судьбе и вот...Лично для меня, на борде, он был образцом необидчивости и оптимизма.Он всегда был выше тех,кто его оскорблял или над ним потешался.За это я его уважаю. Его невозможно было сбить с пути. Иди,Вова,и не сворачивай.

Опубліковано

зобов'язання припиняється із смертю фізичної особи.

якби хтось спадщину приймав, то так, разом із спадковим майном прийняв би і борги,а так...то є ризик банку, який страхується,під який здійснено резервування і т.д.

тобто, не гасити...

Опубліковано

У Володі залишилась кредитка з боргом у 3600 грн. І тато боїться проблем з банком.

Ну. шо. Почнемо з малого?

є два варіанти, тато несе свідоцтво про смерть у банк, банк зупиняє нарахування відсотків, але тоді борг доведеться погасити татові, і другий, тато дає нам номер картки і ми, хто скільки можемо.

Опубліковано

але тоді борг доведеться погасити татові

Якщо боржник помер, то в силу ст. 1282 ЦК спадкоємці зобов’язані задовольнити вимоги кредитора повністю, але в межах вартості майна, одержаного у спадщину. Таким чином, спадкоємці боржника за умови прийняття спадщини є боржниками перед кредитором в межах вартості майна, одержаного в спадщину.

За наявності кредитного договору та договору поруки поручитель приймає на себе зобов’язання відповідати за виконання кредитного договору за боржника, а також за будь-якого боржника в разі переводу боргу чи смерті боржника (якщо таке зазначено в договорі поруки).

При цьому слід мати на увазі, що коли в договорі поруки є умова про згоду поручителя відповідати за нового боржника, то поручитель є відповідальним за виконання зобов’язання спадкоємцями (ч. 3 ст. 559 ЦК).

тобто, якщо тато не поручитель і не спадкоємець, то не платити...

Опубліковано

Я не знав особисто Гетто., але його рейтинг на борді гнобили ті, що зараз співають диферамби. воно якось дивно виглядає. З наближених до нього людей скиньте хтось номер його кредитної картки - допоможу чим зможу. Упокій, боже, його душу.

Опубліковано

зобов'язання припиняється із смертю фізичної особи.

але тоді борг доведеться погасити татові,

тобто, якщо тато не поручитель і не спадкоємець, то не платити...

Давайте так. ми з Libert-ою в любому випадку у вівторок виберемось у Ківерці. (ми вже попередньо домовились)

там вже і вияснемо всі деталі.

гроші — збирати все одно потрібно, чи то на погашення, чи то на пам'ятник...

Опубліковано

але його рейтинг на борді гнобили ті, що зараз співають диферамби.

це специфічний прояв любові був.

я з ним не знайомий особисто. на борді ми не пересікались в суперечках. але завжди було приємно почитати його тролінг (можливо і незавжди доречний)

і я гадаю як і він, так і на нього - ніхто ніколи не тримав зла.

він був таким, яким був.

Опубліковано

Я не знав особисто Гетто., але його рейтинг на борді гнобили ті, що зараз співають диферамби. воно якось дивно виглядає.

давно жду поста на кшталт цього.

але Гетто був би задоволений такою увагою)

так що не будемо переходити учасників форуму і не будемо відволікати увагу від Володі...

Опубліковано

Я не знав особисто Гетто., але його рейтинг на борді гнобили ті, що зараз співають диферамби. воно якось дивно виглядає..

А так завжди буває.

Коли несемо друга в домовині —

Схиляємо і думи, й знамено...

О, як-то мало треба тій людині!

І скільки того їй життя дано?

А як багато мріялось зробити,

Сягнути ще незвіданих орбіт!

І ось усі незвідані орбіти

Орбітами вінків замкнули світ.

Ступаємо, причавлені думками,

Окутуєм слова в тужливий жаль.

«Немає...» І розводимо руками,

І котиться полинова печаль.

І недруги солоне тулять слово,

Мовляв, ніхто подумати не міг,

Що невблаганна викраде раптово

І на всевічний забере нічліг.

Ого, ви навіть плачете, паскуди?

То виповзли не сльози — хробаки!

Забули, як хапався він за груди,

Коли точили ви — на всі боки?

...

Ніколи не був шанувальником Гетто, а навіть навпаки. Було шкода його. Шкода і тепер. Нехай спочиває.

Опубліковано

І в очі не бачив, але з вище прочитаного... :_11: :_11: :_11: Та й з його постів при перечитуванні-викликало в мене один позитив.

Земля пухом...

Опубліковано

Ніколи не був шанувальником Гетто, а навіть навпаки.

але іноді і тобі він подобався

тиць

Ну, я вже дома... усім дякую, зокрема - Гетто! Ти був неперевершений! :)

Опубліковано

Не знав цього хлопця, і не мав діалогів з ним тут, але судячи з того що його коментарі були у всіх темах де є якись смисл - був розумною, зацікавленою людиною. Те що в нього завжди (як і зараз в памяті) стоять в рейтингу мінуси і враховуючи їх кількість, хлопець просто був позитивною людиною, любив повеселитись і повеселити інших, і гадаю, що тільки був у позитивід від його "мінусів", адже персонаж борди це як гра, у котрій ти, як персонаж маєш свої індивідуальні особливості, характер.

Прикро що йдуть із життя такі молоді люди. Адже коли бачиш, що люди які дійсно не гідні життя, пяниці, спять зимою з пляшкою в руках і літом бачиш знову цих людей живих здрових, задумуєшся, чому так - чому Бог забирає молодих людей, які дарують іншим радість, позитив, допомагають і ще, здавалось би мають стільки потенціалу, стільки можуть зробити для своєї громади ... а людина яка наплювала на все і на всіх, кожен день із пляшкою. запухший, ходить, пє, та і споює інших .... От таке життя. Шкода, шкода.

P.s. Відкрив борд, вибрав "Перегляд нових публікацій", перша тема... Далі вже не хочу нічого читати.

Опубліковано

хлопець просто був позитивною людиною, любив повеселитись і повеселити інших

Я спешу посмеяться над всем, иначе мне пришлось бы заплакать. © Гетто
Опубліковано

Як шкода, Як Шкода! Я пів години сиджу в заціпенні після того як побачив тему і не повірив.

Зізнаюсь, я йому ще мінуса під поставив в темі про ДТП на залізниці, під постом про "рефлекс", а тут така трагедія!

В чомусь був згідний з Гетто, в чомусь ні. В житті ми ніколи ніколи не пересікалися, але вже не в цьому полягає питання...

Просто шкода хлопця!

Люди Добрі ніколи не зарікайтесь,

Не робіть шкоди іншим.

Задумайтесь над тим коли будете тиснути кому-небудь "-", вам з цим жити

Хай земля буде тобі пухом Гетто

Опубліковано

Черкану пару строк от себя. Лично с Вовой знаком не был. Объединял нас только boаrd. Иногда он вызывал во мне смех иногда и агрессию, особенно если темы касались политики, жалею только что год назад в одной из таких тем психанул и обозвал его грибным мохом, даже как-то и не со зла, больше никогда и словом не обмолвил, просто старался там где Гетто, в споры не влазить. Рейтинг его не гнобил никогда, да и возможности не было. А за Вовой скорблю. Для меня он был персоной неординарной и харизматичной. Осознавать, что глаза его закрылись навеки... -- тяжело. Да и вообще, парню 34 года - еще жить и жить, матери нет, жены нет, детей нет, семьи нет... сколько еще всего впереди, а сколько не начатого!? Грусно и страшно!

p.s. Друзья, если будет нужна материальная помочь -- помогу.

Опубліковано

Ukrainec, мінуси - то лише записи в базі даних. Я не думаю, що хтось зі злості їх ставив, та і Гетто на них сильно не зважав...

Якщо ти зі своїм сумлінням так до цього ставишся, це твоя особиста справа! В житті люди не зважають на багато дрібниць, про які треба було б задуматися.

Зважаючи на ситуацію мені буде дуже важко видалити того мінуса в голові, яким я осудив недооцінене ставлення хлопця до залізниці, через яку він загинув.

Опубліковано

Блін... Не знав Його.... І дуже жалкую про це... кожен раз читаючи оновленні тут - чекав цікаві пости від Вови.... А тепер борда не та... Без Гетто зовсім не та....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...