Перейти до змісту

Яка малолітражка є недорога типу Черрі КУКУ?

Sanver

Рекомендовані повідомлення

і на машину з салону здається обов"язково КАСКО (чи це лише при кредиті?)

Тільки при кредиті. Якщо авто не у заставі, то тільки власних вирішує - страхувати, чи "ризикувати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

та ні не те, треба на 5чол, кароч я поняв КУКУ оптимальний варіант як на недорогу малолітражку і 5чол....з салону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ній 5 чоловік як оселедці будуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні не те, треба на 5чол, кароч я поняв КУКУ оптимальний варіант як на недорогу малолітражку і 5чол....з салону!

Якщо вже брати китайця, то краще вже Geely - у них якість краща, ніж у Chery.

Із недорогих моделей - LC або CK New

Остання - більш підходяща для 5 чоловік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по факту цитати можу лише смайлами вiдреагувати : :_20::_14:

ЗЫ ви б по профiльних форумах полазили б чи що, бортжурнали почитали б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, на профільних форумах лише реклама, тому збиває з пантелику, от і відкрив на нашому рідному форумі))

що ж тоді взяти за 50тис. щоб 2-3роки в неї не заглядувати (звичайно змінювати мастило і фільтри), а потім у невелику різницю між покупкою продати, щоб купити бажаного мінівена 7місць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно теж стояли перед вибором малолітражки для мене.

Варіанти смарт і матіс я відкидала, хотілося більш-менш повноцінного багажника, ну і салон на мінімум 3-х дітей.

Придбали Chery Jaggi. Брали б/у, але з малим пробігом (33 тис.) і у відмінному стані.

Катаю третій місяць, поки задоволена. Гарний комфорт (кондиціонер, склопідйомники, гідропідсилювач керма і т.д.) за невеликі гроші.

Тест-драйв для порівняння

А в цілому, чоловік, як професійний автомобіліст був категоричний, якщо малолітражка, то виключно механіка, а не автомат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, на профільних форумах лише реклама, тому збиває з пантелику, от і відкрив на нашому рідному форумі))

що ж тоді взяти за 50тис. щоб 2-3роки в неї не заглядувати (звичайно змінювати мастило і фільтри), а потім у невелику різницю між покупкою продати, щоб купити бажаного мінівена 7місць?

ну от перше ж посилання http://www.chery-club.org/forums/index.php , де там реклама ? форум як форум. Вибираете декiлька моделей (взагалi) й читаете теми на клубних форумах, в будьякоi машини е своi *баги* , в якоi бiльше, в якоi меньше, от й вибираете, з якими зможете миритися, а з якими нi.

ЗЫ може й не заслужено, але дуже скептично вiдношусь до кiтайпрому й до Тазiв (Вазiв), й вважаю, що це машини в основному для тих, хто добре вмiе тримати гайкового ключа в руках й зможе полагодити, коли машина раптово стане в полi. Тяжко щось конкретно радити (чи навпаки легко) бо ж не менi iздити, але мабуть брав би б/у фольц чи шкоду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз вже про то мова - скажіть щось про Chana Benni

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кєтай? Фу-фу-фу. В китайських бляшанках шансів вижити попавши в ДТП на трасі практично немає, при чому ДТП можу бути і не по вашій вині.

взял чуть меньше года назад с пробегом 36тыс, счас 45тыс. это уже вторая бора у меня, первую разбил в тоталлос. кувыркнулись два раза через крышу, я, жена и дочка, все пристегнуты были(у нас с этим строго) не получили даже царапины. прибывшие парамедики встретили нас словами: эти на WV- повезло, а были бы на японке, мы вас со стенок соскребали. после этих слов у нас не осталось сомнений в выборе следующей машины!

(С)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "Ліфан" чиє авто? Іран,здається (без Гугля,на вскідку). А з/ч, як на майбутнє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ліфан китайське авто.

взагалі я вважаю, що авто купується не для краш тестів і не для аварій. вмирають і в бентлі, якщо на те подивитись-все залежить від обставин.

відносно сервіс-центрів не скажу, але впевнений, що китайці їздять краще, ніж жигулі, а нові жигулі їздять доволі непогано. принаймні точно краще, ніж ушатаний німецький тазік (на яких розбилось уже може й більше, ніж на жигулях). коли машина стара і ржава, її ресурс вичерпано і латаєш дірки, міняєш комплектуючі-то ну її нафіг таку беху чи мерс. краще нову джилі, жигуля чи чері.

один мудрий таксист сказав: машина хороша до тих пір, доки вона їздить.

а купівля на авторинку німців-величезна лотерея. не вгадаєш. може бути і варена, і перебрана, і топленик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit ти не правий. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не підтримуйте свої покупками китайський автопром!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а купівля на авторинку німців-величезна лотерея. не вгадаєш. може бути і варена, і перебрана, і топленик.

е непоодинока думка, що бiльшiсть китайцiв ще до 50т км по наших дорогах вже будуть варенi й перебранi, а ходова може й по другому кругу. Так покупка б/у то лотерея, й це робити потрiбно лише з досвiдченим спецiалiстом.

Всерiвно вибiр робити ТСу, але iмхо новий китаець така ж лотерея, як i старий нiмецький корч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кєтай? Фу-фу-фу. В китайських бляшанках шансів вижити попавши в ДТП на трасі практично немає, при чому ДТП можу бути і не по вашій вині.

Та невже? А LEXUS ES 350 надійна машина?

То чому ж при лобовому зіткненні Лексуса з Джилі пошкодження в обох машин однакові? - ТИЦЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та який китаєць???? Один з моїх знайомих,вже два рази перебирав двигун на Черрі Амулет. Там щось ідентичне з Фордом. Точно не скажу,не пам"ятаю. Також з електрикою були проблеми,проводка там,як волосінь. А запах "рисового" авто і за декілька років не вивітрився.

Інший,по роботі колега,взяв не так давно вживаний Черрі Джагі. Про дріб"язковий гемор не має чого і писати. До прикладу. Спілкувалися,каже :" Залетів в яму,вибив значок подушки." Думали гіпотези,що могло статися.Зійшлися на тому,що з електронікою проблеми,або фішка відійшла.Вже й з Борди хотів йому спеців вишукувати з діагностикою.Прийшов на другий день,і либиться :"Знову в яму попав,значок потух"... Про що ще можна говорити?

ЗЮ. Подивіться в Неті краш-тести Черрі,там двері передні навіть злітають.Не даремно авто китайського автопрому називають "капсулами смерті".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однозначно в телефон, який на момент випуску коштував 500 дол, вкладено більш якісні матеріали, зібраний більш ретельно , ніж телефон, новий , що коштує 50 дол.

Те саме і з авто., тільки тут ризик своїм життям та життям близьких не можна порівняти ні з чим. Це я можк сказати , як людина, котра зробила сальто в 5 обертів з 3 метрового кювета.

а вольво тоді вже було за 15 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ви порівняйте чері амулет 7 річної давності і сучасні нові черрі. небо і земля! навчились робити машини, які хоча б краш-тести проходять нормально.

довелось покататись в чері. як на мене, непогано їздить. метал-тонкий. приблизно такий же, як у шевроле авео. але хоча б не гримить торпедою і пластиком як жигуль (калина, 15ка чи пріора). і немає люфтів по 2 см як у жигуля, все більш-менш підігнано. крім того, все ще залежить, хто як їздить.

не претендую на об'єктивність, в нормальній бмв чи ауді і справді комфортніше і надійніше відчуття. але краще в новому китайці, ніж у гнилому бмв. імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплюйте мене,але я б,вже ліпше,взяв Диво Ланоса ніж супер-круте Джилі (а-ля Камрі,чи Мерчедес SL).Про Чері взагалі не говорю. З тих пір,як проїхався на Тіго.

Почали в Луцьку продавати ГрейтВол недавно. Можливо вони трохи кращі і більше адаптовані на наші реалії.Хто в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайський автопром вирішує в першу чергу проблему перенаселення на планеті.Причому ще й заробляє на цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автоваз, китайці - бюджетні машини, тобто якістю вони ніколи не будуть виділятися. Тому що дешеве якісним бути не може, так у всьому що не візьми. Просто зрівняйте для прикладу ціну нового Гольфа і Амулета, чи там Гранти. Ціна різниться в рази, так як і якість. Тому, яка ціна - така і машина.(відчуваю себе КО)

Моя думка збігається з більшістю - краще чуть докинути грошей і взяти 10 річного відносно свіжого німця (наприклад Гольфа якогось, як вище рекомендували).

Ну а китайські авто розраховані на людей, які слідують крилатому вислову Генрі Форда "Найкраща машина - нова машина", але при цьому немають достатньо грошей, щоб купити нову дійсно якісну іномарку. На жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звичайно не вкурсі, якраз хочу купити Ланоса з пробігом. Невже настільки погане авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звичайно не вкурсі, якраз хочу купити Ланоса з пробігом. Невже настільки погане авто?

Шукай "поляка", отримаєш Опеля з емблемкою Ланоса. :) Гоцаю на такому вже 4 рік, міняти й не думаю. Час від часу маю можливість їздити і на українському Ланосі, от цей вже точно не Опель, скоріше ВАЗ (з новіших моделей). Не нарвись на екс-таксі.

От тільки розхід палива на Ланосах не радує. Сучасні двигуни більш економні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...