Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я зовсім не здивуюсь якщо визнають винуватцем водія зіла і те що він рухаючись задом розвинув швидкість 160 км на год.

А взагалі то у мене пропозиція - створити на форумі рубрику де будуть писати номери тих героїв кого треба обїжати і обходити десятими дорогами! Цікаво буде правда - побачив що хтось літає на червоне світло - записав і сюди заніс - це буде спрацьовувати набагато краще а ніж штрафи!!! ХТО ЗА?

Мені цікаво, наскільки підійметься аварійність, коли кожен водій буде видивлятися номери всіх автівок, і дивитися чи нема їх в списку?....

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Список ? Просто чудово. ЗЕР ГУТ. Акція - перші 10 машин з списку палають безплатно ! Поспішайте ! не обділяйте ближніх своєю турботою і любовю.

Опубліковано

20:30 на пешеходном переходе,возле Вопака,по проспекту Видродження, лежит мотоцикл,два человека на самом пешеходном переходе, сидят, наверно приходят в сознание, больше участников ДТП не видел,чё случилось тожэ не понятно. Хотя стояла на противополжной полосе "девятка". Может,неуспели затормазить,и влетели в её зад,и их отбросило на встречную полосу.

Опубліковано

Відволіклись від назви топіка.

Щойно був свідком ДТП в Підгайцях. Близько 18.30 на пішоходному переході автомобіль Фольксваген Гольф на ПІШОХОДНОМУ переході ЗБИв жіночку. Я саме стояв біля магазину і здавав заднім ходом щоб розвернутись, аж тут бах.... Дай Бог щоб жіночка залишилась живою. Але кажуть коли людина від удару роззувається, то..... На все воля Божа. Фоткати було не етично, а стояти не міг...... конспірація, блін..............

Опубліковано

Сьогодня їхав по набережный десь біля 16-00. Після спуску на набережну від Променя бачив два авто Авео та Ланос. Ланос стояв на зустрічній полосі а Авео аж на бровці, але теж виходить переїхала через дві зустрічні полоси. Як так сталосьне знаю. Обидва авто стояли проти напрямку руху по полосі - тобто назустріч основному потоку. Було видно сліди аваріїї на асфальті. В Део здається побитий перед, а Авео стояла з піднятим капотом.

Опубліковано

НЕ аварія але... Їхав сьогодня в маршрутці, а за нами Х5. Так от в нього замість мигання поворотника запалювалась тьмяно одна протитуманка :huh: . Як так можно їхати я не знаю! Поворотники в авто світились разом з ближнім світлом :ohmy: .

Опубліковано
НЕ аварія але... Їхав сьогодня в маршрутці, а за нами Х5. Так от в нього замість мигання поворотника запалювалась тьмяно одна протитуманка :huh: . Як так можно їхати я не знаю! Поворотники в авто світились разом з ближнім світлом :ohmy: .
Це американська система роботи світлотехніки автомобіля. Через жлобські закони, введені в нашому Гондурасі, привозити такі машини з Америки вигідніше, ніж з Європи, от і маємо тепер такі "сююрпризи".
Опубліковано

Plum, логика к такой светотехнике, разумеется, есть - взгляд постоянно концентрируется на "подсветке" впереди едущей машины и быстрее реагирует на изменение яркости. не возникает ослепления, зрение не "замыливается", удобнее движение в плотном потоке машин. но привычка есть привычка - меня самого это раздражает, смотри пост 1089.

с другой стороны, я совсем недавно и сам ездил на машине с такой светотехникой. резко старался не тормозить просто из вежливости к окружающим. но поворотники у меня в Saturn'е дублировались - это уже плюс по сравнению с классической "одноламповой" схемой.

Опубліковано

В нових машинах компьютер замість згорівшого повортоника може моргати протитуманкою :) Отак вот.

Опубліковано

Plum у випадку з Х5 я розповідаю про вигляд зпереду а не ззаду. В нього світили поворотники постійно в головній оптиці.

Scorpio так отожто і воно що все в нього світило. І головне що не блимала та протитуманка а просто загорялась тмяно поки не виключали поворот.

Про вигляд ззаду америкосовської оптики я знаю, навіть би не писав сюди таке. А от в цьому випадку думаю щось там майстер-ломастер таки зламав.

Опубліковано
Plum у випадку з Х5 я розповідаю про вигляд зпереду а не ззаду. В нього світили поворотники постійно в головній оптиці.

Заради цікавості зверни увагу як світяться спереду габарити в Hummer H2/H3 -- саме таким чином як ти кажеш -- постійно горять жовті ГАБАРИТИ (як в нас вказівники повороту), а поворот вказується або мигаючою туманкою, або мигаючим ГАБАРИТОМ. Ось так... :huh:

Опубліковано

а може то й десятка стояла. Може ми про одну і ту ж саму аварію говоримо? Але мені здалося шо то Ланос був, не мав часу роздивлятися, бо з переду авто їхали, та й сутиніло.

Опубліковано

Орієнтовно о 18.30 хтось заїхав в "зад" Опелю Аскона на перехресті на вул. Львівська, навпроти Сафрона. Другого учасника ДТП не спостеріг - хоч були ДАЙці, заміри робили...Але удар сильним не був.

Приблизно о 18.10 щось сталося навпроти податкової, на Київському майдані. Стояв Мерседес 124 з аварійкою посеред дороги...Під бровкою стояло щось на зразок Лади "Калина", теж з аварійкою...Сам нічого толком не побачив - може хто що знає??

Опубліковано
Я розумію,що безліч пишуть тут лише свої власні думки і нічим не підтверджені...Дівчина,яка загинула в Мерсі була моєю подругою...і я знаю,як воно сталось...і я знаю те, що ця людина погубила людей,їхні сім"ї,мою подругу і разом з тим свою сім"ю...покійних не можна винити,але простити просто неможливо...

- не людина то була а безмозгла тварюка :D ........А батька теж добре виі#@ти за синка-шумахера - що ненавчив уму-разуму!!! А на рахунок що там за кермом вроді ніби вже і дівчина сиділа - в нас що хочеш за бабки $ наплетуть - навіть що зіл здавав назад зі швидкістю 200кмч а мерс стояв собі мирненько!!!???

.......заіпав той безпрєдєл надорогах!!! :P Малолєтні шумахери хрєнови!

.....та блін здали б в оренду тим кому немає де адреналіну взяти в аренду аеродром в Крупі - хай ганяють!

навчання уму-разуму почнем з корекції манери висловів. попередження

Опубліковано

100% поддерживаю, 1 "дурак" забрал с собою столько людей, а ведь в жигуле и у меня знакомые были...

Я уверен, все замнут, "кумовство" - сцука задрало

borius

Опубліковано
100% поддерживаю, 1 "дурак" забрал с собою столько людей, а ведь в жигуле и у меня знакомые были...

Я уверен, все замнут, "кумовство" - сцука задрало

borius

По моїй інформації жигулі було службове одного з ківерцівських підприємств. В ньому з Луцька додому повертався водій, головний бухгалтер, касир :)

Опубліковано
Ківерцівська дистанція колії.

завтра передзвоню бугалтерші і скажу що довго жити буде, бо вже на форумі її похоронили. :huh:

там на фотках на  жигулуку написана назва оргонізації ,,Укрінтеравтосервіс"знаходится на виїзді з Ківерець в сторону Рожищ.

Опубліковано
там на фотках на  жигулуку написана назва оргонізації ,,Укрінтеравтосервіс"знаходится на виїзді з Ківерець в сторону Рожищ.

Дадада, вони. В мене знайомий в цій органіцації працює (правда не в Ківерцях), то казав, що то їхні люди їхали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...