Перейти до змісту

Хто чим голиться?

Orfey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голитися чи не голитися ?  :blink:

Електробритва, безпечні леза, небезпечна бритва - що вибрати?

Хотілося б знати чим голяться чоловіки нашого форуму, а також почути плюси і мінуси.

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Джилет слалом. 3 лезвия и спец. полоска с экстрактом алоэ для уменьшения раздражения.

З.Ы. А темку то в Отдых перенести надо б :blink:

Опубліковано
Хотілося б знати чим голяться чоловіки нашого форуму, а також почути плюси і мінуси.

ага, а чем бреются женщины тебе неинтересно? :blink:

Опубліковано

Жилетовский гель для бритья, жилетовский станочек одноразовый с двумя ножами и полоской зеленой (с алоэ типа), гель после бритья (не жилетт, но юзаю уже года 4 - нравится).

Одеколоны-лосьоны не признаю.

Електробритвой раз брился - больше не хочу...

Бреюсь через день....

ото таке...

Опубліковано

принимаем.

админы, мувните в обитель семьи и дома ;)

у меня: Gillette Sensor Exel

старый, добрый...

гель для бритья Gillette

бреюсь раз в неделю :)

• Адміністратори
Опубліковано
Джилет слалом. 3 лезвия и спец. полоска с экстрактом алоэ для уменьшения раздражения.

Нічого ж собі "отдых"

Опубліковано

А хто шо скаже хорошого/поганого про оті всякі новомодні станки з 4-ма лезами і "віброприводами"???

Воно того ВАРТЕ, чи НІ? :blink:

Опубліковано
А хто шо скаже хорошого/поганого про оті всякі новомодні станки з 4-ма лезами і "віброприводами"???

Воно того ВАРТЕ, чи НІ? :blink:

вибропривод? ;)

хехе

если ты судишь по рекламе - то там снимают уже побритых заранее.

нифига это не правда что одним движением и пр.

оффтоп: в рекламе туши для ресниц женщины снимаются с накладными :)

Опубліковано

А я так собі думаю... може, морду ліца на фотоепіляцію зводити? :blink: На Жилетах і гелеві економити буду... ;) Хтось щось чув про таке діло для мужчин, чи то, перефразовуючи відоме прислів'я, "що дамській щетині - харашо, то чоловічій щетині - краще не пробувать, бо на дамську стане похожа"?

Опубліковано

Бриюсь Жилєтом мак три турбо ;)

Піна тоже жилєт .

бриюсь раз в три дні !

Гелі не признаю ! ФУ ! :blink: по-перше його якост тяжко нанести на обличчя, по-друге - хватає на один раз провести станком, по-третє - ДУЖЕ погано миєтсья з станка !

Опубліковано

Станок - Wilkinson Sword Protector 3D Diamond (подарили когда-то, так и пользуюсь, удобно, плавающая головка реально 3D, в отличие от Жилета) И всего 2 лезвия, значит меньше раздражений кожи :)

Пробовал пару раз Gilette Mac3 Turbo - после вилкинсона не понравился :) (ногами не копать :))

Пена - Gilette.

Гелі не признаю ! ФУ ! по-перше його якост тяжко нанести на обличчя, по-друге - хватає на один раз провести станком, по-третє - ДУЖЕ погано миєтсья з станка !

Согласен. Не понравился гель почему-то. Лажа. Тем более стоит почти в 2 раза выше аналогичной пены. Не то чтобы денег жалко - мелочь все-таки, но просто не понимаю логики производителя :)

Ах да, бреюсь каждый день. А что поделаешь - не любит девушка щетину (но исключения бывают, конечно же :))

P.S. Ух-ха-ха, такую креативную рекламу вилкинсона только что нарыл :)

Wilkinson_01.jpg

Wilkinson_02.jpg

Wilkinson_03.jpg

Обратите внимание на подпись мелкими буквами под надписью Wilkinson Sword :)

Опубліковано

Одноразовый трёхлезвенный BiC 3 Sensitive Aloe & Vitamin E, бреюсь под настроение или когда жена наезжает :)

Раньше брился Giliette Mach 3 - никаких отличий от одноразовых станков :)

Пробовал и пену, и гель - особой разницы не уловил, всё прикольно по-своему. Может, не уловил, потому как редко торчу с бритвой перед зеркалом? :)

Опубліковано

використовую МАК3, але відверто не задоволений, та поки що реальної альтернативи не знаю. Ну а з приводу гелів та пінок, то як на мене, гель все ж таки краще, вистачає його не менше ніж пінки, але для шкіри все ж таки прийнятніший: МАК 3 з гелем співпрацює краще!!

Yarchik :D :D :D дізаєшся деталі, дай знати:)

Опубліковано

Gillette Slalom Plus (іноді без Plus, коли не додивлюсь, що за касети купую :D ). Гель або піна Жилетт - гель мені краще. Після бриття лосьйон Avon або Gillette (гель після бриття не подобається).

Бриюсь десь раз, іноді два, в тиждень - лінтяй я :D

Ще десь валяється новий Schick Quadro - треба якось спробувати.

Опубліковано

Юзаю мак 3 турбо вже понад 3 років, користуюсь лише пінами для гоління, в основному також Gilette, бриюсь лиш в тому випадку коли щетину видно з відстані метра :D

Опубліковано

Бритва Браун 1775. Подарували, тепер бриюся. В принципі - задоволений.

Після гоління - лосьон Нівеа.

Коли голився Мак3 користувався гелем Жиллет. Не знаю чим вам піна краща, як на мене гель набагато екомомніший, густіший, і краще покриває поверхню шкіри.

Опубліковано

MAC3 Turbo, гель Nivea, після бриття бальзам Adidas (раніше був Nivea, також подобався)

Бриюсь часом два рази на тиждень, часом раз на півтора місяці :)

Якщо давно не брився і відросло біля сантиметра, то йду до перукарші і вона машинкою зістригає, а потім бриюсь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...