Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Їхав 9 березня вранці, проходження митниці зайняло близько 45 хв, черг не було, близько сьомої ранку вже був у Польщі.

Опубліковано

В польському напрямку-перетин кордону за півтори години, назад вчора-5 годин.

І місцевих "бізнесменів" не поменшало(

:_03:

Опубліковано

Завезу на шопінг до Любліна.099-290-81-20. В понеділок зранку простояв 6 год до Польщі. на зад десь 3 години.

Опубліковано

хто може поділитись такс фрі?

Мабуть малось на увазі оформити на людину таксфрі й зробити йому ксерокопію для оформлення наступної візи, але людина мабуть не в курсі що потрібна його присутність для такого оформлення а на халяву катати його так ніхто не захоче.
Опубліковано

хто може поділитись такс фрі?

Мабуть малось на увазі оформити на людину таксфрі й зробити йому ксерокопію для оформлення наступної візи, але людина мабуть не в курсі що потрібна його присутність для такого оформлення а на халяву катати його так ніхто не захоче.

Мабуть людина просто хоче щоб на нього зробири такс фрі,але забув що треба кордон перетинати бо ставлять штамп.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Можливо хтось підкаже, яка зараз ситуація з чергами в Ягодині?

Коли краще їхати, щоб затратити менше часу на кордоні: в суботу в обід чи в неділю вранці?

Опубліковано

Вітання! Неважливо - субота чи неділя - натрапити на чергу можна завжди. Хоча, як показує досвід - недільний ранок на кордоні вільніший.

Цієї суботи (29.03) їду до Любліна легковим мінівеном, маю два місця. Деталі за телефоном: 095-135-64-52, Олена.

Опубліковано

На постійні основі здійснюються поїздки на шопінг до Любліна.Легкове авто дні виїзду корегуються під пасажирів.Інформаційна та мовна підтримка. Питання та консультації в тел режимі. О99-290-81-2О.Вадім Вартість проїзду однакова як на рейсовому автобусі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть будь-ласка , при подачі заявкі у чергу до візового центру є гравфа "статус" Dr. Mr. Mrs. Ms. Mstr. які треба вибирати для дружини і чоловіка. І ще графа "Дата повернення" яка дата мається на увазі ?

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка , при подачі заявкі у чергу до візового центру є гравфа "статус" Dr. Mr. Mrs. Ms. Mstr. які треба вибирати для дружини і чоловіка. І ще графа "Дата повернення" яка дата мається на увазі ?

А хіба візовий центр за ті гроші що ви їм платите не надає інформаційної підтримки?

Опубліковано

Я вам відкрию секрет,можна навіть не рееструватись,просто прийти і сказати що не зміг.Людей нема,запускають просто так.Але головне щоб всі так не почали нагліти.

Ще є варіант реестрації по телефону.

Або є зразки в інтернеті як заповнити анкету.

Опубліковано

Я зараз взагалі реєструвався через консульство, економія на послугах візового центру відчутна і затримок нема, все чітко в 5 робочих днів оформляють, ось на днях в консульство піду, черга підходить.

Опубліковано

На постійні основі здійснюються поїздки на шопінг до Любліна.Легкове авто дні виїзду корегуються під пасажирів.Інформаційна та мовна підтримка. Питання та консультації в тел режимі. О99-290-81-2О.Вадім Вартість проїзду однакова як на рейсовому автобусі.

у звязку з подорожченням нафти та страхівки ціна проїзду на шопінг до Любліна піднімається на 50 грн з людини і вартує 350 грн

Опубліковано

20 березня подав доки. Сьогодні прийшов забирати паспорт з візою, мені видали "бумажку" де говориться, що РП продовжує розгляд моєї заявки на отримання візи ще на 30днів, видана 02 квітня.

питання - що це? мені не дадуть візу чи настільки великі черги,що потрібно чекати?

у візовому центрі незнають, рішали також не вкурсі.

Опубліковано

Провіряють твої "ліві" бумажки, які ти можливо подав, якщо так то заборона на в'їзд у країни Євросоюзу на 5 років.

Опубліковано

20 березня подав доки. Сьогодні прийшов забирати паспорт з візою, мені видали "бумажку" де говориться, що РП продовжує розгляд моєї заявки на отримання візи ще на 30днів, видана 02 квітня.

питання - що це? мені не дадуть візу чи настільки великі черги,що потрібно чекати?

у візовому центрі незнають, рішали також не вкурсі.

Це перша одноразова віза? Чи друга?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...