Перейти до змісту

Що подарити коханій дівчині на 14 лютого/8 березня?

Artis

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ага, звісно, ті жінки тільки про те і думають. Я блін сукню за тиждень до весілля купила і нічого.

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чудні ви :)

Якщо ви почнете на 14-те дарувати айфони та золото, то що ж ви будете дарувати на дні народження, дні вашого весілля і т.д.?

14 і 8 - це дні, коли потрібно показати свою увагу, свою любов, а не розмір гаманця. І подарунок повинен бути таким, щоб зробив цей день чимось цікавим, а не вигідним :)

Можу порадити як цікавий варіант Оригінальний букет з повітряних кульок! чи Подарунок в повітряній кульці - оригінальний і незвичайний.

Опубліковано

Так, ціна подарунку не повинна бути основним критерієм. Можна подарувати парфуми, квіти, якусь еротичну білизну - головне, аби це було зроблено від душі і з думкою про неї... І запам'ятайте: саме Ви для неї і є найкращим подарунком :)

Опубліковано

Кстати, очень хороший вариант на такой случай, моя племянница в Севастополе варит, я пользуюсь. Мне нравится :) - Купалина.

В Луцке распространением занимается моя сестра Juli73. Можно собрать подарочный набор, на любые запросы.

Опубліковано

найголовніше у подарунку - це увага, яку людина приділяє іншій людині.

Правильно...

Не завжди дорогий у грошовому еквіваленті подарунок буде найочікуванішим та найприємнішим.

абсолютно верно...

В такі свята добре просто провести час разом із своєю половинкою, в майбутньому подарунком можуть бути навіть просто приємні спогади про ці дні, які будуть гріти душу та серце не один день, а можливо навіть не один місяць.

... и даже эти слова рациональные..., Но

попробуйте не подарить ничего, а "отделаться" романтическим вечером и "воспоминаниями", и узнаете со временем всю мощь женской памяти, и пожалеете не раз...

З.Ы. конечно, такой вариант прокатит для некоторых девушек, но их мало, жаль((

Опубліковано

До 8 го ще можна вспіти, я б пошукав майстра художника, котрий виконує потртрети з бурштину , бісеру, чи ще якого незвичного матеріалу.

Приємно і надовго.Буде що і онукам показати,яка була бабця в молодості.

Опубліковано

Но попробуйте не подарить ничего, а "отделаться" романтическим вечером и "воспоминаниями", и узнаете со временем всю мощь женской памяти, и пожалеете не раз...

если твоя девушка может припомнить тебе что ты ей что-то там когда-то не подарил - мне тебя жаль, дружище
Опубліковано

А якщо ти віриш, що дівчина забула про неподарунок- то ти невиправний романтик .чи ідеаліст.

А с каких это пор романтический ужин или проведенное, как то особенно, вместе время не является подарком????Романтиком быть не так уж плохо, сложно, да...но не плохо.

Опубліковано

Романтична подорож ( не в Ріо де Житомир звісно), або стрибок разом з парашутом -відмінний подарунок.

умная женщина изыщет возможность сделать себе дорогой подарок на средства любимого человека тогда, когда ей это удобно, а не в новый год/день рождения/валентина/8 марта/1 мая/пятницу 13/прочий halloween :smile3: разве не так, распрекрасные вы наши?

чомусь асоціюється з ,,мила, ну ти ж в мене така розумниця- придумай що небудь сама,,
Опубліковано

А якщо ти віриш, що дівчина забула про неподарунок- то ти невиправний романтик .чи ідеаліст.

нажаль, я не можу адекватно оцінювати подібні закидони, тому що народжений 8-го березня і в цей день я дарую дружині лише квіти ;)
Опубліковано
нажаль, я не можу адекватно оцінювати подібні закидони, тому що народжений 8-го березня і в цей день я дарую дружині лише квіти

Я думав я один такий "везучий" ^_^

Опубліковано

если твоя девушка может припомнить тебе что ты ей что-то там когда-то не подарил - мне тебя жаль, дружище

а ведь нельзя не согласится,... и где-то я уже это слышал...(

По сабжу: всё таки сертификат на услуги в СПА салоне отличный подарок, так и сделаю)

Опубліковано

По сабжу: всё таки сертификат на услуги в СПА салоне отличный подарок, так и сделаю)

в "Україні" гарно:

<http://www.clover-clinic.com.ua/ru/services/spa_center>

і найкраща в місті римська парна

Опубліковано

в "Україні" гарно:

<http://www.clover-cl...ces/spa_center>

і найкраща в місті римська парна

Да, я про "Украину" и думаю, а у нас разве есть ещё СПА салоны?)

были мы как-то в этой парной, очень даже неплохо)

Опубліковано

а у нас разве есть ещё СПА салоны?)

"Юнона" ще, але в "Украні" краще (сертифікат можна придбати, як на певну суму, так і на певну послугу)

Опубліковано

Хто хоче привітати свою кохану смскою з сайту:

сайт: maccen.info

логін: Sv.Valentin

пароль: 123

Відправник буде: Sv.Valentin

Не зловживайте сервісом :) і після відправки смс видаліть свою смску. (пункт Отправленные смс).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...