Перейти до змісту

Як Ви потрапили на борду?

HWman

Рекомендовані повідомлення

А ко мне пришел чувак и расказал про lm.lutsk.ua и вот он Я! А вообще потом я через борду kmd подарил Зевсу ISDN-приблуду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

А вообще потом я через борду kmd подарил Зевсу ISDN-приблуду.

дада,

я той ТА33 до сих пор пользуюсь

2all учитесь как нужно на борду попадать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала з 2006, зареєструвалась в 2008.

Два роки не реєструвалась, бо стримувала себе, щоб не нахамити Forever Autumn. Так вона мене дратувала своїми постами)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

... але на даний момент Осінь - мій зе бес друг! ))) Да, мала?)

Пути Господни не исповидимы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чогось довго думав що борда, це офіційний форум Фотакому

напевно, не тільки ти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... але на даний момент Осінь - мій зе бес друг!

не актуально

вже давно вуха зайця із сугроба (чи щось типу того)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавав на той час деякі залізяки з свого компа, колега каже мол є такій форум класний де можна все продати швидко, зареєструвався, і за пару днів дійсно продав, а потім якось читати сподобалось, особливо "срач в камментах". Можна сказати борда для мене стала початком моєї інтернет-залежності ;). До того я в основному читав тільки спеціалізовані форуми і увагу на особливості інтернет-життя не зважав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала з 2006, зареєструвалась в 2008.

Два роки не реєструвалась, бо стримувала себе, щоб не нахамити Forever Autumn. Так вона мене дратувала своїми постами)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

... але на даний момент Осінь - мій зе бес друг! ))) Да, мала?)

Пути Господни не исповидимы :)

ТИ ж моя бубочка!!!! :)))))))))))))))))))))))))))

На Борді я з 2007-го ніби. За час перебування тут отримувала мільйон банів, хамств і всякого гівна. Сама наїжджала, хамила і принижувала (більшість - заслужено, а тих, кого не заслужено - вибачте).

Борда - окрема ланка мого життя колись. І хоч якими б не бували неприємними моменти, я вдячна тим людям з Борди, з якими колись нас звели її рядки: деяких з них я зараз оминаю 10-ю дорогою, інших - просто ігнорую.

І хочу вам сказати, дорогі мої, нелюби, що тоді це були круті часи, як не крути ;).

Я рада, що завдяки Діфотівському АЙ-НУ-ДАВАЙ!!! почалась фактично та сама ідея Квартири ФМ. В прикол, що з ФЬОДАРРРРААМММ була і досі є ефективна співпраця і стабільні MASTER-OF_PUPPETS в караоке на корпоративах.

Мені приємно, що завдяки цьому ресурсу, познайомилась з чудовим сімейством Котячих всія Борда.

І за Мотороллу - ясєнпєнь, бо якби не почала рявкати на "праведних бордівців", які наїхали на Мотороллу за пост про "памагітє-у-мну-бадун", то не мала би зараз такого файного чудового друга як вона.

Ну й за купу інших прикольних піплів ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене привели на Борду фотокартки радянського періоду м.Луцька,нажаль багато цікавих фото не відкриваються в нормальний розмір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене сюди привели Fagot і PR-Nick. Хоча як і в багатьох все почалося з барахолки - продавав дитячу качелю, а далі понєслась - почитав, почав відписувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хотел, но меня заставили.

В далеком 2007 году когда небо было голубее, а голубые боялись выйти на улицу, маленький Зеротул еще лазил по деревьям, ел козявки и только поступил в универ, ко мне в квартиру подвели Интернет.И тут Остапа понесло.Маленький и еще наивный он считал что кого то в Сети волнует его мнение и начал активно просветлять народ, но вскоре понял что всем *****. Найдя Борду и начав воплощение своих просветительских целей, он понял что и тут всем *****, но как то добрее и нежнее. Поэтому прописался он на борде раз и навсегда и не избавится Борда от него во веки веков-даже не просите, я здесь надолго

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, во всём виноват Plum!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавив мене завжди Луцьк, його історія. Знайомий підказав , що на борді є гілка з фотографіями старого Луцька. Так я сюди й потраптв.З початку 2010 я на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чак Норрис не попадает на борду – это борда попадает на Чака Норриса

:smile3:

ps. году так в 2005'м мне то ли Торик, то ли kmd сказал, что они сделали борду и пригласил зарегаться. вот я здесь с тех пор…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буклетик Фотоком. До сих пір десь валяються такі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще кілька років тому великий і всемогутній Гугл вказав мені на наявність в Луцьку кількох вартих уваги форумів міста. Ну я підключив свій інтелект і вибрав кращий, цікавіший, зручніший і приємніший для очей... Читав в основному оголошення, а коли потрібно було смому щось купити чи продати - то й зареєструвався. Ось так я на Борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я певне один такий.Колись,де був старий 'БУМ' на Електроапаратній банер висів з рекламою 'Борди'.Йшов на роботу об 6-ій ранку.Глянув.Чомусь подумав зареєструватися.І з тих пір я тут,і з тих пір не шкодую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чьо, серйозно? В місті були борди з бордою? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вроді були.А може й ні...ФАК! Вже й сам почав сумніватися. :_14:Оцей: http://toplutsk.com/ точно був.Може там і на Борду надибав?Та запам"тував,давно вже було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, хто знає ціни на такі послуги? Я маю на увазі замовлення та розміщення плакату на щиті.

Ну, і щоб без офтопу - моя версія:

Наскільки я пам'ятаю, то спочатку просто читав, без реєстрації. Потім скасували інвайти.

Метою була якраз можливість відповідати. Ех, перший десяток постів. Ностальжи ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, то троха не сюди (в 400 - 500 $ вкладешся)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадив знайомий . Я якраз купив велосипед і він сказав що тут оголошують різні новинки. Я як зайшов сюди і прозрів повністю, на скільки тут чудово!!!!!!!!!!!! Звісно багато чудових і приємних , і позитивних людей. Дійсно дуже класний форум !!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гугл завів. Шукав щось в Луцьку. Потім зачепився за старі фотки Луцька, потім ще багато корисної інформації нарив. Це як локальна вікіпедія )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на борді ше з 2006 року як провели Фотаком інет... загалом на форумі тількі читав і тому не реєструвався., зареєструвався я вже в 2008 році..

про борду взнав від людини яка мені проводила Інтернет і казав шо мол є такій форум і шо є ше в них "храніліще файлів" з якого їло "внутрішній трафік"

П.С. в кого був фотаком той поймне шо за внутрішній і зовнішній трафік :0157: :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. в кого був фотаком той поймне шо за внутрішній і зовнішній трафік

Ага, а ще згадай як рятувались халявною нетарифікованою підмережею, підключаючись до хаба.

На Борді хтось постив свіженький фільм, заливав на файлообміник, хтось інший качав і розшарював - відкривав доступ халяви усім у підмережі :)

У такий спосіб економили трафік.

А ще були пости з проханнями: в кого є зовнішній? качніть фільмєц і залийте на внутрішній, з мене + :)))

Ех, як давно це було.

От за тим сюди і прийшла. Починала з відео :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені аж соромно писати. Вчився читати, :_07: вивчився, читав...читав. А потім сину тут телефон купляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...