Перейти до змісту

eleKtrik якщо адмін то все можна?

bablo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В каждом правилі єсть ісключенія

Зіберс, ти як раз правило! Незважаючи на близькі стосунки був перманентно забанений - чи це не є справедливість?
Опубліковано

nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" ;)

:0161: Ви гостей хапросіть, перш ))

А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти :) От як тут.

Опубліковано

прочитав всю тему й пожалкував за даремно втраченим часом((

п.с. тему варто закрити. там де соціум людей завжди будуть не вдоволені чи люди наділенні владою. нічого не міняється тисячоліттями...

• Адміністратори
Опубліковано

Я ниття і не читаю.

Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються :)

Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення.

А не, "Злий модер мене покусав! Спісіть поможіть!" :)

Опубліковано

Ті хто нормально описує проблему, і звертається з нею до тих хто має можливість її вирішити. Завжди знаходять вирішення.

Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив :) Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... :)

Опубліковано

Да, це факт... перечитував теми борди за 2006-2009 роки... і я таким же нарваним місцями був, і на модераторів гнав, і на адмінів, і демарші робив :) Місцями мене ігнорили, але частіше - слухали. І якось живу далі... :)

І сильно змінився з того часу? Ну крім напису "Модер"

Опубліковано

nickel, одною бордовкою більше, одною менше.... "Не будем мелочиться" ;)

:0161: Ви гостей хапросіть, перш ))

А смисл тебе хапрошувати, ти все одно пісюнькаєш прийти :) От як тут.

Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті :)

Опубліковано

Так трапилось шо не прийшов. Цього разу не підведу. брючкі, галстук і палка колбси в пакєті :)

А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? ;)

Опубліковано

А брючки зачем в пакете? Все так серъёзно? ;)

Натюрліх, памперса достатньо було би б...

Опубліковано

нельзя буть такими злопамятними. Я ж на відміну від декого не шпійонив за вами.

Так шо менше трьопа - просім Plum'a...так сказать паспасобствовать

Опубліковано

ви чуете, шо він каже? менше трьопа!!!!! :D

так и вижу картинку: сидят себе бордовчане и бордовчанки,как обычно,на раслабоне,хавают пицу,запивают пивом-вином-водкой-соком-водой со щавлём... прочими ингридиентами,травят байки,перемывают косточки бордовскому сообществу... вобщем отдыхают...

и тут...ВНЕЗАПНО на пороге франт... в пиджачке,брючках,при галстуке.С палкой колбасы под мышкой, и орёт: "Меньше трьопа!!!"

ыыыыыыы))))))) :D. :D

Опубліковано

Я ниття і не читаю.

Кожен рік одне і те ж, тільки нитіки змінюються :)

а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?

ось ще недавній приклад:

але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…

Я теж не ідеал, колись за нецензуру отримав пару РО від Plum'а, хоча він та деякі інші резиденти борди регулярно можуть загнути мат…

А загалом завжди діють 2 правила:

1) модератор завжди прав;

2) якщо модератор не прав, дивись пункт перший.

І в принципі це правильно, тому що, якшо тут хоть якось не підтримувати порядок, то буде повна каша гавна.

Щодо паверів, та інших привілейованих юзерів, то є така тенденція, що люди вже достатньо набралися досвіду на форумі, і інколи такі маленькі шалості можна їм пробачати.

Опубліковано

а шо дєлать коли ті хтио мають привілегії порушують правила, а на простих смертних кидаються, та ще й в РО шлють?

ось ще недавній приклад:

http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/

але чомусь ніхто нічого не сказав за офтоп і заборонений ап теми, тому що дописувачі Yarchik-модератор і MANJAK11 з команди форума…

Ну, тут ти не правий.

Між нами йшов торг. Маньяк відмовився купувати мій паспорт - а я готовий був його продати... Торг Правилами не заборонено, читай уважніше.

Якщо ти хочеш купити паспорт - будь ласка, ціну я озвучив.

Опубліковано

Ну... Офтоп там був, це Маньяк признав. І, відповідно, ап.

Визнаю, що цей мій пост порушує правила форуму, тому що провокує релігійну і міжнаціональну ворожнечу.

Але хіба насправді це так? :)

Так що якщо Маньяк визнав - то ще не означає, що Маньяк беззаперечно правий :)

Опубліковано

По-вашому, модератор завжи лише модератор і не може бути звичайною людиною?

Як записується в присягах положення про вірність і боротьбу? Хто знає? Я присягаю служити своїй країні вірою і правдою і боронити її від ворогів як "зовнішніх так і внутрішніх".

Ну раз такая тема, то может и сделаем отдельные правила для модеров. :) Могу как вариант предложить следующее:

• Модератор не может причинить вред пользователю или своим бездействием допустить, чтобы пользователю был причинён вред.
  • Модератор должен повиноваться всем приказам, которые даёт пользователь, кроме тех случаев, когда эти приказы противоречат Первому Закону.
  • Модератор должен заботиться о своей безопасности в той мере, в которой это не противоречит Первому и Второму Законам.

Переделано. Содрано у А.Азимова. Все уж очень напоминает, то что он в своих книгах описывал. :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

І чого вже тільки не написали. Вставлю і свої 5 копійок. Цитата від ТС :

як тут нахєр продати можна щось якщо гроші треба срочно??

Ось він, корінь зла. :0136: Якщо терміново продати (терміново гроші) потрібно, то що, обов'язково пальці "до крові" об клавіатуру стирати постійними Ап ? :_07:

Опубліковано

ось ще недавній приклад:

http://board.lutsk.u...fotovdeo-sumki/

Вiдповiдаю : на скiльки я памьятаю, я нiколи й нiкого не банив за оффтоп, пости *скривав*, так, в основному по жалобах топiкстартерiв, але не наказував, бо досi не вiдчуваю цiеi тонкоi *гранi* мiж бесiдою й злосним оффтопом

2 готовий понести будь яке покарання

Хотiв ще щось дописати, але поки не варто, потiм видно буде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...