Перейти до змісту

Думки вголос...

makson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

все частіше терзають сумніви, що до смислу нашого існування, знаючи що головним смислом нашого життя є діти (нащадки)

,але усвідомлюєш куди котиться цей світ. Суцільна холодна темрява лиш де-не-де жевріють промінчики із за стальної арматури сьогодення. Все-таки світ ні капельки не змінився, і не зміниться, така наша людська сутність.

Дивлячись на все це: недуги, беззаконня, злочинність, матеріальне становище, алкоголізм, наркоманію, як хтось живе заради втіхи, нехтуючи всім, живе одним днем, як життя несправедливе до тих хто його найбільш заслуговує та багато іншого і дивлячись як сам йдеш на поводу цього всього - це розуміння вганяє мене в дигресивний настрій.Є багато різних способів відволіктися від таких думок шкода що вони короткочасні як часом хочеться попасти на безлюдний острів подальше від цих людських проблем.

я просто намагаюся скинути частинку щоб не зриватися на своїх знайомих

хтось подумає чому цей я бред написав і він буде абсолютно прав.

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та ні просто зима і дєпрєсняк......пройде просто треба знайти для чого чи для кого жити(більш ніж впевнений шо діти то не головна ціль існування людства бо тоді ми просто тварини які множаться і дохнуть а це не так)

Опубліковано

А на рахунок соціальної не справедливості то не ми її придумали і не нам її долати такі намагання можуть плачевно кінчитись(не для системи))))

Опубліковано

наркоманшолє?

А-ха-ха-ха!!!! Улибнуло)

... як часом хочеться попасти на безлюдний острів подальше від цих людських проблем.

Далекувато їхати.... Знаю одну місцину, 70 км. від Луцька, село Пильгани (гугль мапс юзай) 150-200 жителів, занедбана хата + занедбаний город=1000$. Їдь, хазяюй від цивілізації подальше, люди тихі, спокійні в основном 50+ річні, до школи (для нащадків) 5 км. І два ГаМазина, де регулярно бухають, ті хто такої ж думки про життя, як ти.

І на останок: "Життя - прекрасна річ, як не крути" Купляйте соки RICH!!! :_16:

Опубліковано

життя це не річ його придбати, подарувати не можна, але хоча як з якого боку на це дивитися

"Життя прекрасне, як не крути!!!" :)

kayot, а повідомлення то, було в тему,

раніше в дитячому віці стільки захоплень було, рибалка, гриби, ягоди, футбол і.т.д а зараз мало що цікавить

можна навіть сказати зовсім нічого не хочеться

Опубліковано

життя це не річ його придбати, подарувати не можна, але хоча як з якого боку на це дивитися

"Життя прекрасне, як не крути!!!" :)

kayot, а повідомлення то, було в тему,

раніше в дитячому віці стільки захоплень було, рибалка, гриби, ягоди, футбол і.т.д а зараз мало що цікавить

Головне суть, а не формулировка :)

Ключове слово: "не хочеться", типу: Піду но я зроблю шось цікаве, сказав розум. Да ну його нах. сказала жопа, і знову прилипла до дивана. :)

Коли я ну вже зовсім нехочу нічого робити, я дивлюсь фільми, або читаю, або вот просто так сижу в неті.

Кстаті почитай може якісь психологічні книги, типу "Як найти себе", чи "Як добитися успіху". шось в цьому роді.

Опубліковано

Може треба почекати ще років 10, 20. Може щось зміниться на краще. Простіше кажучи, якби мені запропонували полетіти на Марс без факту повернення, я б заради людства та науки, полетів туди. І ще, свої діти в житті не головне. Можна виховувати і чужу дитину, головне зоб виховати її людиною.

Спробуй піти в музику.

Опубліковано

І ще, свої діти в житті не головне. Можна виховувати і чужу дитину, головне зоб виховати її людиною.

ти хоть приблизно володiеш суттю цих слiв ? Чи просто розмiрковуеш не виховавши навiть кота ?

Опубліковано

ти хоть приблизно володiеш суттю цих слiв ? Чи просто розмiрковуеш не виховавши навiть кота ?

Кота виховати не можна. Його можна приручити.

Опубліковано

і ще до MANJAK11,

Пишучи той пост, я розмірковував над сказаним ТС:

все частіше терзають сумніви, що до смислу нашого існування, знаючи що головним смислом нашого життя є діти (нащадки)

Опубліковано

кто из из вас Чеширский кот, оставляющий свой помёт практически под каждым постом на одних из месных инетпорталов? :)

Опубліковано

Повір мені, це пройде з часом!

Опубліковано

Перше речення, першого постпу віддає суіцидом.

Я думаю що ТС сьогодні немає з ким зустріти Новий рік от в нього дєпрєсняк зашкалив.

Опубліковано

коли комусь нiчого не хочется, раджу домахатись наприклад до бандюка, той озадачить такими проблемами, що мрiяте будете про той час коли *нiчого не хотiлось* . В нас люди чомусь, коли Бог милував й нема суттевих проблем, чомусь в апатiю починають впадати, замiсть того, щоб радiти, що все добре, а от коли життя *починае давати копня пiд зад* починають мрiяти про тi часи, коли все було гаразд. Тiльки коли болить зуб, починаеш цiнувати той час, коли зуб не болiв

Опубліковано

думаєте, що хапнув два напаса і пробило мене на дурні думки, - ні мене без плана так шторить

суіцид, емо - чесно скажу я даже не знаю що вам написати, як достукатись до тої частини мозку що у вас відповідає за розум. як заставити вас трішки подумати. Хз може ви виросли в хороших умовах ніколи не стикалися з проблемами. То вибачайте мене якщо мої слова вам незрозумілі.

------------------------------------------------------------

да кожну людину в душі якій є хоть трішки доброти,відвідували такі думки

FenMix, я з тобою згідний, я мав те поняття тільки трохи неправильно висловися

я просто звичайна людина, яка багато розмірковує про все. - недофілософ)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...