Перейти до змісту

Неспішно вибираю собі вел за 5000 грн +/-

RePlay

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну..... я за Джант...)))

Коли спробував, як їде бюджетний КМД-шний... Болдер..)) був дуже приємно здивований.

З.І. І да.. Келіс гавно..))))) а Сандаль тільки напис.)

• Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Есть ли смысл покупать велосипед, если он будет в сушилке храниться? Или это эквивалентно спусканию денежных средств в универсальный таз?

Опубліковано

Giant. Накатистий вел. Рекомендую.

А з часом візьмеш собі вилочку, яку захочеш. Головне, щоб вел тобі доставляв задоволення.

Опубліковано

радує що люди збільшують свої бюджети на покупку велосипедів а не питають шо можна купити за 2000 тис і менше

люди збільшують свої бюджети відповідно до консультацій продавців та друзів. Я вот прийшов за велосипедом - десь так і сказав, що до 2000. Мені вивели велосипед "в целофані" в який я просто закохався. І різниця в 500-800 гривень від моєї ціни геть мене не злякала ;)

Так що зараз я можу тільки подякувати :_08:

Опубліковано

Из предложенного... Отбрасывая в сторону дурные фразы про "К- гавно", "Cd - понты", "М - не катит", а "G - писец как катит"...

Вилка

У всех практически одинаково говённы. Cd - без локаута, G - 80 мм. Уже только исходя из этого выбирать или K, или M.

Задний переклюк

Cd - Altus. Соответственно 7 звёзд, 12 зубов минимум. K, M, G - Alivio. Выбор за ними.

Передний переклюк

Cd и G - турней, M и K - внесериные, но маркировка аналогична серийным, т.е. возможен более правильный подход к их проектированию
:D
Да и красивее они.

Манетки

Cd, M и вроде как G (в описании ошибка) - вроде как моноблоки класса Турней, что препятствует лёгкому апгрейду на гидравлику или манетки классом выше. K - отдельная манетка уровня Асеры +-.

Шатуны

Cd, G, K - Сантур. M - Шимано. В этом ценовом диапазоне - одинаково. Шимановские смотрятся отстойнее из-за "защиты"
:)

Педали

Cd, G, K - пластик. M - люминь, что долговечнее

Резина

M и G предлагают своё брендованое чёрти-чё непонятного производства, CD и K - Кенду, которая всё-таки больше специализируется на покрышках

Тормоза

M, Cd и G - механика. K - гидравлика. В сторону рассказы о преимуществах дорогой механики перед дешёвой гидравликой. Не тот случай. Однозначно за K.

Ну и из всего этого G и Cd - выглядят отстойнее, чем M и K, из которых и стоило бы выбирать :)

М в чём-то поинтереснее, но К предлагает гидравлику.

Поэтому окончательный вердикт (по навеске) - К :)

Как запасной вариант М тоже может быть - благодаря очень приятной раскраске рамы :)

Опубліковано

радує що люди збільшують свої бюджети на покупку велосипедів а не питають шо можна купити за 2000 тис і менше

люди збільшують свої бюджети відповідно до консультацій продавців та друзів. Я вот прийшов за велосипедом - десь так і сказав, що до 2000. Мені вивели велосипед "в целофані" в який я просто закохався. І різниця в 500-800 гривень від моєї ціни геть мене не злякала ;)

Так що зараз я можу тільки подякувати :_08:

Так це лише початок!

Так як людина, яка нещодавно також придбала велосипед можу сказати, що до велосипеда одразу ж обов"язково потянеться:

-насос (лоуендкитаймейкен) 50 грн мін,

-ключ універсальний 100грн,

-зап. камера 25-50грн мін,

-ремкомплект 10грн.,

-світлова ілюмінація від - 70 за все (лоуендкитаймейкен),

-замок (більш менш якісний) 12мм - 60 грн,

-сумка для ремкомплекту 50грн.

----------------

і того 370грн мін!

а ще опціонально:

- все вищеописане з "не б"юджетного" класу (вищеописані ціни множимо на х2, а то й х3 )

- ми ж не "свині" тому болотніки 150грн мін

- велокомп"ютер 60грн мін

- багажник 190 грн мін

- шолом 350

- заміна стокових пластивоких "топтунів" 90грн мін

- манометр 20

- сумка (баул), або рюкзак 400грн

- велоперчатки 100грн

і того до 1800 набігє

правда дещо можна купити і б/в, щось можна й справді з дешевого китайського взяти, але все одно на перших порах тра розраховувати мінімум на 500грн до велосимпеда.

Опубліковано

отсюда вывод – покупать велосипед и аксессуары надо заранее, в идеале, январь-февраль, когда скидки максимальные. правда неспециалисту трудно оценить всё богатство выбора и диапазон цен, так что лучше взять с собой кого-то из "старших товарищей". покупать велосипед сейчас, до сентября-октября – разве что очень-очень хочется, так как накрутки максимальные. сезон же.

Опубліковано

Красиво так наш друг Урса обійшов рами..))) чи випадково?))) холівар, звісно.. Щоб напевно нікого не зобидіти...))) А це між іншим найголовніший елемент у байку! Але - тсс.. ))))

Опубліковано

Такой взрослый, а до сих пор онанируешь на наклейки? ;)

Неужели для тебя секрет, что цена нормальной рамы сопоставима с озвученной суммой? ;)

Не вижу особого смысла выбирать между практически одинаковыми рамами нижне-средне-бюджетного диапазона - ... разве что случай, описанный в первой фразе :D

Ты тестировал все эти рамы на идентичном оборудовании, чтобы утверждать, что какое-то G(Г) лучше чего-либо другого? ;)

Опубліковано

фейспалм.

у тебя нет случайно сводной таблицы по этим конкретным рамам, с описанными тобой характеристиками?

и да, навскидку, без гугла, чем отличается сплав 6061 от 7005?

Опубліковано

Сплав у них один и тот же. 6061. И каждая - "баттирована". Не смеши.

И что касается модного буквосочетания G-ALLUX:

The ALLUX tube is just 6061 Aluminium tune. The only difference is in the forming process. Instead of extrusion they use a process called hydroforming.
Опубліковано

Вага (може бути навіть і сплав).

ИМХО, разницу в 100-200-300 грамм на раме бюджетного вела, который весит 14+ кг не почувствует не то что новичек, да и не каждый опытный каталец. Я бы еще с натяжкой указал разницу в геометрии рам, а в особенности ЕТТ. Но вес...

Опубліковано

Міро !!!

Мерсі за компліман...)))))))))))))))))))))))

А якщо серйозно...

ТО давай ти не будеш свої висновки видавати за мої слова... ага.?

Опубліковано

Пишу з телефону, не так зручно, звісно, як із стаціонарного компа,

але в двох словах постараюсь пояснити.

Візьмемо приміром.. хай буде той самий Джант. Наприклад, у

Спайка і у мене рами по розміру однакові(L). На перший погляд.

Вага суттєво ж відрізняється. Хтось може сказати - у тебе Ескейпер,

у нього АТХ Про. Хай. Але ж дві рами - бюджет! І у нього ростовка хоч і L, але не 20, як у мене, а 21. От вам ще один нюанс. Десь

читав, що розмірр до речі у різних марок велосипедів можуть

відрізнятися. У даному випадку ми бачимо це у однієї марки(що

незвично). І ще. Чим більша ростовка, тим більша(по ідеї) сама

вага рами. Але тут усе з точністю до навпаки.

Ді фото.. поговоримо? Так от ти мені по телефону в переддень Велодня сказав, що

працюватимеш цілу ніч, футболка буде зроблена - а замовленої

футболки досі нема. На самому Велодні ти не зміг нічого

вразумітєльного пояснити - чому не зробив. Ладно, у всіх бувають

різні накладки. Але ж вона досі так і робиться! Так що хто б вже

казав про адекватність..

Опубліковано

Ukrainec,

аксесуари потянули до 500 грн

Хороший спідометр (сігма) 120

Набір викруток 40

світло (зад і перед) 130

замок 70

поклейки для камер 10

насос 60

ціни по памяті сказав, я думаю, що взяв усе найнеобхідніше для катання по Луцьку

тільки вот підкажіть шо таке "топтуни" ?

Як можна давати гарантію на зібраний велосипед на рік, якшо одразу шось тре міняти.

Теж недавно купив велосипед

Опубліковано

У даному випадку ми бачимо це у однієї марки(що незвично).

Я тебе скажу больше. У джайнта высота подсидельной трубы на одной и той-же раме, но разных годов выпуска может отличатся. Я с этим столкнулся купив раму Антема. Только после покупки я узнал что Антемы икс в ростовке XL, в зависимости от года выпуска, были 20,5 и 21 и 22 дюйма по высоте. Все остальные параметры геометрии полностью совпадали(кроме стендовера естественно). Из за этого пришлось покупать глагол длинной 500 мм за внушительную сумму, а при продаже рамы я его просто подарил покупателю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...