Перейти до змісту

Шукаю бізнес партнерів.

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є значно краща пропозиція для економії пального. чекаємо закінчення зими і всі дружно пересідаємо на велосипеди. економія 100%! доведено!

Опубліковано

Наші знайомі з Дніпропетровська давно користуються цим продуктом, знаю, що задоволені. Думаю людину так хаяти не потрібно, а то як завжди людина прийшла з добром, а нам аби "нагавкати".

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 11:53, Blondihelen сказав:

Наші знайомі з Дніпропетровська давно користуються цим продуктом, знаю, що задоволені. Думаю людину так хаяти не потрібно, а то як завжди людина прийшла з добром, а нам аби "нагавкати".

Я не говорю в даному разі про автора, але різні секти також приймають з добром)

Суть бізнес партнера в чому полягає? Людина яка типу так званий "бізнес партнер" купує в певної організації, чи даної особи ТС ці присадки і має втуляти їх інши людям - звичайна піраміда...

Це фактично те ж саме що стоять на вулиці і продають СП - також бізнес партнери так звані, певний відсоток мають від проданого...

Опубліковано
  Цитата

Краще залити якісний 95 на гривню дорожчий але не вбивати автомобіль тотально незрозумілими рідинами.

заправляюся на ОККО - звичайний 95-й (навіть не пульс), як на мене кращі АЗС наших краях.

Опубліковано
  Цитата

Суть бізнес партнера в чому полягає? Людина яка типу так званий "бізнес партнер" купує в певної організації, чи даної особи ТС ці присадки і має втуляти їх інши людям - звичайна піраміда...

Колега, вже стільки переписано про так звані "піраміди", що і писати не хочеться. Якщо ви працюєте на підприємстві, то це, нажаль, також піраміда, якщо ви цього не знали.

Топікстартер купує в організації продукцію, намагається її збути має на цьому невелику знижку, якщо будує групу дистрибюторів, має більшу знижку. Все чесно, більша закупка, більша знижка, така сама схема і на базарі і на Пакко і Волвесті.

Людині подобається така робота, то і працює як має бажання. Обман може бути лише в самому продукті, але то вже інша історія.

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 12:12, Sidor сказав:

Serg20279,

Ви даєте пробники свого товару?

Звичайно дам по тестити !!!!, за останіх пару годин на тес у Луцьку друзям і знайомим продав практично банку 236 мілілітрів,

набераю в шприц 20 міліграм, це буде на 100 літрів пального, і коштує такий шприц 40 грн.

У вашій присутності набираю з банки.

Я сам заливаю по 10-20 літрів бензину відповідно це 2 - 4 міліграма.-але треба ще при першій заправці врахувати ту кількість бензину що вже є в баку і на неї теж виділити буст.

Заливаю спочатка в пістолет, а потім пістоля в бак.

Опубліковано
  Цитата

Serg20279, Ви даєте пробники свого товару?

Цитата

і коштує такий шприц 40 грн.

мається на увазі, чи даєте пробники безкоштовно?))

Опубліковано

Вращук Сергій Євгенійович, ви ж ніби дорослий чоловік, вам ж скоро 34

Вам ще не набридло писати нісенітниці?

Які бусти, які міліграми в шприцах?...

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 12:29, Saddy сказав:
  Цитата

Краще залити якісний 95 на гривню дорожчий але не вбивати автомобіль тотально незрозумілими рідинами.

заправляюся на ОККО - звичайний 95-й (навіть не пульс), як на мене кращі АЗС наших краях.

При використанні буста, після третього бака пального, перейдете на 92-й і будете розказувати що він НАЙкращий, за одно і дешевшиий і з меншою кількістю свицю і всякої бякі.

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 13:49, Deemon сказав:

Докажи що це несенітниці!!!!!! Пілікати не мішки совати.

Зайди на тест драйв, де 1600 до 2000 людей РІЗНИХ і З РІХНИХ КРАЇН СВІТУ!!!!!! в чаті сидить і онлайн пишуть свою економію,і тим що вони задоволені продуктом.

Є такі що пишуть що небачать економії,але двигун став працювати їдеально!!!!

І мають підозру що їм не доливають на заправці.(це з Росии був коментар)

А ви один розписалися 2000+- чоловік , я ржу неможу.!!!!! БРАВО!!!!!!

Опубліковано

?

В 19.12.2012 в 13:56, Serg20279 сказав:

Зайди на тест драйв, де 1600 до 2000 людей РІЗНИХ і З РІХНИХ КРАЇН СВІТУ!!!!!! в чаті сидить і онлайн пишуть свою економію,і тим що вони задоволені продуктом.

Да, тільки те що роблять - сидять в чаті і пишуть, пишуть, пишуть...., який він хороший.... Немає чим людям зайнятися

Ви краще дайте відповідь на попередні пости там де цитувались відгуки користувачів які потом мотори ремонтували після такої бяки...

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 13:49, Saddy сказав:
  Цитата

Serg20279, Ви даєте пробники свого товару?

Цитата

і коштує такий шприц 40 грн.

мається на увазі, чи даєте пробники безкоштовно?))

Я його не виготовляю, і в мене не благодійна організація,

Вибачие ,але я біокаталізатор купував за свої кровні кошти.

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 14:03, kozakOleg сказав:

?

В 19.12.2012 в 13:56, Serg20279 сказав:

Да, тільки те що роблять - сидять в чаті і пишуть, пишуть, пишуть...., який він хороший.... Немає чим людям зайнятися

Ви краще дайте відповідь на попередні пости там де цитувались відгуки користувачів які потом мотори ремонтували після такої бяки...

Жду 100% доказів що це був саме MPG BUST від компаніїї FFi

Зі всіма висновками акспертів і проведених експертиз !!!!!

Я думаю що найближчим часом, пердам відповідним службам компанії, ваші слова і не обіжайтесь якщо вони на вас подадуть до суду за наклеп.

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 13:45, Serg20279 сказав:

Serg20279,

Звичайно дам по тестити !!!!, за останіх пару годин на тес у Луцьку друзям і знайомим продав практично банку 236 мілілітрів,

набераю в шприц 20 міліграм, це буде на 100 літрів пального, і коштує такий шприц 40 грн.

Я сам заливаю по 10-20 літрів бензину відповідно це 2 - 4 міліграма.-але треба ще при першій заправці врахувати ту кількість бензину що вже є в баку і на неї теж виділити буст.

Ще ніхто в груди на заправці не дав за такі витівки?

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 14:12, Serg20279 сказав:

Жду 100% доказів що це був саме MPG BUST від компаніїї FFi

Зі всіма висновками акспертів і проведених експертиз !!!!!

Я думаю що найближчим часом, пердам відповідним службам компанії, ваші слова і не обіжайтесь якщо вони на вас подадуть до суду за наклеп.

Правильно передай, а то ця борда вже зовсім припухла, тут вони були вже на ТАМ-Там гнали то були їх прикрили на пару днів, а якщо така потужна компанія займеться як ФФІ, то думаю закриють на завжди. Якщо потрібно то підтверджу що був наклеп!!!

Опубліковано

[offtop]...С призрением в глазах, смотря сверху вниз, не вынимая рук из карманов, сквозь зубы и дым "Парламента" на меня обрушилось: "Я не лох, я - бизнес партнёр"[/offtop]

Опубліковано
  Цитата

При використанні буста, після третього бака пального, перейдете на 92-й і будете розказувати що він НАЙкращий, за одно і дешевшиий і з меншою кількістю свицю і всякої бякі.

ні, дякую, я не хочу заливати ніякої фігні собі в бак, не хочу нікого ні до чого заставляти і ні в чому переконувати.

якщо виробник авто радить заправляти 95-й, то я буду заправляти 95-й, а не 92-й з бустом

Опубліковано

почитав про чудо-каплі... на яку заправку підійти?

щоб накапали пару крапель...

може заллю в свій атлон 800 і він стане і7... а то тормозить, цуко

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 23:09, Serg20279 сказав:

Це натур продук рослинного походження , екологічно чистий в реакцію з водою не вступає, октанове чило пального теж не піднімає (може кого розчарую)

Ось ссилка на офіційний сайт FFI в Україні. Цитата звідти:

Цитата

The catalytic and petrochemical technology of MPG-BOOST™ helps to:

• Reduce excessive emissions
  • Improve performance
  • Reduce knocking, pinging and dieseling
  • Improve valve lubrication
  • Reduce carbon and extend plug life
  • Improve moisture management
  • Improve octane rating

Перекласти, чи зрозуміло і так? То хто каже правду, офф. сайт чи Ви?

Опубліковано
  В 19.12.2012 в 14:19, maluj сказав:

Serg20279,

Ще ніхто в груди на заправці не дав за такі витівки?

Які витівкаи, ????????? ти про що ????, я влив в пістолет 2 міліграма продукту і 10 -ти літрами бензину змив їх собі в бак.

Вчому проблема!

Опубліковано

ого -- 1 411 Просмотров---

І тільки пару не задоволених.(я так і не зрозумів чим саме)

Знаючи борду думав буде гірше.

Опубліковано

Есть все основания полагать, что продукт MPG производства компании FFi и есть тот самый ферроцен в чистом виде (MPG Boost — ферроцен, растворённый в керосине). Один из покупателей MPG, Криничко Ю.В. из Киева, от имени своей фирмы «Криничко и Ко» заказал анализ состава MPG-Caps™ Украинскому научно-исследовательскому институту нефтеперерабатывающей промышленности «МАСМА» (ДП УкрНИИНП «МАСМА»). Предметом исследования являлось содержание железа, марганца и свинца в топливном катализаторе MPG-Caps™.

003.jpg

mpg_caps.jpgИз отчёта лаборатории следует, что 29,74% содержания таблеток MPG-Caps™ составляет железо. Самым известным железосодержащим веществом, применяемым в топливных добавках в качестве антидетонатора, является ферроцен.

С помощью химической формулы ферроцена, таблицы Менделеева и параграфа из школьного курса химии легко вычисляется массовая доля железа в ферроцене — 30%, что соответствует цифре из лабораторного заключения.

Химики хорошо знают, что ферроцен имеет коричнево-оранжевый цвет и кристаллическую структуру. Так что внешний вид таблеток MPG-Caps тоже определённо наводит на мысли: они коричнево-оранжевого цвета с просматривающимися блестящими кристаллами.

Если кто-то сомневается и после приведенных аргументов, последние пара цифр должны сложить полную картинку. И эти цифры мы возьмем не где-то, а на официальном сайте компании Forever Freedom International. В разделе о продукции MPG-CAPS имеется интересный документ — MSDS (сертификат безопасности материала), содержащий любопытные подробности о продукции линейки MPG, а именно, температуру плавления и кипения:

mpg_msds.png

Видно, что температура кипения (boiling point) равна 249°C, а температура плавления (melting point) равна 173°С. Теперь сравним это с характеристиками ферроцена (фрагмент статьи из Википедии):

ferrocene_melt_boil.png

Интересно, но точки плавления и кипения ферроцена совершенно идентичны катализатору MPG-CAPS™!

Итак, мы имеем полное совпадение свойств продукции серии MPG c ферроценом сразу по четырём (!) характеристикам:

1. Коричнево-оранжевый цвет;
  2. Массовая доля железа — 30%;
  3. Температура плавления — 173°C;
  4. Температура кипения — 249°C.

СЛУЧАЙНЫ ЛИ ЭТИ СОВПАДЕНИЯ, ИЛИ ОНИ ОЗНАЧАЮТ, ЧТО ПОКУПАЯ MPG-CAPS, MPG-MEGA-CRUMBS или MPG-BOOST, ВЫ ПОЛУЧАЕТЕ ПОЧТИ ЧИСТЫЙ ФЕРРОЦЕН?

au_fu_logo_small.jpgКстати, ферроцен свободно продаётся в России бочками по 25 кг. Цена — примерно 500 руб. за килограмм. Компания FFi продаёт свой продукт по 20$ за 10 таблеток по 500 мг, т.е. 4000$ за килограмм. Это в 240 раз дороже его мелкооптовой стоимости.

Предлагаю переименовать компанию Forever Freedom Internatioanl в Ferrocene Freak International. Можно даже сохранить логотип: аббревиатура останется та же.

Био или не био — вот в чём вопрос

Волей ревностных дистрибьюторов FFi у катализатор топлива MPG-CAPS и MPG-BOOST стал биокатализатором. Здесь делается недвузначный намёк на растительное происхождение продукта. Однако ферроцен является продуктом химического синтеза. В этом компания FFi честна: нигде в официальных материалах, в том числе на сайте, вы не встретите слова «биокатализатор» и утверждения о том, что какие-то компоненты MPG выработаны из растений. Так что этот вопрос касается исключительно деловой этики дистрибьюторов.

Прочти ето и не неси больше ересь, изыди!

А недовольных мало потому что 90% читающих ету тему молчат потому что и так понимают что ето ересь или запаслись попкорном и жрут как с тебя тут стебутся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...