Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
...херой і напевно ветеран, ібо кантужений на "кубіку-геліку" з номерами "Айдар", спецсигналами... Може хтось з "посвящоних" розкриє особу даного екземпляра?

"Праворулька"? Паркуется часто во дворе "Соло-Мадагаскара".

Опубліковано

На "Геліку" зі сходу "Самурай" - айдарівець приїхав у відпустку. Реальний боєць батальйону, так само як і джип реально возить людей на сході. Але подібну поведінку це аж ніяк не виправдовує.

Опубліковано

Сьогодні спостерігав наступну картину біля гіпермаркету "Порт-сіті" херой і напевно ветеран, ібо кантужений на "кубіку-геліку" з номерами "Айдар", спецсигналами(напевно також зареєстрованими) просто так розганяв авто, напевно дуже поспішав... на АТО. Може хтось з "посвящоних" розкриє особу даного екземпляра?

Вчора цей же чудак десь о 14:15 по Лесі Українки від Кривого Валу теж сигналом людей розганяв.
Опубліковано

Зараз у владу лізе стільки сволоти, що страшно подумати. Я наприклад, знаю одного активіста Правого сектору, а тепер і члена комітету громадської люстрації, то він не тільки автобидло, а й просто бидло. Але що зробиш - має впливових друзів, і море йому по коліна...

Імена, будь-ласка, імена.

Згоден, без імен це просто слова.

Опубліковано

На "Геліку" зі сходу "Самурай" - айдарівець приїхав у відпустку. Реальний боєць батальйону, так само як і джип реально возить людей на сході. Але подібну поведінку це аж ніяк не виправдовує.

Якщо маєте можливість, поясніть цьому "байцові", що в Луцьку так не прийнято себе вести. Якщо не хоче ремонтувати авто або голову...

Опубліковано
водію на комбо, якщо ти це прочитаєш- знай, я наступного разу відламаю дзеркало швидше, як ти знов закриєшся і втічеш

Нафіг давати посилання на приватне відео? 0_о

Опубліковано

водію на комбо, якщо ти це прочитаєш- знай, я наступного разу відламаю дзеркало швидше, як ти знов закриєшся і втічеш

доступдо відео закритий :(

Опубліковано

Такі ситуації бувають при кожному "зеленому".

Всі кудись спішать і їм на всіх наср%ть (

хоч куски цеглини вози на пасажирському сидінні ))

Опубліковано

post-8091-0-84831400-1412363192_thumb.jp

водій припаркувався під знак да ще й перед виїздом з подвіря

post-8091-0-89489400-1412363248_thumb.jp

а тут мудак в дворі поставив а люди години дві машину копали і не могли виїхати

post-8091-0-73811600-1412363564_thumb.jp

це гаїшник став під знак зупинка для громадськага транспорту біля ківерецького моста, бо був обід і він купував пляшку неміроф мабуть до обіду

Опубліковано

post-8091-0-84831400-1412363192_thumb.jp

водій припаркувався під знак да ще й перед виїздом з подвіря

post-8091-0-89489400-1412363248_thumb.jp

а тут мудак в дворі поставив а люди години дві машину копали і не могли виїхати

post-8091-0-73811600-1412363564_thumb.jp

це гаїшник став під знак зупинка для громадськага транспорту біля ківерецького моста, бо був обід і він купував пляшку неміроф мабуть до обіду

Якість класна від мене +, хоча і банальність.

Опубліковано

І я викладу пару відео-нарізок.

Тут присутнє як відверте автобидло, так і інші ситуації на дорозі.

Друге відео присвячене безпечним пішоходам, які умудряються ходити будь-де, але тільки не через пішохідні переходи, яких цілком достатньо на наших дорогах.

Опубліковано

slk35,

залізна витримка, звуків лишніх нема) коли по конякіна була серія пішоходів, я б на останньому точно зірвався

Як не прикро - до такого звикаєш, і сприймаєш вже як постійну прикрість, а не, приміром, порушення ПДР чи що інше....За певними виключеннями (в мене тоді "вікна лопають" від матюків)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...