Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Показова історія трапилась в Києві.На форумі Цензор.нет була розміщена тема про бидляцьку поведінку судді господарського суду,яка своїм автомобілем перегороджує виїзд з двору і відлучається на тривалий час.Після цього до інтернет видання нагрянула міліція з вимогою надати всю інформацію про осіб,які залишили коментарі в цій темі." Виявляється, суддя відкрила кримінальну справу, щоб міліція розібралася з тими, кому її машина заважає з двору виїхати!"-головний редактор видання

original.jpg

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в нас бидла чимало, але з Києвом не порівняти. кількість сосульок, які защічниками заробили на авто там просто овер 9000, відповідно, їздити не навчились і не хочуть. сигналять пішоходам на переходах, паркуються де хочуть і тд. добре, що хоч їм часом мордяки товчуть і колеса ріжуть.

Опубліковано

Цікаво, цеж як треба не покладаючі рук і рота працювати, щоб на судівську зарплату купити каєн.

Опубліковано

Цікаво, цеж як треба не покладаючі рук і рота працювати, щоб на судівську зарплату купити каєн.

он за отпускные купила

Опубліковано

Обережно хлопці, зараз ще тут відкриють кримінальну справу за коментарі

тю,

а я что такого сказал?

разве по КЗоТ`у судьям отпускные не положены?

Опубліковано

Показова історія трапилась в Києві.На форумі Цензор.нет була розміщена тема про бидляцьку поведінку судді господарського суду,яка своїм автомобілем перегороджує виїзд з двору і відлучається на тривалий час.Після цього до інтернет видання нагрянула міліція з вимогою надати всю інформацію про осіб,які залишили коментарі в цій темі." Виявляється, суддя відкрила кримінальну справу, щоб міліція розібралася з тими, кому її машина заважає з двору виїхати!"-головний редактор видання

Вчора по інтеру в новинах розказували про це.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

А ось так наші водії поводяться! Мало того, що газони біля власних будинків псують, так ще й правила порушують! Головне, що "кінь" припаркований, а як і де ... Будинок на вулиці Чорновола 2-В. У вихідні дні біля цього будинку та поруч 11!!! авто нарахував на газоні. ДАІ - ау!

Опубліковано

Почав більше помічати такої бидлоти, коли гуляю з доцьою з каляскою.Якщо тротуару і так 60 см то воно припаркується обовязково так що і по тому тротуару навіть кіт не пролізе. І саме головне що став у карманчику, місця - "гектар", ні, треба стати як бидло - напевне всетаки бувають вроджені ...

Опубліковано

У Києві таких вчать. Палять машини. Це можна пов'язати із тим, що поруч автостоянка, а ніхто там авто ставити не хоче. На авто гроші є, а вже на стоянку - не вистачило.

Біда!

Опубліковано

ключ в руку і пройтись по двері чи крилу, або зігнути антену - я так роблю, коли для того щоб обійти такого паркувальника, мені потрібно іти впритул до нього. Одному дзеркало ненароком скрутив... :)

Опубліковано

Почав більше помічати такої бидлоти, коли гуляю з доцьою з каляскою.Якщо тротуару і так 60 см то воно припаркується обовязково так що і по тому тротуару навіть кіт не пролізе. І саме головне що став у карманчику, місця - "гектар", ні, треба стати як бидло - напевне всетаки бувають вроджені ...

Сьогодні. Сидимо, п'ємо пиво у новому генделику за санремо на кравчука. Під'їхали пацани на джипі - припаркувались біля бровки. Через 5 хв підїжджає ауді бочка і заднім ходом перед джипом заїжджає на тротуар і крім того - лівим колесом на "газон"! Сидимо і дивимось що далі. Виходить і мене питає чи двері в джипі відкриються. :) Кажу: "Шановний! Ви на тротуар заїхали і НАВІТЬ одним боком на газон!" Відповідає: "А це моя земля!" Оо Виясняєм у офіціантки чи то власник - каже що то сусід. Він знову питає мене чи двері у джипа відкриються. Пацани кажуть що "двері то відкриються - джип наш". Я добавляю що тільки я з дитячою коляскою по тротуару не проїду. Він сідає в аудюху зі словами "ну раз мішає, то переставлю - не важко" і переїжджає собі під вікна, де робиться ремонт під якусь "комерцію". А через 5 хвилин його самого побачили з коляскою... :)

Отака бувальщина. :0011::)

Опубліковано

Ну не знаю - може хтось знає кращі способи підказати тиб бикам, що паркуватись треба правильно. В мене є авто, але я не паркую його так, щоб коли іде дощ, пішоходам потрібно зайти в багнюку чи калюжу, щоб обійти мою машину, бо відєтілі пішохідна доріжка ж не у воді і там машині саме краще стояти... Два таких вже не паркуються на пішохідній доріжці... Якщо хтось не думає про проблеми інших, то чому я не можу створити проблемку йому?

Опубліковано

Отака бувальщина.

Це не бувальщина, а бидловщина разом з ... не скажу а то забанять, но думаю здогадались!:) І що саме, ну не знаю як назвати, таке скрізь і рядом!!! Но люди - треба щось робити, як так будуть наші діти рости і житі серед цього лайна???!!!

Опубліковано
ххх: Сейчас была картина маслом. Женщина, которая орала на меня "Какое вы право имеете парковать свой драндулет в нашем дворе!?", после этого прямиком направилась выгуливать свою овчарку прямо на детскую площадку.

баш

Як то кажуть - у чужому оці скалку бачить...

Опубліковано

Я так помітив, що лайном обливати людей це вже в традиції волинської землі входить..... Ще можу вгадати, що відписуються тут тільки пішоходи, які за кермом і не сиділи, не кажу про власне авто.... Згідний, вистачає народу, яким не виходить подумати правильно головою за кермом при русі по дорозі чи парковці.... особисто стикався з людьми, які хотіли організовувати стопхам в Луцьку, і також кричали за парковку та неправильне паркування, почали їздити автівкою, всі притихли... цікаво чому? вулиці міста не збільшились, автівок побільшало в рази, кому цікаво, порівняйте старі фото Луцька та сьогоденні фото, різниця відчутна, чи не так?) от тут то і починаються проблеми з парковкою авто... я сам постійно стараюсь заховати авто так, щоб не заважати пішоходам і іншим учасникам ДР, але от так поставиш машину в дворі і боїшся, чи не подеруть авто авто до металу, чи не відіб'ють зеркало (за неправильну парковку, бо пройти нема кудою, або ж за те, що на гаон заїхав, або ж все разом)... пізніше це виливається в певні кошти, які просто змушений віддати, щоб з часом не віддати ще більше на обслуговування авто... Давайте почнемо спочатку з себе, а тоді і іншим підкажіть, а не лайном поливаєте....

Опубліковано

Проблема парковки насправді не проблема. Питання лише в тому як близько ти хочеш припаркуватись до мети своє подорожі. Якщо прямо з авто до дверей магазину, то звичайно не вистачає місця ні авто, ні пішоходу. А якщо ставити машину за метрів 100-200 ( в такому радіусі завжди знайдеться місце для нормальної стоянки) - проблеми немає. Наприклад, припаркуватись біля головного корпусу ВНу - можна обійти весь цент р, і парк. На жд вокзалі - всю Варшавку та район Грушевського і т.д. теж саме з ДПЗ, 40-м та 33-м. Якось так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...