Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Прикро те, що у нашій країні радять як і , що зробити не люди які в цьому розуміються, а всі кому не ліньки!!!! От до прикладу нещодавно дивився "журналістське розслідування" - суть була в тому чи якісно зробили дорогу.....Знаєте хто виступив експертами ???? - водії.... От скажіть будь-ласка шановні водії (сам теж таким являюся) - ви є компетентні в тому чи якісний асфальт і чи якісно зроблена розмітка???????? Відповім за себе - ні, я не експерт в цьому! От і схожа ситуація тут з пішохідний. Я ніяким разом не хочу захистити пішоходів. Є іноді такі унікуми що їх хочеться нагнати з того пішохідного чимось важким. Але.... Є й водії.... От до прикладу - це єдиний пішохідний в місті на якому мене ледве не збили (хоча обережно переходжу через пішохідні і ніколи не кидаюся під колеса). І ще цікаво чи бачив хто як їздять по тому мосту після 22 години?? Таке враження що там інколи влаштовують перегони формули 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь

Прикро те, що у нашій країні радять як і , що зробити не люди які в цьому розуміються, а всі кому не ліньки!!!! От до прикладу нещодавно дивився "журналістське розслідування" - суть була в тому чи якісно зробили дорогу.....Знаєте хто виступив експертами ???? - водії.... От скажіть будь-ласка шановні водії (сам теж таким являюся) - ви є компетентні в тому чи якісний асфальт і чи якісно зроблена розмітка???????? Відповім за себе - ні, я не експерт в цьому!

А треба бути поваром, щоб зрозуміти, що це помиї, а не борщ? Чи треба бути кінорежисером, щоб зрозуміти, що фільм гівно? Чи зараз кордони закриті, щоб ми не могли порівняти, які у них дороги "по-людські" і які у нас?

От до прикладу - це єдиний пішохідний в місті на якому мене ледве не збили (хоча обережно переходжу через пішохідні і ніколи не кидаюся під колеса).

От саме тому його і треба закрити. Там до регульованого переходу метрів сто і так само до "підземного" переходу під мостом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От до прикладу - це єдиний пішохідний в місті на якому мене ледве не збили (хоча обережно переходжу через пішохідні і ніколи не кидаюся під колеса).

От саме тому його і треба закрити. Там до регульованого переходу метрів сто і так само до "підземного" переходу під мостом.

Давайте "закриємо" всі переходи, на яких когось "ледве не збили"! "Во-во! По самое хлебало!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро те, що у нашій країні радять як і , що зробити не люди які в цьому розуміються, а всі кому не ліньки!!!! От до прикладу нещодавно дивився "журналістське розслідування" - суть була в тому чи якісно зробили дорогу.....Знаєте хто виступив експертами ???? - водії.... От скажіть будь-ласка шановні водії (сам теж таким являюся) - ви є компетентні в тому чи якісний асфальт і чи якісно зроблена розмітка???????? Відповім за себе - ні, я не експерт в цьому!

А треба бути поваром, щоб зрозуміти, що це помиї, а не борщ? Чи треба бути кінорежисером, щоб зрозуміти, що фільм гівно? Чи зараз кордони закриті, щоб ми не могли порівняти, які у них дороги "по-людські" і які у нас?

Стосовно смаків про борщ чи фільм - порівняння не доречне так як у кожної людини смаки різні, а я мав на увазі професійні знання у певній сфері, а не просто подобається чи ні. от до поки у нас усе буде робитися чи вирішуватися подобається чи ні то і будемо жити не так як там де ви наводили приклад ( я про закордон).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не потрібно нічого закривати, просто потрібно що ата скотина що пасеться на асвальті не тільки водіїв доїла, а і пішоходів які перетинають дорогу в неположеному місці. Взагалі в таких місцях потрібно робити профілактику, поставити дайців і нехай взувають всіх по черзі.(як водіїв так і пішоходів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте "закриємо" всі переходи, на яких когось "ледве не збили"! "Во-во! По самое хлебало!"

Там на відрізку дороги у 300 метрів три переходи (під мостом, "проблемний" і з світлоформ). Їх стільки треба на такому відрізку? І не треба "утрірувати", про всі ніхто й мови не веде.

Стосовно смаків про борщ чи фільм - порівняння не доречне так як у кожної людини смаки різні, а я мав на увазі професійні знання у певній сфері, а не просто подобається чи ні. от до поки у нас усе буде робитися чи вирішуватися подобається чи ні то і будемо жити не так як там де ви наводили приклад ( я про закордон).

Я якраз і не про смаки, а про професійні уміння. Не треба бути "семи пядей во лбу", щоб розуміти наскільки у нас якісні дороги, не треба бути дорожніком, достатньо порівняти наші дороги з європейськими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той переход - це суцільна біда, як для водіїв, так і для пішоходів. І це я висловлюю свою думку з точки зору останнього. Чи я особисто, чи моя дружина, ми ніколи не користуємось тим переходом. По-перше не всі водії горять бажанням тебе пропустити, а по-друге навіть при бажанні не кожен встигне зупинитись і пропустити тебе за ряду обставин таких як мокра дорога, сніг, туман, і т.п. А проводити дозвілля на лікарняному ліжку немає ані найменшого бажання.

Альтернатив тому переходу море: і вищезгадані не раз переходи ближче до зупинки, і як варіант пройтись під мостом. А для бидла яке кидається під машину де йому заманеться відсутність переходу ні на чому не позначиться, вони цього навіть не помітять, як і зараз його (і не тільки його) не помічають пішоходи за кілька метрів від переходу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А багато з тих, хто проголосував, живе у тому районі? Користується/не користується переходом?

Організуйте громадські слухання, опитайте жителів навколишніх будинків, опитайте людей прямо біля переходу, біля VAB банку і біля світлофору. =)

Імхо, товчемо воду в ступі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А багато з тих, хто проголосував, живе у тому районі? Користується/не користується переходом?

Організуйте громадські слухання, опитайте жителів навколишніх будинків, опитайте людей прямо біля переходу, біля VAB банку і біля світлофору. =)

Імхо, товчемо воду в ступі.

я ж кажу, розмова ТУТ схожа на бабулькіні пересуди під під'їздом :) Чи на кухні...

Чи на розмову ображених пасажирів, котрі не встигли на автобус :) А ті, що встигли і поїхали, їдуть собі і не переймаються ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сім років (сумарно) день у день ігнорую той перехід як пішохід і троха менше (3,5 років) ігнорую, по можливості, ту дорогу як водій. Тому особисто мені він не заважає, хоч я і рахую його там лишнім. Зате коли стою на тій самій клятій зупинці :), можу нарахувати з десяток людей, які умудряються перейти ту дорогу в акурат посередині між переходами, до продуктового магазину Експрес. Їм той перехід також не потрібний. :)

За інших голосувальщиків не скажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А многие из тех, кто за его сохранение, пользуются им? ;)

Мне достаточно часто приходится там бывать. И каждый раз я трачу больше времени на ожидание, пока хоть кто-то из водителей соизволит остановиться или хотя бы притормозить, чем если бы я перешёл дорогу под мостом или на светофорном переходе.

Я вырос в том районе, и про необходимость перехода в том месте могу написать диссертацию, наверное :D

Учитывая реальные потребности "переходящих" - не нужен он там. Маршрут движения 98% пешего потока и конечная цель маршрута абсолютно не упирается в этот переход.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розмова ТУТ схожа на бабулькіні пересуди під під'їздом

Только бабушкины пересуды на лавочке не доходят до власти, а борду, про между прочим, и новостийные сайты цитируют, и в миськраде почитывают.

Так что не надо сравнивать хрен с пальцем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только бабушкины пересуды на лавочке не доходят до власти, а борду, про между прочим, и новостийные сайты цитируют, и в миськраде почитывают.

ТА ти що?! :) Ну прям "БОРДА - ГЛАС НАРОДА! ЗЕРКАЛО ЛУЦКА!" :)

Може назвеш випадки, коли "базар" на Борді змінив щось в місті?

Не треба перебільшувати значення звичайного форума. Ніхто в Міськраді навіть пальцем не поворухне, прочитавши форум, чи написи на заборі.

Там з офіційними зверненями важко чогось добитись, не те, що анонімними писанинами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, хтілося б бачити, де буде твій сарказм, якщо тебе носом тикнути в пару тем, які не просто щось змінили, а писалися працівниками міськради. От тоді посмієшся ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо питання по цьому переходу піднімалось на останній сесії міськради,зачекаємо який буде результат.

Ще б нагадати про нові світлофори біля 5-ї школи і "мусарні",які працюють асинхронно,що також може призвести до ДТП.

Не треба перебільшувати значення звичайного форума. Ніхто в Міськраді навіть пальцем не поворухне, прочитавши форум, чи написи на заборі.

Там з офіційними зверненями важко чогось добитись, не те, що анонімними писанинами...

Так порожняк дійсно нічого не змінить,але як мінімум потрібно написати запит до депутата.Бо прості заяви(тобто від простих людей) по таким питанням дійсно не розглядають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, хтілося б бачити, де буде твій сарказм, якщо тебе носом тикнути в пару тем, які не просто щось змінили, а писалися працівниками міськради. От тоді посмієшся ;)

До речі, якщо такі дійсно є - покажи, будь-ласка, і я дійсно зміню свою думку.

А поки що з досвіду свого життя я переконаний в тому, в чому переконаний. Пусті балачки затихають і загублюються в масі всіх інших тем без толку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

быля цуму вже кілька років асинХРОНний світлофор - і нічого, всім пофіг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наведу для прикладу форум мого рідного міста Путивль. Там часто витяги з тем форуму друкуються в місцевій газеті та виносяться на слухання органів влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після розборок на борді я перестав бачити в місті і на форумі Халфа (Каноненка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна погоджуватися чи не погоджуватися, що в тому чи іншому місці потрібен перехід, але як на мою думку в Луцьку є багато місць де потрібні не лише пішоходні переходи, але й "лежачі поліцейські" перед ними. Кілька разір пробував перейти Львівську поблизу тубдиспансера, там де вона робить невеликий поворот. Склалося таке враження, що переходив не міську вулицю, а гоночну трасу. Добре. що маю звичку дивитися по сторонам перед тим як перейти вулицю ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там на відрізку дороги у 300 метрів три переходи (під мостом, "проблемний" і з світлоформ). Їх стільки треба на такому відрізку? І не треба "утрірувати", про всі ніхто й мови не веде.

Я якраз і не про смаки, а про професійні уміння. Не треба бути "семи пядей во лбу", щоб розуміти наскільки у нас якісні дороги, не треба бути дорожніком, достатньо порівняти наші дороги з європейськими.

"Професійні вміння" - ? - ви маєте відповідну освіту і досвід роботи в цій галузі? Якщо так - тоді погоджуся з вами. Якщо ні- ви не компетентні щоб визначати якість , а також коментувати її, на мою думку ви не знаєте тоді усіх обставин чому так.

Коли ж ми усі доростемо до того щоб кожен критикував речі лише ті в яких він буде компетентним???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехід міг би там бути, але трохи далі від мосту.

Бо зимою в сніг важко зупинитися як пішохід вискакує різко на дорогу.

З мосту і так важко зупинитися, а як лід на дорозі то самі розумієте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... от по трасах ставлять бігборди з текстами "Ділянка з підвищеною аварійніістю...", з фотками зім'ятих авто"...

От і тут треба прямо на асфальті по переходу написати "ТУТ ЧАВЛЯТЬ ПІШОХОДІВ!"... А по обидва боки дороги на тротуарі пару фоток...

і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь тим переходом приблизно раз в тиждень (останній рік). Скажу просто - є він - мені зручніше - не буде його - стане зручніше водіям, а я просто перейду на іншому переході, корона не впаде. Жодного разу не мав з тим переходом критичних ситуацій, так як знаючи його специфіку або чекаю "з ким би перейти" або коли переключиться на "червоний для водіїв" світлофор. Та якщо прибирати зебру то тільки встановивши паркан хоча б по стороні VAB банку (і спеціально перемазавши його якимсь ядосолідолом для особливо кмітливих пішоходів).

З приводу лежачих поліцейських - таки правильно підмітив вище SysR - специфіка транспортної артерії у тому, що вона завантажена швидкими, пожежними та міліцією. І цей аргумент набагато переконливіший аніж

А тепер уяви ситуацію, їде собі водій з мосту, і тут в нього якась поломка, загальмувати він не може і налітає на того "мента", від чого в нього рвуться тяги чи вілитає колесо, машина стає некерованою і влітає на зупинку повну пасажирів, одним махом поклали 10ок людей. Нічого особистого.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... от по трасах ставлять бігборди з текстами "Ділянка з підвищеною аварійніістю...", з фотками зім'ятих авто"...

От і тут треба прямо на асфальті по переходу написати "ТУТ ЧАВЛЯТЬ ПІШОХОДІВ!"... А по обидва боки дороги на тротуарі пару фоток...

і все

Там начебто є напис - 'Обережно діти", цього замало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...