Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання в наступному:

Всі водії чудово знають пішохідний перехід який розміщено в кінці з'їзду з мосту який з'єднує пр-кт Соборності і пр-кт Перемоги.

Всі водії неодноразово його матюкали,оскільки через нього постійно створюються пробки,тянучки і аварії.Особливо він стає аварійно небезпечним під час дощів і ожеледі.

Крім того одразу за ним встановили зупинку маршруток.

Хоча через 30-40 метрів далі розміщено 2 регульованих переходи і повноцінна зупинка.

Так от пропоную висловитись водіїв з приводу написаного вище. Бо просто так його не закриють. А тільки через депутатьский запит.

Тому цікаво чи варто піднімати це питання перед нашими депутатами?

ЗІ: на тому ж мосту ще один "розумний" перехвд на підйомі від Карпенка-Карого(Ювант) на міст.Мало того що там має бути полоса розгону,так вліпили ще перехід.

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я вважаю за доцільне ліквідувати той пішохідний перехід. Причини вище наведені. Поряд є регульовані пішохідні переходи. Також можна перейти дорогу під мостом. Краще пройтися кілька десятків метрів і безпечно перейти дорогу.

Опубліковано

Чи потрібно автомобілям потужні двигуни:

1) згідно ПДД на всіх автомагістралях максимальна швидкість 90 км\год (крім траси на Бориспіль)

2)стан та якість доріг дуже активно впливає на автомобіль, що рухається з більшою швидкістю, що в свою чергу призводить до аварій

3) кількість аварій та жертв через перевищення швидкості перевищує кількість аварій через можливо неправильно влаштовані переходи

4) бажання виділитись і ганяти по місту, створючи небезпеку на більш потужній машині зростає в рази, ніж на менш потужній

думаю продовжувати не треба...

Опубліковано

Да, не надо. И начинать говорить за бездомных собак - тоже. И лучше перечитать название темы ещё раз ;)

Опубліковано

Питання в наступному:

Всі водії чудово знають пішохідний перехід який розміщено в кінці з'їзду з мосту який з'єднує пр-кт Соборності і пр-кт Перемоги.

Всі водії неодноразово його матюкали,оскільки через нього постійно створюються пробки,тянучки і аварії.Особливо він стає аварійно небезпечним під час дощів і ожеледі.

Крім того одразу за ним встановили зупинку маршруток.

Хоча через 30-40 метрів далі розміщено 2 регульованих переходи і повноцінна зупинка.

Так от пропоную висловитись водіїв з приводу написаного вище. Бо просто так його не закриють. А тільки через депутатьский запит.

Тому цікаво чи варто піднімати це питання перед нашими депутатами?

ЗІ: на тому ж мосту ще один "розумний" перехвд на підйомі від Карпенка-Карого(Ювант) на міст.Мало того що там має бути полоса розгону,так вліпили ще перехід.

контроль швидкості та дистанції - ось перше правило автомобіліста - якщо хтось це погано засвоїв то ми маємо багато пробок, аварій і аварійних ситуацій. треба не лише не ганяти по дорозі, а й не бути тормозом.

щодо зуминки маршруток - взагалі не зрозумів, до чого тут перехід.

і про перехід на на підйомі не зрозумів - не вмієте їздити на підйомах - поїдьте у ті міста, де це норма - навчитесь і паркуватись на підйомах і на світлофорах стояти і пропускати пішоходів.

Опубліковано

я не заперечую - можливо не найкращий варіант переходу і взагалі транспортної розв"язки - соборності - перемоги. як на мене зробивши міст

Грушевського-Карпенка-Карого-Конякіна - ми б розгрузили важливу транспортну артерію і це призвело б до мешних напрягів автомбілістам та пішоходам.

Опубліковано

...на мою думку, дуже часто аварійні ситуації в тому місці створюють припарковані на проїзжій частині авто, а аж ні як не перехід, але то моє імхо :)

Опубліковано

Я вважаю за доцільне ліквідувати той пішохідний перехід. Причини вище наведені. Поряд є регульовані пішохідні переходи. Також можна перейти дорогу під мостом. Краще пройтися кілька десятків метрів і безпечно перейти дорогу.

це з розряду - навіщо створювати проблеми: щоб зменшити ймовірність аварійних ситуацій та пробок на ділянці Соборності - Перемоги - краще об"їхати по Карпенка-Карого- Мачтета (чи Київського майдану- Волі) і т.д.

мені здається, що в нашому місті кількість дебільно припаркованих та ганяючих авто більша, ніж кількість дебільних пішоходів

Опубліковано

Схоже питання серед люду колись піднімалось про розділяючий проїзжу частину паркан, біля Там-Таму. Бо дуже, вже часто, його "знімали " шумахери. Але чомусь ніхто не казав, що то наслідок прокладки між кермом і сідушкою( перевищення, алкоголь...)!

Опубліковано

http://rivne.com.ua/comments/2011/11/10/111018.html

Державними будівельними нормами передбачено, що відстань між пішохідними переходами має бути не менше 300 метрів.

Але саме цю норму неможу найти..

Опубліковано

Коли слизька дорога і ти навіть котишся з мосту, а в останній момент під колеса вискакує пішохід - сильно комфортно почуває себе водій, навіть якщо він ас водіння??

З іншої сторони "бландінок" і "шумахерів" за кермом ніхто не відміняв і останнім часом таких на дорозі переважна кількість, тому для безпеки усіх учасників ДР перехід краще забрати!

Опубліковано

ДАЁШЬ !!!! Каждому жителю Украины по подземному переходу!!!! (что бы как у всех, чтоб не так как коммунисты хотели)

ЗЫ. Подземный там есть, точнее сказать ПОДМОСТНЫЙ за 25 метров от "коммунистического" и ещё два Демократических снова через 25 метров только впереди. Сколько их нужно на 50 метров дороги? а?

и те тоже попрятать - пробок будет меньше

вы ещё скажите что парковок так не нужно много!!!

сделать по 1-2 места через 300 метров и хватит

а то понапридумывали парковок на каждом шагу

• Адміністратори
Опубліковано

Не автомобилист, но категорически против того перехода и грёбаной остановки.

плюсадын. лучше чтобы остановку "спилили" и сделали велодорожку.

Опубліковано

Розумію, що дебільно вибігаючих пішоходів хватає, але контроль керування автомобілем лежить на водію, не вмієш гальмувати і передбачати ситуацію - постав у гараж до кращих погодних умов, але у нас всі водіі аля шумахери-все вміють, все знають і тачка крута, це лише пішоходи заважать рівно їздити

Опубліковано

Розумію, що дебільно вибігаючих пішоходів хватає, але контроль керування автомобілем лежить на водію, не вмієш гальмувати і передбачати ситуацію - постав у гараж до кращих погодних умов, але у нас всі водіі аля шумахери-все вміють, все знають і тачка крута, це лише пішоходи заважать рівно їздити

Ти собі не уявляєш скільки їх є.

Я так розумію, даючи такі поради, в тебе нема авто або ти ним їздиш, коли дозволять.

Опубліковано

Як пішохід: я там дорогу переходити не буду - страшно.

Як водію особисто мені було б зручно, якби там переходу не було.

Опубліковано

Скажімо так, зараз я пішоход, але поважаю адеквптних водіїв і ненавиджу напищених придурків за кермом. У на проблема з повагою на дорогах, а не з переходами

Опубліковано

Знаєш, є і проблемні місця не тільки на дорогах де лізе пішохід під автомобільні колеса, а є і проблемні ділянки де лізе пішохід під колеса але поїзду. Тут тоже водій далба%%%б?

Повір, легше і правильніше уберегти пішоходів, створивши умови при яких пішохід не буде лізти на дорогу в проблемних ділянках, а ніж твою теорію впровадити в практику.

Одному водію скажеш - не їдь біля мосту швидко - послухає, інший скаже - пішов на х?й. Так шо вот так.

Опубліковано
У на проблема з повагою на дорогах, а не з переходами 0
На переходах біля Променя-Історичного яскравий приклад поваги пішоходів до водіїв.

Що до переходу, особисто я категорично проти, тема цього переходу вже неодноразово обговорювалась, але зараз приде Дрім і наведе купу контр-аргументів ;)

Опубліковано

Приберуть зебру - просто стане більше придурків страждати за межами пішохідного нереходу. Але люди там як ходили, так і ходитимуть, тому вважаю за доцільне щоб перехід залишили. нехай краще автомобілі гальмують занючи що попереду зебра. А якщо прибирати перехід, то обов"язково необхідно встановити високі паркани з обох сторін щоб геморно було перелазити бажаючим екстриму.

Опубліковано

Приберуть зебру - просто стане більше придурків страждати за межами пішохідного нереходу. Але люди там як ходили, так і ходитимуть, тому вважаю за доцільне щоб перехід залишили. нехай краще автомобілі гальмують занючи що попереду зебра. А якщо прибирати перехід, то обов"язково необхідно встановити високі паркани з обох сторін щоб геморно було перелазити бажаючим екстриму.

Ну нащі можуть вирішити це подібно до переходу на Володимирській

post-684-0-90913300-1349088876_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...