Перейти до змісту

Про Інвайти, або механізм регулювання порядку на Борді.

Plum

Рекомендовані повідомлення

а може зробити привязку акаунта до мобільного? і як в Приват24 для створення теми куплі/продажу, підтверджуючий код з мобіли....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

інвайт видається живою людиною.

у кожного користувача видно, хто йому видав інвайт.

барахолка доступна тільки після 20-50 постів по тємі.

5 постів не по тємі - ворн. другий ворн = бан.

інвайтодавачу - ворн. другий ворн = бан.

ви собі просто не уявляєте яка культурна, надійна, чистенька, привітна стане борда...

Борда відразу ж загнеться, бо тут окрім барахолки більше й немає чим жити формально. А продати свій товар легше на якомусь торг.юа, аніж ще спеціально набивати "20-50 постів по тємі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрештою, сайти із системою інвайтів стають престижними, на них хочуть потрапити,

цінують свій акаунт, цінують інвайт,

ці сайти стають якіснішими, авторитетнішими, ціннішими.

навіть той самий фейсбук своїй винятковій популярності завдячує немалим чином тому,

що із початків на ньому було неможливо зареєструватися без .еdu адреси того чи іншого університету.

по моiм спостереженням цiннiсть форуму як правило в його вузькiй (вiдносно) спецiалiзацii, коли специфiчну iнфу можливо отримати лише в декiлькох мiсцях, а форум де *обо всём и ни очём* неякоi гiпотетичноi цiнностi не мае, е лише виключення з правил, й то повинен хтось щось зробити таке, що конче всiх потяне тут бути. Особисто менi глибоко по барабану, чи будуть iнвайти, чи буде вхiд по вiдбитку пальця, чи по обовьзковому проходженню тесту на IQ, але чисто морально я проти iнвайтiв, хiба що iнвайти вводити лише на пiдозрiлi IP, якi були помiченi в шахрайствi й були занесенi в *чорний список* неблагонадiйних продавцiв з вiдповiдною яскравочервоною помiткою в пiдписi аккаунту пiсля розбирання жалоби. То щоб персонаж з помiткою *неблагодiйного продавця* не кидав старий аккаунт й не створював нового то в цьому випадку й згодятся iнвайти. Звичайно й в цiй схемi багато *дiр*, але це краще нiж обрубати взагалi всiх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда відразу ж загнеться, бо тут окрім барахолки більше й немає чим жити формально. А продати свій товар легше на якомусь торг.юа, аніж ще спеціально набивати "20-50 постів по тємі".

Говориш, як троль, типу нечего жрать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говориш, як троль, типу нечего жрать?

Навпаки, тролів куча, їсти їм нема чого. От і їдять один одного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, не подоається борда - є альтернативи. Але серед тих альтернатив - живих (із хоча б 10-20-50 чоловік онлайн) НЕМАЄ.

Борда - популярний ресурс, і не тільки у Луцьку. Все більше людей регається дл того, щоб потролити / поспілкуватися / продати щось / запропонувати послуги і т.д.

Я б ще й мертвих акаунтів погрохав. Яким по 3-5 років і жодного повідомлення...і один заход на форум в день реєстрації. і таких чимало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не подоається борда - є альтернативи
Чесно кажучи від таких повідомлень в кожній третій темі тошнить...

Я б ще й мертвих акаунтів погрохав.
+100. Я вже навіть цікавилась одним таким)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда відразу ж загнеться, бо тут окрім барахолки більше й немає чим жити формально.

Я один такий особливий що заглядає в бордівську барахолку раз на тиждень і то випадково і то якщо очі зачепляться за щось цікаве? Як на мене - то хоч би й тої барахолки не було зовсім або щоб на ній торгували лише "обрані" - старички або запрошені інвайтом. Чи хтось передиває за асортимент? Чи за пропозицію і конкурентність? На біса така конкуренція - де Вася продає Айфон нормальний за 1500, а Міша - за 700, типу нормальний а насправді з підвохом і кидком? Яка мета переслідується популяризацією бордівської барахолки? Наскільки гіршою або кращою стане барахолка якщо на ній будуть торгувати лише знайомі знайомих знайомих? Якщо справа у відвідуваності - то щоб продати саме тут можна зв"язатися з кимось з форумчан які розміщують контакти у відкритій формі - нехай на власний страх і ризик надають інвайт. А щоб придбати - не обов"язково реєструватись. Тому, імхо, відвідуваність сильно не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все більше людей регається дл того, щоб потролити / поспілкуватися /

Вже всі знають, що це театр одного актора. В усіх темах завжди світяться майже одні й ті самі ніки, тролінгом і спілкуванням займаються вони ж самі. Користувачі тут реєструються загалом тільки якщо у них є деякі питання (про навчання, роботу і т.д.) тому вони не забов'язані приймати участь у "популярних" дискусіях.

...продати щось / запропонувати послуги і т.д.

За рахунок цього вона і живе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи від таких повідомлень в кожній третій темі тошнить...
що тобі сказати, щоб не образити?

Хочу змовчати, але не можу, бо дістало також і тошнить від "борда говно, але ми тут всьоравно насрём".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, а як вам варіант обміну інвайту (якщо нема знайомих бордівчан) на якийсь донат? Нехай 50 гривень, для підтвердження серйозності намірів. Заодно і ціна акаунта буде не абстрактною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А цікаво сворити опитування хто і що на Борді читає, чи торгує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я один такий особливий що заглядає в бордівську барахолку раз на тиждень і то випадково і то якщо очі зачепляться за щось цікаве? Як на мене - то хоч би й тої барахолки не було зовсім або щоб на ній торгували лише "обрані" - старички або запрошені інвайтом.

Відкрий "нові публікації" і підрахуй кількість тем з словами "продам/куплю/послуги"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я один такий особливий що заглядає в бордівську барахолку раз на тиждень і то випадково і то якщо очі зачепляться за щось цікаве?

Відкрий "нові публікації" і підрахуй кількість тем з словами "продам/куплю/послуги"

Я, наприклад, щодня так роблю і кількість тем з чарівними словами мене не напрягає, БО стоїть фільтр і я їх просто не бачу))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще, у борди був вже досвід з інвайтами і я думаю що з цього нічого путнього не вийшло, оскільки адміни зробили все назад. Ну взагалі, розбирайтеся вже самі, то вже ваші примхи, я просто висловив свою думку на рахунок цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба придумати ЯК заставити юзера цінувати свій акаунт на борді.

елємєнтарно! хтось є тут зареганий на 0day.kiev.ua? там бублікі можна поміняти на інвайт.

От і на борді тре якусь кількість thanx-ів міняти на інвайт. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

міняю 100 інвайтів з захистом на T34 або на невеличку віллу десь на Ібіці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я!.. а я!... а я... а я торіка знаю! Міняю тоже шось на віллу на їбісьвоноконьом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу так, поки не виставив фільтр і заходив на борду раз на добу було десь 11-13 сторінок нових повідомлень, втомлювало переглядати те куплю-продам в пошуках якоїсь біль-менш цікавої теми та і часу витрачалось багато. Після встановлення фільтру - 1-3 сторінки нових повідомлень за добу. а барахолку зручно перечитувати через RSS, я наприклад, переглядаю через Google Reader.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, варто не зациклюватись на недобросовісніх продавцях, а навпаки, якось позначати, добросовісних продавців.

Можливо створити якусь кнопку подяки за вдалу купівлю. І відповідно, будуть нараховуватись і відображатися в профілі користовача бали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, все что нужно сделать - это возможность при просмотре новых сообщений отключать барахолку. и жизнь наладится, обещаю. ибо на месте барахолки давно уже мусорник, разгребать который ни у кого нет желания

а всякие там инвайте и прочая лабуда не поможет точно, ибо все равно нужны люди чтобы за этим следить, а их нет. так что либо жесткое модерирование, желательно незаинтересованной/анонимной командой модераторов, которые будут следовать исключительно "букве закона"; либо мусорник, как сейчас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке відчуття що тут дехто хоче зробити "клуб правильних манєр"... "... нехороший человек, уронил батарею..."...

а як бути тим, хто не шарить що таке інвайт, та й гуглє колись теж інвайти роздавала, а зараз регся - ніхачу.

тут треба якийсь типу рейтинг народний, хоча це теж не доведе ні до чого, хтось обозлиться і підібє всіх і вся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як бути тим, хто не шарить що таке інвайт,
раз поліз в нет і регатися на сайт - то й про інвайт мав би чути. З рештою все буває в перше. Вперше з інвайтом познайомиться. Вконтакті зареєструватися чи в ОДнокласниках чи ще десь розуму вистачає а попросити інвайт - ні? Крім того якщо вже й введеться система інвайтів, то буде чітко описано що це таке, і для чого потрібно!

Shkoder, думаєш, вдасться зберегти анонімність ? Сумніваюся. Луцьк маленьке село, де усі усіх знають. Хіба що модератори будуть "не местные", тоді може щось там десь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А інвайт це типу акаунд да? ато для мене слово інвайт асоціюється з

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А інвайт це типу акаунд да?

І це написала людина, яка займалась самовдосконаленням через вивчення англійської мови?)))))
screennyn.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...