IREN_ 86 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:10 #1 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:10 Подскажите как уничтожить осиное гнездо ? Гнездо расположено высоко над окном . Кто может оказать такую услугу ?
Yarchik Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:26 #3 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:26 Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.
jack74 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:34 #4 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:34 ... Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.
Dream Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:42 #5 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:42 і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади. так і скажи що на банкову )
lerov Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:42 #6 Опубліковано 3 Вересня, 2012 в 12:42 В сучасних- видуву не зустрічав. Отже, залишається тільки гуманний спосіб.
Валентина Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 06:52 #7 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 06:52 І у мене така ж проблема. Можливо хтось знає номер телефону якоїсь служби, яка займається виведенням осиного гнізда? Звернулась до ЖЕКу та МЧС, але відповіли, що це не їхні турботи(((
ursa Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 07:24 #8 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 07:24 Дождаться ночи и взять паяльную лампу
bodia88888 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 07:32 #9 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 07:32 Дождаться ночи и взять паяльную лампу або жВже писав про такий варіант: дождатись похолодання, мішок на голову (тобто кубло) і кінці в воду чи в вогонь , або в яму. Як кому подобається
nickel Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 10:46 #10 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 10:46 Не знаю чи допоможе мій досвід, в мене оси завелися в квартирі, під підвіконням в кухні, точніше під самим вікном, вигризли в пінці собі нормальний такий вулик - соти були в два ряди, коли я нарешті до них добрався. Ми трохи "очканули", коли вони почали розширятися в сторону квартири і зявилася малесенька дірочка зі сторони квартири, тобто в любий момент вони могли розширити отвір і влетіти в квартиру. Отвір нашвидко зашпаклював. На форумі бджолярів вичитав як хтось заливав кубло кип'ятком, але там це було можливо, а в мене вода десь збігала стороною, бо втрати серед ос були незначні. Про втрати легко взнати - оси виносять трупи з гнізда як і бетон який вони нормально так трощать. Допоміг дихлофос з "присобаченою" трубкою від монтажної пінки, трубку засунув в гніздо через льоток аж до хрусту сот і випустив весь балон, правда він був початий і його не вистачило, гул піднявся конкретний і не згасав, жінка терміново сходила на базарчик докупила дихлофосу і я їх таки добив. З вулиці вийняв дві цеглини і повитріхав соти з вже дохлими осами. Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади. Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів. Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі
IREN_ 86 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 11:35 Автор #11 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 11:35 На форумі була тема і в ній давали контакти служби по боротьбі з шкідниками."Профдезінфекція та дератизація" вул.Теремнівська,68 тел.5-10-04. Номер телефону, напевне, змінився і тепер 25-10-04. Спробуйте зв"язатисяНародні методи не гумані, але дієві - вогнем, або зимою.Я уже ранее звонила на етот номер - осами они не занимаются . Если кто знает еще другой номер пожалуста напишите.
Yarchik Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:21 #12 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:21 Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади. Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів. Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі Нікель, в пилососах був реверс. В принципі, і зараз є, оскільки повітря з нього видувається. Тільки не до кожного пилососа можна підключити шланг на видув. У радянських пилососів точно була така фіча. Принаймні, в "Ракеті". Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа. Можна було використовувати як пульверизатор, в комплекті йшла насадка. http://magak.ru/hanmade/remont-planirovka/331-2012-07-24-23-41-50?start=4 http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=48:6204-2 , цитата: у меня есть старинный пылесос, называется "Ракета", (60-х) годов производствакорпус в виде циллиндра, сзади засасывающее отверстие, спереди выпускное... так в нем шланг можно открутить сзади и поставить на нос получается насос для нагнетания воздуха, к нему даже была насадка-пульверизатор, можно было стены красить-белить дует так, что детали с плат чуть не срывает Бачив й інші пилососи з можливістю видуву. От тільки не знаю, чи дозволяла їхня структура видувати вміст мішка. Можливо, й були такі, що дозволяли так збочитися.
Oksana04 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:28 #14 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:28 зміна напрямку руху повітря [в шлангу] відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув)У радянських пилососів точно була така фіча. Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа.Чим відрізняється?Ос винищуйте дихлофосом.
sashulya Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:48 #15 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:48 У нас тоже осы завелись, только не можем найти где, уже всю квартиру обыскали((((((
ursa Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:56 #16 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 14:56 Хм... "Билайн" решил возвратиться и агрессивно пиарится?
Yarchik Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 15:52 #17 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 15:52 Це не реверсНу, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:...потім включити пилосос на видув...То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.
nickel Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:21 #18 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:21 Це не реверсНу, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:...потім включити пилосос на видув...То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.Це лише твоя думка, яка з моєю не має нічого спільного. Я не думав, що це тебе так зачепить, знав би взагалі не коментував.Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг.
Vadimm Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:34 #19 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:34 Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів.Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг. Цілком підтримую. Маю Самсунга з перекиданням шлангу на видув, при цьому пил з мішка не видувається. Кого цікавить дане питання - можу викласти фото з поясненням що до чого.
ursa Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:50 #20 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 16:50 Пылесос циклонного типа?
Maniko Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:01 #21 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:01 Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в......в межигір'я з написом "Мед для Віктора Януковича з повагою від Віктора Ющенко"
LaMeRiLKiN Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:06 #22 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:06 оффтопну за пылесосы на пальцах:у ракеты, как и у остальных пылесосов, воздух заходит через дыру-вход (в неё вставлен шланг с трубой), далее проходит фильтр и выходит через дыру-выход. То есть если поднести руку ко входу - её будет засасывать, если к выходу - наоборот отталкивать. Переставив шланг на выход получим просто поток воздуха прошедшего через фильтр, по-этому никакие осы вылететь не смогли бы, без "хирургического" вмешательства в строение техники. Хоть идея интересная, но лишь в теории.
jack74 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:11 #23 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:11 тема про ос перетворилась на пилососну тему Дождаться ночи и взять паяльную лампу
Vadimm Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:12 #24 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:12 Пылесос циклонного типа?Нет, с мешком для сбора пыли, такой.
jack74 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:15 #25 Опубліковано 4 Вересня, 2012 в 17:15 ... чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім ... ! До речі, в мому Самсунгу теж є отвір для шланга на видув, але ос, звичайно, тудою не видуєш Ним можна їх тільки подразнити
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.