Перейти до змісту

Осиное гнездо

IREN_ 86

Рекомендовані повідомлення

Подскажите как уничтожить осиное гнездо ? Гнездо расположено высоко над окном . Кто может оказать такую услугу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.
:0016::_25::_36:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.
так і скажи що на банкову )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сучасних- видуву не зустрічав.

Отже, залишається тільки гуманний спосіб. :0096:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у мене така ж проблема. Можливо хтось знає номер телефону якоїсь служби, яка займається виведенням осиного гнізда? Звернулась до ЖЕКу та МЧС, але відповіли, що це не їхні турботи(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дождаться ночи и взять паяльную лампу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або ж

Вже писав про такий варіант: дождатись похолодання, мішок на голову (тобто кубло) і кінці в воду чи в вогонь :0084:, або :lopata: в яму. Як кому подобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи допоможе мій досвід, в мене оси завелися в квартирі, під підвіконням в кухні, точніше під самим вікном, вигризли в пінці собі нормальний такий вулик - соти були в два ряди, коли я нарешті до них добрався. Ми трохи "очканули", коли вони почали розширятися в сторону квартири і зявилася малесенька дірочка зі сторони квартири, тобто в любий момент вони могли розширити отвір і влетіти в квартиру. Отвір нашвидко зашпаклював. На форумі бджолярів вичитав як хтось заливав кубло кип'ятком, але там це було можливо, а в мене вода десь збігала стороною, бо втрати серед ос були незначні. Про втрати легко взнати - оси виносять трупи з гнізда як і бетон який вони нормально так трощать. Допоміг дихлофос з "присобаченою" трубкою від монтажної пінки, трубку засунув в гніздо через льоток аж до хрусту сот і випустив весь балон, правда він був початий і його не вистачило, гул піднявся конкретний і не згасав, жінка терміново сходила на базарчик докупила дихлофосу і я їх таки добив. З вулиці вийняв дві цеглини і повитріхав соти з вже дохлими осами.

Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.

Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів.

Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форумі була тема і в ній давали контакти служби по боротьбі з шкідниками.

"Профдезінфекція та дератизація" вул.Теремнівська,68 тел.5-10-04. Номер телефону, напевне, змінився і тепер 25-10-04. Спробуйте зв"язатися

Народні методи не гумані, але дієві - вогнем, або зимою.

Я уже ранее звонила на етот номер - осами они не занимаются . Если кто знает еще другой номер пожалуста напишите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів.

Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі :)

Нікель, в пилососах був реверс. В принципі, і зараз є, оскільки повітря з нього видувається. Тільки не до кожного пилососа можна підключити шланг на видув. У радянських пилососів точно була така фіча. Принаймні, в "Ракеті". Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа. Можна було використовувати як пульверизатор, в комплекті йшла насадка.

http://magak.ru/hanmade/remont-planirovka/331-2012-07-24-23-41-50?start=4

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=48:6204-2 , цитата:

у меня есть старинный пылесос, называется "Ракета", (60-х) годов производства

корпус в виде циллиндра, сзади засасывающее отверстие, спереди выпускное...

так в нем шланг можно открутить сзади и поставить на нос

получается насос для нагнетания воздуха, к нему даже была насадка-пульверизатор, можно было стены красить-белить

дует так, что детали с плат чуть не срывает

Бачив й інші пилососи з можливістю видуву.

От тільки не знаю, чи дозволяла їхня структура видувати вміст мішка. Можливо, й були такі, що дозволяли так збочитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не реверс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зміна напрямку руху повітря [в шлангу] відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув)

У радянських пилососів точно була така фіча. Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа.

Чим відрізняється?

Ос винищуйте дихлофосом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас тоже осы завелись, только не можем найти где, уже всю квартиру обыскали((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм... "Билайн" решил возвратиться и агрессивно пиарится? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не реверс

Ну, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:

...потім включити пилосос на видув...

То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не реверс

Ну, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:

...потім включити пилосос на видув...

То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.

Це лише твоя думка, яка з моєю не має нічого спільного. Я не думав, що це тебе так зачепить, знав би взагалі не коментував.

Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг.

Цілком підтримую. Маю Самсунга з перекиданням шлангу на видув, при цьому пил з мішка не видувається. Кого цікавить дане питання - можу викласти фото з поясненням що до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пылесос циклонного типа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в...

...в межигір'я з написом "Мед для Віктора Януковича з повагою від Віктора Ющенко"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтопну за пылесосы на пальцах:

у ракеты, как и у остальных пылесосов, воздух заходит через дыру-вход (в неё вставлен шланг с трубой), далее проходит фильтр и выходит через дыру-выход. То есть если поднести руку ко входу - её будет засасывать, если к выходу - наоборот отталкивать. Переставив шланг на выход получим просто поток воздуха прошедшего через фильтр, по-этому никакие осы вылететь не смогли бы, без "хирургического" вмешательства в строение техники. Хоть идея интересная, но лишь в теории.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема про ос перетворилась на пилососну тему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пылесос циклонного типа?

Нет, с мешком для сбора пыли, такой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім ...
!

До речі, в мому Самсунгу теж є отвір для шланга на видув, але ос, звичайно, тудою не видуєш :) Ним можна їх тільки подразнити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...