Jardis Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:20 #26 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:20 Що ти переживаєш? В твому житі на два гівна стало менше.
timoha2010 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:28 #27 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:28 Головне не перестати довіряти людям, довіряти і перепровііряти ))А гроші, ну 2000 грн. як на мене не велика сума, ну а 3 т. баксів, навіть якщо він "справжній" друг, треба ж під росписку позичати і отримати якісь гарантії, не маленька ж сума.
serhiy.drozd Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:33 #28 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 19:33 як казав один знайомий священник, якщо людина щось в тебе вкрала то вона з цим забрала частину твоїх гріхів. Так що не парся, ці гроші їм на користь не підуть це точно, а тобі незабаром має в підфортити, та так що приїдуть до тебе назад твої "друзі" пробачення просити ))
Khvostow Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:20 Автор #29 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:20 Я знаходив людей і за менші суми, віддавали без всякіх мордобоїв....але з поверненими грошами нервів не вернеш . Потім психологія помінялась, не отдають, ну і фіг з ними, я і так нервний, прощаєм і накалдуєм чота взамен, порчу ілі сглаз, іногда куколку сплечу... "не вешать нос гардемарины" - сума вернеться в вигляді інших благ, возможно і не матеріальних. І откінь ці суіцидальні мислі, айда в лес кормить бобров , прірода рослабляє дуже позітіфний погляд! дякую)
HWman Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:30 #30 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:30 Смысл жизни начинаешь искать тогда, когда уже нечего терять.Десь на борді бачив, гарно сказано, а головне актуально для ТС
aroma Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:45 #31 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 20:45 деперс буде однозначно, це нормально для нас людейщоб він скінчився має пройти часякий час — для кожного напевно різнийіноді по життю ми ідемо весело підстрибуючиіноді треба сціпивши зуби терпіти, а іноді і довготерпітидля себе засвоїв одну істину:НАЙважчі проблеми — це НАЙкращий спосіб бути НАЙближче до Богадержись
Vadimm Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 22:26 #32 Опубліковано 29 Серпня, 2012 в 22:26 Khvostow, за гроші не переживай - заробиш ще. Втратив двох людей - ну так радуйся що не втратив здоров"я і гідність.
speaker Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 00:04 #33 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 00:04 11 місяців назад, ПОЗИЧИВ другові 3000$ і через тиждень його вже ніхто не бачив! Через знайомих взнав, що він злиняв на постійне місце проживання в Пітєр, більше інформації 0. На той час я разчарувався в дружбі. (Ми ж з ним як не як в Луцьку колись і крим і рим і мідні труби гнули) 3 тижні назад, ПОЗИЧИВ коханій дівчині 2000 грн і через 2 дні я від її мами взнаю, що вона с;їхала до тьоті в Білорусію (мол на роботку і проживання на хз який проміжок часу). Від неї ж получив малюсіньку таку смсочку з 777: "Вибач! Я люблю іншого". (Хоча фразу - люблю тебе- чув від неї тільки в свою сторону). Тепер я розчарувався в коханні мазе фак! Повірте шановні, в цій ситуації мені було набагато хрєновіше, ніж коли я втратив друга! Хотів був навіть по вєнам чвякнути і на.. цей світ, але добре, що колись сам собі поклявся, що ніколи так не зроблю. І от зараз сижу в мєлкому дєпрєснячку(ну мол на сигарєти завтра не буде), а зарплата тільки післязавтра. До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.), щоб такі подарунки оточуючим робити! Що робити мені, шановні? в кого які мислі? спс, що прочитали. Khvostow, твоя розповідь нагадала мені вірш Леоніда Тереховича: Меня укусили. Предательски. Больно. Что ж удивляться – закон бытия… Стал я доверчив. Забылся невольно. Поверил собаке: она же – своя! …Ещё моя кровь у неё на зубах, а смотрит невинно, хвостом виляет… Остерегайтесь своих собак! Больно, когда чересчур доверяют. Прикра історія. Але у житті ще й не таке буває. Звичайно, це гірко, коли тебе зраджують. Але який смисл тобі розчаровуватися в дружбі, коханні, житті, людях тощо через двох підлих переляканих суб1єктів? Зрозумій, що усе в цьому житті перебуває в гармонії. Нічого безслідно не проходить в принципі. Причинно-наслідкові звязки усюди. Закон збереження енергії - фореве. Якби ти вчинив суїцид через тих двох мудаків, то був би в десять разів більшим мудаком, ніж вони двоє, разом взяті. Отака моя думка. Дуже доречним є вислів: "Придет время, когда ты решишь, что все кончено. Это и будет началом." Найкраща порада, яку можу дати, - це вірш Майка Науменка "Седьмая Глава". Прочитай, вдумайся - і ти зрозумієш як далі бути. Ты придешь ко мне ровно в полночь, разбудишь мой спящий звонок. Ты скажешь мне: "Какая чудесная ночь! " Я отвечу: "Да, но я одинок". И я заварю тебе свежий чай и достану из бара вино И выключу свой телевизор, не успев досмотреть кино. Мы будем говорить о прекрасных вещах, играть словами, как в биллиард, И ты построишь мне сотню воздушных замков и один небольшой зоопарк... Но, увы! Я знаю, что мне нельзя верить всем твоим словам - Слова для тебя значат больше, чем дело, но это ничего - я грешил этим сам. Ты скажешь, что жизнь - это великая вещь и выдашь "семерку" за туз, И я тебе сыграю свой рок-н-ролл, и я тебе спою новый блюз... И ты, конечно, похвалишь меня и я тебе в ответ улыбнусь - "Я знаю, нам трудно понять друг друга, но ты вежлив и я не сержусь". И когда за окном забрезжит рассвет я скажу: "Не пора ли нам спать? " И я постелю себе на полу, а тебя уложу на кровать. И вот, когда, наконец, я засну, уняв предрассветную дрожь, Ты встанешь и улыбнешься, как ангел, и вонзишь мне в спину свой нож И вытрешь с лезвия кровь и ляжешь спать... И во сне ты увидишь себя... И утром я встану первый, приготовлю кофе и торт, Поставлю T-Rex, и тебя разбудит бодрый мажорный аккорд. И выпив свой кофе ты куда-то уйдешь, махнув мне на прощанье рукой, А я отмою с паркета кровь и обрету свой душевный покой.
gen552 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 01:49 #34 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 01:49 Khvostow, за гроші не переживай - заробиш ще. Втратив двох людей - ну так радуйся що не втратив здоров"я і гідність.Смотри, как бы эта фраза не полетела в твой адрес, когда тебя какой-нибудь мазафака на три тонны кинет.Создается такое впечатление, будто для всех отписавшихся 3000$ это не деньги и вы их по пять раз на день теряете.- Дорогой, меня кинули на 3000$.- Херня. Радуйся что не на 10000$.- А как же мы будем кредит за квартиру платить?- Херня! Заработаешь еще.
Vadimm Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 04:38 #35 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 04:38 gen552, а що, краще вскривати вени через якісь папірці які все одно кудись витратяться? Так, це непагані гроші, але вони не варті таких жертв. Людина якщо змогла одного разу заробити 3000$, я впевнений, заробить їх ще і з часом все стане на свої місця. Це називається оптимізм.
Dream Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 04:44 #36 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 04:44 · Приховав Dream, 30 Серпня, 2012 в 04:45 - Без причини Приховав Dream, 30 Серпня, 2012 в 04:45 - Без причини ..
summer Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 05:34 #37 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 05:34 gen552, а що, краще вскривати вени через якісь папірці які все одно кудись витратяться? Так, це непагані гроші, але вони не варті таких жертв. Людина якщо змогла одного разу заробити 3000$, я впевнений, заробить їх ще і з часом все стане на свої місця. Це називається оптимізм.ні, треба їхати в Пітєр шукати вітра в полі і потратити ще 3000 ує)
nickel Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 05:41 #38 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 05:41 gen552, а що, краще вскривати вени через якісь папірці які все одно кудись витратяться? Так, це непагані гроші, але вони не варті таких жертв. Людина якщо змогла одного разу заробити 3000$, я впевнений, заробить їх ще і з часом все стане на свої місця. Це називається оптимізм. Вадім, якщо ти бачиш тільки два виходи: або "по венах" або подарувати "папірці" - то це песимізм.
Zheny@ Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:12 #39 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:12 Khvostow,А в Криму зараз починається Оксамитовий (бархатный) сезон .
Otto Kreer Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:24 #40 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:24 Khvostow ! Ви напевне хороший друг ! Давайте для початку дружить ! А якщо серйозно то напевне у кожного з нас траплялись такі ж або схожі історії. У мене декілька боржників є прямо у Луцьку, які винніі вже пару років, на початку я злився, телефонував їм по декілька раз на день і ніч, знову злився а потім плюнув, а зараз як виявилось я вже про них і забув )))
Amelie Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:29 #41 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:29 Khvostow не ображайся, але в цьому трішечки винний ти (маю на увазі зраду цих людей ). Тепер "покопайся" в собі, по-роздумуй над своїм життям, в чому твої помилки.Якщо з людиною трапляються неприємності: - щось робиш не так, не ту дорогу вибрав.Це хороший спосіб вдосконалюватися.І непотрібно думати, що їх обов'язково життя провчить, це не твоя справа.
summer Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:36 #42 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:36 Khvostow не ображайся, але в цьому трішечки винний ти (маю на увазі зраду цих людей ). Тепер "покопайся" в собі, по-роздумуй над своїм життям, в чому твої помилки.Якщо з людиною трапляються неприємності: - щось робиш не так, не ту дорогу вибрав.Це хороший спосіб вдосконалюватися.І непотрібно думати, що їх обов'язково життя провчить, це не твоя справа.неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не такі копатися ні в чому не потрібно
speaker Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:51 #43 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 06:51 неприємності можуть трапитися з кожним і не тільки якщо робиш щось не такі копатися ні в чому не потрібноТобто, ти кажеш, що не треба аналізувати своє життя?Може трапитися з кожним, але не "просто так"."Просто так" у цьому житті ніколи нічьо не відбувається.
Slavco Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:14 #44 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:14 ТС, спробуй почитати щось... наприклад Ремарка "Три товариші". Там і про лябов, і про дружбу. Депресію трошки зніме, дивна така книга
Oksana04 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:27 #45 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:27 Тепер я розчарувався в коханні , в цій ситуації мені було набагато хрєновіше, ніж коли я втратив друга!Значить, на мою думку, то був не зовсім друг, а так просто... "добрий", давній приятель.ТС, спробуй почитати щось... і періодично відписуйся, щоб ми собі розуміли - життя триває)
Zheny@ Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:41 #46 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:41 в мене, певно, де жа вю.
Phoinix Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:42 #47 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 07:42 Khvostow, “Позич другу гроші-втратиш і друга і гроші!”, звісно це не завжди так але як показує життя дуже часто так буває. Є ще така поговірка “все прошло пройдет и это”, забудь про них, живи собі в насолоду, тище молодий, все життя попереду.
solnishko Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:00 #48 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:00 Десь я прочитала колись хорошу фразу: довіра - це ніж, який ти даєш у руки людині і вона ним тебе або захистить, або заріже.Khvostow, дуже важко вчитися отак. Так мені тебе шкода, щиро, по-людськи. Якось вже так виходить, наче у джунглях: або ти когось злопаєш,або тебе.Все переживеться, але от найприкріше те, що такі люди забирають частинку тебе "доброго" і виростає частинка цинічна...Тримайся, все буде добре.
P4elovek Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:03 #49 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:03 "Як повернути гроші" кажете....Сумно те, що після подібного важче "дружиться" і "любиться" з іншими,я б на вашому місці зосередився краще на подоланні цєї проблеми
SvitlikOM Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:41 #50 Опубліковано 30 Серпня, 2012 в 08:41 Те, що зможеш забути - забуть, але нехай для тебе це буде наукою. Щодо друга, то навіть якщо він поїхав на постійне місце проживання тут, напевне, залишились якісь родичі, друзі, знайомі. Можливо, він колись все ж з'явиться в Луцьку і вдасться повернути гроші. Дружбу, якщо вона і була, вже не повернеш. А щодо дівчини, просто потрібен час, будуть інші. Сприйми це як урок, за який ти заплатив трохи грошей. Все буде добре.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.