Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Задачка "на засипку":

Народний депутат П. заробив за 2011 рік 231 тисячу гривень зарплати і 35 тисяч гривень матеріальної допомоги. На банківських рахунках нулі.

Тоді ж депутат П. витратив 2 мільйони 482 тисячі гривень на нову квартиру і 753 тисячі гривень на новий "Лєксус".

А... Ще ж благодійність... Забув...

То скільки ще каденцій депутат П. повинен бути у Верховній Раді, щоби Луцьк став кращим?

Опубліковано

Це ж який буде облом Палиці та Клімчуку, коли без адмінресурсу та міліонів пройде депутат від опозиції.

а це який – оцей?

Народний депутат України5-го та 6-го. Голова Державної служби автомобільних доріг України9 січня до 21 серпня2008). Заступник міністра транспорту та зв'язку України — директор Державної адміністрації автомобільного транспорту.

і чим він відрізняється від того ж палиці?

Тим, що в слові "директор" робить дві помилки. Тільки не за нього! Геть безграмотний!

Опубліковано

Йду в депутати, треба тільки купти пачку чупачупсів, і задарити їх в дитячий будинок, головне запросити Аверс, і прочі ЗМІ місцеві, прокашляти їм трохи щоб пропіарили - і от я який крутий добродєтель меценат.

А що може хтось давно собі тихенько помагає чим може, і не піариться, таких багато людей, бо якщо це від душі і від щирого серця, то навіщо всім показувати "який я крутий" і модний.

Опубліковано

Фігасє тємку роздули! По-моєму, для думаючої людини все давно ясно, можна далі не вести "дискусію" :)

І ще один момент. Тут один форумчанин поводиться як класичний троль, хоча що кумедно, робить це не так, як працюють звичайні "тролі" - під замовлення, чи щоб задовольнити потребу, спровокувавши агресію користувачів і звести тему в офтоп, він робить це якось з глибини душі, щиро і наївно доводячи якусь тільки йому зрозумілу "мисль" :) Разом з тим, природність цього "писання" ніяк не впливає на суть: тролінг є тролінг, тому давайте не переконувати, а пам’ятати, що найкраща реакція на тролів - ігнор :)

Опубліковано

Хто що думає за Ігоря Палицю?

не знаю хто, і що там за нього (замість нього) думає.. але PR-итися він став давним давно.

Мій голос він не отримає.

Опубліковано

Фігасє тємку роздули! По-моєму, для думаючої людини все давно ясно, можна далі не вести "дискусію" :)

І ще один момент. Тут один форумчанин поводиться як класичний троль, хоча що кумедно, робить це не так, як працюють звичайні "тролі" - під замовлення, чи щоб задовольнити потребу, спровокувавши агресію користувачів і звести тему в офтоп, він робить це якось з глибини душі, щиро і наївно доводячи якусь тільки йому зрозумілу "мисль" :) Разом з тим, природність цього "писання" ніяк не впливає на суть: тролінг є тролінг, тому давайте не переконувати, а пам’ятати, що найкраща реакція на тролів - ігнор :)

всі ми тут тролі :)

правда? ;)

Опубліковано

А що можна думати про людину (депутата), картка якої "дивним чином" виявилась на руках в кнопкодавів з партії регіонів під час голосування за мовний законопроект?.. І потім він бігає з заявами "я не голосував"... Продажне бидло, як і переважна більшість "обранців".

Величезна проблема сучасної України в тому, що нею керують не патріоти, а продажні бандиткуваті бізнесмени.

Опубліковано

Всунули газету з програмою агітацією Палиц (ліньки фоткати, щоб сюди викласти)і...

Ви знаєте...Фіг його знає, ЩО він за людина, я особисто не знайомий... Але якщо навіть половина з того, що начебто він зробив, правда, то я проголосую за нього. Принаймні, він зрозумів, що щоб щось взяти, треба спочатку і щось давати...

А більшість з тих, кого ми обирали, тільки те й знали, що обіцяти, і ніхєра не давалиі ні ДО, ні, тим паче, ПОТІМ.

То Prosto, - навіть не дивлячись, що він, за твоїм твердженням, єврей :)

Ти мені так і не відповів, хто з тих українців, що в списку тих, що туди пнуться, зробив більше (чи хоч щось), і вартий того, щоб ми його обрали.

Опубліковано

А що можна думати про людину (депутата), картка якої "дивним чином" виявилась на руках в кнопкодавів з партії регіонів під час голосування за мовний законопроект?.. І потім він бігає з заявами "я не голосував"... Продажне бидло, як і переважна більшість "обранців".

а он в это время за_кардоном был

Опубліковано

Праваильно, кожен депутат знає, треба спочатку "дати" пару рублів електорату, замутити якусь фігню, дати пару рублів дитбудинкам, протрубити про це все на виборах.

Потім всю капусту яку в нього вклали повернути з торицею всім своїм спонсорам.

Депутати бізнесмени. От вони перед тим складають бізнес план, який називається "Що я поімєю, і кого поімєю і як, якщо стану депутатом"... далі все стандартно план, прихід, рзхід.

Опубліковано

Як там в класика- демократи об,єднуються перед розстрілом, а кандидати,, діляться,, з народом перед тим, як в них мають забрати накрадене.

Не захочеш в тюрму, то ще й не таке зробиш.

А очі то перелякані.

Опубліковано
Потрібно голосувати проти всіх, щоб були перевибори. Хай висувають достойних кандидатів.

Сюрприз, а не буде вже цієї графи

http://sociolab.net/...afi-proti-vsih/

але вибори не потрібно ігнорувати, якщо вже не хочете ні за кого голосувати, потрібно прийти і просто зіпсувати бюлетень, намалювавши чи написавши на ньому щось "оригінальне" ;), бо його використають по "назначєнію"

Опубліковано

Мені таке цікаво, що на плакатах Палиці написано що відповідальний за випуск і розпорядник виборчих коштів Товстенюк, - директор друкарні "Християнське життя" наскільки я знаю він один з перших регіоналів на Волині, через це на минулих виборах його друкарня отримала держ. замовлення на виготовлення бюлетенів, програм і т.д.

Питання, яке відношення має регіонал Товстенюк до НУНСівця Палиці?

Опубліковано

Мені таке цікаво, що на плакатах Палиці написано що відповідальний за випуск і розпорядник виборчих коштів Товстенюк, - директор друкарні "Християнське життя" наскільки я знаю він один з перших регіоналів на Волині, через це на минулих виборах його друкарня отримала держ. замовлення на виготовлення бюлетенів, програм і т.д.

Питання, яке відношення має регіонал Товстенюк до НУНСівця Палиці?

А він що Нунсівець ) він вже давно вийшо. Він Троянський кінь. Це все приховані технології ПР. Як пройде, то він зразу в коаліцію до ПР піде це однозначно.

Опубліковано

Депутати в основному всі путати, так що тут дивуватись нема чому.

Так само як колись комуністи, був наприклад все життя в верхушці, а тут як розвалився СССР, то оказується він все життя був проти комуністичної партії.

От і маємо, що ту саму демократію комуністи будують, так само як і зараз депутати, сьогодні вірю в синіх, завтра йду за білих, чи там ще яких, бо там заплатили, заманили, і так далі...

Це якщо порівняти деяких з коханням, сьогодні я тебе кохаю, жити без тебе не можу, а завтра вже розлюбив, а через пару днів знову, я ж тебе кохаю жити без тебе не можу, і такий замкнутий круг.

Опубліковано

Абсолютно не захищаю Палицю, але депутат зобов'язаний здати картку по закінченню сесії. Картка повинна зберігатись у секретаріаті ВР. Ну а хто там керує зараз всім відомо, тому формально до Палиці не докулупаєшся. Хоча від жодного з таких "неголосувавших" не було позову до суду про визнання мовного закону недійсним чи щось в цьому дусі.

До речі, виборча кампанія Палиці обійшлася (обійдеться) йому в 70 млн гривень, а це = річному бюджету невеликого райцентру.

Опубліковано

А хто знає, на чиїй землі стоїть Епіцентр?

Власник Герега Олександр Володимирович - співвласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр К"

ЗІ: Сергій я ж тобі давав копію права власності на землю, та договір оренди чи ні?

Опубліковано
.. але депутат зобов'язаний здати картку по закінченню сесії. Картка повинна зберігатись у секретаріаті ВР...

Не повинна. Це чергова "утка". Немає такої норми в регламенті.

Теоретично це може бути узгоджено по фракції, але будь який документ фракції не може перечити регламенту.

На засідання ВР кожен депутат повинен реєструватись особисто, шляхом представлення посвідчення і підпису в спеціальному журналі, а вже потім проходить реєстрація в електронній системі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...