Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 часов назад, SergLutsk сказал:

За твоєю рекомендацією вчора спробував почати. Ну що скажу - перша серія ну дуууже важко мені далась ! Хоч я і не з тих, що не сприймає корейський чи взагалі вузькоокий кінематограф, періодично дивлюсь їхні фільми, часто детективи про вбивців маньяків у них непогані виходять. Серіал це лише другий, що їхній дивлюсь (перший був про заражених-монстро-зомбі в багатоповерхівці, вже не згадаю назви). Так от хоч у мене і не було завищених очікувань, але й без них ледве осилив, сподіваюсь далі розкрутиться, бо якщо й друга так само через силу піде, то боюсь що третю вже не запущу :)

P.S. ну що, осилив другу...  щось не веселіше першої пішла :0017::0015:

Головний посил, що вже 2 години пережовується глядачу - "дєнєх нєт ! де взяти бабло ?! а ніде нема де взяти, пора вішатись !" І от ця думка вже 2 серії обсмоктується, ну скільки можна ? 

Якщо відразу не зайшло - далі сенсу дивитись не має) Нащо себе мучити. Далі буде все те саме лише більш трешове і з несподіваними поворотами. А за бабло є таке, в Південній Кореї це болюча тема. Дуже багато людей вигоряють, не тягнуть кредити і тд. Зворотній бік економічного чуда. Он той же оскароносний фільм "Паразити", повністю на цьому вибодуваний.

Опубліковано

хоча фільми подібного толку не дивлюся, але цей зайшов. Дивлюсь з лостфільма тому бачив лише 4 серії. Цікавий не скільки сам смисл, скільки корейське бачення життя з такого ракурсу, принцип організації такого дійства і таке інше

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

хоча фільми подібного толку не дивлюся, але цей зайшов. Дивлюсь з лостфільма тому бачив лише 4 серії. Цікавий не скільки сам смисл, скільки корейське бачення життя з такого ракурсу, принцип організації такого дійства і таке інше

Корейське кіно, як європейське - воно кардинально інше від того, яке знімають у Голлівуді.

Глянь фільм "Паразити". Фільм став культовим серед поціновувачів!  Як Олдбой! Якому уже майже 20 років, і уже америкоси зняли ремейк.

• +1 3
Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Корейське кіно, як європейське - воно кардинально інше від того, яке знімають у Голлівуді.

Глянь фільм "Паразити". Фільм став культовим серед поціновувачів!  Як Олдбой! Якому уже майже 20 років, і уже америкоси зняли ремейк.

дякую, качаю

Опубліковано
13 годин тому, Zheny@ сказано:

Не осилив паразитів.....

якjсь почав дивитися і перші 30хв не пішло і кинув....

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

Не осилив паразитів.....

якjсь почав дивитися і перші 30хв не пішло і кинув....

От про що й мова.  Що то не звичні фільми.

Хоча то далеко не "інше кіно". Подивися хоча б щось Ларса фон Трієра.

Якщо осилиш хоча б один. :)

Опубліковано
On 07.10.2021 at 19:26, AnimaNoir сказано:

Гра у кальмара 
Добротний серіальчик для фанатів жестяку по типу пилки.. Мені сподобався, за два рази 9 серій глянув. Єдине що це корейський серіал, тому може не всім зайти. Зараз самий популярни й на Netflix за весь час.
49774490-1605191.thumb.jpg.157df9182fc03788ce3dba11e002b013.jpg

головне із цим не переплутати.

Спойлер

a9ExLr9J_700w_0.jpg

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 годин тому, alexvvv сказано:

там різні вікові рейтинги? 

Вікові рейтинги, певно однакові.

Я б сказав, вікові обмеження :)

ну і сюжет трошки не такий.

Опубліковано
9 часов назад, Zheny@ сказал:

головне із цим не переплутати.

Показать контент

a9ExLr9J_700w_0.jpg

Ні, ну треба ж глянути японську версію, для розширення кругозору)

Опубліковано
1 hour ago, AnimaNoir said:

Повір, конкретно в даному випадку японську версію дивитись не варто :_39:

• Ха-ха 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

дивлюсь серіал "Метод Комінські" - про двох друзів-стариків у Голівуді. дуже теплий, іноді смішний, іножді сумний. хтось ще бачив? 

Опубліковано
On 11.10.2021 at 20:55, AnimaNoir сказано:

Хто сказав, що я жартував??

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

порадьте якісь детективні міні-серіали із закрученими та запутаними сюжетами, на кшталт як колись Юра-Патріот закидав сюди

Опубліковано
5 часов назад, Saddy сказал:

порадьте якісь детективні міні-серіали із закрученими та запутаними сюжетами, на кшталт як колись Юра-Патріот закидав сюди

А серіал "Бюро" ви бачили?

• Дякую! 1
Опубліковано
31 минуту назад, paksivatova сказал:

А серіал "Бюро" ви бачили?

о, дякую!

наскільки пам'ятаю, ви любителька "Чорного списку"? вийшло 6 серій  9-го сезону.

так вже він довго йде, як "Династія")))) я вже забув багато чого важливого із сюжету, що було в ранніх сезонах)))

• +1 1
Опубліковано

Глянув досить пристойний серіал "Мэр Кингстауна"

c8312c70aaf58c52b28fd43aa828d5e2.jpg.c651f6481b9f5fe1d5f0e03117c812c3.jpg

Серіал без зайвих соплєй, жорстко, різко, криваво. Рекомендую. По стилю певне найбільше нагадує вже славнозвісний "Фарго".

• +1 3
Опубліковано
49 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Глянув досить пристойний серіал "Мэр Кингстауна"

c8312c70aaf58c52b28fd43aa828d5e2.jpg.c651f6481b9f5fe1d5f0e03117c812c3.jpg

Серіал без зайвих соплєй, жорстко, різко, криваво. Рекомендую. По стилю певне найбільше нагадує вже славнозвісний "Фарго".

Джеремі Реннер в гівні ще не знімається.

Забираю!

Опубліковано
14 часов назад, Saddy сказал:

о, дякую!

наскільки пам'ятаю, ви любителька "Чорного списку"? вийшло 6 серій  9-го сезону.

так вже він довго йде, як "Династія")))) я вже забув багато чого важливого із сюжету, що було в ранніх сезонах)))

так,дуже він мені подобався 

справа в тому,що я давно закинула серіали 

не бачила продовження ні  Люцифера,ні Чорного списку

рекомендують серіали "Ранкове шоу","Спадкоємці" - у мене все в списку треба подивитися ) 

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

так,дуже він мені подобався 

справа в тому,що я давно закинула серіали 

не бачила продовження ні  Люцифера,ні Чорного списку

рекомендують серіали "Ранкове шоу","Спадкоємці" - у мене все в списку треба подивитися ) 

на пенсії подивишся, може 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

«Мы все мертвы» (All of Us Are Dead) возглавил мировой чарт сериалов на Netflix, следует из данных FlixPatrol. Корейское шоу вышло на сервисе 28 января, а уже 29-го взошло на первую строчку. Сериал основан на одноимённом вебтуне. Сюжет рассказывает про зомби-вирус и старшеклассников, запертых внутри школы. Главные роли сыграли Пак Чи-ху («Подставной город»), Юн Чхан-ён («Невеста речного Бога»), Чо И-хён («Врачебная мудрость»), Ю Ин-су («Школа 2017») и Ким Бён-чхоль («Гоблин»). 
https://www.netflix.com/ua-ru/title/81237994

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...