Перейти до змісту

Акції на "ПАККО"

Гість anat2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось захотілося вафлів "Артек".По всьому Луцьку реклама акції "ПАККО" -вафлі "Артек" ціна 1,99грн.(в інших найнижча -3,00грн.)

Чмихаю з ДПЗ на Клима за "халявою".

Відповідь :- ще не завезли-.

(вчора 2 серпня ,а "акція" з 28 липня по 9 серпня)

НАЇВСЯ???

Опубліковано

Щось захотілося вафлів "Артек".По всьому Луцьку реклама акції "ПАККО" -вафлі "Артек" ціна 1,99грн.(в інших найнижча -3,00грн.)

НАЇВСЯ???

27,07, купував, було багато! видно розібрали...

Опубліковано

Щось захотілося вафлів "Артек" ціна 1,99грн.(в інших найнижча -3,00грн.)

НАЇВСЯ???

Скільки ж це вафлів треба було б з"їсти, щоб перекрити вартість дороги халявою?)))
Опубліковано

Щось захотілося вафлів "Артек" ціна 1,99грн.(в інших найнижча -3,00грн.)

НАЇВСЯ???

Скільки ж це вафлів треба було б з"їсти, щоб перекрити вартість дороги халявою?)))

Если на велике то 1 пачка.

Опубліковано

НАЇВСЯ???

А з ДПЗ на Ковельську на ПАККО не ближче їхати?

Опубліковано

А ще хтось досі ведеться на заманухі в магазини?

Хоч одна людина зрозуміла.

Опубліковано

Ну разобрали вафли и что? В ПАККО частенько всякие акции проходят, когда-то взял 20 литровых пакетов нектара Бонатик по 3 грн с копейками. СУПЕР!

Опубліковано

Часто втрапляю на Клима Савура на акції, інколи товар є, інколи немає - що тут такого? Може перед вашим носом останні на сьогодні 5 пачок забрали в 1 руки? Може не всигли зі складу на полицю перемістити? Все одно окрім тих вафель ти витратиш на інші позиції в рази більшу сумму, і зрештою економія буде мізерною, для чого ті акції і розраховані.

В суботу та неділю скуповуйтесь - без алкоголю та побутової хімії з 300 грн економите порівняно з буднями приблизно 10 грн, з алкоголем та хімією - буває до 40 грн. Але це тільки для власникив картки клієнта, яку видають будь-кому якщо чек перевищив 100 грн. Мені зручно, адже живу в 5 хвилинах пішки :).

Опубліковано

Я ведусь на акції. Купив ківі по ціні 13 грн/1 кг, за рогом магазину в торгових лотках лотках 18 грн/1 кг в аналогічній упаковці. Люди скуповлювали зараз по 3-4 кг. Зовсім не вигідна акція, егеж :)

Опубліковано

в інших найнижча -3,00грн

В express Там-Там брав по 2.39 чи по 2.49.

В п ятницю артек вже буде 1,79 по акції, так що, получається зекономив :)

Було б краще якби були по 1.99за одну упаковку і купуєш дві упаковки і третя за 1 коп (як роблять в сільпо) :_08:

Опубліковано

Вафлі придбані та перевірені їх смакові якості. З чаєм - на ура ^_^

А якщо придбаєте на Савури, то ще й симпатична дівчинка вам їх зважить ;)

Опубліковано

Блін...пішла в ПАККО і забула за чим прийшла. В результаті - повний пакет покупок, а вафельок так і не придбала

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Доброго вечора))

я хочу звернутися до адміністрації Пакко!

я хочу поскаржитися на керівників Пакко в місті Бурштин,вони не коректно ставляться до персоналу, порушуючи іхні права і графік роботи. Прошу застосувати проти них певні міри!!!

Опубліковано

Доброго вечора))

я хочу звернутися до адміністрації Пакко!

я хочу поскаржитися на керівників Пакко в місті Бурштин,вони не коректно ставляться до персоналу, порушуючи іхні права і графік роботи. Прошу застосувати проти них певні міри!!!

А чому ви вирішили написати на форумі? Це ж вам не офіційне представництво ПАККО....! Чи ви думаєете тут все керівництво чи власники даної мережі сидять?

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...