Nokian Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 20:24 #3926 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 20:24 Одна жінка таки потонула в ставку, хоч і була рибою по гороскопу, колодою в ліжку та повним гімном по життю.
Ljusinda Опубліковано 25 Серпня, 2017 в 08:44 #3928 Опубліковано 25 Серпня, 2017 в 08:44 Мама на кухне готовит , ей из комнаты кричит маленький сын : Мама , елка горит ! Мама в ответ кричит : сынок , не горит , а сияет . Еще через некоторое время : Мама ,уже шторы сияют. 1 1
sergkots Опубліковано 27 Серпня, 2017 в 21:00 #3929 Опубліковано 27 Серпня, 2017 в 21:00 Перша шлюбна ніч, молодята лежать у ліжку, свічки, романтика, краса. раптом: - Любий, ти знаєш, я ж ще діва і про це ... як його ... шмексе ... сексі нічого не знаю. Розкажи мені, як це? Чоловік, збуджений таким питанням: - Звичайно, ластівка моя! Ось дивись - от що у тебе між ніг - це як би тюрма, а що в мене - це як би вязень. Тепер беремо і садимо вязня у в'язницю, під-від так ... Так пройшов перший раз, молодий впав на подушку, задоволений, відпочиває, молода, вся збуджена: - Милий ... а мені здається, увязнений з в'язниці втік. - Та? Тоді треба його знову посадити. Знову, тепер уже в інших позах і т.д. Після чергового разу чоловік обезсилений падає на подушку, важко дихає, з останніх сил тягнеться за сигаретою ... раптом чує: - Милий ... милий! Може, мені тільки здається, але увязнений знову втік! Мужик нервово кричить: - Та йой, йому ж не довічне дали! 2 1
Nokian Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 08:25 #3930 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 08:25 Розбила телефон ,але сімка ціла....от тепер я розумію мужиків. Ходжу з однією думкою, що вставити в мене є що, а куди- нема.
FOX92 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 09:53 #3931 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 09:53 Диалог в кафе: - Мадам торопится? - Мадам не торопится. - Мадам выпьет чашечку кофе? - Мадам выпьет чашечку кофе. - Мадам не замужем? - Мадам замужем. - Мадам может позвонить своему мужу и сказать что ее только что изнасиловал незнакомый мужчина? - Мадам может позвонить своему мужу и сказать, что ее изнасиловал незнакомый мужчина десять раз подряд. - Десять раз?! - Мсье торопится? 2 1
nickel Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 16:49 #3932 Опубліковано 28 Серпня, 2017 в 16:49 Зашли в аптеку. Я, муж и средний сын (7 лет). Покупаю противозачаточные таблетки. Сыну интересно: — А что это за таблетки? А ты что, заболела? А зачем они тогда тебе? А от чего они тогда? — Это таблетки от детей, — не выдерживаю я и рублю правду-матку. Сын испуганно: — От новых... или от старых? 1 1
Volyniaka Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 06:18 #3933 Опубліковано 29 Серпня, 2017 в 06:18 После секса он обязательно выкуривал сигарету. Так потихоньку и бросил. 2 1
Vikvik Mawr Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 13:48 #3934 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 13:48 Родители детям: 4-й класс: " Ты уроки сделал?" 9-й класс: "Ты портфель собрал?" 11-й класс: "Ты в школу идёшь? " ================================== може і баян Урок физики. Учитель: — Берем ибанитовую воду, берем ибанитовую палочку и потихоньку опускаем в ибанитовую воду... Вовочка: — А не ибанет? Учитель: — Не должно... Кто сказал??! 1
Volyniaka Опубліковано 7 Вересня, 2017 в 06:24 #3935 Опубліковано 7 Вересня, 2017 в 06:24 В России три беды: дураки, дороги, а теперь ещё и бакланы. 1
Volyniaka Опубліковано 11 Вересня, 2017 в 06:25 #3936 Опубліковано 11 Вересня, 2017 в 06:25 Никакие Фейсбуки и Твиттеры не заменят простой человеческой драки за гаражами. 2
Nokian Опубліковано 11 Вересня, 2017 в 06:36 #3937 Опубліковано 11 Вересня, 2017 в 06:36 ,,Продам портфель,щоденник,зошити,книжки, олівці, ручку,фарби,калькулятор, Все майже нове,,, Настя 1,,Б,,. 2
Volyniaka Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 06:27 #3938 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 06:27 Зупиняє поліція авто на польських номерах, а там поляки! * * * Гейтс пожертвовал 4,6 миллиарда и не построил ни одного храма.Ничего святого. 2
Гість rl72 Опубліковано 17 Вересня, 2017 в 12:20 #3939 Опубліковано 17 Вересня, 2017 в 12:20 Она - Может заглянешь сегодня в гости? Развлечёмся!Он - Прости, не могу, я женат.Она - Смешной какой! Женат он! Женитьба - это же как с машинами.Он - То есть?Она - Вот смотри, у тебя есть машина?Он - Есть, "Таврия". Она - Ну, а если тебе предложат покататься на "Лексусе", согласишься? Он - Ага! Она - Так приходи сегодня в гости! Он - Нет! Она - Почему? Он - Нахрена мне вторая "Таврия"?!
MrDm Опубліковано 19 Вересня, 2017 в 08:19 #3940 Опубліковано 19 Вересня, 2017 в 08:19 беруть інтерв'ю в одного робітника: - Скажіть, Вас задовільняє ваша робота? - Йду я зранку на роботу, дивлюсь - молоді дівчата в мініспідницях стоять. Хочеться... Повертаюсь з роботи ввечері - знову ці дівчата стоять. Але вже не хочеться... Тож, мабуть таки задовольняє... *** Кожна хороша дружина повинна знати - щоб ваш чоловік не ходив наліво, кожного ранку він повинен йти на роботу з повним шлунком та порожніми яйцями *** Зустрічаються три подруги. Одна дружина вже років десять, друга коханка, третя заручена. Ну, обговорили своїх чоловіків, одне й друге — вирішили поекспериментувати: одягти шкіряну чорну білизну, cекcуальні панчохи з поясом, високі відбори, маску на очі й так зустріти своїх любих. За тиждень знову зустрічаються. Заручена розповідає: — Він прийшов додому, я зустріла його в панчохах, у масці й на високих підборах — він накинувся на мене, сказав, що я любов його життя, й ми займались сексом усю ніч. Коханка розповідає: — Я прийшла до нього в офіс, зачинила двері, розстебнула плащ — а там шкіряна білизна, маска, підбори — він нічого не сказав, але ми п’ять годин без перерви займались сексом. Жінка знічено розповідає: — Чоловік прийшов із роботи, я відчинила двері в шкіряній чорній білизні, cекcуальних панчохах і масці — він подивився і спитав: “Що на вечерю, Бетмен?” 2 3
Vikvik Mawr Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 09:10 #3941 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 09:10 В одной компьютерной фирме среднего пошиба была практика вкладывать в коробку с компьютером краткое описание его характеристик на простом языке — для продавцов (набрали чайников). И вот однажды врывается злобный клиент, с купленным намедни компьютером и требует немедленно вернуть деньги, демонстрируя бумажку, обнаруженную на дне коробки. Бумажка гласила: "Материнка г%вно, видюха отстой. Впарить лoху". --------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Почему ты не хочешь быть со мной, Лена? - Ты должен сначала завоевать меня. - А мирным путем с тобой никак? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Жена вернулась с курорта и давай внимательно изучать постель: подушки, простынь, одеяло... Потом долго осматривала ванную, проверила массажную щетку... Ничего криминального не найдя: - На лысых, что ли, перешел? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Объявление на дереве в городском парке : "Не пугайтесь!Белочки у нас настоящие". 3 1
Абдул-Хамид Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:50 #3944 Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:50 Мужика посадили в тюрьму на 10 лет. Ну, милиционер говорит ему:— Говори всем, что у тебя статья 152-я, часть 2-я.Приводят мужика в камеру.Зэки подходят, все на понтах:— Ну чо, какая статья? — 152-я.Бац — зэки ему лучшую койку выделили, лучшую еду принесли.— А часть какая?— 2-я. Бац — все по койкам забились, бояться.Так и прошло 10 лет. __________________________________________________________________________________________________ Вышел мужик, подходит к тому менту: — Слыш, а че за статья такая, 152-я? — А, да это изнасилование крупного рогатого скота. — А часть вторая? — Со смертельным исходом.
Абдул-Хамид Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:52 #3945 Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:52 Мужика посадили в тюрьму на 10 лет. Ну, милиционер говорит ему:— Говори всем, что у тебя статья 152-я, часть 2-я.Приводят мужика в камеру.Зэки подходят, все на понтах:— Ну чо, какая статья? — 152-я.Бац — зэки ему лучшую койку выделили, лучшую еду принесли.— А часть какая?— 2-я. Бац — все по койкам забились, бояться.Так и прошло 10 лет. __________________________________________________________________________________________________ Вышел мужик, подходит к тому менту: — Слыш, а че за статья такая, 152-я? — А, да это изнасилование крупного рогатого скота. — А часть вторая? — Со смертельным исходом.
Абдул-Хамид Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:55 #3946 Опубліковано 23 Вересня, 2017 в 13:55 Я в МТСе почти год отработал в абонентском отделе!!! Вот где реал тупняк!!!Звонит как-то баба, у нее на заднем фоне реально слышно как чайник начинает закипать со свистком…к середине разговора писк становится невыносимым…Деваха-оператор… ей вежливо так:— Выключите чайник, пожалуйста, он уже вскипел…На что бабища истошным голосом кричит:— Коля, Коля, неси халат, они нас видят…Минут 15 после этого абон служба не работала… 1
MrDm Опубліковано 26 Вересня, 2017 в 09:28 #3947 Опубліковано 26 Вересня, 2017 в 09:28 У приймальню вбігає пацієнт: — А-а-а!… лікарю, що це в мене?! — Та-ак, зараз подивимось… А-а-а!… що це у вас?! *** Жінка до чоловіка: — Ти роботу любиш більше за мене! — Звідки ти взяла? — У тебе увечері, перед сексом зі мною, так не стоїть, як зранку перед роботою! *** Перше правило осіннього сексу: у кого соплі - той знизу 3 3
Jack Опубліковано 30 Вересня, 2017 в 19:59 #3948 Опубліковано 30 Вересня, 2017 в 19:59 Виходь за мене заміж... - Добре, я згідна. ...тиша - Ну ти більше нічого не хочеш мені сказати коханий? - Та я і так, здається, зайвого пізданув. --------- Батько дає настанови сину перед виїздом на курорт: - Ти ж синку там пильнуй. Дівчата зараз розбещені, хвороби різні мають. Будь обережним. Не дай Бог підхватиш якусь заразу. Приїдеш додому - заразиш жінку, невістка - мене, я - мамку. А ти ж нашу мамку знаєш - вимре все село.. ---------- Молодий чоловік прийшов до сексопатолога і скаржиться, що він лиш недавно одружився, проте у ліжку з молодою дружиною йому нічого не вдається… Лікар питає: – Розкажіть мені, наприклад, як ви лежите в ліжку? – Я завжди лежу на правому боці, але мені нічого не вдається у цій позиції. – То спробуйте тоді лягти на лівий бік, – радить лікар. – Обличчям до мами? Copy from https://m.facebook.com/groups/475801762508508?view=permalink&id=1544286115660062 2
Volyniaka Опубліковано 3 Жовтня, 2017 в 09:28 #3949 Опубліковано 3 Жовтня, 2017 в 09:28 - Ты вел себя как джентельмен. Спасибо, что не лапал. - Не за что. 6
Vikvik Mawr Опубліковано 4 Жовтня, 2017 в 08:34 #3950 Опубліковано 4 Жовтня, 2017 в 08:34 Приходят к мужику гости. Тот им дверь открывает, и вдруг тут же в открытую дверь выскакивает кот. Пулей летит на чердак… потом в подвал… потом в гараж… потом на крышу… потом к помойке… Гости смотрят, ничего не понимают. Хозяин (печально):- Да это я его кастрировал сегодня. — И что? — Ну вот, бегает, свиданья отменяет… ------------------------------------------------- Мужик возвращается с похорон тёщи. Вдруг разражается гроза, в небе сверкают молнии, оглушительно гремит гром. Мужик поднимает глаза к небу: — А, Клавдия Ивановна, вы уже прибыли… 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти