Ko3bMa Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:15 #26 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:15 справи за напад на активістів не забарятьсяВід кого? Від бомжів?І на кого? На сімейних людей?"Хлопці, не знущайтесь - яке в 4 ранку бив алкашів? Ви що? Мені на роботу завтра"Та й хто з них буде світити в обличчя ліхтариком?Варіант - організовується група людей, збираються. Граючи роль нетверезої компанії, що йде через двір, натикається на сабж.Мінус - якщо хтось з сусідів вночі почує крики - можуть викликати наряд. Тому бажано це все робити мовчки.і ще одне.Не забувайте про наявність в них скляної тари.Її можна або в хід пустити, або ноги об неї порізати. Стосується обох сторін.Де укомплектувати групу - гаражний кооператив або дитячий майданчик на вихідних, як варіант.
INVICTUS Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:18 #27 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:18 справи за напад на активістів не забарятьсяВід кого? Від бомжів?І на кого? На сімейних людей?"Хлопці, не знущайтесь - яке в 4 ранку бив алкашів? Ви що? Мені на роботу завтра"Та й хто з них буде світити в обличчя ліхтариком?Варіант - організовується група людей, збираються. Граючи роль нетверезої компанії, що йде через двір, натикається на сабж.Мінус - якщо хтось з сусідів вночі почує крики - можуть викликати наряд. Тому бажано це все робити мовчки.можна і не мовчки, але швидко.... алкашню віддубасити - справа не важка1-2 добрих подачки в табло і все, спатиме мертвим сном
EleKtrik Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:40 #28 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:40 справи за напад на активістів не забаряться Від кого? Від бомжів? І на кого? На сімейних людей? "Хлопці, не знущайтесь - яке в 4 ранку бив алкашів? Ви що? Мені на роботу завтра" Та й хто з них буде світити в обличчя ліхтариком? Варіант - організовується група людей, збираються. Граючи роль нетверезої компанії, що йде через двір, натикається на сабж. Мінус - якщо хтось з сусідів вночі почує крики - можуть викликати наряд. Тому бажано це все робити мовчки. і ще одне. Не забувайте про наявність в них скляної тари. Її можна або в хід пустити, або ноги об неї порізати. Стосується обох сторін. Де укомплектувати групу - гаражний кооператив або дитячий майданчик на вихідних, як варіант. і з усмішкою P.S. Пости писати не кулаками махати, в житті все набагато складніше. І органи - якім до до того було посрать байдуже на ваші заяви: впишуть вам статейку...таке життя
Vadimm Опубліковано 16 Липня, 2012 в 18:38 #29 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 18:38 Варіант №1Скарга в компетентні органи на бездіяльність дільничого. Це вроді в прокуратуру. До речі міськвідділ заявами закидувати треба систематично і наполегливо.Варіант №2Акуратно зрізати болгаркою ті столики-лавочки і сховати подалі. Як компанія відвикне від цього двору, поставити заново. Все одно, наскільки я розумію місцеві порядні жителі на них не сидять, втрачати нічого.Бачив той звіринець, воджу малу в черговий садочок у вашому дворі. Співчуваю.
crafter Опубліковано 16 Липня, 2012 в 18:52 #30 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 18:52 VadimM прав.Бити в будь якому разі не варіант. Воно пяне ходити не може а як ще даси в голову то впаде недай Бог головою на цеглину чи бровку і прієхалі.Треба вчити міліцію працювати і захищати Ваші права, якого _уя взагалі її придумалиРаджу як тільки бачите ту компанію відразу дзвонити 102 і повідомляти про хуліганство, навіть 2-3-4-5 раз в день скільки вони будуть збиратись - стільки й дзвонити. на перший раз як приїдуть лягаві візьми в них моб тел дільничого і дзвони постійно до нього. це його робота.якщо на протязі 1-2-3-4-5... тижня не буде толку - пишеш заяву на імя обасного прокурора про бездіяЛьність самого дільничого (раджу попередити його про це, хай хоть ночує там але роботу він має свою робити) і власне на саме управління міліції за БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ.думаю це допоможе. в мене після скарги в прокуратуру жек відразу зробив ремонт даху над вхідними дверима підїзду. а до того просив кланявся а давали лише відмазки.
Ko3bMa Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:10 #31 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:10 в мене після скарги в прокуратуру жек відразу зробив ремонт даху над вхідними дверима підїзду То походу не після скарги. Десь в Луцьку такий дашок обвалився, тому замінили багато де
MACCEN Опубліковано 17 Липня, 2012 в 14:47 #32 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 14:47 ну да, побити то їх можна, а далі що? А тим пофіг, будете самі потім додому топати, наваляють таких, мама нєгарюй, ладно тільки вам, а якщо жінці, дітям? В нас є такий телеканал Аварес, вот їм і так скучно сюжетів ніяких нема, от нехай їдуть знімають а якщо дасте пару рублів журналістам, вони можуть "так навоняти в ефірі" що буде лічно Романюк розганяти Або ставите веб камеру таку щоб вночі було видно який там двіжняк, даєте всім доступ, вот "ріаліті шоу" буде тоді це все швиденько дійде до міліції, які самі просто приїдуть всім популярно пояснять що йдіть краще в інший двір, бо бачите тут народ серйозний
EleKtrik Опубліковано 17 Липня, 2012 в 17:08 #33 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 17:08 Або ставите веб камеру таку щоб вночі було видно який там двіжняк, даєте всім доступ, вот "ріаліті шоу" буде тоді це все швиденько дійде до міліції, які самі просто приїдуть всім популярно пояснять що йдіть краще в інший двір, бо бачите тут народ серйозний як на мене - саме вдале рішення!
Boromir Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:25 #34 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:25 1, Бити, тай щей самому. не раджу!- Вони можуть заявити у міліцію, просто заради збити бабла,- можуть цеглиною по голові у підїзді вам зарядити,- тай бити прийдеться не раз, а декілька.Як варіант десь знайти гопоту з іншого району, яка виконає за вас цю роботу і при тому вас не закладе, але то теж може мати свої наслідки. Плюс вам це влетить в копійку.2. Таки задовбати до ручки міліцію і участкового, аби вони навели лад. Варіанти як це зробити написали вище, я лише добавлю може йому (участковому чи комусь іншому з органів) бабла запропонувати???3. Можна і травматом полякати.- треба купувати,- можуть цеглиною по голові у підїзді вам зарядити,
vagus Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:35 #35 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:35 Да жаль що 101 км відмінили........
Nokian Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:44 #36 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:44 Взагалі то вони такі ж самі люди, просто попали на дно.В нормальних країнах для них є свої райони ,типу Гарлема.Ну а виселити їх можна просто-піти до нашого славного губернатора і сказати, що ці особи геть псують імідж їх головного рекламного дітища, нововідгроханого Вокзалу і виставляють нашого царя в дуже неприглядному світлі перед Олімпом( Києвом).Лідер то за таке може й догану дати,або просто дати....
INVICTUS Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:24 #37 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:24 якщо навкидати їм правильно, тобто швидко, в темноті і не показуючи обличчя, то і ніхто вас не знайде(якщо навіть заяву накатають, хоча у випадку тої сінєви це навряд чи станеться) і ніхто потім не впізнає і не отоварить цеглиноюале це дійсно дуже кардинальна та сувора міра в даній ситуаціїдійсно, краще позадовбуйте до посиніння міліцію, залучайте газети, телебачення.... тоді наші стражі порядку зашевелятьсяхочааа... не виключена можливість, що чхали ті піяки на міліцію... заберуть їх, або проженуть - вони знову через трохи часу можуть зібратись
agerman Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:30 #38 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:30 Подскажите что можно сделать с такой вот проблемой. По закону...и не только... Во дворе дома давно обосновалась группа алкашей и бомжей с привокзального района. С утра бухают, матюкаются, кругом окурки и бутылки. Хоть снимай фильм про зомби , еле ходят в магазин и обратно, размахивая руками в воздухе для балланса. Ни на какие уговоры не реагируют. На замечания бабулек - пенсионерок, которым и посидеть негде из-за этих алкашей, ответ : " Что припёрлись, дома не сидится, давно подыхать пора". Некоторые соседи с первых этажей наблюдали картину опустошения карманов у пьяных прохожих. Вынимают деньги, мобилы. Опустошают подвалы к которым добираются. Систематически шайка пополняется новыми спившимися личностями. Участковый в курсе дела, но ничего не предпринимает. Пальчиком пожурит и всё. В том году несколько раз приезжал наряд милиции . На час разогнали и всё. Вызывали в этом году , больше часа никто не приезжал. Когда алкаши разошлись на "перекур или пересып" пришлось отменять вызов. Жители дома, в основном пенсионеры и те кому пофигу ,ничего делать не хотят. Пенсионеры боятся, а другие типа моя хата скраю. Заводила всего этого тоже известен - дворник, живёт в этом же доме. Может кто-нибудь работает в соответствующих органах, или знакомые...если нельзя законно повлиять на это бедствие, помогите разогнать этих животных. Адресс : Проспект Грушевского, 5. Пожалуйста не удаляйте тему...крик души !!! Зов о помощи...может и не в тему по разделу, но другого не нашёл.Вот странные вы люди, по наставляли во дворе лавочек со столами и хотите , что бы там никто не бухал( особенно когда есть местный контингент ) . Так как лавочки используются не для нормальных людей ,а для всякого сброда, предлагаю их демонтировать, выгоды в этом явно больше чем от их наличия. Исчезнут лавки - исчезнет и алкашня т.к бухать будет не удобно они мигрируют из вашего двора.Вот и будет радость в вашем доме))))
IncvizitoR Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:49 #39 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:49 Вот странные вы люди, по наставляли во дворе лавочек со столами и хотите , что бы там никто не бухалА чо, дуже чотка пропозиція, як на мене сама канкретна в цьому топіку. Відчувається шо реальний пацан глаголить.Більше того, одних лише лавочок може оказатись замало, ті алкаші з собою табуретки приноситимуть.Я вважаю треба підігнати пару бульдозерів і зрівняти оточуючі житлові будинки. Шо буде на тому місці? Гори кирпічів, сміття, потрощаних меблів...Ну яка культурна людина захоче в такому середовищі проводити свій досуг по розпиттю напоїв? Від вітру та міліцейських поглядів зновуж не можливо сховатись.Про шумні компанії в цьому місці всі з радістю забудуть!
Skorpio76 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:21 #40 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:21 якщо навкидати їм правильно, тобто швидко, в темноті і не показуючи обличчя, то і ніхто вас не знайде(якщо навіть заяву накатають, хоча у випадку тої сінєви це навряд чи станеться) і ніхто потім не впізнає і не отоварить цеглиноюале це дійсно дуже кардинальна та сувора міра в даній ситуаціїдійсно, краще позадовбуйте до посиніння міліцію, залучайте газети, телебачення.... тоді наші стражі порядку зашевелятьсяхочааа... не виключена можливість, що чхали ті піяки на міліцію... заберуть їх, або проженуть - вони знову через трохи часу можуть зібратисьАлкашня не догонить, але від міліції їм би варто триматися подалі. Якщо не приведи Господь щось трапиться у цьому районі, на них можуть усе "списати" для того, що б по-швидкому "закрити тему".
zaHARE Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:31 #41 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:31 Тю, а я думав темко про верховну раду.
tarasmv Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:13 #42 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:13 Взять пневматы с оптикой или накрайняк рогатки и поиграть в снайперов с балконов.Представляете берет один из них бутилку чтоб налить... птыщ... и поллитра вдребезги.
EleKtrik Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:47 #43 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:47 Взять пневматы с оптикой или накрайняк рогатки и поиграть в снайперов с балконов.Представляете берет один из них бутилку чтоб налить... птыщ... и поллитра вдребезги.коли вже ті канікули скінчаться...
bodiaMan Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:57 #44 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 06:57 думаю за багато демократії!!!Реальних дій менше...Що там вас мужиків мало?Я знаю що один в полі не воїн, але й цілий Луцьк не прийде на розборки....
Гетто Опубліковано 19 Липня, 2012 в 16:44 #45 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 16:44 какие все смелые и все с травматами. виртуально.знаю тот район.нормальные там алкаши и бомжи.кому не нравится-выйди во двор,дай по еп...лу. успокоятся.кто только терпит и жалуется лишь на форумах-такова селяви.терпите.
difoto Опубліковано 19 Липня, 2012 в 17:26 #46 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 17:26 знаю тот район.нормальные там алкаши и бомжи.Я джва года ждал этого признания!!!!!!!!!111
Гетто Опубліковано 19 Липня, 2012 в 17:51 #47 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 17:51 а что,собственно, не так?ну не буду же я гнать понты, типо я этих отбросков общества не замечаю,потому что у моего джыппа (именно так) окна бронированные, и не пропускают света
Deemon Опубліковано 19 Липня, 2012 в 18:44 #48 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 18:44 канєчно не ганяй пантів, підійди - Месьє, ви пОрушаєте закони штату Іллінойс громадський спокій міста Луцька, заборонено вживати алкохол в громадських місцях, Ваш ID будь-ласка і по еп...лу, еп...лу, еп...лу, до повного заспокоєння
mix_forever Опубліковано 19 Липня, 2012 в 18:57 #49 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 18:57 А в ответ - Че? Ни х..ра я по вашему не понимаю и тоже по е..лу, по е..лу ))))На самом же деле советы типа настучать оп е..лу дают те, кто в реале никогда этого не делал...Идейность выше крыши, интеллект на комментах повышен,Дальше комнаты своей ни че не видел и не слышал.(с)Миша Маваши
Вoвчик Опубліковано 19 Липня, 2012 в 19:59 #50 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 19:59 не простіше визвати міліцію, в нас же заборонене розпиття спиртних напоїв в гром. місцях, раз, два рази попадуть так і більше там сидіти не будуть...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.