Alexasha Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:07 #151 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:07 соррі за офтоп, згадалось, як колись 29.12. в Там-Тамі купила йогурт "Галичина" з датою виготовлення 31.12.))йогурт з майбутнього))) Вжити до...
Skorpio76 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:11 #152 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:11 Caprichos, дотепно))й взагалі правильна позиція, краще сказати, що клієнт мудак, чим щось зробити для того, щоб гнидник змінився в кращий бік...Скільки разів ви робили запис у Книзі скарг? Скільки разів скаржилися у санепідемстанцію на продаж у тому чи іншому СМ товарів неналежної якості?
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:15 #153 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:15 Skorpio76, скаржився й в сес, й в "захист споживачів", й добивався свого.тому й кажу, що дякуючи фанатам "луцького сервісу" у нас ще довго буде бардак...
searcher Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:24 #154 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 14:24 Хоча, не раз чув від людей, що і Там Там і Вопак позбавляються від прострочених товарів, викидаючи їх.Неправда, в ТТ їх продають персоналу за зниженою ціною, або додають у кулінарію і кондитерські вироби.
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:08 #155 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:08 Zheny@, шонебудь. хоча саме від вас іншого й не очікував))
Zheny@ Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:11 #156 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:11 Андрій Віталійович, ви перетворюєтеся на звичайного троля, яких уже вагони на форумі.Дуже нагадує макса і Гусарчика.тільки ті трішечки в інший бік схиблені.
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:16 #157 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:16 Zheny@, та звичайно, всі хто не поділяє саме вашу думку - тролі))
gusarchik Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:25 #158 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:25 та звичайно, всі хто не поділяє саме вашу думку - тролі)) ширше. Всі хто не модератори - тролі.
jack74 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:57 #159 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 15:57 Zheny@, та звичайно, всі хто не поділяє саме вашу думку - тролі))а яка ВАША думка, Віталійович? "Все погано, все гавно"? І що? Далі ЩО? Можеш щось толкове запропонувати, крім обсирання?Ну відкрий зразковий супермакет, доведи всім, що ти кращий.А інакше - ЗА ЩО ти заслуговуєш кращого обслуговування, ніж те, яке зараз отримуєш? ХТО і ЗА ЩО тобі щось зобов'язаний робити краще? Тільки за те, що маєш кіклька гривень в гаманці, і тобі сказали, що "покупець завжди правий"?Тобі зробили можливість купувати в чистому світлому приміщені, зробили можливість перед покупкою обмацати, обнюхати товар, зробили можливість зручно обслуговуватись, а ти просто сереш. Причому не на щось конкретне, а так, на все. Нагадати тобі "совковий" "маркет" і "совковий" "сервіс"? Сервіс не покращується в якомусь окремо-взятому магазині чи маркеті, він покращується ПРИРОДНЬО разом з підвищенням рівня культури суспільства.Європа до теперішнього сервісу йшла багато років, в той час як ми протупцювали на місці 70 років. І ці роки не наганяються одним моментом і одним бажанням чи гарним гаслом...І про яку "совкову психологію" ти тут плетеш? Це в тебе, якраз, "совкова" психологія, це під час "совка" розвели бабок, яким завжди було "все погано"...І нема чого ображатися, ти ж сам виставив себе проти всіх "Ви всі "захисники гнидків", у вас всіх "комплекси меншовартості", всі "гниднико захисники"... А я кращий, мені все не подобається!"
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:14 #160 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:14 ХТО і ЗА ЩО тобі щось зобов'язаний робити краще?за гроші. й не тільки мені, а будь-якому клієнту. Тільки за те, що маєш кіклька гривень в гаманці, і тобі сказали, що "покупець завжди правий"?договорився вже)) сервіс надають не за гроші? І про яку "совкову психологію" ти тут плетеш?плете коси на ногах твоя дружина...Можеш щось толкове запропонувати, крім обсирання?а ти запропонуєш щось краще, чим дифірамби фіговому сервісу?
jack74 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:26 #161 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:26 Можеш щось толкове запропонувати, крім обсирання?а ти запропонуєш щось краще, чим дифірамби фіговому сервісу?де ти в моїх постах побачив "дифірамби фіговому сервісу"? конкретно чітку відповідь!І про яку "совкову психологію" ти тут плетеш?плете коси на ногах твоя дружина...тобі рочків скільки? а то складається враження, що ти на канікулах...
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:32 #162 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:32 тобі рочків скільки? 31. ще безглузді питання будуть? чесно, я фігєю дарагая рєдакція, сказав що у нас магазини фігової якості й почув про себе стільки нового (й троль, й серу, й плету) щось у вас люди з адекватністю туговато... конкретно чітку відповідь! :_07: прям камандьор))
mix_forever Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:59 #163 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 16:59 А точно 31? Бо складається враження, шо десь так 17-18... Та і друзі в профілі такого ж віку Завжди скуповуюсь в Вопаці на Київському майдані. Так, іноді буває шось просрочене і т.п., Але, з іншого боку, на тій же ковбасі чи рибі чи кондитерці, консультанти стоять не просто так і коли прошу підказати шо свіже а шо ні - завжди з радістю підкажуть. Товар не їхній і їм не холодно і не жарко від того шо ти там купиш, але ж чисто по-людськи допомагають... Хто заважає Вам, шановний, теж запитати в консультанта? Але ж, стоп, то ж тре рот відкрити, корона впасти може! Нє царскає єта дала галавой думать, да? Хоцца сєрвіса, шоб як в тому мультіку - "А ви і пальці за мене загібать будете?". Я Вас розчарую - такого не було і не буде. Ви мені чимось ВФЯ нагадуєте, який всюди волає про покращення життя вже сьогодні, але ніц не робить для того самого покращення. Волайте далі... Собаки брешуть, а караван прямує далі.. З.І. НІякого відношення до супермаркетів не маю взагалі. Все вищевикладене моє ІМХО.
frv Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:04 #164 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:04 Можна чітко (магазин+адреса) назвати "гнидники" де Вас обслуговують? ще я тільки адреси магазинівне записував так перерахую (буде треба адреса, зїздите подивитесь): вопак на київському, там-там, колібріс на грушевського, сільпо... Ну ось в нашій мережі А.В. не був - а поносить на всіх ....
Ko3bMa Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:09 #165 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:09 Імхо, оце і є совкова психологія: замість того, щоб почати щось робити - пообсирати всіх і все, сказати як скрізь гидко і, по можливості, плюнути комусь на спину. А, і не забути накатати скаргу на несвіжий сирок. "..Мііішаааа! Смааатрііі! У ніх тут малака дєсять відаааав! Гигиги"
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:27 #166 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:27 А точно 31? Бо складається враження, шо десь так 17-18... Та і друзі в профілі такого ж віку точно. а у друзі я тут нікого не додавав. порадив людині вудку, ось вона й мене записала. Завжди скуповуюсь в Вопаці на Київському майдані. Так, іноді буває шось просрочене і т.п., Але, з іншого боку, на тій же ковбасі чи рибі чи кондитерці, консультанти стоять не просто так і коли прошу підказати шо свіже а шо ні - завжди з радістю підкажуть. дуже часто скуповуюсь там само. типовий гнидник. особливо якщо мясним та рибним відділом пройтись)) Хто заважає Вам, шановний, теж запитати в консультанта? Але ж, стоп, то ж тре рот відкрити, корона впасти може! ну й що за маразм? я десь писав, що особисто не можу купити/вибрати нормальні продукти? все інше ваша уява... Нє царскає єта дала галавой думать, да? шонєбудь... Хоцца сєрвіса, шоб як в тому мультіку нє блін, буду як ви радіти з того, що за свої гроші можу купити прострочені, або неякісні продукти Ви мені чимось ВФЯ нагадуєте, який всюди волає про покращення життя вже сьогодні, але ніц не робить для того самого покращення. а от ви мені нікого не нагадуєте, а є ще одним типовим персонажем "луцького сервісу" й мені цікаво, звідки ви вирішили, що я не покращую життя? покращую ще й доволі ефективно, тільки собі та сімї)) а от покращення роботи магазинів-гнидників залежить від наших грошей й того, як ми ставимось до їх сервісу. виходячи з цього топіку, покращеннь точно не буде Волайте далі... Собаки брешуть, а караван прямує далі.. а я не волаю. я просто константував факт, який секретом не є, а розбрехались собаки)) Ну ось в нашій мережі А.В. не був - а поносить на всіх .... ну й що ж за чудо мережа? тільки не кажіть що край, бо то показові гнидники)) А, і не забути накатати скаргу на несвіжий сирок. а що, ваша релігія не дозволяє скаргу за простроченні продукти писати? тіпа нє папацанскі, да?
frv Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:31 #167 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:31 Так Ви ж 100500 супермаркетів знаєте? А от мережі не всі. Я представник Салюту.
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:33 #168 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:33 Так Ви ж 100500 супермаркетів знаєте?а ви цифру буквально сприйняли?Я представник Салюту.знаю один магазин в районі вокзалу, але це все що знаю))й що, ви стверджуєте, що ваш магазин якісно відрізняється від інших?
frv Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:37 #169 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 17:37 Так Ви ж 100500 супермаркетів знаєте?а ви цифру буквально сприйняли?Я представник Салюту.знаю один магазин в районі вокзалу, але це все що знаю))й що, ви стверджуєте, що ваш магазин якісно відрізняється від інших?Моя думка тут не при чому, вона не може бути 100% об'єктивною. А от Ви, надіюсь, тепер визнаєте, що говорити за всіх не знаючи "все про всіх" якось недоречно.
jack74 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 21:57 #170 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 21:57 Перефразую анекдот з іншої гілки: "В детстве Анрюша был такой занудный, что его били даже в музыкальной школе."
Forever Autumn Опубліковано 16 Липня, 2012 в 22:16 #171 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 22:16 Перетворили тему у суцільний срач і доколупки. Таке враження, що учасникам срачу чогось не вистачає...Їйбо... Щодо супермаркету - так він на тому Відродження чи не єдиний (ще є Наш Край). Думаю, жителі Відродження залишились задоволеними. А щодо м*Ясних продуктів - то не купую їх принципово у жодному супермаркеті. Найкраще - у невеличких м*ясних магазинах чи Вишеньці
Liberta Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:13 #172 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:13 соррі за офтоп, згадалось, як колись 29.12. в Там-Тамі купила йогурт "Галичина" з датою виготовлення 31.12.)) йогурт з майбутнього))) Вжити до...та ні, саме дата виготовлення...
Alexasha Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:19 #173 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:19 Щодо супермаркету - так він на тому Відродження чи не єдиний (ще є Наш Край). Колибрис в Луческе и ещё четверть "Нашего края" около остановки "ул. Декабристов" в девятиэтажке + базар около Луческа. Пока Вопак был закрыт, никакого дискомфорта не почувствовал, а в Там-таме новом ещё не был.
Oksana04 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:23 #174 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:23 Щодо супермаркету - так він на тому Відродження чи не єдиний (ще є Наш Край). Колибрис в Луческе. вул.Рівненська соррі за офтоп, згадалось, як колись 29.12. в Там-Тамі купила йогурт "Галичина" з датою виготовлення 31.12.)) йогурт з майбутнього))) Вжити до... та ні, саме дата виготовлення... Після пологів, чоловік пізно ввечері приніс мені варену ковбасу, розфасовану наступним днем.Видно не чекали таких пізніх, здатних прочитати етикетку, покупців))) Не знаю точно який саме магазин це був. На Грушевського.
Alexasha Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:28 #175 Опубліковано 17 Липня, 2012 в 07:28 Після пологів, чоловік пізно ввечері приніс мені варену ковбасу, розфасовану наступним днем.Видно не чекали таких пізніх, здатних прочитати етикетку, покупців))) Не знаю точно який саме магазин це був. На Грушевського.С колбасами во всех маркетах проблема, цены дурные и сомнительная свежесть, лучше их там не покупать.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.