Перейти до змісту

Відкриття нового супермаркету "express TAM TAM"

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

був там, обслуговування на нулі, три каси не працювало в час пік... + ціни ого-го як і в великому Там-Тамі...

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не хотела говорить, да не сдержалась... (каламбур получается, щас поймете, какой)

Я вчера купила себе Там кое чего в кулинарии на ужин после работы. Было все свежее и вкусное. Но ночью появились симптомы отравления. Даже не знаю, что и думать. В предыдущем Вопаке я не раз получала несварение от несвежих продуктов. Но тут явно какя-то зараза, на несварение не похоже. Хоть и ничего сер"езного. Дискомфорт, можно сказать :)

Опубліковано

Були. Прив"ялі овочі, не надто гарне на вигляд м"ясо -не ризикнули купити. "Павлівське" свіже і добре) Ціни високі.

Для себе оцінила - магазин, щоб забігти-купити хліб-молоко. Купувати тижневий набір продуктів там не стала б.

Опубліковано
Окна

разинув,

стоят магазины.

В окнах

продукты:

вина,

фрукты.

От мух

кисея.

Сыры

не засижены.

Лампы

сияют.

"Цены

снижены!

Стала

оперяться

моя

кооперация.

Бьем

грошом.

Очень хорошо.

Опубліковано

Ну так скажіть де купуєте товари тижневі (хліб, сир, масло, мясо, олія, помідори, огірки) Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?

Опубліковано

Ну так скажіть де купуєте товари тижневі (хліб, сир, масло, мясо, олія, помідори, огірки) Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?

Для себе обрали Сільпо, овочі-волинські фрукти-Північний ринок, крупи-олія-іноді гуртівня Метро.

Ціни значно нижчі, з якістю жодного разу нюансів не було.

Опубліковано
... "Павлівське" свіже і добре) Ціни високі....
"Павлівське" за 4,99 - це "високі ціни"? ;) Всюди по 6,50

був там, обслуговування на нулі, три каси не працювало в час пік... + ціни ого-го як і в великому Там-Тамі...

і я там був. годині о 21-й. Людей було багато, працювали ВСІ каси. Ціни нормальні, багато що дешевше...

А загальне враження: що було, те й є, просто зробили косметичний ремонт і змінили вивіску :)

Навіть розміщення асортименту лишилось майже теж саме (ну це, мабуть, для зручності "старих" постійних покупців потурбувались ;) )

Опубліковано

Навіть розміщення асортименту лишилось майже теж саме (ну це, мабуть, для зручності "старих" постійних покупців потурбувались ;) )

Є правила мерчендайзингу. За ними будувалася викладка і при Вопаці і зараз. Це не стільки турбота про старих клієнтів, як використання психології поведінки людини (покупця) для того, що б сприяти більшим продажам.

Опубліковано
Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?

а давно там-там став зразком на який варто рівнятись?

такий же гнидник, як й інші 100500 супермаркетів))

Опубліковано

Є правила мерчендайзингу. За ними будувалася викладка і при Вопаці і зараз. Це не стільки турбота про старих клієнтів, як використання психології поведінки людини (покупця) для того, що б сприяти більшим продажам.

:) ну да, ну да ;)

я в курсі про ті "правила", але погодьтесь - вийшов повний "близнюк" бувшого "Вопака", котрий всередині не сплутаєш з іншим "супермаркетом", які теж тими самими "правилами" користувались ;)

Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?

а давно там-там став зразком на який варто рівнятись?

такий же гнидник, як й інші 100500 супермаркетів))

Баба Яга, а на що ж рівняєшся ти? ЩО для тебе не "гнидник"?
Опубліковано

Кащєй Бєсмертний, а давно я з вами на "ти"?

супермаркети у нас всі гнидники, й якщо вас задовільняє купувати продукти з перебитими строками, сумнівної якості та у незрозумілого персоналу, то купуйте й розповідайте про класні магазини у Луцьку))

Опубліковано

Кащєй Бєсмертний, а давно я з вами на "ти"?

супермаркети у нас всі гнидники, й якщо вас задовільняє купувати продукти з перебитими строками, сумнівної якості та у незрозумілого персоналу, то купуйте й розповідайте про класні магазини у Луцьку))

і чого носа дерти почав відразу? в інеті всі на "ти".

І ти не відповів на запитання ;)

До речі, я коли купую продукти - то маю очі і голову, щоб не купувати "сумнівної якості".

І, до того ж, я не розповідав "про класні магазини у Луцьку". Хоча я живу в Луцьку, то й купую в Луцьку, і вже обираю з того, що маю... Чи може запропонуєш в Польщу їздити на закупи? ;)

Опубліковано

вийшов повний "близнюк" бувшого "Вопака", котрий всередині не сплутаєш з іншим "супермаркетом", які теж тими самими "правилами" користувались ;)

Колись, давним давно, у тридесятому королівстві Вопак і Там-Там мали спільне походження. Тому і "майстри" викладки слухали одні і ті ж уроки. Або, невиключено, що проект мерчендайзингу робила одна і та ж людина. Тому "почерк" однаковий.

Опубліковано

Там раніше був ВОПАК, я думав, що корпорація ПАККО і Там Там об"єднує "родинний зв"язок" - очевидно що ні!

З "експесом" вийшла лажа! Це слово уже і так майже на кожному стовпі! Не "блеснули интелектом"!

А що стосується обслуговування, то задовбує одне і теж кожного разу "добрий день-пакет потрібен-карточка є-копійки маєте-дякуємо за покупку-приходьте ще"! :0157:

Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно! Я розумію, що від працівників це вимагають! Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій! :0152:

Опубліковано

Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно!

Краще коли хамлять?

Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій!

Не туди ви за емоціями ходите.

Кумарить - звільняються і шукають цікаву роботу.

Опубліковано

ну на видумку континіум взагалі крут, "Золотий Екватор", "Золотек" :)

А на рахунок приставкі "експрес" могли б придумати, Там-ТАм Плюс :)

Щоб там хто не казав, але ТамТам супер магазин, зручний і так далі, тільки ціни кусаються, там прикольно навіть просто прогулятись :)

А Наш Край то як на мене взагалі якась конюшня, нема там аури... навіть туди не хочеться заходити, напевно деректора магазинів лодирі і не тямлять нічого в управлінні магазинами, тому так і є :(((

Ага, і туалет безкоштовний :0151:

Опубліковано

Варшавський ринок. Сир, ковбаса - на точці в знайомих.

Опубліковано

Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно!

Краще коли хамлять?

Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій!

Не туди ви за емоціями ходите.

Кумарить - звільняються і шукають цікаву роботу.

Хамити там апріорі не повинні!

Як правило Там Тами і подібні магазини це або перше місце роботи, або за віком крім таких закладів уже не скрізь візьмуть, так що не особливо і розженешся у пошуку цікавої роботи!

Опубліковано

Шановний, а Ви в усіх супермаркетах бували? скрізь купували продукти з перебитими строками? сумнівної якості? і т.д... Можна факти викласти? Чи це фраза типу: я такий "вумний", що "все про всіх" знаю.

Можна подумати, що у супермаркетах працюють не ті ж люди, що Вас оточують (сусіди, знайомі, одногрупники, ...). Ми вимаємо від оточення того, чого самі не дотримуємось. Що стосується Вас, Андрій Віталійович, то тактовності не вистачає...

Опубліковано

Шановний, а Ви в усіх супермаркетах бували? скрізь купували продукти з перебитими строками? сумнівної якості? і т.д... Можна факти викласти? Чи це фраза типу: я такий "вумний", що "все про всіх" знаю.

так то оно так

но перебитые (совсем смазанные) даты это факт :(

так же как и взяточничество в ГАИ и таможне, чтобы там не рассказывали их керовники :(

Опубліковано

Андрій Віталійович, а Ви не місцевий? Чи Ви власним літаком/вертольотом кудись на Балі по продукти? Га?

Чи може власне виробництво ВСЬОГО для СЕБЕ_любімого організували?

Дивно читати подібне. Навіть не дивно, а гидко. Те, що супермаркети в Україні (та зокрема й у Луцьку) залишають бажати кращого - факт.

Але не потрібно таких заяв.

Те, що дати перебивають - знаю. Але не у всіх.

те що торгують не свіжим - ні для кого не секрет - але дивіться самі, що купуєте, ніхто ж Вас не силує купувати те, що не подобається.

Якщо підприємці будуть ВСЮ просрочку забирати, то ціна свіжих товарів буде в рази дорожча. Попандос то ж повернути треба.

А щодо "гнидники", то й самі винні. Коли прийде бидло-"покупець" , який вважає, що Бога за бороду схватив. І починає бикувати. Його не те що обслуговувати, його вбити хочеться. А всі ми люди, і всі маємо право на емоції. А таких правил як "покупець завжди правий" у нас в законі ще не прописано. Краще втратити одного бидло-покупця, аніж зіпсувати нервів собі на половину життя.

Опубліковано

А що стосується обслуговування, то задовбує одне і теж кожного разу "добрий день-пакет потрібен-карточка є-копійки маєте-дякуємо за покупку-приходьте ще"! :0157:

Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно! Я розумію, що від працівників це вимагають! Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій! :0152:

Одного кумарить стандартний набір фраз, другого "крива посмішка" касира, третього відсутність розмінної монети, четвертому - незапакували пресерву у мішечок і т.д. Кожен з нас приходить в магазин з різним настроєм і в кожного своє бачення обслуговування. Не знаю жодної мережі в Луцьку, де в стандарти обслуговування покупців був би внесений хоча б один неадекватний пункт (типу: нахамити, здачу не давати, послати під три чорти). Майже скрізь ці пункти однакові і виконують їх теж однаково. Просто в одних касирів це виходить природньо, а в інших крізь зуби, один і той самий факт, взалежності від нашого емоційного стану, ми сприймаємо по різному. Взагалі, давайте висвітлювати ті факти, що нам сподобались, а не виливати негатив у тему. Мені особисто сподобалось, що в магазині поставлено нове обладнання (холодильне, гастрономічна вітрина, пароковектомат, піч під піцу).

Опубліковано

Якщо підприємці будуть ВСЮ просрочку забирати, то ціна свіжих товарів буде в рази дорожча. Попандос то ж повернути треба.

правильно,

нужно все промахи производства-логистики на покупателя переложить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...