MACCEN Опубліковано 13 Липня, 2012 в 20:09 #101 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 20:09 був там, обслуговування на нулі, три каси не працювало в час пік... + ціни ого-го як і в великому Там-Тамі...
odna Опубліковано 14 Липня, 2012 в 06:46 #102 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 06:46 Не хотела говорить, да не сдержалась... (каламбур получается, щас поймете, какой) Я вчера купила себе Там кое чего в кулинарии на ужин после работы. Было все свежее и вкусное. Но ночью появились симптомы отравления. Даже не знаю, что и думать. В предыдущем Вопаке я не раз получала несварение от несвежих продуктов. Но тут явно какя-то зараза, на несварение не похоже. Хоть и ничего сер"езного. Дискомфорт, можно сказать
sweetlena Опубліковано 14 Липня, 2012 в 08:25 #103 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 08:25 Були. Прив"ялі овочі, не надто гарне на вигляд м"ясо -не ризикнули купити. "Павлівське" свіже і добре) Ціни високі.Для себе оцінила - магазин, щоб забігти-купити хліб-молоко. Купувати тижневий набір продуктів там не стала б.
Nokian Опубліковано 14 Липня, 2012 в 10:36 #104 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 10:36 Окна разинув,стоят магазины.В окнах продукты:вина, фрукты.От мух кисея.Сыры не засижены.Лампы сияют."Цены снижены!Стала оперятьсямоя кооперация.Бьем грошом.Очень хорошо.
Driver Опубліковано 14 Липня, 2012 в 20:43 #105 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 20:43 Ну так скажіть де купуєте товари тижневі (хліб, сир, масло, мясо, олія, помідори, огірки) Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?
sweetlena Опубліковано 14 Липня, 2012 в 22:05 #106 Опубліковано 14 Липня, 2012 в 22:05 Ну так скажіть де купуєте товари тижневі (хліб, сир, масло, мясо, олія, помідори, огірки) Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?Для себе обрали Сільпо, овочі-волинські фрукти-Північний ринок, крупи-олія-іноді гуртівня Метро.Ціни значно нижчі, з якістю жодного разу нюансів не було.
jack74 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 06:50 #107 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 06:50 ... "Павлівське" свіже і добре) Ціни високі.... "Павлівське" за 4,99 - це "високі ціни"? Всюди по 6,50 був там, обслуговування на нулі, три каси не працювало в час пік... + ціни ого-го як і в великому Там-Тамі... і я там був. годині о 21-й. Людей було багато, працювали ВСІ каси. Ціни нормальні, багато що дешевше...А загальне враження: що було, те й є, просто зробили косметичний ремонт і змінили вивіску Навіть розміщення асортименту лишилось майже теж саме (ну це, мабуть, для зручності "старих" постійних покупців потурбувались )
Skorpio76 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:02 #108 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:02 Навіть розміщення асортименту лишилось майже теж саме (ну це, мабуть, для зручності "старих" постійних покупців потурбувались ) Є правила мерчендайзингу. За ними будувалася викладка і при Вопаці і зараз. Це не стільки турбота про старих клієнтів, як використання психології поведінки людини (покупця) для того, що б сприяти більшим продажам.
Андрій Віталійович Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:03 #109 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:03 Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.? а давно там-там став зразком на який варто рівнятись?такий же гнидник, як й інші 100500 супермаркетів))
jack74 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:15 #110 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:15 Навіть розміщення асортименту лишилось майже теж саме (ну це, мабуть, для зручності "старих" постійних покупців потурбувались ) Є правила мерчендайзингу. За ними будувалася викладка і при Вопаці і зараз. Це не стільки турбота про старих клієнтів, як використання психології поведінки людини (покупця) для того, що б сприяти більшим продажам. ну да, ну да я в курсі про ті "правила", але погодьтесь - вийшов повний "близнюк" бувшого "Вопака", котрий всередині не сплутаєш з іншим "супермаркетом", які теж тими самими "правилами" користувались Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.? а давно там-там став зразком на який варто рівнятись? такий же гнидник, як й інші 100500 супермаркетів)) Баба Яга, а на що ж рівняєшся ти? ЩО для тебе не "гнидник"?
Андрій Віталійович Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:19 #111 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:19 Баба Яга, а на що ж рівняєшся ти? ЩО для тебе не "гнидник"?Кащєй Бєсмертний, а давно я з вами на "ти"?супермаркети у нас всі гнидники, й якщо вас задовільняє купувати продукти з перебитими строками, сумнівної якості та у незрозумілого персоналу, то купуйте й розповідайте про класні магазини у Луцьку))
jack74 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:23 #112 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:23 Баба Яга, а на що ж рівняєшся ти? ЩО для тебе не "гнидник"? Кащєй Бєсмертний, а давно я з вами на "ти"? супермаркети у нас всі гнидники, й якщо вас задовільняє купувати продукти з перебитими строками, сумнівної якості та у незрозумілого персоналу, то купуйте й розповідайте про класні магазини у Луцьку)) і чого носа дерти почав відразу? в інеті всі на "ти".І ти не відповів на запитання До речі, я коли купую продукти - то маю очі і голову, щоб не купувати "сумнівної якості". І, до того ж, я не розповідав "про класні магазини у Луцьку". Хоча я живу в Луцьку, то й купую в Луцьку, і вже обираю з того, що маю... Чи може запропонуєш в Польщу їздити на закупи?
Skorpio76 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:28 #113 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 07:28 вийшов повний "близнюк" бувшого "Вопака", котрий всередині не сплутаєш з іншим "супермаркетом", які теж тими самими "правилами" користувались Колись, давним давно, у тридесятому королівстві Вопак і Там-Там мали спільне походження. Тому і "майстри" викладки слухали одні і ті ж уроки. Або, невиключено, що проект мерчендайзингу робила одна і та ж людина. Тому "почерк" однаковий.
Андрій Віталійович Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:15 #114 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 13:15 Чи може запропонуєш в Польщу їздити на закупи?куди хочте туди й їздіть. ви ж потім й їстимете))
fog Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:19 #115 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:19 Черги до середини залу. ***
Есперанто Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:29 #116 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:29 Там раніше був ВОПАК, я думав, що корпорація ПАККО і Там Там об"єднує "родинний зв"язок" - очевидно що ні! З "експесом" вийшла лажа! Це слово уже і так майже на кожному стовпі! Не "блеснули интелектом"! А що стосується обслуговування, то задовбує одне і теж кожного разу "добрий день-пакет потрібен-карточка є-копійки маєте-дякуємо за покупку-приходьте ще"! Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно! Я розумію, що від працівників це вимагають! Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій!
fog Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:43 #117 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:43 Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно!Краще коли хамлять?Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій!Не туди ви за емоціями ходите.Кумарить - звільняються і шукають цікаву роботу.
bormotuha Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:56 #118 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 15:56 ну на видумку континіум взагалі крут, "Золотий Екватор", "Золотек" А на рахунок приставкі "експрес" могли б придумати, Там-ТАм Плюс Щоб там хто не казав, але ТамТам супер магазин, зручний і так далі, тільки ціни кусаються, там прикольно навіть просто прогулятись А Наш Край то як на мене взагалі якась конюшня, нема там аури... навіть туди не хочеться заходити, напевно деректора магазинів лодирі і не тямлять нічого в управлінні магазинами, тому так і є (( Ага, і туалет безкоштовний
Igrek Опубліковано 15 Липня, 2012 в 17:06 #119 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 17:06 Ну так скажіть де купуєте товари тижневі (хліб, сир, масло, мясо, олія, помідори, огірки) Якість, ціна порівняно з Там-Тамом.?Варшавський ринок. Сир, ковбаса - на точці в знайомих.
Есперанто Опубліковано 15 Липня, 2012 в 17:10 #120 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 17:10 Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно!Краще коли хамлять?Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій!Не туди ви за емоціями ходите.Кумарить - звільняються і шукають цікаву роботу.Хамити там апріорі не повинні!Як правило Там Тами і подібні магазини це або перше місце роботи, або за віком крім таких закладів уже не скрізь візьмуть, так що не особливо і розженешся у пошуку цікавої роботи!
frv Опубліковано 16 Липня, 2012 в 05:55 #121 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 05:55 супермаркети у нас всі гнидники, й якщо вас задовільняє купувати продукти з перебитими строками, сумнівної якості та у незрозумілого персоналу, то купуйте й розповідайте про класні магазини у Луцьку)) Шановний, а Ви в усіх супермаркетах бували? скрізь купували продукти з перебитими строками? сумнівної якості? і т.д... Можна факти викласти? Чи це фраза типу: я такий "вумний", що "все про всіх" знаю.Можна подумати, що у супермаркетах працюють не ті ж люди, що Вас оточують (сусіди, знайомі, одногрупники, ...). Ми вимаємо від оточення того, чого самі не дотримуємось. Що стосується Вас, Андрій Віталійович, то тактовності не вистачає...
Zevs_Isver Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:18 #122 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:18 Шановний, а Ви в усіх супермаркетах бували? скрізь купували продукти з перебитими строками? сумнівної якості? і т.д... Можна факти викласти? Чи це фраза типу: я такий "вумний", що "все про всіх" знаю. так то оно так но перебитые (совсем смазанные) даты это факт так же как и взяточничество в ГАИ и таможне, чтобы там не рассказывали их керовники
Zheny@ Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:24 #123 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:24 Андрій Віталійович, а Ви не місцевий? Чи Ви власним літаком/вертольотом кудись на Балі по продукти? Га?Чи може власне виробництво ВСЬОГО для СЕБЕ_любімого організували?Дивно читати подібне. Навіть не дивно, а гидко. Те, що супермаркети в Україні (та зокрема й у Луцьку) залишають бажати кращого - факт.Але не потрібно таких заяв.Те, що дати перебивають - знаю. Але не у всіх.те що торгують не свіжим - ні для кого не секрет - але дивіться самі, що купуєте, ніхто ж Вас не силує купувати те, що не подобається.Якщо підприємці будуть ВСЮ просрочку забирати, то ціна свіжих товарів буде в рази дорожча. Попандос то ж повернути треба.А щодо "гнидники", то й самі винні. Коли прийде бидло-"покупець" , який вважає, що Бога за бороду схватив. І починає бикувати. Його не те що обслуговувати, його вбити хочеться. А всі ми люди, і всі маємо право на емоції. А таких правил як "покупець завжди правий" у нас в законі ще не прописано. Краще втратити одного бидло-покупця, аніж зіпсувати нервів собі на половину життя.
frv Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:46 #124 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 06:46 А що стосується обслуговування, то задовбує одне і теж кожного разу "добрий день-пакет потрібен-карточка є-копійки маєте-дякуємо за покупку-приходьте ще"! Взагалі оце "дякую-вибачте-будь-ласка" де треба і де не треба дістає конкретно! Я розумію, що від працівників це вимагають! Я знаю, що цей шаблонний набір фраз уже самих працівників "кумарить" і зрештою замість інтонаційної вимови перетворюється на автомат без будь-яких емоцій! Одного кумарить стандартний набір фраз, другого "крива посмішка" касира, третього відсутність розмінної монети, четвертому - незапакували пресерву у мішечок і т.д. Кожен з нас приходить в магазин з різним настроєм і в кожного своє бачення обслуговування. Не знаю жодної мережі в Луцьку, де в стандарти обслуговування покупців був би внесений хоча б один неадекватний пункт (типу: нахамити, здачу не давати, послати під три чорти). Майже скрізь ці пункти однакові і виконують їх теж однаково. Просто в одних касирів це виходить природньо, а в інших крізь зуби, один і той самий факт, взалежності від нашого емоційного стану, ми сприймаємо по різному. Взагалі, давайте висвітлювати ті факти, що нам сподобались, а не виливати негатив у тему. Мені особисто сподобалось, що в магазині поставлено нове обладнання (холодильне, гастрономічна вітрина, пароковектомат, піч під піцу).
Zevs_Isver Опубліковано 16 Липня, 2012 в 07:21 #125 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 07:21 Якщо підприємці будуть ВСЮ просрочку забирати, то ціна свіжих товарів буде в рази дорожча. Попандос то ж повернути треба.правильно,нужно все промахи производства-логистики на покупателя переложить
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.