paksivatova Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:22 #51 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:22 Zalepok44, Волвесту (власнику торгівельної марки (бренду) Наш Край, доречі, трьома мовами звучить однаково (рос, укр, біл)) глибоко пофіг фуфло чи ні. Вони відсотки по франшизі косять? Косять і це головне. Наш Край власна марка, а от експреси вже більшість франшиза. Я рівняв ціни в Там-Там-і і в інших супермаркетах. І з цінами навіть на ринку. Скажу так: Підгузники в Там-Там-і я купувати не буду! Вони там на 30-50% дорожчі! І це стосується і всього іншого. Про хліб-масло-молоко-борошно мені не потрібно розповідати (націнка там фіксована).Vadimm, +1. Забезпечує по франшизі усім, навіть, якщо є потреба, то і баблом!а я неодноразово помічала,що в Там-тамі ціни нижчі (бодай на кілька копійок),ніж і Нашому краї і асортимент більший
Zheny@ Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:26 #52 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:26 Окрым нашого краю, ще є Сільпо (мегапотужний конкурент), Фуршет. Колібріси там усілякі. Гуртівні, базари і т.д.
Zheny@ Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:34 #53 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 12:34 frv, я вже казав - менталітет у нас не той, щоб адекватно обслуговували. Я бачив систему таких магазинів з середини. Народ принципово не готовий посміхатися людям. Кожен хоче нахамити.
Zalepok44 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:17 #54 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:17 frv, я вже казав - менталітет у нас не той, щоб адекватно обслуговували. Я бачив систему таких магазинів з середини. Народ принципово не готовий посміхатися людям. Кожен хоче нахамити.Як на мене ти жуде не правий, я теж бачив з середини і не один магазин. Там де є нормальна мотивація, де "дирекція" поважає персонал, а невважає "бидлом", там працівники з адісю посміхаються клієнтам, та сумлінно виконують свою роботу.
Zheny@ Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:20 #55 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:20 покажіть хоч один.
Zalepok44 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:25 #56 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:25 покажіть хоч один.Винятки є всюда, за всіх відповісти не можу. Но в порівнянні з іншими в Там Тамі обслуговування на високому рівні.
Deemon Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:51 #57 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 13:51 На високому рівні обслуговують ASDA, Tesco і тд...В нас м"яко кажучи з цим туго вкрай. Розписувати довго, проте різниця - колосальна
zaHARE Опубліковано 27 Червня, 2012 в 14:05 #58 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 14:05 Хотів сказати, що Волмартів і їм подібних немає на Волині. Але загалом вони є у інших областях.Вроді Волмарта взагалі немає в Україні,може мається на увазі Велмарт?
nickel Опубліковано 27 Червня, 2012 в 17:21 #59 Опубліковано 27 Червня, 2012 в 17:21 Давайте влаштуємо конкурс на кращий логотип. Варіант №1
GalinkaS Опубліковано 1 Липня, 2012 в 18:14 #60 Опубліковано 1 Липня, 2012 в 18:14 Давайте влаштуємо конкурс на кращий логотип. Варіант №1 На скільки мені відомо- це і є його логотип
Nokian Опубліковано 1 Липня, 2012 в 21:28 #61 Опубліковано 1 Липня, 2012 в 21:28 Зайде Лідл і хана буде всім
Dream Опубліковано 1 Липня, 2012 в 21:43 #62 Опубліковано 1 Липня, 2012 в 21:43 Nokian, в Луцьк? Що він тут забув? )
Skorpio76 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 07:28 #63 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 07:28 Боюся, що ні Лідл, ні Теско ні інші монстри, як не парадоксально, ситуацію не змінять. Так хвалили Метро. І що? Відкрилося воно і в Луцьку. Як на мене суттєвого перерозподілу ринку з його появою не відбулося. Вся справа в тому, що в наших "ринкових джунглях" іноземні бізнесмени побоюються працювати самостійно (а, можливо, їм не дозволяють наші). Тому вони беруть партнерів з нашинських. А ті, відповідно, регулюють під "так як у нас". Плюс вищі ризики спонукають встановлювати вищі націнки. От і маємо, мережі європейські, а ціни, сервіс - наші.
gusarchik Опубліковано 2 Липня, 2012 в 07:52 #64 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 07:52 Що таке високий рівень?Така проста річ, як наприклад "дощечка" для відгорожування товарів, одного покупця від іншого (я кажу не про те що на стрічці - а те що за нею)в луцьку немає.
Zheny@ Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:14 #65 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:14 gusarchik, "дощечка" - то фігня. Йдеться мова про ставлення персоналу до роботи і до клієнтів.
gusarchik Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:19 #66 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 08:19 "дощечка" - то фігняНу ось керівництво теж так думає, тому і немає )п.с пост Жені ржака насправді..
IncvizitoR Опубліковано 4 Липня, 2012 в 10:52 #67 Опубліковано 4 Липня, 2012 в 10:52 І наші місцеві магазини - просто жалкоє подобіє. А чому? Менталітет не той.Я думаю причина інша, не менталітет, торгівля це сухе беземоційне барижничество, все вирішує економіка та цифри:1. Волинь в числі малонаселеної та найменших дохідної області україни. З цього пункту випливають другий та третій.2. В таку економічнонесприятливу зону не прийдуть ніякі гіпер- пупер- маркети попросту збанкрутують.3. Наявні рітейлери ніяким чином не вмотивовані в рості сервісу та якості торгівлі, адже це = наймати дорогих просунутих управлінців усіх ланок, Боротися з текучкою кадрів (від касира до вантажника) вищими зарплатами. Це відчутне збільшення видатків ніяким чином не компенсується малолюдним "бідним" Луцьком.Тому пропоную гасло на злобу дня: "Луцьку не вистачає якісних супермаркетів - кохаймося!"
Zheny@ Опубліковано 4 Липня, 2012 в 11:04 #68 Опубліковано 4 Липня, 2012 в 11:04 IncvizitoR, НЕ згоден. Статисти кажуть, що у нас по 2 (майже) авто на 1 людину в області. І це ми бідні? Чому у нас ціни на таксі найвищі в Україні? (Я в Дніпропетровську їхав 10-15 км на таксі за 30 грн. А у нас із автостанції на 33-й за такі ж гроші. І возили такі ж собаки-часники на недобитих зламках, а не зареєстровані таксисти із таксометрами!)Просто ми за 150 км від кордону, де ті ж супермаркети і ціни значно нижчі.Я казав. У нас немає поваги до людей. Бо немає поваги до тих, кого обслуговують. Немає розуміння, що я прийшов в магазин і я залишу там гроші, з яких ТИ (хто мене обслуговує) отримаєш ЗП. А немає цього розуміння.
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2012 в 11:13 #69 Опубліковано 4 Липня, 2012 в 11:13 Там-ТАм Плюс було б кращеСкоріше Там-Там мінус )))
Skorpio76 Опубліковано 4 Липня, 2012 в 18:36 #70 Опубліковано 4 Липня, 2012 в 18:36 [1. Волинь в числі малонаселеної та найменших дохідної області україни. З цього пункту випливають другий та третій.2. В таку економічнонесприятливу зону не прийдуть ніякі гіпер- пупер- маркети попросту збанкрутують.Чому в такому разі ТД "К-Т" не просто змінив вивіску на колишньому ВОПАКу, а затіяв ремонт не на одну сотню тисяч грн?Чому і без того прибутковий ЦУМ не просто перебілли після пожежі, а затіями реконструкцію на мільйони?Невже інвестори не вміють рахувати свої гроші? Вміють. більше того, хто-хто, а ці не лізуть у ті бізнеси, де "довгі гроші". І якщо бензиновий бізнес- це вертикаль від переробки до збуту. То торгівля споживчими товарами для контініума - це незалежний бізнес. Не будемо ж вважати, що там-там існує лише для продажу молочкиНе такий уже бідний Луцьк! І лучани! Порівняйте ціни на нерухомість, які підтримуються не чиїмись розпорядженями, а платоспроможним попитом.
IncvizitoR Опубліковано 5 Липня, 2012 в 10:16 #71 Опубліковано 5 Липня, 2012 в 10:16 Не такий уже бідний Луцьк! І лучани! Я говорив про бідність в тісному поєднанні з кількістю населення. Так на вулицях Луцька я бачу постійний приріст наддорогих авто: каєни, ягуари, мустанги, бентлі... але, який процент населення міста має такі статки? Саме тому "мережа" Там-Тамів складається лише з одного магазину! Саме тому два ТАм-ТАма такого формату Луцьк не прокормить. Саме тому в Луцьку не з’явилось жодного потужного гіпермаркету відомих мереж. Те ж Метро не відгрохало свій стандартний формат а щось маленьке, урізане.Порівняйте ціни на нерухомість, які підтримуються не чиїмись розпорядженями, а платоспроможним попитом.Я прихильник думки що коріння цього платоспроможного попиту тягнеться з Італії,Іспанії,Португалії. Багато населення нашої області сидить там і робить фінансові іньєкції сюди, які осідають в нерухомості. Коли в європі велика кількість заробітчан втратили роботу та почали повертатись сюди, то і попит спав і ціни в Луцьку на квартири повернулись до адекватних меж.Невже інвестори не вміють рахувати свої гроші? Вміють. І я теж кажу що вміють і тому досі нічого великого тут не побудували.
Artshop Flowers Опубліковано 9 Липня, 2012 в 12:41 #72 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 12:41 А під оренду м2 будуть здавати в експресі під бутіки? хтось щось чув? ціни та інше?
Nokian Опубліковано 9 Липня, 2012 в 13:35 #73 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 13:35 Пів України їздять на волинських номерах, на людях по 5 авто , бо продавали по дорученню.А насправді волиняки їздять на черевиках різних.Нам потрібно вкрай збільшувати кількість населення, або кількість грошей в населення у Луцьку-щоб мати якість життя.
Pr0ektant Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:29 Автор #74 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:29 Завтра з 14.00 заплановане технічне відкриття супермаркету, тобто відкриття в тестовому режимі. Усі бажаючі можуть прийти і придбати товар, хоча можливі технічні несправності, які за Вашої допомоги, будуть відразу усуватися. Так що - Ласкаво просимо!
Skorpio76 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:42 #75 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:42 Завтра з 14.00 заплановане технічне відкриття супермаркету, тобто відкриття в тестовому режимі. Усі бажаючі можуть прийти і придбати товар, хоча можливі технічні несправності, які за Вашої допомоги, будуть відразу усуватися. Так що - Ласкаво просимо! А за те, що ми ДОПОМОЖЕМО вам нам щось буде? А то виходить, приходиш, ризикуєш потрапити на недоробки, витратити нерви і часа у результаті нічого цікавого у кишені.....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.