Перейти до змісту

Відкриття нового супермаркету "express TAM TAM"

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Zalepok44, Волвесту (власнику торгівельної марки (бренду) Наш Край, доречі, трьома мовами звучить однаково (рос, укр, біл)) глибоко пофіг фуфло чи ні. Вони відсотки по франшизі косять? Косять і це головне. Наш Край власна марка, а от експреси вже більшість франшиза. Я рівняв ціни в Там-Там-і і в інших супермаркетах. І з цінами навіть на ринку. Скажу так: Підгузники в Там-Там-і я купувати не буду! Вони там на 30-50% дорожчі! І це стосується і всього іншого. Про хліб-масло-молоко-борошно мені не потрібно розповідати (націнка там фіксована).

Vadimm, +1. Забезпечує по франшизі усім, навіть, якщо є потреба, то і баблом!

а я неодноразово помічала,що в Там-тамі ціни нижчі (бодай на кілька копійок),ніж і Нашому краї

і асортимент більший

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Окрым нашого краю, ще є Сільпо (мегапотужний конкурент), Фуршет. Колібріси там усілякі. Гуртівні, базари і т.д.

Опубліковано

frv, я вже казав - менталітет у нас не той, щоб адекватно обслуговували. Я бачив систему таких магазинів з середини. Народ принципово не готовий посміхатися людям. Кожен хоче нахамити.

Опубліковано

frv, я вже казав - менталітет у нас не той, щоб адекватно обслуговували. Я бачив систему таких магазинів з середини. Народ принципово не готовий посміхатися людям. Кожен хоче нахамити.

Як на мене ти жуде не правий, я теж бачив з середини і не один магазин. Там де є нормальна мотивація, де "дирекція" поважає персонал, а невважає "бидлом", там працівники з адісю посміхаються клієнтам, та сумлінно виконують свою роботу.

Опубліковано

покажіть хоч один.

Винятки є всюда, за всіх відповісти не можу. Но в порівнянні з іншими в Там Тамі обслуговування на високому рівні.

Опубліковано

На високому рівні обслуговують ASDA, Tesco і тд...

В нас м"яко кажучи з цим туго вкрай.

Розписувати довго, проте різниця - колосальна

Опубліковано

Хотів сказати, що Волмартів і їм подібних немає на Волині. Але загалом вони є у інших областях.

Вроді Волмарта взагалі немає в Україні,може мається на увазі Велмарт?

Опубліковано

Давайте влаштуємо конкурс на кращий логотип. :)

Варіант №1 :)

expressta.jpg

На скільки мені відомо- це і є його логотип

Опубліковано

Боюся, що ні Лідл, ні Теско ні інші монстри, як не парадоксально, ситуацію не змінять.

Так хвалили Метро. І що? Відкрилося воно і в Луцьку. Як на мене суттєвого перерозподілу ринку з його появою не відбулося. Вся справа в тому, що в наших "ринкових джунглях" іноземні бізнесмени побоюються працювати самостійно (а, можливо, їм не дозволяють наші). Тому вони беруть партнерів з нашинських. А ті, відповідно, регулюють під "так як у нас". Плюс вищі ризики спонукають встановлювати вищі націнки. От і маємо, мережі європейські, а ціни, сервіс - наші.

Опубліковано

Що таке високий рівень?

Така проста річ, як наприклад "дощечка" для відгорожування товарів, одного покупця від іншого (я кажу не про те що на стрічці - а те що за нею)

в луцьку немає.

Опубліковано
"дощечка" - то фігня

Ну ось керівництво теж так думає, тому і немає )

п.с пост Жені ржака насправді..

Опубліковано

І наші місцеві магазини - просто жалкоє подобіє. А чому? Менталітет не той.

Я думаю причина інша, не менталітет, торгівля це сухе беземоційне барижничество, все вирішує економіка та цифри:

1. Волинь в числі малонаселеної та найменших дохідної області україни. З цього пункту випливають другий та третій.

2. В таку економічнонесприятливу зону не прийдуть ніякі гіпер- пупер- маркети попросту збанкрутують.

3. Наявні рітейлери ніяким чином не вмотивовані в рості сервісу та якості торгівлі, адже це = наймати дорогих просунутих управлінців усіх ланок, Боротися з текучкою кадрів (від касира до вантажника) вищими зарплатами. Це відчутне збільшення видатків ніяким чином не компенсується малолюдним "бідним" Луцьком.

Тому пропоную гасло на злобу дня: "Луцьку не вистачає якісних супермаркетів - кохаймося!"

Опубліковано

IncvizitoR, НЕ згоден. Статисти кажуть, що у нас по 2 (майже) авто на 1 людину в області. І це ми бідні? Чому у нас ціни на таксі найвищі в Україні? (Я в Дніпропетровську їхав 10-15 км на таксі за 30 грн. А у нас із автостанції на 33-й за такі ж гроші. І возили такі ж собаки-часники на недобитих зламках, а не зареєстровані таксисти із таксометрами!)

Просто ми за 150 км від кордону, де ті ж супермаркети і ціни значно нижчі.

Я казав. У нас немає поваги до людей. Бо немає поваги до тих, кого обслуговують. Немає розуміння, що я прийшов в магазин і я залишу там гроші, з яких ТИ (хто мене обслуговує) отримаєш ЗП. А немає цього розуміння.

Опубліковано

[

1. Волинь в числі малонаселеної та найменших дохідної області україни. З цього пункту випливають другий та третій.

2. В таку економічнонесприятливу зону не прийдуть ніякі гіпер- пупер- маркети попросту збанкрутують.

Чому в такому разі ТД "К-Т" не просто змінив вивіску на колишньому ВОПАКу, а затіяв ремонт не на одну сотню тисяч грн?

Чому і без того прибутковий ЦУМ не просто перебілли після пожежі, а затіями реконструкцію на мільйони?

Невже інвестори не вміють рахувати свої гроші? Вміють. більше того, хто-хто, а ці не лізуть у ті бізнеси, де "довгі гроші". І якщо бензиновий бізнес- це вертикаль від переробки до збуту. То торгівля споживчими товарами для контініума - це незалежний бізнес. Не будемо ж вважати, що там-там існує лише для продажу молочки

Не такий уже бідний Луцьк! І лучани! Порівняйте ціни на нерухомість, які підтримуються не чиїмись розпорядженями, а платоспроможним попитом.

Опубліковано

Не такий уже бідний Луцьк! І лучани!

Я говорив про бідність в тісному поєднанні з кількістю населення. Так на вулицях Луцька я бачу постійний приріст наддорогих авто: каєни, ягуари, мустанги, бентлі... але, який процент населення міста має такі статки? Саме тому "мережа" Там-Тамів складається лише з одного магазину! Саме тому два ТАм-ТАма такого формату Луцьк не прокормить. Саме тому в Луцьку не з’явилось жодного потужного гіпермаркету відомих мереж. Те ж Метро не відгрохало свій стандартний формат а щось маленьке, урізане.

Порівняйте ціни на нерухомість, які підтримуються не чиїмись розпорядженями, а платоспроможним попитом.

Я прихильник думки що коріння цього платоспроможного попиту тягнеться з Італії,Іспанії,Португалії. Багато населення нашої області сидить там і робить фінансові іньєкції сюди, які осідають в нерухомості. Коли в європі велика кількість заробітчан втратили роботу та почали повертатись сюди, то і попит спав і ціни в Луцьку на квартири повернулись до адекватних меж.

Невже інвестори не вміють рахувати свої гроші? Вміють.

І я теж кажу що вміють і тому досі нічого великого тут не побудували.

Опубліковано

Пів України їздять на волинських номерах, на людях по 5 авто , бо продавали по дорученню.А насправді волиняки їздять на черевиках різних.

Нам потрібно вкрай збільшувати кількість населення, або кількість грошей в населення у Луцьку-щоб мати якість життя.

Опубліковано

Завтра з 14.00 заплановане технічне відкриття супермаркету, тобто відкриття в тестовому режимі. Усі бажаючі можуть прийти і придбати товар, хоча можливі технічні несправності, які за Вашої допомоги, будуть відразу усуватися. Так що - Ласкаво просимо! :)

Опубліковано

Завтра з 14.00 заплановане технічне відкриття супермаркету, тобто відкриття в тестовому режимі. Усі бажаючі можуть прийти і придбати товар, хоча можливі технічні несправності, які за Вашої допомоги, будуть відразу усуватися. Так що - Ласкаво просимо! :)

А за те, що ми ДОПОМОЖЕМО вам нам щось буде? А то виходить, приходиш, ризикуєш потрапити на недоробки, витратити нерви і часа у результаті нічого цікавого у кишені.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...