Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

біля податкової - не раджу. Загазоване шоссе, 24 на 7 буде РРРРРРРРР, РРРРРРРРРР - за вікном, якщо хочете довгожити краще там не жити )). Чорнуха знайшов канешн місце де побудувати. Взагалі так складається що самі "вкусні" місця дістаються Вайману, а вторичні Чорнусі.

Змінено користувачем koljangm
Опубліковано

хто що скаже про 9 поверховий будинок від ЗБК(завод будівельних кострукцій) на вулиці Кримського(біля там таму)??? може хтось купив там квартиру? чув що його там вже здають близько 4 років і ніяк не можуть закінчити

Опубліковано
  В 14.09.2013 в 20:36, zverexe сказав:

хто що скаже про 9 поверховий будинок від ЗБК(завод будівельних кострукцій) на вулиці Кримського(біля там таму)??? може хтось купив там квартиру? чув що його там вже здають близько 4 років і ніяк не можуть закінчити

І неясно коли здадуть. Знайомі купили там квартиру, зараз туляться в однушці старій, Палиця Ігор обіцяв посприяти, але то все слова .... Хз коли зданий буде, таких будинків у нас багато

Опубліковано

Можливо хтось знає, чи продаються 3-х кімнатні квартири в 2-му підїзді на Кравчука 11б (крім першого поверху)? Буду дуже вдячний за інформацію.

Опубліковано

Площа яка вказана на http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/zkm-novob-zdana-kravchuka-110m2-avtonomne-op-zdaniy-ID7f9a1.html#d74b71ac5b не 90 кв ,а 108 кв. Номер квартири 45. А в другому підїзді ще рік назад було все продано крім першого поверху, можливо хтось перепродає вже , якщо знайдете хто продає беріть незадумуючись, там є один плюс - весь підїзд переробив опалення на автономне .

Опубліковано
  В 15.09.2013 в 14:06, vadzo сказав:

Площа яка вказана на http://lutsk.vol.sla...html#d74b71ac5b не 90 кв ,а 108 кв. Номер квартири 45. А в другому підїзді ще рік назад було все продано крім першого поверху, можливо хтось перепродає вже , якщо знайдете хто продає беріть незадумуючись, там є один плюс - весь підїзд переробив опалення на автономне .

Так , це саме той підізд що я писав раніше, коли мова йшла про дахову котельню. Думаю з 2014 року в нових будинках вже їх не будуть робити взагалі а тільки АОГВ

• -1 1
Опубліковано
  В 15.09.2013 в 15:33, usd1 сказав:

А как Вам в центре новый дом, что за Санремо, вроде "парковый" называется комплекс. Все хорошо, кроме того, что объявления о продаже я увидел только у Луцкого центра нерухомості

7 сторінок даної теми видно що не читали Ви - Розмусолили і розжували цей будинок вже давно на волі 4а він, навпроти колишнього бару криниця., за сан ремою.. Ціна 1200 у.о за 1м2 вас влаштовує? )

• -1 1
Опубліковано

Чи хтось в курсі - як Житлобуд-2 славиться своєю якістю? Чи хороші будинки? Він якраз зараз будує навпроти Фуршету біля церкви...

Опубліковано (змінено)
  В 15.09.2013 в 16:24, Trans19 сказав:

Чи хтось в курсі - як Житлобуд-2 славиться своєю якістю? Чи хороші будинки? Він якраз зараз будує навпроти Фуршету біля церкви...

Нормлаьно, всі квартири там продані, а останній підїзд мав зданий бути ще рік тому - доцих пір незакінчене будівництво - по 1 цеглині в місяць ) Кажуть у Степановича фінансові проблеми почалися, вони зараз тільки 26 школою займаються а там біля фуршети, виходить такій собі недобуд останньої секції ) І саме в цьому будинку навпроти церкви пятиповерховому площі що в проекті не відповідають заявленим. Знайомий брав 69 кв. а БТІ після реестрації 62 вписало )) Довго він свої грошикі повертав в житллобуда за переплачені метри ) Тай квартира 62 - куценька. Не зараз він будується біля фуршету а - ДАВНО вже будується, ви певно тільки сьогодні його побачили Trans 19

Змінено користувачем koljangm
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

koljangm, А взагалі в тому районі, біля церкви напроти Фуршету, ще якісь новобуди нормальні є, де ще не продані квартири?

А де взагалі в районі 40 чи 33 кварталу, можливо, є будинки нові, в яких немає 1кімнатних квартир (їх найчастіше здають в оренду подобово всяких б...ям), щоб можна було б спокійно жити??

По якості - виходить все-таки, що краще за ЛДБК немає (зі всього тут прочитаного) ?

Опубліковано
  В 15.09.2013 в 18:21, koljangm сказав:
  В 15.09.2013 в 16:24, Trans19 сказав:

Нормлаьно, всі квартири там продані, а останній підїзд мав зданий бути ще рік тому - доцих пір незакінчене будівництво - по 1 цеглині в місяць ) Кажуть у Степановича фінансові проблеми почалися, вони зараз тільки 26 школою займаються а там біля фуршети, виходить такій собі недобуд останньої секції ) І саме в цьому будинку навпроти церкви пятиповерховому площі що в проекті не відповідають заявленим. Знайомий брав 69 кв. а БТІ після реестрації 62 вписало )) Довго він свої грошикі повертав в житллобуда за переплачені метри ) Тай квартира 62 - куценька. Не зараз він будується біля фуршету а - ДАВНО вже будується, ви певно тільки сьогодні його побачили Trans 19

Оте праве крило у них готується до здачі. Щодо лівого крила. Там в масі своїй однокімнатні квартири. Щось я думаю що будинок перетвориться або в общагу, або в геронтологічний пансіонат.

• +1 1
Опубліковано

Хтось можливо чув чи продаються квартири у 2му підїзді Кравчука 11б ( комплекс Фаворит, там трикімнатні квартири в підїзді) ???

Опубліковано
  В 16.09.2013 в 15:34, ana сказав:

Чи є правдою те що в Луцьксантехмонтаж будинки не дуже якісні.

"Касякі" є, напевно, в усіх забудовників. Щодо ЛСМ, то зустрічав дуже "грамотне" прокладання проводки у квартирі (напряму, аби зекономити дріт), криво поштукатурені стуни по маячках (таке враження, що штукатурка просто сповзла)

Опубліковано
  В 17.09.2013 в 07:32, Trans19 сказав:

Хтось за будинок на Новочерчицькій чув? Пятиповерхова будівля. Чи нормальний чи ні?

Можливо Ви маєте на увазі будинок на вул. Чернишевського 114А який вже готують до здачі, але він 6 поверховий чи інший?

Опубліковано

я б там і за 4000 грн квадрат не купував би . Ще забули запитати за будинок на конякіна 17а, жовтий такий біля дороги. Також ломаного гроша не вартий, всі власники його вже чуть не за бесцінь спулюють через дом ріа. Я якось написав одному що хочу купити, ТО ВІН ТАК ВЦЕПИВСЯ, ЩО ДОсі мені пише ))))))

• -1 1
Опубліковано
  В 17.09.2013 в 10:34, koljangm сказав:

я б там і за 4000 грн квадрат не купував би .

На рахунок Конякіна - відомо, що не зданий. А стосовно Новочерчицької - як там? (також не здано, але продають повним ходом?)

Опубліковано

Новочерчеська то для мене - ХЕ....Р знає де.... Чим там квартиру купувати то вже дійсно краще будинка неподалік на ковельській., бо це майже пригород. Сенс купівлі квартири і полягає у тому щоб швидко добратися до основних прикрас міста. А у нас це Там Там, неофіційний центр міста. Там і базар і вокзал і школа і те і се....

• -1 1
Опубліковано
  Цитата

Новочерчеська то для мене - ХЕ....Р знає де.... Чим там квартиру купувати то вже дійсно краще будинка неподалік на ковельській.

Ну да, нехай краще "по голові їздять", аніж жити в тишині і 3.5км від центру.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...