Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 17.09.2018 at 21:39, NSL сказано:

По Даньшина має бути житловий будинок (не багатоповерхівка) ---- це по містобудівних умовах.

Ага, ага...

Вчора поставили "Центр продажу".

Мабуть таки 9-10 поверхів буде...

Опубліковано

Якщо комусь не подобається то зверніться зі скаргою в держархбудінспекцію.

Опубліковано
1 час назад, NSL сказал:

Якщо комусь не подобається то зверніться зі скаргою в держархбудінспекцію.

Квартирку придивляєтесь? ;)

Після чудес з гуртожитком біля стадіону якраз доречна порада.

Опубліковано
41 хвилин тому, Nokian сказано:

І які там нині ціни за квадрат в новобудовах на лівобережжі?

Х.З. Будку "Затишний двір" на Даньшина привезли, але ще не працює.

Той же "Затишний двір" на Новочерчицькій останні свої квартири цінив по 12000-12500 грн./кв.м. , але можна було й дешевше купити.

Опубліковано

Хто що скаже про Зелений масив що Житлобуд будує, де колишнє зелене господарство?.. Район тихий ... щоправда виїзд на відродження невідомо чи зроблять....

Опубліковано
6 часов назад, ipua сказал:

Поруч Технологія базальту . Що ще можна сказати.

Ем, поясність для того хто в танку)  гугл видає адресу десь за модерн експо ззаді... яким боком це до зеленого масиву ? що біля теремно.... чи гугл не так шось каже.... 
ну і якісь мо інші деталі про ту новобудову.... і забудовника... дякую)

Опубліковано
7 часов назад, Pavelix сказал:

Ем, поясність для того хто в танку)  гугл видає адресу десь за модерн експо ззаді... яким боком це до зеленого масиву ? що біля теремно.... чи гугл не так шось каже.... 

Ну поруч не означає, що в сусідньому дворі. А так там декілька сотень метрів.

Опубліковано
9 годин тому, Pavelix сказано:

• +1 1
Опубліковано

Купили в Зеленому масиві. Який там базальтовий завод? Про що мова? Інколи пахне тільки булочками з хлібзаводу. А так якістю я задоволений. Стяжка, штукатурка, котел, двері норм. Склопакети не дуже. 

• +1 1
Опубліковано
4 часа назад, NoGood сказал:

Купили в Зеленому масиві. Який там базальтовий завод? Про що мова? Інколи пахне тільки булочками з хлібзаводу. А так якістю я задоволений. Стяжка, штукатурка, котел, двері норм. Склопакети не дуже. 

Як якість будівництва і тд вцілому?... 

7 часов назад, volks сказал:

Ну поруч не означає, що в сусідньому дворі. А так там декілька сотень метрів.

як провести пряму лінію там майже кіломер відстань.... 
важаю неактуальним....

Опубліковано
44 минуты назад, Pavelix сказал:

важаю неактуальним....

А при складанні рейтингів вважають досить актуальним. І Луцьк завдяки цьому підприємству в трійці найзабрудненіших України.

Опубліковано
7 годин тому, volks сказано:

А при складанні рейтингів вважають досить актуальним. І Луцьк завдяки цьому підприємству в трійці найзабрудненіших України.

Українці - це хоробра нація, якій не страшна радіація. Ну і інші екологічні проблеми теж. В мене родич недавно взяв квартиру в Струмівці в новобудові біля ТБ. На моє питання "Як на рахунок формальдегіду, канцероген як не як?", тільки відмахнувся, головне що дешево. Можливо щось в цьому є? Людям, які по життю не заморочуються, набагато простіше на світі живеться.

• +1 1
Опубліковано

На березі Сапалаївки, відразу за "Сніговою королевою", почали активно проводити роботи по будівництву трьох (!!!) десятиповерхівок (якщо вірити будівельному паспорту).

Фірми, що вказані в цьому ж паспорті, маловідомі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хто що знає про DreamTown на Привокзальній 12? Обіцяють свій дитсадок і паркінги. Та й місце ну дуже зручне, як на мене. Будує вроді та ж фірма, що і Яровицю.

Опубліковано
On 27.10.2018 at 12:05, Svityaz сказано:

На березі Сапалаївки, відразу за "Сніговою королевою", почали активно проводити роботи по будівництву трьох (!!!) десятиповерхівок (якщо вірити будівельному паспорту).

Фірми, що вказані в цьому ж паспорті, маловідомі.

Майнтім? Покровський?

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
В 16.11.2018 в 01:21, Serpent сказал:

Хто що знає про DreamTown на Привокзальній 12? Обіцяють свій дитсадок і паркінги. Та й місце ну дуже зручне, як на мене. Будує вроді та ж фірма, що і Яровицю.

Теж думаємо брати там квартиру, вся інформація яку знайшла - радує

Проте лякає те, що здача будинку аж у 2 кв. 2020 року, щось чекати довго)

Опубліковано
18 хвилин тому, Zhеny@ сказано:

А Вас не лякає те що будинки поруч з вокзалом і залізничними шляхами, у звязку з чим Ви і вдень і вночі будуте слухати чарівні звуки паровозиків? 

зате вся інформація що знайшов радує....

жодного негативу....

@Zhеny@ будеш першим хто написав про колії :)

Опубліковано
20 минут назад, Zevs_Isver сказал:

зате вся інформація що знайшов радує....

жодного негативу....

А які школи поглинуть стільки дітей - Арцеулова, Дрімтаун, ЛСТМ на Перемоги? Чим взагалі ті олені з міськради думають?

Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

А які школи поглинуть стільки дітей - Арцеулова, Дрімтаун, ЛСТМ на Перемоги? Чим взагалі ті олені з міськради думають?

то я Олю "процитував" , то вона ресьорч проводила

наявність гарної школи, садочка,  скверику, парковки в районі підвищує привабливість нерухомості

але то а нормальних країнах, місцеві і так схавають

за те квадратні метри менше коштують - бо платиш тільки за квартиру без зручностей

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
5 годин тому, Zhеny@ сказано:

А Вас не лякає те що будинки поруч з вокзалом і залізничними шляхами, у звязку з чим Ви і вдень і вночі будуте слухати чарівні звуки паровозиків? 

Там не так страшні самі *паравозики*,(звикнуть),як те,що потім в іншому місці без*паравозиків* дуже тяжко  і заснути і існувати.Я не жартую,моя покійна тьотя жила на Дубенській,біля ж\д шляхів.Хто памятає при Союзі,який там рух був.Так я там спати не міг,а вони всі в іншому місці,без *рідного* ж\д не могли не заснути ні комфортно жити.Як наркомани..

Опубліковано
9 годин тому, Zhеny@ сказано:

Ой, я Вас прошу. У Луцьку повно будинків, вікна яких виходять на центральну дорогу, по якій автівки шурують безперервно більшу частину доби. Соборності, Молоді, Відродження, Волі - купа будинків понад дорогою. І живуть же якось там люди, і квартири у таких будинках по Соборності досить дорогі. За проектом в Дрімтауні відстань від крайнього будинку до колій - 70м (будинків буде 7, є і ще далі від колії). А наш Луцьк не є якимось великим залізничним транспортним вузлом, так що не бачу тут великої проблеми. Хто боїться шуму, може взяти квартиру вікна якої виходять у двір і поставити подвійний склопакет. Хоча мені особисто залізниця подобається, є у русі поїздів якась романтика. Я би взяв квартиру з вікнами на колії, ноу проблем. Такі квартири навіть дорожчі, ніж ті що вікна в двір. Доплата за краєвид. Але дійсно, чекати ще 2 роки до здачі, потім ремонт... Тут треба подумати.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...