Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто що скаже  за ЖК Луцеорія на Волі 44. Дивлюся будиночок нічо так , роблять його, місце все ж таки центр, зараз в них акція 9500 грн на 2-х 3-х кімнатні. Ціна мегасексуальна, а де підвох?

Опубліковано
19 хвилин тому, turistik сказано:

Хто що скаже  за ЖК Луцеорія на Волі 44. Дивлюся будиночок нічо так , роблять його, місце все ж таки центр, зараз в них акція 9500 грн на 2-х 3-х кімнатні. Ціна мегасексуальна, а де підвох?

Думаю, немає ніякого підвоху. Просто 2к-3к квартири користуються меншою популярністю, от і знизили на них ціни, щоби краще купували. Та і доллар на літо впаде (вже падає, хоча насправді це гривня росте, ну але то таке). Ну а центр вже давно перестав бути мега-козирним місцем для житла, зараз більш ціниться район Там-Таму. Але 9500/кв - то дійсно непогано, особливо якщо глянути, які ціни просять на вторинному ринку деякі неадеквати.

Старий прохідний хрущ на останньому поверсі 42 кв. виставили ціну як за 70кв в Люцеорії. :D Народ зовсім відірваний від реальності. І на жаль, таких чомусь більшість.

LOL.thumb.jpg.643448b34b2ece980e54afa3af5bc032.jpg

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, turistik сказано:

Не знаю чи правда,кажуть що підвох з підключенням комунікацій.Можливі додаткові витрати.

Опубліковано
45 минут назад, sobchuk30k сказал:

Не знаю чи правда,кажуть що підвох з підключенням комунікацій.Можливі додаткові витрати.

Був я там, сам будинок непоганий, перегородки з газоблоків, забудовник  не ставить ні радіаторів ні вхідних дверей ні розводку сантехніки, тільки електрику та газовий котел, можливо це й добре, кожен ставить те що по кишені. Вигляди зверху супер, несподобався тільки вхід у підїзд, там доволі довго йти треба, якщо ліфт не працює, пішки йти спочатку в хол, потім через балкончик ще в один хол і тільки тоді на свій поверх, подивіться план на їхньому сайті.

А про неадекватів про яких хтось вище писав, то найбільший неадекват це ось це...

https://www.olx.ua/obyavlenie/kvartira-v-tsentr-msta-IDqhBgS.html

Теж там був дивився, голубятня на останньому тех поверсі, з ломаними переломанами квадратними неповноцінними  метрами  за 65000 у.о без торгу :) То пысля такого хочеться зразу бігти в Луксеорію та відразу купувати їхні акційні двух трьох з нормальними плануваннями і виглядом з вікна доречі теж..

0-02-05-acbc66514d454d6d183f18f88a1690cb3fefe1be61f452e08c2c5ee8d650a391_full.jpg

0-02-05-cc69af23a71df16aa07c36dc6112a5181afe33539abc61e4b80bc66c94b3d07c_full.jpg

0-02-05-ff94af103ef5de608a79afec699b0f7dfbcdafbaa50f620b4408126a86c505d4_full.jpg

Опубліковано

В Луцеорії були проблеми чи то з документами чи то з законом взагалі. Не випадково на їхніх постерах зараз слоган стоїть - законні метри та законні документи.

Опубліковано

І планування з "ламаними коридорами " ...таке враження , що студент 3-го курсу розробляв проект....Коридор в зеленій квартирі потрібно було ще й закільцювати))).А в червоній- 15.7 кв.м. - на куя?В жовтій одна кімната, зате 32 кв.м....Загальна 63,5 кв.м.,краще по такій квадратурі взяти в інших двокімнатну квартиру...

Опубліковано
10 часов назад, sobchuk30k сказал:

Як бачите, сходинкова площадка в 1 секції, там щоб на поверх свій попасти пішки, то треба через "балкон" ))) Він вроді великий але ж ...дивно це..

88888888.jpg

2.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Квартири здавались з ремонтом. Але це було 7 років тому. Більшість мешканців майже все переробляла. 

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

А що це за новобудови будуються в межі вулиць Кравчука і Зацепи? (район спорткомплексу "Олімпія") Поруч збудований будинок, що пішов на баланс міської ради (він вже здався, здається). А інші будинки ніби почали будуватись, але так далі і стоять. Що за забудовник, хтось знає?

Опубліковано
6 часов назад, Lorelia сказал:

А що це за новобудови будуються в межі вулиць Кравчука і Зацепи? (район спорткомплексу "Олімпія") Поруч збудований будинок, що пішов на баланс міської ради (він вже здався, здається). А інші будинки ніби почали будуватись, але так далі і стоять. Що за забудовник, хтось знає?

ЖК "Форвард" забудовник тойже, що з гуртожитка зробив ЖК "Центральний" (ТОВ ВОЛИНЬБУДІНДУСТРІЯ)

Опубліковано
13 хвилин тому, vaz75 сказано:

ЖК "Форвард" забудовник тойже, що з гуртожитка зробив ЖК "Центральний" (ТОВ ВОЛИНЬБУДІНДУСТРІЯ)

Думаю мова про інші будинки які стояли не добудовані (кинув забудовник)

Опубліковано
39 минут назад, Gendruk сказал:

Думаю мова про інші будинки які стояли не добудовані (кинув забудовник)

А. Це будують власними силами інвесторів цих недобудованих будтинків.

• +1 1
Опубліковано

Хто володіє інформацією по будинку на Кравчука, 11Б? На сайтах море квартир в цій новобудові, наштовхує на роздуми...

Опубліковано

Так, мала на увазі ті будинки, які були не добудовані.Просто думала, можливо, взявся якийсь нормальний забудовник за них і квартири далі здадуться і будуть продаватись.

Опубліковано
18 годин тому, IronSun сказано:

Хто володіє інформацією по будинку на Кравчука, 11Б? На сайтах море квартир в цій новобудові, наштовхує на роздуми...

От я теж дивилась на те як масово продаються квартири там. Якщо будете мати якусь інформацію, напишіть, будь ласка. Бо район мені найбільше подобається серед всіх інших, але страх є.

• +1 1
Опубліковано
40 minutes ago, MOTOROLLLA said:

Цікавлять думки, щодо Луцької Рівєри? Хто що чув по якості матеріалів та й взагалі про обєкт?

Якість робіт на фото.

Силікатна цегла - найдешевша для забудови.

Власник - Башкаленко

08.jpg

cdatausersdefappsappdatainternetexplorertempsavedimageshqlnx.jpg

• +1 2
Опубліковано

Їздив тудою взимку - нижні поверхи клали в мороз, аж гай шумів. Мені якраз в тому періоді треба було 2 стовпчика вимурувати, двері звузити, то 2-є знаючих люди мене в один голос відговорили - НІ В ЯКОМУ РАЗІ не мурувати зимою, хоч і присадки-шмисадки різні є, всеодно шанс залишається, що "попливе" або дасть тріщину.

Опубліковано
1 година тому, LaMeRiLKiN сказано:

Якість робіт на фото.

Силікатна цегла - найдешевша для забудови.

Власник - Башкаленко

і холодна, взимку не нагріти

Опубліковано
20 годин тому, IronSun сказано:

Ви мабуть помилилися рекламують не Кравчука, 11Б , а Кравчука, 11Д . Вчора проходив та дивився на цей будинок - гуртожиток, який приліпили до іншого будинку. Таке враження , що в нас в Україні не має більше землі , ліплять один на одному.Проїзди вузькі, хто живе  в цьому районі пітвердить машину припаркувати вже складно , а вони все ліплять і ліплять . Зелені і скверів  практично немає, одним словом гетто за ваші гроші.  А що стосується самого будинку думайте самі висота стелі 2,5, кількість квартир на площадці 6 , а в підїзді 60, але саме головне що люди покупляли квартири , дивлячись на проект будинку та прибудинкової території, де все нібито красиво , є дитячий майданчик , парковка , якісь зелені насадження, але на місці дитячого майдачика і зелені знову будують будинок приліпу.

• +1 4
Опубліковано
39 минут назад, vadzo сказал:

Ви мабуть помилилися рекламують не Кравчука, 11Б , а Кравчука, 11Д . 

Ваша правда, 11Д - "лідер" продажів. Спасибі за відгук, шукаю далі..

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...