Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Не буду називати поіменно, але, будь ласка, подумайте хоча б 10 секунд перед тим як ліпити все підряд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

І чьто вам нє падобаєцца?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не поіменно? Давай кажи, хай країна знає своїх героїв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага. скажи, хто тут кровосіси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова... Чи ви не можете зрозуміти про що я?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можемо. філологічно неосвічені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова...

І чо воно тебе так чіпляє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова... Чи ви не можете зрозуміти про що я?!

про "Вам в кайф"?...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, воно вам тре"? забаньте хтось, та й усе... тут вже в декілької темах такі змістовні пости проскакують:

Вибачте, але ви повні придурки, якщо платите за домашніх тварин. На гризунів там який податок?
Твоїми послугами я б не скористався, навіть якби ти наливала на халяву
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авжеж!

Якщо одразу не звернеш увагу, то так і змішаєшся із запліснявілою масою незацікавлених у майбутньому осіб...

Які плюють на поняття орфографії і навчають цьому підлітків, які потім починають писати спаплюжені слова на інших сервісах, і ви навіть не знатимете, що завдяки ВАМ і поширюється ця "татарщина"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

д"Артаньян, ти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авжеж!

Якщо одразу не звернеш увагу, то так і змішаєшся із запліснявілою масою незацікавлених у майбутньому осіб...

Які плюють на поняття орфографії і навчають цьому підлітків, які потім починають писати спаплюжені слова на інших сервісах, і ви навіть не знатимете, що завдяки ВАМ і поширюється ця "татарщина"...

в данному питаннi вас розумiю, але вихiд лише один : самому правильно писати й навчати цьому своiх дiтей. Ще можна *пiдколювати* з гумором писак, бiльш нiяк. Для цього ж слугуе тема *Доска позора*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про "Вам в кайф"?... :)

Я не кажу, що я ідеальний, в мене теж просочуються нелітературні фрази, запозичені в/з іншої мови, але настільки відкритої неповаги до офіційної мови... це просто прикро...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не кажу, що я ідеальний, в мене теж просочуються нелітературні фрази, запозичені в/з іншої мови, але настільки відкритої неповаги до офіційної мови... це просто прикро...

це інтернет. Тут деколи навіть матюкаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один я не розумію, про що пише топікстартер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так думаю, що напевно то про новий закон про мову Колісниченка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йому попалась неправильна трава)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А деколи тут спілкуються на олбанском...

http://vrn.best-city.ru/articles/science_and_education/?id=81

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця в тім, що це луцький сайт і тут немає того /цензура/, яке присутнє на російських сайтах і розповсюджує негатив на всю планету. І саме за це користувачі даного порталу заслуговують на повагу. Але це милування затьмарює татарський діалект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різниця в тім, що це луцький сайт і тут немає того /цензура/, яке присутнє на російських сайтах і розповсюджує негатив на всю планету. І саме за це користувачі даного порталу заслуговують на повагу. Але це милування затьмарює татарський діалект.

наведи будь ласка приклади - "татарського діалекту" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йому попалась неправильна трава)

Перестань міркувати як "г*п*ик*", тільки вони у відповідь на заклик до чогось правильного сміються в обличчя і обзивають усілякими слова до того часу, поки не залишаться поодинці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не заїбавсь,учителю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...