Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова... Чи ви не можете зрозуміти про що я?!

Опубліковано

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова...

І чо воно тебе так чіпляє?

Опубліковано

Тут проскакують слова "москалІ", "кацапи", але САМІ ВИ навмисне пишете спотворені російсько-татарські слова... Чи ви не можете зрозуміти про що я?!

про "Вам в кайф"?...:)

Опубліковано

народ, воно вам тре"? забаньте хтось, та й усе... тут вже в декілької темах такі змістовні пости проскакують:

Вибачте, але ви повні придурки, якщо платите за домашніх тварин. На гризунів там який податок?
Твоїми послугами я б не скористався, навіть якби ти наливала на халяву
Опубліковано

Авжеж!

Якщо одразу не звернеш увагу, то так і змішаєшся із запліснявілою масою незацікавлених у майбутньому осіб...

Які плюють на поняття орфографії і навчають цьому підлітків, які потім починають писати спаплюжені слова на інших сервісах, і ви навіть не знатимете, що завдяки ВАМ і поширюється ця "татарщина"...

Опубліковано

Авжеж!

Якщо одразу не звернеш увагу, то так і змішаєшся із запліснявілою масою незацікавлених у майбутньому осіб...

Які плюють на поняття орфографії і навчають цьому підлітків, які потім починають писати спаплюжені слова на інших сервісах, і ви навіть не знатимете, що завдяки ВАМ і поширюється ця "татарщина"...

в данному питаннi вас розумiю, але вихiд лише один : самому правильно писати й навчати цьому своiх дiтей. Ще можна *пiдколювати* з гумором писак, бiльш нiяк. Для цього ж слугуе тема *Доска позора*

Опубліковано

про "Вам в кайф"?... :)

Я не кажу, що я ідеальний, в мене теж просочуються нелітературні фрази, запозичені в/з іншої мови, але настільки відкритої неповаги до офіційної мови... це просто прикро...

Опубліковано

Я не кажу, що я ідеальний, в мене теж просочуються нелітературні фрази, запозичені в/з іншої мови, але настільки відкритої неповаги до офіційної мови... це просто прикро...

це інтернет. Тут деколи навіть матюкаються.

Опубліковано

Один я не розумію, про що пише топікстартер?

Я так думаю, що напевно то про новий закон про мову Колісниченка...

Опубліковано

А деколи тут спілкуються на олбанском...

http://vrn.best-city.ru/articles/science_and_education/?id=81

Опубліковано

Різниця в тім, що це луцький сайт і тут немає того /цензура/, яке присутнє на російських сайтах і розповсюджує негатив на всю планету. І саме за це користувачі даного порталу заслуговують на повагу. Але це милування затьмарює татарський діалект.

Опубліковано

Різниця в тім, що це луцький сайт і тут немає того /цензура/, яке присутнє на російських сайтах і розповсюджує негатив на всю планету. І саме за це користувачі даного порталу заслуговують на повагу. Але це милування затьмарює татарський діалект.

наведи будь ласка приклади - "татарського діалекту" ?

Опубліковано

Один я не розумію, про що пише топікстартер?

Йому попалась неправильна трава)

Перестань міркувати як "г*п*ик*", тільки вони у відповідь на заклик до чогось правильного сміються в обличчя і обзивають усілякими слова до того часу, поки не залишаться поодинці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...