Перейти до змісту

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Чому всім так байдуже?

Тому що народ зневірився у нашій владі.

Під час помаранчевої ще відчувався якийсь патріотизм, демократія. А зараз ні. І пасічник розвіяв останні сподівання.

Винні всі, і перестріляти також потрібно усіх. І тільки ті, хто реально пробував жити 300-400 доларів в місяць, і жив, і розуміє як це, може щось і зробить для країни - для людей. А Яник і його проекти типу Тігіпка, Королевської це просто підтримка на майбутніх виборах.

Що стосується Тимошенко - як сказав мер Харкова Михаїл Добкін: текст трошкі по-дибільному написаний. Це про нашу судову систему, кримінальний кодекс і т.д. В таких випадках не на 7 років сажати потрібно, а вилучення певного майна. Квартиру, ділянки, машини, і т.д Компенсувати те що "вкрала". Не числиться на особі - вилучати у родичів. Виписати якийсь певний штраф, ну нехай рік не займати посади.

Можна багато говорити, але воно того не варте, не варте нашого здоров'я та нервів. Нехай кормляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

...

Можна багато говорити, але воно того не варте, не варте нашого здоров'я та нервів. Нехай кормляться.

.. та то просто тут кормляться політичні тролі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мене відверто обурює позиція країн членів ЄС, стосовно справи Тимошенко по відношенні до нашоі країни. Мені здається що це прямий шантаж та втручання у внутрішні справи іншої держави.

Та зрештою хто Нас повчає? Німці - нація яка привела до влади Гітлера та розвязала другу свштову вшйну ?! Ті хто створив "Майданек" та "Бухенвальд", ті чиї не такі далекі предки палили Хатинь та Кортеліси, тепер вчать Нас демократії, та повчають як слід поводитись із даржавними злочинцями ?!

І вони сміють вказувати Нам Українцям, серед яких ще живуть ті хто штурмував Рейхстаг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну при чому тут Гітлер, а ? В нас скоро буде свій гітлер Федорович. ) Оце Європа нам і хоче сказати, але ж не доходить ніхрєна, ні народу ні владі.

Я ні разу не за йульку. Я проти чергового диктатора, який кого хоче, того садить. От де Вітя-геноцид? Ніхто ж його не чіпає, хоча в нього рилко в пушку побільше як в Тимошенко чи Луценка. Здав банді державу на блюдєчкє с галубой кайомочкой, і живе собі спокійно, бджоляр хрєнов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю якби ТС заплатив би реальну ціну за використаний газ на опалення свого помешкання в холодні зимові місяці, яку платить промисловість і бюджетні установи то бажання створювати подібну тему не виникло б. За ВСЕ в цьому житті потрібно платити і за свої помилки також. ВОНА сидить, а Україна платить. Чисто по людськи і як жінку мені її шкода, але підтримувати її я не буду бо вважаю її винною в тому за що ВОНА сидить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 igorock

ти тільки що з російскіх сайтів прибіг ,там всі кругом гівно ,а росіяни дартаньяни.

думаю що українці більш врівноважені.

давай ще про Італію вспомни ,там також фашизм був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зрештою хто Нас повчає? Німці - нація яка привела до влади Гітлера та розвязала другу свштову вшйну ?! Ті хто створив "Майданек" та "Бухенвальд", ті чиї не такі далекі предки палили Хатинь та Кортеліси, тепер вчать Нас демократії, та повчають як слід поводитись із даржавними злочинцями ?!

Ага, французам ще Наполена пригадай, італійцям - дуче, румунам - Чаушеску, японцям - Хатіко, австралійцям - Кайлі Міноуг і АС/ДС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю якби ТС заплатив би реальну ціну за використаний газ на опалення свого помешкання в холодні зимові місяці, яку платить промисловість і бюджетні установи то бажання створювати подібну тему не виникло б. За ВСЕ в цьому житті потрібно платити і за свої помилки також. ВОНА сидить, а Україна платить. Чисто по людськи і як жінку мені її шкода, але підтримувати її я не буду бо вважаю її винною в тому за що ВОНА сидить.

ти що наївно віриш що якби не той договір ,Україна платила би менше?. скільки Царь масковський скаже стільки і платилиб.

пропаганда П....Р...ів таки діє.:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мене відверто обурює позиція країн членів ЄС, стосовно справи Тимошенко по відношенні до нашоі країни. Мені здається що це прямий шантаж та втручання у внутрішні справи іншої держави.

І вони сміють вказувати Нам Українцям, серед яких ще живуть ті хто штурмував Рейхстаг.

1jpg_5998249_4710589.jpg

ага, ще можна згадати усі країни котрі допомагали німцям під час ІІ світової війни і взагалі усіх, хто якимось чином шкодив Україні чи українцям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому не підтримують... Для мене це питання просте.

Я чув чимало пліток, слухів, мульок про Юлю, її зв'язки з Пашою Лазаренком, Сєвою Могилевичем і подібними неоднозначними особистостями.

Навіть якщо це правда - то до цих пір ніхто цього чомусь не довів. Хоча нинішня влада могла б довести й не таке. А раз не довів - значить, апріорі вважаємо Юлю невинуватою в цих "порочащих" зв'язках.

Але чому я не готовий підтримати Юлю? Із-за тих, хто стояв і стоїть за нею. Це продажні тушки, це Андрюша Портнов, це Таріел Васадзе і їм подібні, які перекинулися на сторону владної партії. В Луцькому БЮТі теж чимало одіозних особистостей, починаючи від послідовників рейдера Портнова, і закінчуючи бездарним і некомпетентним Шибою. Мабуть, вони б теж давно зреклися Юлі, і стали б на бік когось нині сильнішого, але так повелося, що на Волині БЮТ має потужну підтримку, а тому хочеш бути й на наступних виборах депутатом - то терпи, будь сьогодні в опозиції...

"Юлія Володимирівна, без ваших хабарів партнери до вас жопою повернуться". Це пророча фраза Ющенка. І щось мені підказує, що якби Юля стала кілька років тому президентом - то ті, хто зараз тушки і іже з ними розкрадали б державу не гірше, ніж теперішня команда. Тільки Юля могла б подавати це під таким соусом єлею, що ніяка б Європа не домахалася. А справжнє обличчя сьогоднішньої влади сьогодні бачать всі - і ми, і не ми.

Так що як би не було хреново зараз, але Ющенко, привівши Януковича, дав народу можливість побачити справжнє обличчя цієї сили, і більше ніколи не помилятися.

Крім того, судовий процес над Юлею і умови утримання в пенітенціарних установах нарешті привернуть увагу теперішньої опозиції (ймовірно - завтрашньої влади) до суду, до повноважень і фахового рівня прокуратури, до "прав" адвокатів, до умов, в яких утримуються ув'язнені. Нехай всі розуміють, що завтра таке може бути з кожним, а тому краще забезпечити існування незалежного суду та нормальних місць ув'язнених. Всі роки цим ніхто не переймався, прокуратура покривала помилки слідства, суди покривали помилки прокуратури, вищі судові інстанції покривали помилки нижчих. Можливо, тепер варто переглянути і законодавство, і судочинство?

Але повертаючись до Юлі... На мою думку, Юлі давно пора оголосити про підтримку когось незаплямованого (Яценюк? Гриценко?), і уступити йому свій електорат в обмін на свободу, зняття всіх судимостей і отримання хорошої посади. В цьому я б її підтримав. Та чи буде так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже закумарили тим газом всіх, чомусь вся європа платить скільки нада і не жужжить.

Просто ті політики вибрали мол всі біди у нас тому, що газ дорого стоїть, а ні щоб зробити так щоб купляти за будь яку ціну, а так тільки забивають баки тим що мол газ дорогий тому так нам всім фігово.

І чому народ має так переживати за тих, хто не "прочухав" що запахло керосином і не втік, вона думала що європа їй допоможе, але не все так просто, ще пру років і забудть взагналі як її звати і де вона знаходится, бо всім пофіг.

А все просто, дай людям адекватні податки, і будуть і бюджет наповнювати і все буде, а так гайки закрутили так що не вигідно не те що платити, не вигідно підприємцем взагалі ставати.

І можна подумати що при таких угодах ніхто откату не отримує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно навіть Путін підтвердив незаконність затримання Тимошенко.

а чьо, развє тепер він у нас замість закону? :_09:

пи.си. який топічок вкусннєєєнькій

ги :Dа я цілий день пропустив

ну все ,лягай спати голодний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що всі розуміють що політики гризуться через лобіювання бізнесів. а від того хто в нас буде при владі ситуація не зміниться.

При чому тут влада? Людину, за яку проголосувало півкраїни посадили в тюрьму. Весь світ не розуміє що відбувається, як може так і висловлює свою позицію, а українці ніц не роблять...

Пів країни проголосувало... українці ніц не роблять...

А що вона зробила для українців, хоча б для тієї "півкраїни"? Ніц. От тому і ми тепер пасивні, бо розчаровані нею, бо вона нам нічого не зробила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єсть така казочка про хлопчика, шо вівці пас. і час від часу кричав "вовки!вовки!". і селяни бігли, захекавшись, рятувать. отак пару раз побігали, побачили, шо дурить хлопчик, від скуки чи шо. а коли прийшли вовки і хлопчик знову заволав, ніхто чомусь не прибіг...нє павєрілі, та й бігать підзає..лись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і останнє. у культурних країнах опозиція - це завжди якийсь конструктив. тут конструктиву не було, нема, не буде і бути не може. і - як ерзац-замінник справжньої послідовної опозиційної діяльності для невибагливої біомаси - епопея у терновому вінку за благо українського народу. ну а чьо - гля як піпл хаває - поп-зірка

ну, тоїсть треба розслабитись і получать удовольствіє від неопозиції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в загальному про жизнь теперішню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша шпальта сьогоднішньої Gazety Wyborczej (Польща)

c8bcb-byborcha.jpg

76f31-jedynka0apel001.jpg

Gazeta Wyborcza - одне з найбільших та найвідоміших періодичних видань у Польщі, але Януковощу я думаю то "по боку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да вони всі вже набридли....фе...фе А чому не підтримують!? Ну так в обласну раду, і міську раду Луцька біжать під знамЬОнами бют аж копита горять, а до києва ніхто з депутатиків не поїхав......вот и ответ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та кому вона н*х-й треба? з неї толку як з козла молока. вміє тільки ляпати язиком і зомбувати людей. безтолкова баба.

а ЄС хай забере її собі і тішиться якшо так переживають.

вже якщо чесно достала ота мова про тимошенку. на який сайт не зайдеш - картинки з надписами "тимошенко жестоко отпиздили" і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже якщо чесно достала ота мова про тимошенку. на який сайт не зайдеш - картинки з надписами "тимошенко жестоко отпиздили" і т.п.

Угу, так само як Ющенка колись жорстоко отруїли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Файний такий зріз для соціологів тандему Я+Ю

..палучі хвашист гранатен :0038:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Файний такий зріз для соціологів тандему Я+Ю

Ти так прихильників "голубої" секти "покращення" серйозно не сприймай. В Януковича зараз підтримки ніякої нема, ні тут, ні за кордоном. Якби вибори б зараз відбулися Тимошенко їх однозначно виграла б, тим більше результати виборів в 2010 р. були дуже сумнівні.

а ЄС хай забере її собі і тішиться якшо так переживають.

Вона звідси нікуди вже не поїде. Це швидше тобі і твому Вождю колись треба буде втікати. Побачимо, які країни світу за нього заступляться так, як за Тимошенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок всього свiту, думаю, будь хто з тих верескунiв зза бугра, поживши б рiк, що тодi , що зараз в Украiнi, на середньостатистичну зарплату робiтника, побачивши той реальний бред з прийманням та виконуванням законiв, кардинально змiнив би думку про Юльку в часностi i про нашу владу загалом

У всьому винні попередники... Подивись скільки при владі Тимошенко була, а скільки Янукович і не неси "реальний бред". Всі у світі такі тупі і не знають, що у нас відбувається, один ти розумний: все про всіх знаєш. Такі "казки" можеш в себе десь "на Донбасі" порозказувати... Подумай чому, наприклад, Ахметова в США не пускають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, спасібо житєлям Донбаса :) гигиги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один ти розумний: все про всіх знаєш.

В Януковича зараз підтримки ніякої нема, ні тут, ні за кордоном. Якби вибори б зараз відбулися Тимошенко їх однозначно виграла б, тим більше результати виборів в 2010 р. були дуже сумнівні.

Вона звідси нікуди вже не поїде. Це швидше тобі і твому Вождю колись треба буде втікати.

:0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...