Перейти до змісту

Спільне замовлення радіодеталей

Coding

Чи потрібні мені радіодеталі?  

136 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

для живлення стандартного світлодіода 12В 10Вт від БЖ 12В не потрібно стабілізатора напруги LM317, потрібні стабілізатори струму типу AMC7135

А LM317 може працювати і як стабілізатор струму https://www.drive2.r...30376151856806/

960.jpg

Т.е сопротивление резистора равно — 1,25 разделить на требуемый ток.

Я поставив 2 паралельно підключені 5 Вт резистори на 10 Ом, на вході 12 В, струм на виході приблизно 0.5А, мені хватає.

• Відповідей 533
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Теми ніхто не перепутав?

якщо вдасться відмовити когось від купівлі зайвих радіодеталей - то не переплутав :)

• +1 1
Опубліковано

Якщо є бажання потриндіти по темі драйвера для світлодіода то варто заглянути сюди.

По темі, купив собі ось таку макетку http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name=PCB-1L-G-9X15 в на вигляд нормальна, паяти ще не пробував але для таких розмірів недорога, на ринку такі десь по 150 грн будуть.

Також прицілився на мосфети логічних рівнів http://www.kosmodrom.com.ua/prodlist.php?name=IRLZ24N ніхто не планує там закуплюватись з неділі?

Опубліковано

А чому не тут?

Замовляв у них з\п неодноразово. Не підводили поки і ціни прийнятні.

Собі необхідно трішки пасивних елементів прикупити.

Надумаєш - маякуй.

Опубліковано

Так где можно купить заказать не кто не знает?

Слышал что есть способ восстановить старые, какой то смазкой, или спреем, толком так и не понял, может кто сталкивался с подобной проблемой?

Опубліковано

На Варшавці, в Ратексі, Ст ринку був? В тебе яка саме проблема з ними?

1. На базарах, и в ратексе был.

2. пропадает звук, и грыпят.

Опубліковано

Буду замовляти з\ч на Імраді.

Хто хоче в спілку чекатиму до 19.10.2015

Витрати по оформленню та поштові порівну.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть знайти двигун до блендера Scarlett SL-1542. Стоїть там двигун 7812 PH-1462*2/023/105N 230V DC 400W. Знайшов лише в одному місці, але телефони з сайту вимкнені, на листи не відповідають, схоже сайт і сервіс закинуті і не працюють. Є візуально схожий мотор, але на валу не лиска. як в оригінальному, а насічки, типу шестерні. Можна і з Китаю замовити, якщо хтось знає де їх поштучно продають, бо знайшов лише виробника чи посередника, в якого мінімальна партія від 1000 штук.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Voronin10, встиг прочитати твоє повідомлення до апгрейту борди. Зробив так як ти радив. Списався з виробником, він без проблем погодився вислати 1 штуку, правда сказав, що дорого буде, аж 3 долара. :) Ціна мене влаштовувала, тому почали домовлятися про доставку і тут він мене наламав, запропонував кур'єрську доставку за 30 доларів. Написав, що це вже дійсно задорого, запропонуйте щось дешевше. І все, китаєць пропав і не відповідає. Заморочуватися з пошуком недорогої доставки 1 штуки йому не цікаво.
Шукаю мотор і далі. Можливо хтось бачив де моторну групу придбати можна чи знає який аналог підходить.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Вже непамятаю що радив до мегаоновлення :)

Згадав що на варшавці є мужик який займається ремонтом всяких дрельок\болгарок ....

Написав багато але подумав  картинка краще :)

попитай мо перемотає його колега, авось повезе

короч гугл осьо

post-6664-0-99666900-1448300009_thumb.jp

А згадав чого зайшов, хтось шось замовлятиме бо я буду купувати хлорне і текстоліт - тре позаріз

заодно порадьте де краще взяти із наших (на 1 сторінці) описаних магазинів

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

Радив написати китайцю-виробнику, щоб продав 1 штуку. Вже неактуально, на днях на ОЛХ з'явилося оголошення, де людина продає нові такі мотори по 200 грн/шт.
  • +1 1
Опубліковано

Радив написати китайцю-виробнику, щоб продав 1 штуку. Вже неактуально, на днях на ОЛХ з'явилося оголошення, де людина продає нові такі мотори по 200 грн/шт.

На спрос зявляється пропозиція, певно хтось борду листає

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Долучусь до Вас друзі) на даний момент цікавитьVIPER12A або краще VIPER22A в DIP8 виконанні..  щоб не замовляти по декілька  раз можна штук 10-20, все залежить від ціни) Хто буде закуповуватись найближчим часом? Бажано впродовж тижня...) Якщо збираєтесь купувати, але влом самому робити заказ, скиньте мені свої замовлення я замовлю..)  :)

а і ще одне.. цікавить де хто купує чи купував токопровідний лак? як кажуть дешево і сердито... маю один обрив на клавіатурі, але зазвичай користуюсь ним дуже рідко) 

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Треба реле затримки увікмнення по часу ST6P. Можна таке в Луцьку знайти, бо трішки час піджимає? І якщо хтось знає на яких сайтах є, то також поділіться лінками.

IMG_20160120_091638.jpg

IMG_20160120_091629.jpg

IMG_20160120_091621.jpg

IMG_20160120_091612.jpg

• +1 1
Опубліковано

спробую ще раз...  потрібен сімістор BTA12-600TW тільки саме TW!   з маркуванням B,CW не підходять, ток відкриття у них більший.. переробку з опором на управляючому, не хочеться робити, полюбляю ставити "заводське", може у когось завалялись? взяв би 10-20шт. 

Опубліковано
В 20.01.2016 12:40, Lisovic сказал:

Дякую. Замовили по першому посиланню.

Тепер шукаю ультразвукову ванночку типу цієї

23605504_w640_h640_ultrazvukovaya_vanna2

• +1 1
  • 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...