Перейти до змісту

«World of Warplanes»

lerov

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 457
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мені не подобається те як розробники реагують на критику. Їм люди говорять що літати стало ще гірше, а вони у відповідь говорять що на нову поведінку літаків було затрачено багато сил. Ну літати ж не можливо, шо толку від ваших сил???

Опубліковано

Мені не подобається те як розробники реагують на критику. Їм люди говорять що літати стало ще гірше, а вони у відповідь говорять що на нову поведінку літаків було затрачено багато сил. Ну літати ж не можливо, шо толку від ваших сил???

Буду чекати 0.5.0.

Може "покращать" все назад, як було :_06:

Опубліковано

WoWP БЗТ 1-8 ИЛСИРЦ vs Packet Lost

Ми вийшли в півфінал, вигравши всуху дві команди, але саме цей бій упустили. Але нічого, завтра ми маємо шанс вийти в суперфінал і все-таки стати чемпіоном великого зимнього турніру :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Від нема шо грать, згадав про ці літачки.... за пару боїв звик до керуванні та поведінки літаків. Гра стала трошечки краща, як на мене.

• Адміністратори
Опубліковано

Але зовсім трішечки.

нема кнопки "R" щоб нажати І йти робити чай :)

Опубліковано
нема кнопки "R" щоб нажати І йти робити чай
оце в них мегонедороботочка :)

, в мене на ноуті все нормуль, тим більше гра динамічніша за танки, але фпс не просідає.

Я ще не навчився бомби кидати з новими штурмовим прицілом :), то я не розумію куди летить літак, то він летить куди хоче в той час коли я цілюсь...

Опубліковано

Пилоты!

Мы рады сообщить вам о том, что с 4 апреля в рамках закрытого бета-теста Соглашение о неразглашении конфиденциальной информации по проекту World of Warplanes (NDA) прекращает своё действие и уступает место Пользовательскому соглашению (EULA).

С этого момента участники закрытого бета-теста получат право свободно распространять информацию об игре, демонстрировать видео и скриншоты, обмениваться мнениями об игре на открытых форумах. Вступление в силу Пользовательского соглашения позволит развернуть широкую дискуссию по различным аспектам игры в сообществе World of Warplanes, даст возможность оценить проект большему числу его поклонников.

Нас чекає хвиля срачів :_07:

Опубліковано

ну це розробникам мабудь краще знати - в них там з юмором все якось не так. Але не вдалий то прикол в них вийшов.

Опубліковано

ну мені взагалі не подобається, що нема хмаринки, за яку можно стати та постріляти по ворогам :). Єдине що подобається - це мінімум прокачки. В Вор Сандерс я не можу зрозуміти що там і до чого. Хоча інколи пробую грати, правда далі першого рівня літачків не можу прокачатись :)....

Опубліковано

War thunder супер ігруха!!! досить реалістична! особливо цікаво в "звені" літати! за бій буває до 13 літачків збиваю )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Здравствуйте, amidu4!

Поздравляем, вы приняты в состав тест-пилотов World of Warplanes!

з чого почати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...