Перейти до змісту

Снять кошку с дерева

odna

Рекомендовані повідомлення

К кому в Луцке можно обратиться, так чтоб не послали, чтобы снять кошку с высокого дерева?

У нашего под"езда на уровне третьего этажа кошка застряла на дереве. Не знаю, сколько она уже там сидит. Слезть не может

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ТВ кілька разів піарилися МНС цими справами. Зокрема, вчора був сюжет по Волинському, як в одному з райцентрів МНСники зняли зі опори ЛЕП вгодованого домашнього кота, що ховався від собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это в 101, что ли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гілки дерева занадто тонкі щоб залізти і зняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там снизу до второго этажа вообще нет веток. Вишня старая. Я б залезла, мне не трудно. Но у меня нет такой лестницы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де знаходиться дерево?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Молоди 3-А

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К кому в Луцке можно обратиться, так чтоб не послали, чтобы снять кошку с высокого дерева?

У нашего под"езда на уровне третьего этажа кошка застряла на дереве. Не знаю, сколько она уже там сидит. Слезть не может

Колись моя кішка залізла на високе дерево понад дорогою, дві доби просиділа поки знайшли, донька пожежників викликала, заплатила їм 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По ТВ кілька разів піарилися МНС цими справами

Угу... був в мене випадок році в 2003му, коли маленький син випадково закрився зсередини в квартирі на 5му поверсі (так сталось -- дитина вперше вилізла з ліжечка і, поки жінка розвішувала білизну в сушці між поверхами, вставила в закритий ззовні замок другий ключ, який був в квартирі, після чого ззовні відкрити було неможливо). Ванна була повна води, на балкон двері були відкриті, на самому заскленому балконі було відкрите вікно і там була табуретка, яку дитина легко могла під те вікно підсунути, дитина в тому віці якраз проявляла інтерес до розеток -- тобто, небезпек було багато. Мене вдома не було, але я приїхав через хвилин 4-5 після дзвінка жінки і відразу відключив електрику на щитку в коридорі. Всі намагання якось вговорити дитину повернути і витягнути ключ виявились марними, в дитини почалась істерика. Лишилось одне -- подзвонити 01, щоб залізти через балкон і відкрити двері зсередини.

Пожежники мене спочатку посилали, а потім, дзвінка після сьомого, сказали, що такий виклик буде платним. Приїхали десь за пів години і поки я не дав їм в руки 50 грн (нагадаю, приблизно в 2003 році) -- вони навіть драбини не підняли. Після оплати "рятувальна операція" зайняла хвилини три...

Якраз в той період на вулицях почали з'являтись біг-борди "Герой-рятівник завжди поруч", які рекламували якраз цю службу, і які викликали в мене шалені приступи ненависті. Я не кажу, що моя дружина була права і не винувата, але ставлення "героїв-рятівників" мене тоді шокувало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура!!

Есть мужики настоящие в Луцке!

Снял дурочку с дерева. Профессионально.:)

Как будь-то всю жизнь этим занимался.:):):)

Спасибо большое, Дима (My name is...).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скалолаз штоле? О_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю. Он торопился по работе. Скромно удалился. От чай-кофе отказался. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не... как он туды залез? на руках? тады монстер канешша!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На одних руках и ногах. Я пыталась быть полезной, но совсем не пригодилась. Он больше переживал, чтоб мы не поцарапали припаркованную под вишней машину. Ветер его чуть не сдул пару раз. Держался за кошку. Она в дерево мертво впилась:)

Залезть было меньшей проблемой. Слезать и тащить упирающуюся кошку было сложней намного. Мы решили ее на пол пути просто сбросить на землю (она ж все намеревалась обратно вернуться). Кошка мягко приземлилась и смылась в подвал. Сестра из окна наблюдала, говорит, было зрелищно:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mot08.jpg

Браво героям: і коту, і рятівнику, і Танюші! :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадало анекдот

Бабця дзвонить в МНС:

- зніміть кота з дерева, втікав від собак, злісти не може

мнсник:

- та злісе сам, не переживайте

бабця:

- та він там з голоду помре, вже 3-й день сидить

мнсник:

- злізе, не помре. Ви на дереві склети котів хоч раз бачили? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозрели коты-пора срывать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скалолаз штоле? О_о

:0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я помню валерьянкой снимал кота одного-только учуял сразу же стало по на высоту дерева и как с него слазить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А была ли кошка?

Дякуємо Джокеру! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадав епізод з кішкою з "Поліцейської академіі " =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Альпініста і Спасіка треба було викликати. )))

Ура!!

Есть мужики настоящие в Луцке!

Снял дурочку с дерева. Профессионально. :)

Как будь-то всю жизнь этим занимался. :):) :)

Спасибо большое, Дима (My name is...).

Снайпер, что ли? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, герой тіпіка.) А, пригадується, нещодавно Дрім його нік на Дошці позору обсирав.

Отак от: не суди про людину по ніку.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодцы ребята , каждый день должно быть место хорошим делам ! :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...