Перейти до змісту

Вело-баня

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 278
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Я буду плов варииить:)

Давно созрел психологический момент. Только постящиеся снова в пролете;)

Для меня, вообще-то, плов как повод, возможность притырить авл-ский казан для нашего похода...

Встречаемся, как тогда? У Фуршета в 18.00?

Опубліковано

І мене візьміть кулінарити та паритись. Буду з Кузнецовська їхати, як все буде добре то буду!

Опубліковано

цей-во.... я може шось неправильно зрозумів. Для мене попаритись і перекусить - речі поганороздільні. Так що я і там і туди.

Буду на 18.00 біля фуршету. Будьте пліз хтось, хто знає куди їхати.

Опубліковано

Я еще думаю - то ли завтра с Тренером на 8 утра ехать, то ли после 10 своим ходом... Кулинарка оно рулез, но если как обычно после полуночи домой и потом в 7:00 вставать - не альо.

Опубліковано

Мы начнем в 19.00. Плов будет готов примерно через час, час двадцать. Кто хочет слинять раньше, сможет это сделать почти ниче не пропустив:)

Опубліковано

Я еще думаю - то ли завтра с Тренером на 8 утра ехать, то ли после 10 своим ходом... Кулинарка оно рулез, но если как обычно после полуночи домой и потом в 7:00 вставать - не альо.

Тренер заедет с 8-15 до 8-30.

Опубліковано

пар сегодня был замечательный просто - очень мягкий! а какой вкусный плов..

с нетерпением жду следующего раза :smile3:

Опубліковано

Всім дякую за компанію! Класно попарились.

Окремо скажу, що моя жінка готує дуже смачно, але такого смачного плову я, певно, не їв ще ніколи. Таня, дуже дякую! :)

Опубліковано

На здоровье! Особенно Толику;) . Это намьёк, Толик, или тебе хватило посмотреть?:) Помню, я обещала постненького, но не втрымалась

Опубліковано

Мда, вийшов сьогодні вранці на вулицю і зрозумів, що вчора погодка просто зжалилась над нами і трималась до останнього :)

Я дорогою додому все ж потрапив під дрібненький дощик, але порівняно з ранковим снігом це дрібниці.

Опубліковано

Всі за все подякували повторюватись не буду. Але особисто для мене запрошення в баньку спрацювало як потужна мотиваційна машина, завдяки їй я вже другий день не злазю з байка..... і це тільки відкриття сезону. За сприяння популяризації двоколісного друга окремий дяк!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...