Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 460
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

враження про оператора "позитивні" :)

ну це не "оператор" це "девачкі шалять",

зразу не замітила що були розпаковані пакети?

Опубліковано

Виявляється то робиться для клієнта :)

Всі SIMки активовують заздалегіть...

Та не помітила бо якби і в голову таке не прийшло. Я б і сам напевно не перевіряв би наклейки

Но усе нормуль :) знайшли 2 пакети цілих на магазин

Опубліковано

а що там з 3g хтось користується на лайфі?

хехе

не дивись стільки ТБ :)

Лайфовські манагенри обіцяють 3Г в обласних центрах на осінь

Опубліковано

хехе

Початок Літа...

Опубліковано

хехе

айфовські манагенри обіцяють 3Г в обласних центрах на осінь

Початок Літа...

реклама по ТБ?

бо рівненська менджерша по корпоративному сегменту озвучила "про осіні"

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть обрати пакет для розмов лайф-лайф. Без всяких хитрих платежів і тотального найо... в стилі life. Можливо в когось завалявся пакет з якихось старіших-кращих, вже поповнений на рік і не засвічений в оголошеннях та телефонних книгах десятків "пацінчіків", купив-би :)

Опубліковано

попросив дружину купити 2 пакети Life:)

купила в центрі обслуговування на Волі

Обидва пакети відкривалися і картки виломані вже... ще я такого лайна не бачив

воно то не шкода 30 грн і ясно що такий мотлох в телефон не пхатиму, мало лі хто куди з нього телефонував

враження про оператора "позитивні" :)

так у меня тоже были выломанные, так можно и легко же их вставить

Куди вставити? Альо?Навіщо безпардонно писати у різних темах?

Мова йде про те, що як-мінімум, сімки вже могли бути користовані. А хто і куди з них телефонував - справа невідома і тому ризиково ними користуватися.

Опубліковано

хехе

Початок Літа...

4-5 найбільших міст, інші з осені

Опубліковано

С 13.05.2015 за пользование услугами Life взымается плата 0.25 коп в день ! Халява кончилась !

Ага,тепер лайф стане зовсім не вигідний))))

Опубліковано

Що оначає

зовсім не вигідний

? Інтернет набагато кращий саме у Лайфі. Так само як і чистота зв"язку.

Інша річ - к-сть базовий станцій. Але це питання часу.

Опубліковано

Ага,тепер лайф стане зовсім не вигідний))))

25 копійок в день, за умови здійснення дзвінка це не вигідно?! Що ж тоді по-вашому вигідно?

Опубліковано

Лайф першим засвітив нові тарифи на такий багатоочікуваний 3G. Абсолютна більшість юзерів зі старту буде вражена і від цін і від швидкості... та скаже що на їхні потреби і 2g хватає.

post-4805-0-18147500-1431880892_thumb.jp

Опубліковано

Лайф першим засвітив нові тарифи на такий багатоочікуваний 3G. Абсолютна більшість юзерів зі старту буде вражена і від цін і від швидкості... та скаже що на їхні потреби і 2g хватає.

post-4805-0-18147500-1431880892_thumb.jp

Ціни космос... :_09::0152: ... Хто ж ним користуватися то буде??? При мінімальному тарифі 89грн за 500мег в місяць, яких даже на оновлення ПЗ не хватить, я вже не говорю про якісь dropbox, box, onedrive і аналогічні сервіси... Я в шоці...

P.S. Ну мтс давайно краще вдосконалюй свою гавномережу ;), а то при лайфоських тарифах далеко не заїдеш..

P.P.S. Ппц, досі в шоці.

Опубліковано

Отримала сьогодні смс

З 27.05.15 Ви надалі зможете дзвонити по 0 коп на номери life:) за абонплату 5грн/30 днів.

Зміни вступають в силу після використання 60 хв на номери life:) протягом календарного місяця.

Мій тариф - Вільний лайф, Максимум захід.

Ось так і підішла до завершення моя любов до безкоштовного life:) :_03:

Опубліковано

life:) псується, нажаль. Тарифи вже не такі вигідні, як раніше.

Не так давно підключив собі тариф life:) 25, абсолютно все влаштовувало, та згодом вони підняли ціну дзвінка на номери інших мобільних операторів з 25 коп до 50. Думаю ладно, переживу, але виявилось, що це ще не все... тиждень тому ввели плату 25 коп. в день вже на дзвінки в мережі, хоча раніше був абсолютний 0.

І щось мені здається, що на цьому вони не зупиняться...

Опубліковано

да, не кажи... дуже жорсткі тарифи... потрібно на МТС, певно, переходити

;)

В мене, наприклад, "Вільний Лайф Максимум Захід", був досі "халявним" в мережі, а з 27-го доведеться відвалювати аж 5 грн. в місяць... Навіть не знаю, що тепер робити...

;)

Опубліковано

jack74, наскільки я зрозуміла, 5 грн доведеться сплачувати, якщо використаєш ці 60 хв на місяць.

Опубліковано

дуже жорсткі тарифи

Я й не казав, що тарифи жорсткі... Ні, вони просто стали менш привабливі, принаймі для мене, так як я підключався до тарифу life:) 25 саме через дешеві дзвінки на інші оператори, а 0 в мережі йшов як приємний бонус :)

Опубліковано

Я взагалі, здивований як вони до цього часу дотянули таку шару... Я за весь час користування life (4 чи 5 років) поповнював рахунок лише для продовження терміну дії номеру і при цьому без лишніх задумів постійно і без обмежень звонив всередині мережі і ще й постійно дарують 100 мб інтернету мобільного на місяць (а інет на порядок краще мтс-у)

Тепер що маємо:

life в середині мережі - 5 гр в місяць

kyivstar в середині мережі - 12 гр в місяць (це по акції "-33%")

mts в середині мережі - 0,35 гр в день або 128 гр в рік (по акції рік без абонплат) це мін. 10,66 гр в місяць

І Ви жалієтесь на лайф?)

Опубліковано

jack74, наскільки я зрозуміла, 5 грн доведеться сплачувати, якщо використаєш ці 60 хв на місяць.

Ви, певно, про текст з СМС-ки, котру отримали всі "халявні" тарифи... Да, там незрозуміло написали 2 речення (звичайно, що не випадково, а спецом, щоб недозрозуміло було)
З 27.05.15 Ви надалі зможете дзвонити по 0 коп на номери life:) за абонплату 5 грн./30 днів.

Зміни вступають в силу після використання 60 хв на номери life:) протягом календарного місяця.

Наприклад, в тарифі "ВІЛЬНИЙ life:) МАКСИМУМ ЗАХІД" на сайті вказано:

Дзвінки на номери life:), грн/хв - БЕЗЛІМІТ1 ( за 5 грн/30 днів)

• 1 0 коп/хв на номери life:) надаються за абонплату - 5 грн/30 днів (з ПДВ та ПФ). Якщо абонплату не внесено - ви платите 0,25 грн (з ПДВ, без ПФ) за першу хвилину в день дзвінка. Умови діють після поповнення рахунку на суму від 25 грн одним платежем. Якщо рахунок не було поповнено – діють стандартні умови тарифікації вихідних дзвінків на номери life:) (0,35 грн/хв).

тут незрозуміло про 25 гривень... Це щомісяця, чи одноразово, перший раз, щоб активувати "БЕЗЛІМІТ"...?

А про "60 хвилин" згадується в пункті, котрий відноситься до дзвінків на інших операторів

Дзвінки на номери інших операторів України з послугою «life:) 5 копійок», грн/хв - 0,05 2

• 2 Для підключення послуги «life:) 5 копійок» наберіть *141*30# та натисніть кнопку виклику.
  • Плата за користування послугою складає 9,57 грн./30 днів.
  • Послуга «life:) 5 копійок» доступна тільки на тарифному плані «Вільний life:) максимум ЗАХІД».
  • Ви можете дзвонити по 5 коп./хв. протягом 60 хвилин впродовж 30 календарних днів після замовлення або автоматичного подовження послуги.
  • Строк дії послуги – 30 календарних днів від моменту активації. Послуга автоматично продовжується на наступні 30 днів у випадку наявності достатньої суми коштів на основному рахунку - 9,57 грн (з врахуванням ПДВ та ПФ).
  • Умови послуги діють по всій Україні протягом 7 календарних днів з моменту останнього вихідного дзвінка на території дії тарифного плану. По завершенню 7 днів, в разі, якщо абонент залишається за межами території дії тарифного плану, дзвінки на інші номери по Україні тарифікуються по 0,50 грн./хв.
  • У випадку, якщо 60 хвилин по тарифу 5 коп./хв. використані раніше, ніж за 30 календарних днів або у разі призупинення дії послуги (недостатня сума для продовження послуги) подальші дзвінки тарифікуватимуться за стандартними тарифами тарифного плану «Вільний life:) максимум ЗАХІД».
  • У випадку закінчення 30-денного терміну дії послуги невикористані хвилини не додаються та не переносяться на наступний термін. Після автоматичного продовження послуги надається нова можливість дзвонити впродовж 60 хвилин протягом 30 днів.
  • З метою запобігання використання послуги у комерційних цілях замовлення можливе лише один раз на 30 днів.
  • Послуга «life:) 5 копійок» одночасно не працює з послугою «Доплачуємо за розмови».
  • Для відключення послуги наберіть *141*30# та натисніть кнопку виклику.

Опубліковано

:) подзвонив до живого оператора, запитав про оті 60 хвилин і взагалі про майбутню абонплату... :) Вона відповіла, що "на даний момент ця інформація ще в стадії уточнення і в процесі вирішення, чи це буде 60 хвилин лише в перший місяць, а далі безліміт, чи це буде на кожен місяць так... Але швидше за все, що тільки на перший..." :) Точніше вони зможуть відповісти вже ближче до того терміну (?)

:) отак :) вони й самі поки не знають толком :)

Опубліковано

:) подзвонив до живого оператора, запитав про оті 60 хвилин і взагалі про майбутню абонплату... :) Вона відповіла, що "на даний момент ця інформація ще в стадії уточнення і в процесі вирішення, чи це буде 60 хвилин лише в перший місяць, а далі безліміт, чи це буде на кожен місяць так... Але швидше за все, що тільки на перший..." :) Точніше вони зможуть відповісти вже ближче до того терміну (?)

:) отак :) вони й самі поки не знають толком :)

Всі оператори понакидали всяких абонплат після оприлюднення законопроекту, про заборону зміни тарифів без згоди клієнта. Очевидно накинули сходу, аби встигнути до прийняття закону. А тепер проробляють деталі цих "накидань".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...