Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказав:

проблема з "директорами ЛПЕ" - вже давно виникнула, жоден мер не вирішив. ЛПЕ - треба приватизувати (не вкрасти, а - приватизувати), з пріорітетом - колективу, от тоді і буде результат

Та зрозуміло. Царь харашой - боярє плахіє.

хз - що він тобі поганого зробив...

Мені вистачає того, як вони захопили владу після смерті Романюка і запхали полішука в мерське крісло. 

Бо ж про все інше, без кримінальних справ можна сказати, що то все брехня.

та будь-які, сміття вивозиться вчасно, прорвало трубу - приїхали, навіть у вихідний.

Я обов'язково засру і борду, і весь ФБ чудовою характеристикою полішука з конкретними прикладами. Але безпосередньо перед виборами. Щоб не встигли виправити. 

А зараз, чим гірше - тим краще.

Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказав:

сміття вивозиться вчасно

До речі, зі сміттєвозів вже не витікає жижа по цілому дворі, від якої в спеку ригнути можна?

Опубліковано
8 minutes ago, volks said:

До речі, зі сміттєвозів вже не витікає жижа по цілому дворі, від якої в спеку ригнути можна?

аж ніяк, при нагоді - зфоткаю що робиться біля сміттєвих баків, жодної плями, тільки - бидлани своїх корчів наставили і створюють проблеми комунальникам.

Опубліковано (змінено)
22 minutes ago, volks said:

Я обов'язково засру і борду, і весь ФБ чудовою характеристикою полішука з конкретними прикладами.

бажаю успіхів ;) головне - вір в себе, і в те,  що твоя думка - має значення;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
21 minutes ago, volks said:

Мені вистачає того, як вони захопили владу після смерті Романюка і запхали полішука в мерське крісло. 

Я - таки не можу зрозуміти, за якого такого найдостойнішого кандидата - ти топиш?;)

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказав:

Я - таки не можу зрозуміти, за якого такого найдостойнішого кандидата - ти топиш?;)

Я топлю проти полішука.

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Bliksss сказав:

бажаю успіхів ;) головне - вір в себе, і в те - що твоя думка - має значення;)

Ну ми ж не в кацапстані. 

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, volks said:

Я топлю проти полішука.

щоб "топити - проти", треба мати альтернативу, бо буде як в анекдоті, "застрелюсь - врагам на зло".
Ющу - не було альтернативи і получився януковощ, чим закінчилось? Кучма - довго сміявся, коли після юща - обрали януковоща.

Опубліковано
43 хвилин тому, Bliksss сказав:

Кучма - довго сміявся, коли після юща - обрали януковоща.

Я також сміявся, коли вибрали полішука, але то був сміх крізь сльози.

Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, volks said:

Я також сміявся, коли вибрали полішука, але то був сміх крізь сльози.

наступного разу, звернись за кваліфкованою допомогою - якщо в тебе така реакція на результати виборів.;)
Кучму - ще можна зрозуміти...

Опубліковано
32 хвилин тому, Bliksss сказав:

наступного разу, звернись за кваліфкованою допомогою - якщо в тебе така реакція на результати виборів.;)

Я краще направлю свої зусилля на те, щоб таких результатів більше не було.

Опубліковано (змінено)
6 minutes ago, volks said:

Я краще направлю свої зусилля на те, щоб таких результатів більше не було.

це - твоя власна справа, куди свої "зусилля" направляти;) тим більше, що від цього результат не зміниться - поки не буде альтернативи.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Відзавтра проїзд у тролейбусах дорожчає з 6 до 8 грн.

Сьогодні 10:21
/resize/450x300/r/files/news/2023/07-19/365007/1ww.jpeg
У зв’язку зі зростанням цін на електроенергію в обласному центрі Волині підвищили вартість проїзду в тролейбусі – нині вона становитиме вісім гривень за поїздку. Студенти та учні за проїзд в електротранспорті платитимуть чотири гривні.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі).

Читати ще: Шість гривень – нелогічний і збитковий тариф: у Луцьку зросте вартість проїзду в тролейбусі

В.о. директора департаменту економічної політики Юлія Дацюк поінформувала, що протягом дії тарифу в шість гривень за поїздку відбувся ріст цін на електроенергію, матеріали, запасні частини для ремонту та проведення технічного обслуговування рухомого складу, розміру прожиткового мінімуму, з якого розраховані годинні тарифні ставки працівників. Відповідно цей тариф не покриває витрати, які необхідні для здійснення пасажирських перевезень.

Витрати на електричну енергію у плановому тарифі, що споживається на пасажирський рух та інші виробничі потреби, враховані за ціною 6,45 грн/кВт год. Водночас у чинному тарифі вартість електричної енергії становить 5,36 грн. Тобто ріст – 18 %.

Зі слів посадовиці, Луцьк – одне з останніх міст, де переглядають вартість проїзду.

Попри те, що у місті постійно відбувається оновлення рухомого складу тролейбусів, значна частина транспорту відпрацювала нормативний ресурс експлуатації та потребує затратних поточних ремонтів. Нині із 42 машин, які здійснюють перевезення на тролейбусних маршрутах, нових є лише 29.

Відзначимо, що розрахунки тарифу на проїзд в тролейбусах були здійснені КП «Луцьке підприємство електротранспорту» відповідно до наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус)».

Підвищення тарифу на проїзд у тролейбусах до економічно обґрунтованого рівня з шести до восьми гривень дасть можливість забезпечити належний технічний стан тролейбусів та надання якісних послуг з перевезення пасажирів.

В підсумку члени виконкому ухвалили рішення підняти вартість проїзду у тролейбусах до восьми гривень. Проїзд для учнів та студентів становитиме чотири гривні.

Рішення набуде чинності на наступний день після офіційного оприлюднення у засобах масової інформації

• +1 1
Опубліковано

В принципі - все правильно, щоб знову не заганяти в борги. Я якщо і користуюсь громадським транспортом - надаю перевагу тролейбусам ,або великим автобусам в жодному разі не сяду в той жовтий тарантас. Думається, що маршрутчики зараз - також заспівають про акциз на паливо і збитковість перевезень.

• +1 1
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано
On 09.07.2023 at 13:58, Bliksss сказав:

аж ніяк, при нагоді - зфоткаю що робиться біля сміттєвих баків, жодної плями

IMG_20230818_172844.jpg

• Cумний 1
Опубліковано
32 хвилин тому, Bliksss сказав:

буває...але, це ж значить що - по всьому Луцьку таке? 

А треба, щоб по всьому було?

Опубліковано
4 годин тому, Bliksss сказав:

буває...але, це ж значить що - по всьому Луцьку таке? 

у мене те ж саме біля 2-х майданчиків сміттєвих контейнерів поруч

Опубліковано
6 годин тому, Bliksss сказав:

Згадай - старі сміттєвози, зрозумієш про що я.

А навіщо мені згадувати. Я бачу результат. Тут і зараз. 

І саме після декількох питань про цю проблему поРадник мене забанив у ФБ.

Опубліковано
13 hours ago, volks said:

І саме після декількох питань про цю проблему поРадник мене забанив у ФБ.

я- не впевнений, що саме "поРадник" тебе - забанив, на SMM-щиків нормально бабла витрачають.
В даному випадку, важко довести свою правоту, ти - кажеш що "брудно і тіче", я - зворотнє...
І між іншим, вивозить сміття - не тільки "Луцькспецкомунтранс", і якщо взагалі "глибше" проблему розглянути, то - майже ніхто не сортує сміття. Тобто, написано - "вологі відходи" і "сухі відходи", не заморочуються люди, зовсім.
Звичайно, це все - піде в кузов тої ж самої машини, але - ну хоч би хтось спробував сортувати...

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, Bliksss сказав:

В даному випадку, важко довести свою правоту, ти - кажеш що "брудно і тіче", я - зворотнє...

Тобто фото - не аргумент? А що тоді?

Опубліковано (змінено)
29 minutes ago, volks said:

Тобто фото - не аргумент? А що тоді?

ну і я - тут фото викладу, з чистим майданчиком, поряд - сміттєві баки...Ти - такі самі фотки, тільки з ****. І як ми визначимо, хто - правий?:sm128:

P.S. Проблема в фотці? так - не питання.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...