Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 минут назад, Basil сказал:
17 минут назад, Zheny@ сказал:

Замість того, щоб заробляти на рекламі, витрачають на брендування.

З цим згідний...

А я не згідний. Транспорт вже був чистий від реклами. Ще саме місто треба було б очистити від рекламного сміття.

• +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, volks сказано:

Ще саме місто треба було б очистити від рекламного сміття.

Реклама двигун бізнесу, як новим підприємствам про себе заявити людям?

Ну і хто має визначати де сміття а де не сміття? Ти хоч уявляєш скільки на цьому почнуть чинуші заробляти?

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Транспорт вже був чистий від реклами. Ще саме місто треба було б очистити від рекламного сміття.

Ти окрім України десь за кордоном був. Особисто. ?

Маю невеличкий досвід, якого вистачає, щоб сміливо заявити - половина Європи рекламується на транспорті. Другу половину не бачив.

Щодо брендування, то я свою думку уже неодноразово висловлював: Це може дозволити собі зробити лише дуже багата фірма.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

і хто має визначати де сміття а де не сміття?

Люди. От як на мене - на простпектах занадто багато реклами. Тулять - де треба і де не треба.

Лайтбокси на роздільній біля Там-ТАм-у.

Вони відволікають увагу водія від дороги.

• +1 1
Опубліковано
35 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Люди. От як на мене - на простпектах занадто багато реклами. Тулять - де треба і де не треба.

Лайтбокси на роздільній біля Там-ТАм-у.

Вони відволікають увагу водія від дороги.

З цим згідний, але це не стосується реклами на тролейбусах.

Опубліковано
13 хвилин тому, Alex S сказано:

Хто такий Пуц?

Комунальне підприємство "Луцьке підприємство електротранспорту"

Генеральний директор - Пуц Володимир Васильович

https://www.lutskrada.gov.ua/departments/lutske-pidpryiemstvo-elektrotransportu

Більше про нього ніц не знаю.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Маю невеличкий досвід, якого вистачає, щоб сміливо заявити - половина Європи рекламується на транспорті. Другу половину не бачив.

Щодо брендування, то я свою думку уже неодноразово висловлював: Це може дозволити собі зробити лише дуже багата фірма.

И если б следили за количеством рекламных мест, их цена бы выросла, что покрывало бы затраты транспортников, но тогда рекламировались только  конторы типа favbet... И второй минус - сетка на окнах меня раздражает..

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

але це не стосується реклами на тролейбусах.

Мова йшла про засилля реклами в місті.

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Для цього не потрібно їздити закордон. Інтернет - то є велика сила. Буде вільний час - накидаю тобі міст без реклами. Але навіть якщо це буде одне місто чи взагалі таких не знайду, моя думка незмінна - транспорт - це не місце для реклами.

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Я також висловлював свою думку. Вартість брендованого тролейбуса не відрізняється від небрендованого. Під час ремонту тролейбуси все-одно фарбують. Біло-червона чи біло-зелена фарба  дорожча за якусь іншу? То чому ж брендування можуть дозволити лише багаті фірми? 

Не беремо до уваги те, що робить луцька влада - бо таке собі може дозволити не багата фірма, а дурна.

• Ха-ха 1
Опубліковано
36 хвилин тому, romanc сказано:

И если б следили за количеством рекламных мест, их цена бы выросла, что покрывало бы затраты транспортников, но тогда рекламировались только  конторы типа favbet... И второй минус - сетка на окнах меня раздражает..

Це зараз великі панорамні вікна, низька підлога і т.д. І відповідно, рекламної площі, що не закривала б вікно, мало.

За кількістю рекламних місць слідкують! І чітко. Без відвідування фірми, що належить (здається) дочці покійного Кривицького А.Ф., ти ніяку рекламу ніде не втулиш!  А там всі щити та лайтбокси пораховані.

1 година тому, Alex S сказано:

Бо я вже від вас взнав ,а точніше згадав хто такий Середюк ,то вже знаю хто такий Пуц.Дякую.

F6EEBC7E-C2FA-4928-B545-0D00A6EBF3EC.jpeg

Цей дядя на фото - самопроголошений кимось посвячений отаман-полклвник якогось там козацького осередку? десь там у Рокинях музей і він там за старшого. 

Волвест Груп його друзі, покійний Іван Феодосійович Корсак з ним тісно дружив.

Всі Волвестівські корпоративи на День торгівлі в Рокинях проводили.

Опубліковано
В 07.03.2021 в 00:00, Basil сказал:

Поліз твердження @Zheny@ про рекламу в Європі перевірити і відразу ж перше фото на сторінці Гдині

1439157.thumb.jpg.a1f089b8edf722ddfcfa1ace044b3bbd.jpg

• Ха-ха 1
Опубліковано
13 хвилин тому, volks сказано:

відразу ж перше фото на сторінці Гдині

от халепа...  але тролейбус не сильно постраждав... імхо...

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, sergkots сказано:

не стосується реклами на тролейбусах

чому не стосується? стосується ще й як...

розрекламований яскравий тролейбус рухається по дорозі, відволікає увагу інших учасників руху, наприклад, водіїв зустрічного транспорту... імхо

Змінено користувачем Basil
Опубліковано
38 хвилин тому, Basil сказано:

чому не стосується? стосується ще й як...

розрекламований яскравий тролейбус рухається по дорозі, відволікає увагу інших учасників руху, наприклад, водіїв зустрічного транспорту... імхо

рекламні щити відволікають більше.

Поки із тролейбусом не порівняєшся, їдучи в авто - не побачиш реклами.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
34 хвилин тому, Cherman сказано:

Цей вусатий, з музея зробив ригаловку з національним колоритом.

цей вусатий - зробив цей музей, на самому початку - за свої гроші робив документи, шукав по всій області та країні  експонати (хати, млин і т. п.- все привозне)

загалом, був непоганий дядько і зараз в принципі не поганий. Постійної ригаловки - там нема, можна замовити святкування якоїсь події, каже, що більшість грошей йде на утримання, можна повірити - бо саме цей музей (дендропарк) не фінансується. Але, враховуючи що місце вже ну дуже розкручене - вже років 10 косить нормальне бабло "мімо каси", влітку - не займеш навіть столик, не те що бесідку )) ще й землю встиг приватизувати під час "головування" попередньої голови Рокинь, але це вже окрема тема.

34 хвилин тому, Cherman сказано:

Кажуть, ще й працівників любить на гроші кинути.

дуже слабо вірю, там рокинці працюють в основному

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Cherman сказано:

В музеї взагалі не повинно було б такого бути. А коли, іноземним туристам бухі святкувальники кричать "Гітлер капут", то якось взагалі дико.

це не зовсім музей... але, бидла не повинно бути, повір мені - місцеві рідко коли там бувають, в мене там кум живе, каже ігнорять цого по повній - бо навіть з них бере повну суму )) коротше кажучи, відчув смак бабла і наплював на "ідею".

музеєм називають за звичкою, це й вусатий, був (мож і досі є) директором краєзнавчого музею в Рокинях (в клубі пару кімнат з горщиками та вишиванками), а паралельно - замутив Скансен.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

Можливо. це і недоработка місцевої влади, могли б підтримувати фінансово. та зробити нормальний етномузей, як в

не все так просто, він роками випрошує фінансування, але, музей за документами - його (мож трохи не точне формулювання)

от йому і кажуть, якісь певні заходи в музеї (типу козацького кульша - раз на рік) профінансувати можна (на пару гривень)

іінше - ніяк, вихід є, передати "музей" на баланс міськради/облради - звісно не погоджується, бо не буде гешефту ))

Якогось року, він за прохід/проїзд до ставка - хотів з не місцевих гроші брати, типу - через його територію їздять,

якісь хлопці дали легенько п*зди - бажання пропало.

9 хвилин тому, Cherman сказано:

Я про рокинців і кажу. Один родич трішки підробляв в нього різноробочим - спочатку Середюк щось тикав гроші, потім "за ідею" попрацював та й плюнув

значить, вже зкурвився зовсім

Опубліковано
14 часов назад, AgentSmith13 сказал:

Якщо Пуц і далі буде проводити "чудову" політику, коли, починаючи з 19:30, тролейбуси рядочком никаються від темряви в депо, і навіть 15-х лишається по 2 - то нікому вони такі і не потрібні...

Зараз міська рада замовляє концерт. Адже вони платять ЛПЕ за виконаний кілометраж. Що вони скажуть, те і Пуц буде робити.

14 часов назад, Basil сказал:

У Луцьку випустили на маршрут перший брендований тролейбус.

Це вже четвертий по рахунку. Щось ЗМІ придумали собі...

8 часов назад, Zheny@ сказал:

Це відмивання бабла! Пуц і так далеко не бідний, Але коли сказано приносити мзду, от Романючка й старається.

Замість того, щоб заробляти на рекламі, витрачають на брендування. У 2015 році це коштувало 45000 грн.  Бідне ЛПЕ..

Гроші виділила міська рада, ЛПЕ тут ні до чого. А фарбувати все одно треба, бо багато зачуханих їздило.

• +1 2
Опубліковано
Щойно, TFA сказано:

Гроші виділила міська рада, ЛПЕ тут ні до чого.

міська рада, все вірно, через ЛПЕ, бо наприяму вже надто палівно.

Щойно, TFA сказано:

А фарбувати все одно треба, бо багато зачуханих їздило.

Ок, фарбувати можна. А от брендування - окрема тема.

Опубліковано

"Очікувана вартість робіт становить 195 тисяч гривень.

Як ідеться в тендерній документації, виконком замовив послугу з фарбування та брендування тролейбусів у рамках реалізації проєкту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» програми «Сталий розвиток громад через партнерські проєкти – Nakopa 2018», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Engagement Global gGmbH/Сервісна служба «Міста в єдиному світі»."

Навіть це кошти не міської ради.

Опубліковано
1 година тому, TFA сказано:

"Очікувана вартість робіт становить 195 тисяч гривень.

Як ідеться в тендерній документації, виконком замовив послугу з фарбування та брендування тролейбусів у рамках реалізації проєкту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» програми «Сталий розвиток громад через партнерські проєкти – Nakopa 2018», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Engagement Global gGmbH/Сервісна служба «Міста в єдиному світі»."

Навіть це кошти не міської ради.

Це на яку кількість тролейбусів?

Опубліковано
8 часов назад, Bliksss сказал:

не все так просто, він роками випрошує фінансування, але, музей за документами - його (мож трохи не точне формулювання)

от йому і кажуть, якісь певні заходи в музеї (типу козацького кульша - раз на рік) профінансувати можна (на пару гривень)

іінше - ніяк, вихід є, передати "музей" на баланс міськради/облради - звісно не погоджується, бо не буде гешефту ))

Якогось року, він за прохід/проїзд до ставка - хотів з не місцевих гроші брати, типу - через його територію їздять,

якісь хлопці дали легенько п*зди - бажання пропало.

значить, вже зкурвився зовсім

Я так и не попал вСкансен, мимо ездил. 

В Ужгороде  огромный Скансен возле Замка, начали собирать с 70-х, на балансе облрады, и есть "Деца у Нотаря"- рыгаловка в стиле, эта частная.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...