Перейти до змісту

Супермаркети Луцька. Як нас обманюють.

GolovBuh

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Всьо: ппц - з гнилої ковбаси з'їхали на секс.

це ми ще про авіацію не починали)))))))))

кстаті, перечитала

http://board.lutsk.ua/topic/76391-bukkrosng-navpaki/

і обнаружила вопіющєє незнаніє классікі Дрімом: ;)

Tolik_lt (19 червня 2011 - 19:02) писал: Liberta (19 червня 2011 - 18:46) писал: добрий вечір, Анатолій я просто ето...любознатєльна як співав класік: але була ти любознатєльна, хотіла всьо на світі знать(с) ти думав же безосноватєльно було меня подозрєвать
сцуко я адин нє понімаю Подерев'янського?.. %)
  • Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цитатка із "Звьоздочка моя" Братів Гадюкіних, а Дрім після цитатки написав: "я не розумію подерев'янського"

я це мала на увазі

Опубліковано

По темі: в'ялено-сушені анчоуси, набори до пива і т.д. мають, зазвичай, термін реалізації 6 міс і погано вибиту дату виробництва. В більшості супермаркетів продаються просрочені.

Опубліковано

ех... ми тут а вєчном - а ви про анчоуси...

В мене розмови о вєчном, зазвичай, починаються під пивко з анчоусами...

Опубліковано
ех тяжко без плюса у флеймі... :(

Нєнє. Єслі буде "плюс", то з ним буде "мінус", а у флеймі по визначенню не може бути "мінуса".

Тому:

ВЕРНІТЬ "ПОДДЄРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )

Опубліковано
Цитатка із "Звьоздочка моя" Братів Гадюкіних, а Дрім після цитатки написав: "я не розумію подерев'янського"

Певно не та "планєта" просто була, от і Кузіні слова приписав Подерев'янському... Це щас, після неодноразового перегляду минулорічного трібюту, ходжу і постійно наспівую "Кохана, я з далека бачу Кохана, писок твій червоний..." :) А тоді - біс попутав, не інакше... )

Опубліковано

Вставлю своїх 5 копійок.Багато хто каже звертати увагу на дату виробництва.)))))))))))Дату легко перебити, хто з цим не мав справи і не побачить,на жаль,що товар з датою норомальною вже перебитий і продовжений термін придатності.Знаю це з власного досвіду.Скажу одне в супермаркетах (у всіх) бажано продукти не купляти, а також солодощі і снекову продукцію,на рахунок всього іншого не в курсі.Виникає питання а де тоді купляти????Народ сам не знаю???Тиждень назад в там-тамі торт марки розаліні був перебитий термін придатності сам бачив,але добитись правди не вдалось хоча пару покупців які стояли поруч врятував,але де хто не повірив і все таки купляв.Прикладів дуже багато я вже перестав на це увагу звертати.Був такий випадок,викликав менеджера вони все зрозуміли і прийняли товар,захожу через годину десь так,той товар знову на полиці)))))))))),я просто був в шоці,кличу дівчину яка розкладає товар прошу менеджера а вона каже що він поїхав по своїх справах,говорю прийміть цей товар так вона накинулась на мене що я тут до всього придираюсь і все таке,почалась сварка,прийшов охоронець,вивели мене із супермаркету.Не став далі нічого робити тому що знаю що це нічого не змінить.Самі зав склади в курсі всього цього і самі все це роблять,далі не буду пояснювати.От такі то справи друзі

Опубліковано

Скажу одне в супермаркетах (у всіх) бажано продукти не купляти,

Розсмішив, а що в них тоді купувати? Купуючи товари з фреш-груп потрібно бути уважним. А якщо так вже всім перейматись, то потрібно заводити натуральне господарство. Багато постачальників, забравши протермінований товар, пускають його у вторинну переробку. Н-д, з тих же тортів виготовляють тістечко "картошка". Можу багато ще страшилок написати, але "менше знаєш - спокійніше спиш". У кожного є очі і право вибору: бачать ж очі, що купуєм.

Опубліковано

Скажу одне в супермаркетах (у всіх) бажано продукти не купляти,

Розсмішив, а що в них тоді купувати? Купуючи товари з фреш-груп потрібно бути уважним. А якщо так вже всім перейматись, то потрібно заводити натуральне господарство. Багато постачальників, забравши протермінований товар, пускають його у вторинну переробку. Н-д, з тих же тортів виготовляють тістечко "картошка". Можу багато ще страшилок написати, але "менше знаєш - спокійніше спиш". У кожного є очі і право вибору: бачать ж очі, що купуєм.

Розсмішив, а що в них тоді купувати?Сам не знаю,але це не смішно а гірка правда.Згідний з тобою що у кожного є очі але не всі хочуть дивитись!!!!!!!Про страшилки теж згідний все правда,(але "менше знаєш - спокійніше спиш")так можна і назавжди заснути.

Опубліковано

Сваритися немає сенсу. У цьому торгашів вам не перемогти. Це їх рівень, у цьому вони добре "шарять".

Досить дієвим є прохання надати книгу скарг.

Колись у Вопаках був такий стенд, на якому писалося про програму споживчого контролю. Схема працювала таким чином. Якщо покупець знаходив у супермаркеті на полицях прострочений чи зіпсований товар, то він мав право пред"явити його і отримати аналоігчний придатний товар безкоштовно. Одно разу я покарав Вопак на Відродження за прострочені сиркові десерти.

Опубліковано
тут по тємі такий от баянчик пробігав - о'генрі курить - многа букаф

І апять - ВЕРНІТЬ "ПОДДЕРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )

Опубліковано

Кароче тема про те,де купити дешевше і свіжіше лайно,яке випускають наші заводи(вже всю харчову промисловість тре об'єднати з хімічною) або імпортують наші імпортери(якщо хто не знає,то імпортери замовляють товари 3-ї категорії),бо їжею це назвать важко.

Для мене особливої різниці де купляти нема,+- ціни майже однакові,тому бігать як прастітутка від акції до акції нне бачу сенсу і немаю часу( на відміну від пенсіонерів),ну скільки зекономиш на закупці в 300грн-10-ку?Єдине виключення коли тре купить мішок-два цукру,борошна чи гречки,тоді да,тоді можна ловить акцію.

Для мене важливіше інше,наприклад:

біля Сільпо з парковкою проблема,дитячих возиків нема,тому на сімейну закупку туда не їду.В Там-Тамі возики-машинки криво їздять і без керма,дитячих возиків знову ж таки-нема і в сортир їхній тре з собою свій папір брати,бо їм начальство не видає багато(прибиральниця так сказала),мусиш дитину з голим задом до вмивальника нести.

Опубліковано

тут по тємі такий от баянчик пробігав - о'генрі курить - многа букаф

асілілА )))

+1

І апять - ВЕРНІТЬ "ПОДДЕРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )
)))
Опубліковано

Незнаю чи читають наш форум представники влади м. Луцька. А от у Володимирі-Волинському була ситуація: на місцевому форумі з'являється інформація про продаж протермінованого товару в одному з супермаркетів (десь о 21год), а наступного дня о 9.00 у магазині санстанція проводить перевірку. Хоча інформація і не підтвердилась, але похвальною є реакція влади. Цікаво: наша влада на таке спроможна? Тоді всі наші зауваження були б не даремні.

Опубліковано

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекціі Сергій Кияниченко.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.

— На сьогоднішній день є така продукція, але, на жаль, в загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить в собі синтетичних речовин, – повідомив Кияниченко.

До речі, в Україні виробляють лише 5% продуктів, які відповідають державному стандарту, що діє ще з СРСР.

рідна.юа

Опубліковано
В мене розмови о вєчном, зазвичай, починаються під пивко...

Почтенный, Вы никогда не задумывались над гранью парадоксов и над перспективой ее расширения?

- Извините, я в завязке.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Бачив мінімум одну "бігморду" із оголошенням про відкриття "СІльпо" у відреставрованому ЦУМі. ЖДем ще більше обманів! ))

Опубліковано

Дивно мені, що прості роботяги, яким ні копійки з тих переважувань і недоважувань не перепадає, частенько раді старатись обманути покупця

Опубліковано

это психологический трюк такой, крайне популярный у людей не обремененных интеллектом и личной ответственностью – "мне херово, так надо и другим поднасрать". "простому работяге" менеджер с утра за какую-нить мелочь швабру вставил без вазелина - настроение на весь день испортил. а менеджеру в свою очередь директор пистон прописал, тоже вроде ни за что. просто потому, что директора по дороге на работу какой-то мудак подрезал в пробке или жена с утра не дала поспать. и вот этa жена вечером заедет в супермаркет, купит, допустим, винограда, в который тот самый продавец заботливо плюнул, да еще хер на весы положил, чтоб упаковка тяжелей была. земля круглая..

Опубліковано

Ай ... мо ще зі своєю вагою ходити і виважувати - на скільки ж томене сьогодні обєгорили - о йо - аж на 25 грам, Мля одного огірка не додали! - то вже якимсь маньячеством пахне. Для чого шукати усюи якись негатив - ага тут надурять, тут мусять розвести, тут полюбому недоважать ... потім тиждень в собі це переварювати до бального состоянія, а потім шоб херово і іншим стало то ще й на борді поділитись. Ще мо прикинемо - 1 кг якогось продукту наприклад коштує 200 грн (не мало), а кілограм торбино-майочок в які нам цей продукт пихають - 20 грн. Але якщо прикинути що продавець спочатку продукт пакує у майку, потім важить, можна зробити висновок - що магазин чи ПП продає кілограм торбин також за 200 грн.

Опубліковано

Дивно мені, що прості роботяги, яким ні копійки з тих переважувань і недоважувань не перепадає, частенько раді старатись обманути покупця

А що ж тут дивного? Треба ж якось недостачі перекривати? А в торгівлі всяке буває. Крилата фраза "Кінчайте батьку торгувати бо нема чим здачу давати" не просто так же виникла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...