Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1.Заходил на днях в одно отделение,людей не было.Как раз через окно закидывали посылки.Всё билось и ломалось.....Когда увидели меня-начали всё осторожно складывать.Но свою бутылку Рома успел словить в полёте целую!)))

2.Цены стали космос если отправлять нал.платежом...

• +1 2
Опубліковано

Також доводилося бачити як "обережно" складають посилки в авто. Сильно здибувався, що вони цілими приїзджають.

Опубліковано

Мені приїхала дитяча парта , була лопнута плита по полам але купи трималась за рахунок наклеєної плівки,(деталь відносилась до ніжки) прикрість, ціна парти 800 грн,

Звернувся до постачальника у відповідь почув ЩО Я ВЖЕ НЕ ПЕРШИЙ з такою проблелмою.

Фірма виявилась серйозною , я вислав їм фото , а вони прислали нову детал.

Я знову потратився на пересилку.

Можна казати чого не подивився на місті ід і тп ____чесно я не думав що можливо угробити парту яка виготовлена не в Китаї а в Україі на спільно німецькому підприемстві з добротний матеріалів.

Висновок один Шановні краще застрахуйте посилку на повну катушку, і довіряй еле перевіряй.

А так до самої роботи пошти питань нема, але ціни не радують по наложному платежу.

Опубліковано (змінено)

Е, повезло вам що не доводиться користуватись послугами укрпошти, там ще й рекомендовані бандеролі пропадають :(

У меня из восьмидесяти с лишним отправлений из разных концов мира, за восемь примерно месяцев, ничего не пропало. А вот в НП был инцидент, отказались выдать посылку по номерному документу, по которому ЕМС выдало посылку стоимостью в 360 долларов. У них там видите-ли амэрыка, даже военный билет для них не документ, а права - без проблем :_09: Змінено користувачем Alexasha
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

Я теж хочу свій мінус внести. Раніше було нова пошта - це бест. А зараз відравлена віднесена в четвер на відділення в Одесі посилка з відправкою в Луцьк у суботу ще не виїхала ( хоча при відслідковувані було що в суботу вже має бути тут) А зараз ось:

Маршрут груза: Одеса - Луцьк.

Статус доставки: груз направляется в город получателя.

Ориентировочная дата прибытия: 12.05.2012. :0165:

Плательщик - получатель, наличный расчет.

А з Броварів віднесена в суботу сьогодні (понеділок) ще не виїхала :0156:

Так що нагліють, не відчувають конкуренціїї

Змінено користувачем vasyapypkin
Опубліковано

Не вірю ) Хто тобі сказав шо вона не виїхала? Сайт? У мене паро посилок по сайту теж казало шо не виїхала, а я йшов і спокійно собі забирав. Диспетчеру зателефонуй і уточни.

Опубліковано

Ну дитсадок, дрібна нестиковка - зразу аяаяй пагана пошта.

Юзайте Автолюкс, Гюнсел, Інтайм - альтернатив море

Опубліковано

Не вірю ) Хто тобі сказав шо вона не виїхала? Сайт? У мене паро посилок по сайту теж казало шо не виїхала, а я йшов і спокійно собі забирав. Диспетчеру зателефонуй і уточни.

Сказав не сайт, а диспечер. Вони чомусь телефонували мені ( дречі вже 2 рази) про попередню посилку і тоді ж перепитали.

Опубліковано

Так що нагліють, не відчувають конкуренціїї

а где конкуренция? 90% лотов на aukro, например - "доставка Новой Поштой, оплата на карту Приватбанка или 'наложенный платеж' той же Новой Пошты". подавляющее большинство товара, который продается на велофорумах - аналогично, "НП + (опционально) ПБ". последние десятка два товаров, которые я заказывал в различных онлайновых магазинах, были доставлены все той же Новой Поштой, причем про альтернативные варианты никто и не спрашивал. да и правильно - САТ, Интайм, Гюнсел, Ночной Экспресс находятся в ебенях и 1-2 отделения на город, а тарифы тоже же Автолюкса мало отличаются от Новой Пошты.

в принципе, я готов платить за сервис и удобное расположение отделений, быструю доставку. когда параллельно с увеличением тарифов будет повышаться и качество сервиса.

например, исчезнет извечная "проблема с базой", когда бланки заполняются от руки или оператор не может найти бланк, по сути отказывая в сервисе; в отделениях кроме мотка дешевого скотча появятся аксессуары для упаковки, хотя бы целлофан или бесплатные коробки; деньги перестанут возить в конвертах и организуют нормальное кассовое обслуживание, которое позволит получить деньги за товар в тот же день (и час), а не через 2-3 суток.

• +1 1
Опубліковано

Кста. Насчет денег в конвертах, спрашивал не так давно у манагера в своем отделении. Так они сказали, что они транспортная компания и просто перевозят то, что им дают. Тобишь, если вместо денег тебе всунут "куклу", то и получишь ты "куклу" и никто не будет специально заморачиваться на установку счетчиков банкнот и ультрафиолетовых тестеров. Это все доп. расходы, аналогично как и кассовые боксы, которые придется установить в случае постоянного приема-выдачи больших сумм населению. Не рентабельно это им и все тут. Веть гораздо проще упаковать денежку в конверт и отправить как обычную перевозку.

Не скажу, что согласен с такой их позицией, но и достойной альтернативы пока тоже не вижу... Разве что Вебмани, но это ж еще надо заставить клиента заморочиться...

Опубліковано

Їм нема сенсу кеш ганяти по рахунках.

НП - це ж франшиза, а практично кожному ПП - буде лишній гемор на операції з налом\безналом +ліцензія на такий вид діяльності, податок ітд не кажучи про додаткове обладнання ітд

Опубліковано
никто не будет специально заморачиваться на установку счетчиков банкнот и ультрафиолетовых тестеров. Это все доп. расходы, аналогично как и кассовые боксы, которые придется установить в случае постоянного приема-выдачи больших сумм населению.

А ще сейфи/інкасація...

Цікаво, чому досі ніхто не додумався грабувати машини НП десь в полі - там же полюбе пару тисяч кеша везеться, безпрограшний варіант.

Опубліковано

А може замість того, щоб тут обговорювати яка херова нова пошта (я сам останнім часом мав з ними кілька дрібних неприємностей), писати їм сюди http://novaposhta.ua...tactus?lang=ukr всю правду про них, конкретно, по факту. В них же є керівництво, яке зацікавлене в хорошій репутації фірми, і воно може по номеру декларації відслідкувати кожну посилку, і знайти та повпливати на кожного працівника, який щось зробив неправильно, неякісно чи невчасно. Імхо, толку буде більше.

Опубліковано

Користуюсь послугам НП доволі часто (за останній тиждень 3 посилки). Загалом сервісом задоволений. Незважаючи на мілкі негаразди описані вище (в мене ж їх не було) альтернатив не бачу.

Претензії щодо не отримання СМС можна і оператору пред'явити, а от щодо знятих коштів за дзвінок на 0800 з мобільного, то навіть коментувати не буду.

З.І. Я завжди уточняю дату (хоча б прогнозовану) відправки замовлення, номер декларації (аби бачити чи дійсно відправили) та орієнтовну дату приїзду (аби спланувати коли можна забрати замовлення). Збоїв що поки не було.

Опубліковано

Критикують НП (і я її захищати не буду), але у порівнянні з такою "канторою" як "Ваш час" НП - ідеально працюючий механізм.

Усіх застерігаю від "Вашого часу". Всі працівники "під мухою" (50% - професійно), документація ведеться паперово, хамство, здирництво. Товар у дорозі частково пошкоджений.

Опубліковано

А мене не влаштовує влада в країні нашій!

Імхо: шо за дурні теми пішли?

Для цієї скарги, потрібно створити нову тему.

І думаю, все змінится на краще :)

Опубліковано (змінено)

дві неділі назад від НП прийшло смс-повідомлення про відкриття нового відділу на вул. Грушевського. Приємно, що не забувають своїх клієнтів )

Змінено користувачем Психолог
Опубліковано

Тю, блін! Прийшло смс-повідомлення! ))) Я вже разів 5 був на тому відділенні. Склад № 7, Грушевського 14. Добре, що відкриваються нові відділення в різних кінцях міста. Головне, щоб від того якість не погіршувалась.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а от я незадоволений їхніми послугами. вибачте мене посилочка з рівного до луцька буде іти 6 днів. пішком за такий час можна забрати.

+ зажерлася вона є набагато дешевші компанії.

скористався 1 раз їхніми послугами і більше не буду. безвідповідальність.

Опубліковано

а от я незадоволений їхніми послугами. вибачте мене посилочка з рівного до луцька буде іти 6 днів. пішком за такий час можна забрати.

+ зажерлася вона є набагато дешевші компанії.

скористався 1 раз їхніми послугами і більше не буду. безвідповідальність.

Всяке буває, от я відправляв посилку на Севастополь - через день і вона вже там, так же і мені гроші поверталися .....

Ще не пригадую скільки їхніми послугами користуюсь (а користувався досить часто) щоб посилка ішла більше 3х днів, в основному 1 - 2 дні.

Які саме ви маєте на увазі дешевші?

Опубліковано

Ну звісно, якщо ви відправили посилочку сьогодні, а попереду купа вихідних, то скільки днів вона має йти? :) Чи вам відпочити хочеться, а всі інші працювати мають?

Опубліковано

Ну звісно, якщо ви відправили посилочку сьогодні, а попереду купа вихідних, то скільки днів вона має йти? :) Чи вам відпочити хочеться, а всі інші працювати мають?

посилочку принесли на наву почту у рінвому ще у понеділок, оформили її тільки вчора увечері, приїде вона аж у суботу. після такого згодьтесь пропадає велике бажання користуватись їхніми послугами, коли маленька коробочка їде з рівного у луцьк 5-6 днів.

Які саме ви маєте на увазі дешевші?

наприклад "Курьєр " на рівенській 44. рахували вантах у новій почті 2700 у курьєра 1900.. різниця трошки є. дай працюють стабільніше.

Опубліковано

Аналогічно!

Відправили з Кременчука у вівторок! а прийти має тільки в суботу!!!! Робочий процес стоїть із-за цієї посилки!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...