Перейти до змісту

Русло луцької Сапалаївки планують розчистити

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Русло річки Сапалаївки планують розчистити. Про це під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» повідомив Луцький міський голова Микола Романюк, – інформує «Волинська правда».

Романюк зазначив, що очисні роботи на річці Сапалаївка «не робилися дуже і дуже давно». «За роки Незалежності не робилися», – додав мер Луцька.

Луцький міський голова зазначив, що у міськраді був розроблений проект на розчищення Сапалаївки вартістю у 1,5 мільйона гривень. «Ми звернулися в облдержадміністрацію, і з обласного фонду охорони навколишнього середовища буде виділено 1,5 мільйона гривень. І від вулиці Задворецької аж до вулиці Потапова повністю буде очищена річка Сапалаївка», – розповів Луцький міський голова.

«Це буде серйозний проект», – сказав Романюк та попросив лучан не захаращувати річку.

ВП

Пані та панове, дитячу залізницю можете не прибирати - після вас все одно будуть вичищати. :)

Опубліковано

ЇЇ не завадило б усю почистити, починаючи з Теремно, та закінчуючи гирлом (те, що робиться від Набережної до Стиря важко описати, буду там, сфоткаю).

Опубліковано

В першу чергу треба "почистити" в головах тих, хто смітить в річках. Але це намагання риторичне (якщо так можна сказати)...

Опубліковано

Русло річки Сапалаївки планують розчистити

ІМХО, сродні розкопок могили Тамерлана із-за яких почалась ВВВ

шось грандіозне послідує вслід за "розчисткою"... і жахливе!

Опубліковано

Я колись студентом проходячи практику на швейному заводі, з групою чистив Сапалаївку. Думаю що ця затія влади тільки для дерибану грошей, скоріш за все гроші подерибанять, прочистять 200м. і скажуть “халепа грошей не хватило, треба ще”

Опубліковано

Я колись студентом проходячи практику на швейному заводі, з групою чистив Сапалаївку. Думаю що ця затія влади тільки для дерибану грошей, скоріш за все гроші подерибанять, прочистять 200м. і скажуть “халепа грошей не хватило, треба ще”

Вибачаюсь за офтоп. А що це за завод такий - швейний?

Опубліковано

Вибачаюсь за офтоп. А що це за завод такий - швейний?

Лучанка мабуть

Опубліковано

... Думаю що ця затія влади тільки для дерибану грошей, скоріш за все гроші подерибанять, прочистять 200м. і скажуть “халепа грошей не хватило, треба ще”

Будемо надіятись, що все ж таки зроблять. Виборча кампанія вже розпочалась, влада ж має показати, що щось робить.

Опубліковано

Що тільки з тим руслом не планували робити... І чистити, і забудувати а річку сховати під землю, і ліквідувати злив нечистот з приватних ділянок... а віз і нині там.

Щодо ділянки від Винниченка до гирла - підтримую, краєвиди "ще ті".

"Ширака і глубака Сапалаєвка рєка - а па нєй как параходи пливут луцкіє атходи" - ще з дитинства віршик пам"ятаю :).

Опубліковано

В першу чергу треба "почистити" в головах тих, хто смітить в річках. Але це намагання риторичне (якщо так можна сказати)...

Скільки в головах не чистити, розумнішими люди не стануть. Хай краще вже очистять Сапалаївку і Стир. Це добре, оскільки забруднення водоймищ у наш час є досить актуальною проблемою.

Опубліковано

ну нарешті =)

дожили...

а насправді робицця хоть шось для міста ...

парк вон вже почистили ... (не тікі від сміття але і від дих хащів які там були)

так шо всьо може бути =)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Очистка відбувається вночі чи в сильний туман, що б ніхто раптом не побачив. І головне техніка задіяна найсучасніша, японська, безшумна....

Опубліковано

Очистка відбувається вночі чи в сильний туман, що б ніхто раптом не побачив. І головне техніка задіяна найсучасніша, японська, безшумна....

На самом деле там работают нанотехнологии.ПОэтому ничго не видно.

Опубліковано

На самом деле там работают нанотехнологии.ПОэтому ничго не видно.

До чого дійшов прогрес! А які оптичні ефекти! Дивишся на річку, ніби нічого не змінилося, то й же бруд, ті ж зарослі. А насправді вже все почистили. О, містика! І головне... звичний запах зберігся.

Опубліковано

Хоча перебіжчик Палиця міг би нехіло проПіаРитись на очищенні. Та ні, вистачає тільки на біг-борди з цифрами, виколупаними з носа.

Опубліковано

последние новости : в Теремно прямо в Сапалаевку перевернулся грузовик с питьевой водой. сейчас пятно чистой воды движется к центру города!

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...