Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Нижні антени з радіоблоками це 3g від мтс.

f2d1641a882c914bf0ede70676bb3795.jpg

і що?

а це вишка Київстару на Лесі Українки

1.jpg
, і що? Розповісти де які радіоблоки?

Чи ЩО ти хтів сказати своєю фоткою? Що маєш телефон з камерою? 

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Та я. Теж можу розповісти і про 01, і про 11, і про 12 ще?

На мтсі 2g на nsn 3g на zte, чого відраз вумнічать?☺

Опубліковано (змінено)

Та я. Теж можу розповісти і про 01, і про 11, і про 12 ще? На мтсі 2g на nsn 3g на zte, чого відраз вумнічать?☺
Зачекай... Хто тут вумнічає? Ти так і не відповів, ЩО ти хтів сказати тією фоткою?

Що раз є антена, то є 3Ж? Чи що?

Чи що МТС все ж таки каже правду, і що вони дійсно монтують обладнання для 3Ж?

...чи може все ж версія про новий телефон з камерою? ;)

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

Про 3g мтс. Фотка не дуже потім викладу кращу, бачу по місту ще не на всіх сайтах є нові RRU, але розсилають смски що 30 включаться.

Змінено користувачем @leg
Опубліковано

Внас на роботі ставлять вишку на 3G МТС (І.Франка) працівникі сказали за тиждень все дозберають.Збирають швиденько вже вежа стоїть пвдвозять устаткування на вишку.

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано

Стрілецька, на трубі котельної мтс змонтували 3G. Тиждень назад.

Так що МТС працює в цьому напрямку. Що в принципі радує.

• +1 1
Опубліковано

ну нарешті. а то переключатися між тримоб та однойяц вже трошки зає… :dont:

в мене тел на 2 сім, переключатись не треба... якщо буде нормальний тариф (в грошовому виразі) і нормальна якість звязку, які перекриють в меншу сторону вартість послуг на 2 операторах та швидкість в більшу сторону від тримоба, то залишу тільки мтс... інакше, тримоб продовжить життя в якості інтернет оператора

Опубліковано

rl72, а мені на телефоні КС та МТС потрібен. то що тепер, телефон на три сімки купувати? :smile3: най роблять так, щоб було добре клієнтам

Опубліковано (змінено)

І вайфай заодно. Ще сусідам треба світло повирубати, щоб всі 20 точок доступу "погасли" :)

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано (змінено)

І вайфай заодно. Ще сусідам треба світло повирубати, щоб всі 20 точок доступу "погасли" :)

Про мобільні телефони забули! Нехай батреї виймає і забирає з собою, для надійності :)

P.S. А якщо по темі то вже хотілося б хоч якихось здвигів з тим МТС... Бо якість зв’язку в порівнянні з конкурентами огидна.

P.P.S. Мене МТС вже останній рік вмовляє, щоб я безкоштовно спробував їхній нет, 1гб на місяць пропонують.  Вот і можна тепер буде спробувати :)

Змінено користувачем Ruslyk
Опубліковано

Може у вас досі кінескопний монітор який випромінює на відміну від мого LSD монітора

Ну я бы "LSD монитор" точно бы поменял :)

• +1 1
Опубліковано

Може у вас досі кінескопний монітор який випромінює на відміну від мого LSD монітора

Ну я бы "LSD монитор" точно бы поменял :)

Да ну ладно, поміняв би? Ще б друзів би покликав :rolleyes:

Опубліковано

LSD монітор - це звичайний кавйьор на стіні, тільки до нього потрібні спецдрайвера і плагіни.

зате - без електромігнітного випромінювання )))
Опубліковано

Мені здається чи обговорення наркотиків в т.ч. важких не відноситься до даного топіку. Завязуйте зі соїми LCD LSD і чекайте завтра 3джі від МТС (обіцяли по смс)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...