Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

посмішило ось це)

screenshot-1332900557479.png

нагадало старі розводи на кшталт - ви виграли безкоштовний квиток в .........- але за нього треба заплатити :D

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Нарешті перейшов на 0-35, але після того, як випадково отримав СМС від МТС "ви можете змінити свій тарифний план на 0-35". В мене був тариф "Супер МТС".

Опубліковано

Нарешті перейшов на 0-35, але після того, як випадково отримав СМС від МТС "ви можете змінити свій тарифний план на 0-35". В мене був тариф "Супер МТС".

Брехня не могло в тебе бути такого тарифу, оскільки з нього перехід неможливий, перевірено.

Опубліковано

Брехня не могло в тебе бути такого тарифу, оскільки з нього перехід неможливий, перевірено.

Маю вже дві смс, про безкоштовний перехід на новий тариф. В мене "Супер МТС Енерджі"

• +1 1
Опубліковано (змінено)

У моєї жінки був тариф "МТС Регіональний", прийшла смс що можна безкоштовно перейти на 0-35. Так що перехід можливий з будь-якого тарифу, якщо МТС сама це запропонує

Змінено користувачем SJSerg30
Опубліковано

НА супер мтс два нулі не шлють смс вони вибірково вибирають хто тратить багато коштів тим не шлють , вони жуки хітрі

в мене також така підозра є :)

• +1 1
Опубліковано

Спілкувався з оператором: щоденна абонплата 0,41коп, тобто 37грн за квартал. Я постійно поповнював на 80 днів-80грн

Вигідно! І так

хто тратить багато коштів тим не шлють
Опубліковано

Спілкувався з оператором: щоденна абонплата 0,41коп, тобто 37грн за квартал. Я постійно поповнював на 80 днів-80грн

Вигідно! І так

хто тратить багато коштів тим не шлють

о то ти значить їх не виговорював то хочуть ше с таких як ти здерти потрохи з рахунку ці кошти , а ті хто виговорюю по 30 то тим не шлють акційне смс

Може й так, в мене був тариф супер МТС вільний, то я ніколи не поповняював, дзвонив хіба що на МТС по 35 коп./хв. і то посекундна тарифікація була, так що в місяць біля 5 гривень витрачав. А зараз буду 12-13 гривнів вже точно викидувати. Тому й виходить, що з мене більше грошей викачають :0030: Два пива в місяць :glare:

Опубліковано

А в мене ще от таке питання, роз'ясніть:

Щоденний платіж знімається також у тих випадках, коли його сума перевищує залишок на рахунку. В таких випадках використання послуг у відповідності до умов тарифного плану призупиняється і буде відновлено після поповнення рахунку на будь-яку суму. При цьому на рахунку повинен бути позитивний баланс.

Тобто, якщо нема на рахунку нічого - то в мене все-одно буде мінусити баланс?

Опубліковано

Маю вже дві смс, про безкоштовний перехід на новий тариф. В мене "Супер МТС Енерджі"

Аналогічний тариф-вже три смс прислали. :)
  • +1 1
Опубліковано

Щоденний платіж знімається також у тих випадках, коли його сума перевищує залишок на рахунку. В таких випадках використання послуг у відповідності до умов тарифного плану призупиняється і буде відновлено після поповнення рахунку на будь-яку суму. При цьому на рахунку повинен бути позитивний баланс.

Так,-41 коп.,-82 коп. і так далі.
  • +1 1
Опубліковано

не врубаюсь

" В таких випадках використання послуг у відповідності до умов тарифного плану призупиняється"

тобто послуга супер відключається чи як? а гроші 41 коп всеодно знімаюсть? Оо

Опубліковано

не врубаюсь

" В таких випадках використання послуг у відповідності до умов тарифного плану призупиняється"

Вот-вот, а про шо! Тут мені теж незрозуміло було!

Опубліковано

не врубаюсь

Саме так. При описі тарифу відразу звернув на це увагу.

Все правильно зробили. Для вимивання грошей з рахунків абонентів саме те.

Гроші кінчаються - скоріше поповняй, щоб кантора не втрачала бабла. Пару днів прострочив - подзвонити не можеш, але гроші знімаються.

Опубліковано

не врубаюсь

Саме так. При описі тарифу відразу звернув на це увагу.

Все правильно зробили. Для вимивання грошей з рахунків абонентів саме те.

Гроші кінчаються - скоріше поповняй, щоб кантора не втрачала бабла. Пару днів прострочив - подзвонити не можеш, але гроші знімаються.

Так,що може дойти і до -1000 ?

Опубліковано (змінено)

Вчора вирішив випробувати послугу "Доступний закордон" на тарифі 0-35... Телефонував в Німеччину, але не на нім. оператора, а на TravelSiM.

Після того, як глянув на баланс (зникло не 0,75 коп/хв+ 0,5 коп за з’єднання, а 15! грн), все стало на свої місця. В описі тарифу чітко прописано коди країн, на які розповсюджується дана послуга. А я цього не врахував. Так шо будьтє бдітєльни всіхда!

Змінено користувачем vic4ever
  • +1 2
Опубліковано
-82 коп. і так далі.

Це в якому тарифі

Супер МТС без ПЗЗ та поповнень 35/50

1-ша доба -39 коп+ПФ= -41 коп.,2-га доба бідповідно ще -41 коп=-82 коп.

• +1 1
Опубліковано

Це так але на супер МТС за 30грн. давали 25днів безкоштовних розмов. А тут якщо 30/0,41=73 дні

Так що вигідніше

Опубліковано

Вчора вирішив випробувати послугу "Доступний закордон" на тарифі 0-35... Телефонував в Німеччину, але не на нім. оператора, а на TravelSiM.

Після того, як глянув на баланс (зникло не 0,75 коп/хв+ 0,5 коп за з’єднання, а 15! грн), все стало на свої місця. В описі тарифу чітко прописано коди країн, на які розповсюджується дана послуга. А я цього не врахував. Так шо будьтє бдітєльни всіхда!

А запрос на *101*600# оправлял?

Опубліковано (змінено)

Це так але на супер МТС за 30грн. давали 25днів безкоштовних розмов. А тут якщо 30/0,41=73 дні

Так що вигідніше

Це з якої сторони подивитись. Якщо дзвінки часто\довго і в основному лише в середині мережі то так, однак якщо хто багато звонить на інші мережі, то вигідніше наприклад поповнювати простий Супер МТС 0-50 на 80грн./80днів.

Це ви самі придумали? Я, наприклад, умови послуги "Супер без поповнень" зрозумів так що якщо 0,39коп.>баланс рахунку>0, то платіж стягується і при цьому баланс рахунку стає відємним, після цього наступні 0,39коп. не стягуються так як

об’єм послуг призупиняється і буде від­новлений після поповнення рахунку та досягнення позитивного балансу.

Інакше це буде суперечити умовам самої послуги де вказано, що:

У рамках послуги щодня надається 40 хвилин та 30 SMS для спіл­кування в мережі МТС. При цьому з основного грошового рахунку знімається вартість користування послугою — 0.39 грн/добу
Змінено користувачем Baldek
Опубліковано

Так що вигідніше

Це з якої сторони подивитись. Якщо дзвінки часто\довго і в основному лише в середині мережі то так, однак якщо хто багато звонить на інші мережі, то вигідніше наприклад поповнювати простий Супер МТС 0-50 на 80грн./80днів.

Це ви самі придумали? Я, наприклад, умови послуги "Супер без поповнень" зрозумів так що якщо 0,39коп.>баланс рахунку>0, то платіж стягується і при цьому баланс рахунку стає відємним, після цього наступні 0,39коп. не стягуються так як

об’єм послуг призупиняється і буде від­новлений після поповнення рахунку та досягнення позитивного балансу.

Інакше це буде суперечити умовам самої послуги де вказано, що:

У рамках послуги щодня надається 40 хвилин та 30 SMS для спіл­кування в мережі МТС. При цьому з основного грошового рахунку знімається вартість користування послугою — 0.39 грн/добу

Три одинички тобі в допомогу! :0120:
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...