Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось вкурсі можливий перехід на Смартфон 0.50?  Так то він куди вигідніший в плані мобільного інету якшо я вірно розумію.... 

В мій мтс і в меню 7722 нема серед запропонованих... можливо через якийсь можна перейти.... як в схемі що вище ))

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

@Pavelix порада піврічної давності -  http://red-forum.com/showpost.php?p=1129701&postcount=1468

Згідно чітких рекомендацій @nickel цитування офіційних, в лапках, джерел субєктивної впевненості.

Опубліковано
19 годин тому, Axel сказано:

@Pavelix порада піврічної давності -  http://red-forum.com/showpost.php?p=1129701&postcount=1468

Згідно чітких рекомендацій @nickel цитування офіційних, в лапках, джерел субєктивної впевненості.

Наврядчи актуальна.... Бо перехід на МТС БО теж хз як робить.... а до олператорів нинче не додзвонитись... уже 3ій раз за останній тиждень пробую і постійно кажуть що усі зайняті... морозяться шось...)

Опубліковано

Погано дзвоните, хто хоче свого доб'ється. Є ще текстовий чат, там швидше відповідають - http://on-line.vodafone.ua/ru

Перехід на МТС БО 100% можливий, але не всім, і не з першої спроби.  А от як там далі з 0-50 Хз.

• +1 1
Опубліковано
22 hours ago, Pavelix said:

а до олператорів нинче не додзвонитись... уже 3ій раз за останній тиждень пробую і постійно кажуть що усі зайняті... морозяться шось...)

І на 555 за 0.5 грн. не можна дозвонитись?

Опубліковано

Вставлю свої 5 копійок. В лютому закінчуються "безабонплатний рік", а 300 трохи задорого для такого неякісного оператора. Заходив вчора у мій мтс і у варіантах зміни тарифу є 3G одеський. Хтось ним користуэться? Ніби 150 грн обійдеться рік без абонплат, ну і 20 за зміну. Уже на половину дешевше) Або буду пробувати описаним вище способом зекономити, якщо до лютого не прикриють.

Опубліковано

@arrival22 з  3G одеський доступний перехід на Просто Супер Одесский де "безабонплатний рік" коштує 30 грн, а не 60 як у сабжі вище.

Опубліковано
17 годин тому, Axel сказано:

@arrival22 з  3G одеський доступний перехід на Просто Супер Одесский де "безабонплатний рік" коштує 30 грн, а не 60 як у сабжі вище.

Але там уже інет не такий вигідний..... 

ПОясніть плз для чайника.... оці тарифи вони типу як не дійсні на територіі Волині і тд.... але послуга рік без абонплат робить їх дійсними скрізь... Правильно розумію?

І відповідно якщо не підключати цю послугу або після того як вона закінчиться що станеться?) ну типу не зможеш здійснювати дзвінки чи буде супер дорого?....

Опубліковано
On 12.10.2016 at 23:31, Axel сказано:

Для дзвінків саме те, а от з інтернетом халепа. Мабуть краще 60грн на рік але 500мб на місяць матиму.

Опубліковано
В 11.10.2016 at 21:03, Pavelix сказал:

на платну не пробував.... 

Я пробувала. Гроші зняли. а потім сказали, що приблизний час очікування 20 хвилин.Залишайтеся на зв'язку! :D

• +1 1
Опубліковано
7 годин тому, Akrilat сказано:

Я пробувала. Гроші зняли. а потім сказали, що приблизний час очікування 20 хвилин.Залишайтеся на зв'язку! :D

пздц

Опубліковано

Просто Супер Одесский  тож хороший варіант, але з 3Д 0 35+ на нього перейти не реально..

Опубліковано
45 хвилин тому, Selbeor сказано:

Народ, скажіть ще можна зробити "фокус" з тарифом   "Просто Супер Український" ? Чи вже прикрили? 

На сайті ну ніяк не можу знайти 

111.thumb.jpg.d4a6e7362fc47781f0f40837934636d8.jpg

ну прост коли перейшов на нього як вище було описано .... вводиш *365# і все...

Я як переводив 2 номера.... то уже на сайті не було інфи ... але усе працювало...

Опубліковано
4 минуты назад, Pavelix сказал:

ну прост коли перейшов на нього як вище було описано .... вводиш *365# і все

та я все це розумію, але чи воно на сьогоднішній день пройде? коли ви робили перехід?

Опубліковано
10 хвилин тому, Selbeor сказано:

та я все це розумію, але чи воно на сьогоднішній день пройде? коли ви робили перехід?

7 жовтня працювало... а на сайті інфи про рік без абонплат на цьому тарифі не було уже давно...

Опубліковано

Від сьогодні без всяких муток доступний для переходу ще такий економ-тариф, декого неодмінно зацікавить.

• +1 6
Опубліковано
В 19.10.2016 at 12:07, Selbeor сказал:

Зробила ці всі маніпуляції щойно. На останньому етапі, при вводі 365, вилізло повідомлення "заборонено". Але через декілька секунд прийшло повідомлення "послугу рік без абонплат підключено".

Ще не зрозуміла чи вийшло )

Опубліковано
20 годин тому, natalka) сказано:

Зробила ці всі маніпуляції щойно. На останньому етапі, при вводі 365, вилізло повідомлення "заборонено". Але через декілька секунд прийшло повідомлення "послугу рік без абонплат підключено".

Ще не зрозуміла чи вийшло )

тре було дочекатись смс що "послугу супер підключено"

у мене таке було

• +1 2
Опубліковано

Вчора за описаною вище сехомою перевів один номер і підключив рік без АП за 60грн

щодо поповнення, то без комісії можна на портмоне,   +ще бонус за поповнення на портмоне відновили.

Щось не знайшов точного підтвердження скільки в даному рік без АП надається в день хвилин та чи МБ інтернету є? На інші мережі тарифікація 0,5 за хв? бо на сайті МТС все так заплутано.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...