Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 28.01.2016 04:00, flashmax сказал:

До речі, були вже у операторів такі тарифи єдина ціна - не прижились.

У мене дуже навіть прижилися.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
16 годин тому, flashmax сказано:

Не для всіх - є досить велика категорія людей, кому потрібно тільки подзвонити.

я згоден, нащо я маю платити за моб інтернет, яким ніколи не користуюсь. Майже скрізь куди не глянь вже є вай фай (вдома, на роботі, кафе і тп). Приїжджаю навіть  в село і там вже стоять вай-фай роутери в людей з радіоінтернетом. Краще я заплачу 1-1,5 грн в день користування, ніж кожен місяць по 10 грн буду доплачувати за мобільний інтернет, яким користуюсь раз в місяць-два при форс-мажорних обставинах. 

Одне добре що не переходив з тарифу Супер мтс 3d нуль, 27 коп здається в день користування, а це 4-8 грн в місяць (так як не кожен день дзвоню з нього). Хоча можливо і до цього тарифу доберуться і там будуть зміни

Опубліковано
5 minutes ago, charlie said:

я згоден, нащо я маю платити за моб інтернет, яким ніколи не користуюсь. Майже скрізь куди не глянь вже є вай фай.

Вам в тарифі 3Г дали 4ГБ на лютий - не вздумайте ними скористатись.

Куплю смартфон і буду ним користуватись, як Нокією 1100.

Опубліковано

В мене на роботі одному дятлу подарували смарт Lenovo, він його за 2 тижні зумів приубити, каже заніс у сервіс, йому знесли всі контакти і програми.

- Фігня, кажу, ти ж в інтернет виходив, вони з гуглом синхронізувались. А фіг там, чувак за 2 тижні жодного разу інтернет не врубив - гроші економив.

Опубліковано
4 хвилин тому, SunSeth сказано:

Вам в тарифі 3Г дали 4ГБ на лютий - не вздумайте ними скористатись.

Куплю смартфон і буду ним користуватись, як Нокією 1100.

мені 3G як зайцю стоп-сигнал, от я дурний, нащо мені в смартфоні вай-фай, якщо я можу корисуватись халявними 3G від мтс. Мені не потрібно кожні 5-10 хв заходити в вк чи перевіряти погоду, мене це зовсім не цікавить

Опубліковано
3 minutes ago, charlie said:

мені 3G як зайцю стоп-сигнал, от я дурний, нащо мені в смартфоні вай-фай, якщо я можу корисуватись халявними 3G від мтс. Мені не потрібно кожні 5-10 хв заходити в вк чи перевіряти погоду, мене це зовсім не цікавить

"Кожному - своє" - було написано на воротах Бухенвальду.

Опубліковано
56 хвилин тому, Barugan сказано:

цікаво чи багатьом вже анонсували підвищення зарплат..:huh:

це МТС має анонсувати?

Опубліковано

Який турботливий Operator :) Прийшла СМС

Цитувати

З турботою про Вас ми повертаємо старі умови тарифу: щоденний платіж у розмірі 75 коп замість 1 грн!

:)

Тариф в мене "Смартфон 0,50 Два безліміти"

Опубліковано
3 часа назад, jack74 сказал:

Який турботливий Operator :) Прийшла СМС

:)

Тариф в мене "Смартфон 0,50 Два безліміти"

в цьому тарифі є можливість заплатити на рік авансом,вроді то вартує 130 грн, я так зробив і забувся

Опубліковано
4 хвилин тому, LeO29 сказано:

в цьому тарифі є можливість заплатити на рік авансом,вроді то вартує 130 грн

Думаю зараз ціна змінилась, в самого тариф  Смартфон 3G Перший на рік заплатив 128 грн., а з 1 лютого послуга рік без абонплат вартує 200 грн.

Опубліковано
25 хвилин тому, LeO29 сказано:

в цьому тарифі є можливість заплатити на рік авансом,вроді то вартує 130 грн, я так зробив і забувся

ну то це ж і є ті "Два безліміти". Коли мені його давали, то сплатили 90 грн.

Опубліковано

А що там зараз з 3G? 

ще є халявні гіги цей місяць чи вже ні? 

і як на майбутнє їх заказувать і по чьом єслі чьо)))

Ще й цікаво як вони рахуватимусться.... якшо є у мене за тих же 128 грн сча безліміт на 2G ...

Опубліковано
41 minutes ago, Pavelix said:

Ще й цікаво як вони рахуватимусться.... якшо є у мене за тих же 128 грн сча безліміт на 2G ...

Мені минулого місяця прийшло 4 однакових СМС 05.01, 15.01, 26.01 та 30.01: 

Вітаємо! У Вас ще залишилось 3.5 ГБ 3G/2G до кінця місяця! Користуйтесь 3G/2G від МТС - без обмежень та доплат! Деталі: 111

Хоча 3Г користувався постійно і активно, по лічильнику Андроїда я використав 2,28 Гб. Ось так вони рахують.

Опубліковано
2 годин тому, SunSeth сказано:

Мені минулого місяця прийшло 4 однакових СМС 05.01, 15.01, 26.01 та 30.01: 

Вітаємо! У Вас ще залишилось 3.5 ГБ 3G/2G до кінця місяця! Користуйтесь 3G/2G від МТС - без обмежень та доплат! Деталі: 111

Хоча 3Г користувався постійно і активно, по лічильнику Андроїда я використав 2,28 Гб. Ось так вони рахують.

мені такі СМС щоденно приходять)))

тільки цифри Гб міняються: 3,5Гб, 2,5ГБ, 1,5Гб

• 4 тижня потому...
Опубліковано
6 часов назад, yurgen сказал:

Хтось в курсі пачьом буде 3g? Халява то закінчується

500 мб 3G на максимальной скорости,после падает до 32 . Халява остается.

Опубліковано
14 минуты назад, Saddy сказал:

перших 500 Мб 3г на шару?

Вcе залежить від тарифу, наприклад у тарифі 3G Перший 500мб. трафікуна місяць. У тарифі Смартфон 0.50 200мб. трафіку в день.

Опубліковано
10 час назад, yuraa сказал:

Вcе залежить від тарифу, наприклад у тарифі 3G Перший 500мб. трафікуна місяць. У тарифі Смартфон 0.50 200мб. трафіку в день.

Де про 200 мб в день написано? Можна ссилку?

Опубліковано

http://www.mts.ua/ua/mobile/tariffs/smartfon-050-2

"Після завершення акції «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!» абонентові надаватиметься  200 МБ Мобільного Інтернету в день на максимальній швидкості 3G.

Акція «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!» діє до 29.02.2016. Після використання МБ 3G, включених до тарифного плану, доступ до Інтернету надаватиметься безкоштовно, але зі зниженою швидкістю – 32 Кбіт/с.Інші умови цих тарифних планів залишаються без змін."

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...