Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

rrid,

блін  сайт  показав що я з львівської області(інет Ейрбайтс)   я вже думав у нас такий тариф....

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Вагаюсь, чи варто переходити із нету Лайф на нет МТС. Підкажіть, хто користується МТС-ом, яка зараз ситуація. Раніше у МТС нет був поганий (в порівнянні з Лайфом); з приходом Водафону щось змінилось?

Опубліковано

НЕ змінилось,

какашка какшкою :(

і від лайфа якось плавніше працює

ну якби лайф і заплатив найбільші кошти за використання кращих частот

Опубліковано

НЕ змінилось,

какашка какшкою :(

і від лайфа якось плавніше працює

ну якби лайф і заплатив найбільші кошти за використання кращих частот

та питання не в частотах :(

Опубліковано (змінено)

Вагаюсь, чи варто переходити із нету Лайф на нет МТС. Підкажіть, хто користується МТС-ом, яка зараз ситуація. Раніше у МТС нет був поганий (в порівнянні з Лайфом); з приходом Водафону щось змінилось?

на МТС за грудень використано 1,75 Гб. друга сімка в смарті. 3G для інету, швидкість норм, використовую для пошти, фейсбука, війбера, МАК. це й же смарт роздає нет на ноут на роботі (серфінг, борда :) ). поки зауважень, як для халявних 4Гб немає. часом 3джі пропадає на пару секунд

для розмов 1-а сім на 2джі, тут про зміни не скажу

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

цікавий тарифний план  з   безкоштовним 2G інтернетом...   

СМАРТФОН ZERO http://www.mts.ua/ru/mobile/tariffs/smartfon-zero#terms

Услуги Стоимость

БЕЗЛИМИТНЫЕ звонки в сети МТС Украина

БЕЗЛИМИТНЫЙ Мобильный Интернет GPRS/EDGE  0грн

Хлопаки, є прохання. Викладайте правильні посилання - www.mts.ua/UA/mobile...

Опубліковано (змінено)

Ні, це свідомий вибір. Товари окупантів бойкотуємо, а рідну мову зневажаємо.
Мене дратує, наприклад, що при дзвінку з нової SIM-картки МТС на 111 за замовчуванням відповідають російською мовою. Добре що є USSD-команда, яка дозволяє встановити рідну мову - *120*91#

Змінено користувачем Саня
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано

Щось я не можу зрозуміти якими будуть тарифи на 3G інтернет у пакеті "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" після закінчення акції «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!».

Зараз нараховується по 4 Гб щомісяця, але востаннє ця халява нарахується у лютому.

А з березня шо по чом буде? 1 Гб за 10 грн? Чи просто швидкість впаде до 150 кбіт/с без додаткової оплати? Чи щось інше?

На сайті написано:

"Звертаємо Вашу увагу, що останнє нарахування акційних 4 Гігабайт відбудеться 1 лютого 2016 року. Після закінчення акційного періоду Ви зможете надалі користуватися Інтернетом згідно з умов діючого тарифного плану."

Але ці умови для "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" ніде не висвітлені...
Опубліковано

Щось я не можу зрозуміти якими будуть тарифи на 3G інтернет у пакеті "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" після закінчення акції «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!».

Зараз нараховується по 4 Гб щомісяця, але востаннє ця халява нарахується у лютому.

А з березня шо по чом буде? 1 Гб за 10 грн? Чи просто швидкість впаде до 150 кбіт/с без додаткової оплати? Чи щось інше?

На сайті написано:

"Звертаємо Вашу увагу, що останнє нарахування акційних 4 Гігабайт відбудеться 1 лютого 2016 року. Після закінчення акційного періоду Ви зможете надалі користуватися Інтернетом згідно з умов діючого тарифного плану."

Але ці умови для "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" ніде не висвітлені...

Відповідь оператора:

Светлана:

l1j89m.gifЯкі будуть умови користування 3G з 1 березня поки підказати не можу, інформація ще не надходила. З цим питанням рекомендую звернутися до нас повторно ближче до завершенню терміну дії акції.

По ходу нас знову хочуть розвести.... відчуваю, що тариф з 1 березня буде зашкалювати

Опубліковано (змінено)

говрять оператори, що на старих тарифах МТС 3G безліміт працює на умові акції, а з лютого будуть зміни)) думаю будуть прлатити дорого, або ж таки введуть ліміт, як і на тарифах Vodafone

сам користуюсь уже півтора місяця тарифом Vodafone RED M

50 хвилин по всій Європі закінчуються за 2 тижні) далі оплата по 50ком/хв .. sms використовую приблизно половину, а нет - в районі 500мб з 2Гб )) (основні процедури провожу через WiFi)

Змінено користувачем keeper
Опубліковано (змінено)

До кінця лютого, включно, халявних 4ГБ на передплаті (5ГБ на контракті), а далі 1ГБ за 10 грн або безліміт згідно вашого тарифного пакету

Змінено користувачем Asmix
Опубліковано
МТС (Vodafone) покупает Тримоб Рината Ахметова
14.01.2016 12:06
Печать
Укртелеком продает МТС своего мобильного оператора Тримоб. СКМ Рината Ахметова наконец-то сможет окончательно распрощаться с мобильным бизнесом.
Телекоммуникационная компания МТС Украина (Vodafone) достигла предварительной договоренности о покупке 3G-оператора Тримоб у Укртелекома (принадлежит СКМ Рината Ахметова). Об этом ЛІГА.net сообщило два топ-менеджера на телеком-рынке и один представитель профильной госструктуры. Сделка должна быть закрыта в первой половине года. 

По словам одного из собеседников, сумма сделки составит 3 млрд грн. "Эта примерно такая сумма, о которой шла речь при переговорах 2011 года", - добавил он. В долларах естественно сумма сделки в несколько раз снизилась. Второй собеседник подтверждает сумму. "Она будет в пределах стоимости 3G-лицензий 2015 года (2,7-3,3 млрд грн)", - добавляет собеседник. Еще один собеседник дает чуть меньшую оценку сделки - в районе $100 млн.

"Поставщики оборудования по негласной заявке из Москвы уже начали оценку стоимости свопа оборудования сетей Тримоб", - добавляет собеседник. 

По словам одного из источников ЛІГА.net, экс-гендиректор МТС Украина Олег Проживальский несколько месяцев назад приходил к главе Национальной комиссии по вопросам регулирования связи и информатизации Александру Животовскому и интересовался его мнением о предстоящей сделке. По словам собеседника, Проживальский говорил о том, что в будущем собирается претендовать и на сам Укртелеком. 

Стороны сделки пока не дают комментариев. "Статус не поменялся, рассматриваем варианты, не исключаем продажу", - сообщил ЛІГА.net директор по корпоративным коммуникациям Укртелекома Михаил Шуранов. В пресс-службе МТС Украина отказались комментировать сделку, назвав ее слухами. 

Управляющий партнер компании Expert & Consulting Анатолий Фроленков говорит, что в случае завершения сделки это будет многоходовая комбинация. По его словам, она началась тогда, когда в весной 2015 года стало известно о продаже фиксированного бизнеса МТС компании СКМ - Vega.

По словам Фроленкова, МТС покупает Тримоб, чтобы перегнать конкурентов по покрытию сети 3G и величине абонентской базы. Состоянием на 2014 год, Тримоб обслуживал в пределах 800 000 абонентов во всех областях страны.  У МТС на конец 2015 года покрыто 3G-сетью 19 областных центров. 

Напомним также, год назад МТС и Тримоб договорились о двустороннем роуминге для своих абонентов в сетях. Абоненты МТС получили возможность пользоваться 3G еще до запуска собственной сети.

В начале прошлого года появилась информация о том, что Укртелеком ведет переговоры о продаже Тримоб с турецким холдингом Turkcell.  У Укртелекома даже указывалось в отчетной информации, что сделка должна быть в конце года закрыта. Но впоследствии оказалось, что Turkcell и СКМ не сошлись в стратегии развития 3G в Украине. СКМ летом пришлось выйти из совместного проекта с турками - Астелит (life:)). Turkcell решил развивать 3G-сеть в Украине самостоятельно, причем под новым брендом lifecell. И информации о переговорах по покупке Тримоба турками тоже больше не появлялось. 

С МТС у Укртелекома, по ожиданиям Фроленкова, дружба наоборот должна укрепиться. В частности, как он считает, следует ожидать дальнейших совместных проектов компаний в сфере b-to-b  уже в этом году. 
Стас Юрасов
ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство
www.liga.net

•  

Опубліковано
1 година тому, Saddy сказано:

підпишусь

Це дуже цінна для нас інформація. Всього лише 5 таких повідомлень за годину в різних темах, які прийшли людям, які підписані на ці теми на e-mail.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

для тих, хто в танку - виправлю той пост - "перепідпишусь". деталі в темі "ВІО" вопроси і отвєти

бро, не гони, які пости, яка набивка?

електрік, ти як модератор, замість того, щоб мінусити (не солідно), міг би відповісти хоча б на одне моє питання в темі "питання роботи форуму"  і пояснити як зробити все правильно. відповіді я не дочекався, зробив по-простому.

Змінено користувачем Saddy
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Saddy сказано:

для тих, хто в танку - виправлю той пост - "перепідпишусь". деталі в темі "ВІО" вопроси і отвєти

електрік, ти як модератор, замість того, щоб мінусити, міг би відповісти хоча б на одне моє питання в темі "питання роботи форуму" (не солідно.) і пояснити як зробити все правильно. відповіді я не дочекався, зробив по-простому.

По ходу в танку ти один.

якого апати тему/теми безінформативним повідомленням з одного слова "підпишусь"? 

які ми важні, давай йому персональні відповіді на його питання... почитати що в темі пишуть релігія не позволяє

Опубліковано
30 хвилин тому, Saddy сказано:

а ти з якого часу адвокат електрика? я йому питання поставив.

прогіб защітан

а я хіба тобі відповідь давав на питання, яке ти поставив Електрику)

Опубліковано
1 година тому, Saddy сказано:

електрік, ти як модератор, замість того, щоб мінусити (не солідно), міг би відповісти хоча б на одне моє питання в темі "питання роботи форуму"  і пояснити як зробити все правильно. відповіді я не дочекався, зробив по-простому.

Тобі все і так пояснив SunSeth. А Difoto спецом для тих хто в танку створив тему: якщо коротко то ніяких притензій до роботи форому, бо ще ведуться роботи по його налаштуванню. Що ніясна?

Опубліковано

а де претензії? я ж просто запитав. можна ж написати: мол так і так, все вирішим, а може і ні, а не відмовчуватися. 

нічого особистого.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...