madkot Опубліковано 3 Квітня, 2012 в 11:37 #151 Опубліковано 3 Квітня, 2012 в 11:37 приколи бувають, мені двічі повертали гроші коли хвилини не нараховувались через збій системи.
Volyniaka Опубліковано 4 Квітня, 2012 в 14:50 #152 Опубліковано 4 Квітня, 2012 в 14:50 взяв мтс в якості другої сімки в телефон, бо чимало знайомих на ньому сидить. ну шо я можу сказати... рагулі в тех підтримці і поганий сервіс. після того, як поповнив рахунок на суму 38 грн, супер мтс навіть в тех підтримці не могли активувати протягом 4 днів-весь час жерло гроші при звінках на мтс. після 4х днів, накінець-то СВЄРШИЛОСЬ! активувався супер мтс! ну це ж не діло! а якшо людині треба позвонити швидко? навіть на лайфі, на який всі гонять, вільний лайф активується протягом кількох хвилин, а не діб. Аналогічна історія.
Bambaclay Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 06:52 #153 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 06:52 взяв мтс в якості другої сімки в телефон, бо чимало знайомих на ньому сидить. ну шо я можу сказати... рагулі в тех підтримці і поганий сервіс. після того, як поповнив рахунок на суму 38 грн, супер мтс навіть в тех підтримці не могли активувати протягом 4 днів-весь час жерло гроші при звінках на мтс. після 4х днів, накінець-то СВЄРШИЛОСЬ! активувався супер мтс! ну це ж не діло! а якшо людині треба позвонити швидко? навіть на лайфі, на який всі гонять, вільний лайф активується протягом кількох хвилин, а не діб. Аналогічна історія. М-дя, прикол! Вже серйозно подумую чи переходити все-таки на цей тариф!(послуга супер закінчується 6 числа) З такими приколами! П.С. Навіть не знав що в них чат-підтримка є! Можна розважитись коли сумно!
kolialutsk Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 06:59 #154 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 06:59 Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.
Pavelix Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:12 #155 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:12 Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.Аналогічно... просто треба усе уважно читати і слухати коли переходите... ато жаліються усі... в 80% випадків самі просто не розібрались..
madkot Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:16 #156 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:16 я не розумію вереск про не включену послугу супер- гроші є і людина дзвонить за них, а не безкоштовно. Робиться дзвінок оператору і гроші за кілька днів повернуть. Було таке два рази у мене - хвилини не нарахувались.
Bit Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:38 #157 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:38 Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.раз на раз не приходиться!Аналогічно... просто треба усе уважно читати і слухати коли переходите... ато жаліються усі... в 80% випадків самі просто не розібрались..ну то тільки не треба робити рагулів з нормальних людей. рагулі-це у них, в тех. підтримці сидять, а я з усім добре розбираюсь. вони самі не знали чому так трапилось-каже мені дівчинка "ну це у нас хм... ем... ну активується супер мтс протягом доби, таке буває. якшо за добу не активується-звоніть до нас, оформимо заявку на розгляд послуги."через добу не активувалось, то я і позвонив і знову те саме-не знаємо чого так, розберемось. дуже дивували завжди оці язикаті, які ставали на сторону оператора. те, що у вас все працює, ще не значить, що у мільйонів інших користувачів все теж має працювати. а для оператора вигідніше обісрати користувача, назвавши його ідіотом, який "не вміє", ніж визнати, що проблема на його боці і що це камінь в його город. український менталітет, що тут скажеш...
Volyniaka Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:49 #158 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:49 Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.Аналогічно... просто треба усе уважно читати і слухати коли переходите... ато жаліються усі... в 80% випадків самі просто не розібрались..я не розумію вереск про не включену послугу супер- гроші є і людина дзвонить за них, а не безкоштовно. Робиться дзвінок оператору і гроші за кілька днів повернуть. Було таке два рази у мене - хвилини не нарахувались.Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.Зашибісь!Ще жодного разу ні на одному з операторів подібного зі мною не траплялось. 1
Pavelix Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:54 #159 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:54 Ну.. єдиний висновок - що раз на раз не приходиться.... а для солідної компанії це не правильно...
Baldek Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:55 #160 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 07:55 (змінено) В мене на маминому номері теж впрдовж доби неактивувалась послуга, позвонив залишив заявку вранці, а вже після обіду активували в ручному режимі, теж прийшла смска з вибаченями. Можливо тоді ще це не мало такого масового характеру тому й так швидко підключили.. Змінено 5 Квітня, 2012 в 07:55 користувачем Baldek
madkot Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 08:25 #161 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 08:25 Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.Зашибісь!Ще жодного разу ні на одному з операторів подібного зі мною не траплялось.наскільки я пам"ятаю - то після купівлі тномеру треба зробити дзвінок - тоді сам номер активується, а тоді вже кидати гроші для включення послуги супер
Volyniaka Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 10:46 #162 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 10:46 Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.Зашибісь!Ще жодного разу ні на одному з операторів подібного зі мною не траплялось.наскільки я пам"ятаю - то після купівлі тномеру треба зробити дзвінок - тоді сам номер активується, а тоді вже кидати гроші для включення послуги суперАбо /або : або дзвінок, або поповнення.В моєму випадку конкретно їхні трабли, бо номер активований, а відповідний тариф не підключено.
Bambaclay Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 10:56 #163 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 10:56 Ну-у, вчора перевівся...перевело дуже швидко тариф, буквально за хв.! А послуга Супер активувалась в радіусі 15хв. після поповнення рахунку! Єдиний "поганий штрих" це - колись був в мене МТС "Партнерський" потім МТС примусово перевели на "МТС всі мережі 2 нулі", думав перехід буде безкоштовним(так як, вважав, що перехід у мене в інший тариф(за своїм бажаннм) перший), але ні - зжерло ~9,6грн. ще за перехід!!!! Сц@ки!
vasilu Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:00 #164 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:00 Ну-у, вчора перевівся...перевело дуже швидко тариф, буквально за хв.! А послуга Супер активувалась в радіусі 15хв. після поповнення рахунку! Єдиний "поганий штрих" це - колись був в мене МТС "Партнерський" потім МТС примусово перевели на "МТС всі мережі 2 нулі", думав перехід буде безкоштовним(так як, вважав, що перехід у мене в інший тариф(за своїм бажаннм) перший), але ні - зжерло ~9,6грн. ще за перехід!!!! Сц@ки! Не пожалієш значна економія виходить !!!
kolialutsk Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:06 #165 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:06 У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день.
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:12 #166 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:12 У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день.а остальние 9999 человек не позвонили...
kolialutsk Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:37 #167 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:37 У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день.а остальние 9999 человек не позвонили...Согласен,на это и рассчитано!
Volyniaka Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:54 #168 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:54 Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.Зашибісь!Ще жодного разу ні на одному з операторів подібного зі мною не траплялось.наскільки я пам"ятаю - то після купівлі тномеру треба зробити дзвінок - тоді сам номер активується, а тоді вже кидати гроші для включення послуги суперАбо /або : або дзвінок, або поповнення.В моєму випадку конкретно їхні трабли, бо номер активований, а відповідний тариф не підключено.Тариф підключили сьогодні, але як виявилось, потрібно було писати СЮДИ , бо це ПрівєтБанк не провів поповнення (щоправда, гроші повернув). Але 3 дні для активації пакету згаяно на ідійостькі перемовини з операторами, як перших (МТС), так і других (Прівєт...)
Bambaclay Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:13 #169 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:13 У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день. Я теж дзвонив! Сказали не "ошибка"
invited Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:34 #170 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:34 (змінено) не перестаю дивуватись МТС, ця контора в черговий раз відзначилась... поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу) і чекаю на підключення послуги Супер МТС без плати за зєднання та поповнень, день пройшов, другий, а за цей час звичайно відбуваються дзвінки, грошей все менше і менше на рахунку залишається... звоню оператору, як завжди відповідь очікуйте, ось скоро вже має бути активована... перепитую, а якщо на момент активаціїї послуги на рахунку вже не буде 30 грн то ви підключите її чи ні??? у відповідь: головне щоб було більше 8 грн!!! тобто якщо я б виговорив за ці два дні 33 грн то послуга не активувалась... Прикро, що так відбувається. Про умову переходу з тарифу Супепр Свобода на діючий тариф я взагалі в шоці.. обіцялось одне а вийшло як завжди.. і не вигідно і не дешево... ось так... Змінено 6 Квітня, 2012 в 12:35 користувачем invited
Volyniaka Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:46 #171 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 12:46 не перестаю дивуватись МТС, ця контора в черговий раз відзначилась... поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу) і чекаю на підключення послуги Супер МТС без плати за зєднання та поповнень, день пройшов, другий, а за цей час звичайно відбуваються дзвінки, грошей все менше і менше на рахунку залишається... звоню оператору, як завжди відповідь очікуйте, ось скоро вже має бути активована... перепитую, а якщо на момент активаціїї послуги на рахунку вже не буде 30 грн то ви підключите її чи ні??? у відповідь: головне щоб було більше 8 грн!!! тобто якщо я б виговорив за ці два дні 33 грн то послуга не активувалась... Прикро, що так відбувається. Про умову переходу з тарифу Супепр Свобода на діючий тариф я взагалі в шоці.. обіцялось одне а вийшло як завжди.. і не вигідно і не дешево... ось так...Прикро, коли дві контори (МТС та ПрівєтБанк) щось недопрацювали, а доводиться, як мінімум, чекати 3 дні до підключення пакету ( і це, наголошую, без переходу - підключення нового стартового пакета)...
madkot Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 13:04 #172 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 13:04 не перестаю дивуватись МТС, ця контора в черговий раз відзначилась... поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу) і чекаю на підключення послуги Супер МТС без плати за зєднання та поповнень, день пройшов, другий, а за цей час звичайно відбуваються дзвінки, грошей все менше і менше на рахунку залишається... звоню оператору, як завжди відповідь очікуйте, ось скоро вже має бути активована... перепитую, а якщо на момент активаціїї послуги на рахунку вже не буде 30 грн то ви підключите її чи ні??? у відповідь: головне щоб було більше 8 грн!!! тобто якщо я б виговорив за ці два дні 33 грн то послуга не активувалась... Прикро, що так відбувається. Про умову переходу з тарифу Супепр Свобода на діючий тариф я взагалі в шоці.. обіцялось одне а вийшло як завжди.. і не вигідно і не дешево... ось так...тут все просто - послуга активовується протягом доби, про що пишеться на сайті - всі кошти, котрі затрачені на дзвінки, інтернтен, смс, котрі повинні надаватись при активації послуги - повинні повернутись, про що треба дзвонити і окремо робити заявку.
vasilu Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 15:00 #173 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 15:00 поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу)У терміналах приватбанку без комісії
Kazus Опубліковано 11 Квітня, 2012 в 05:15 #174 Опубліковано 11 Квітня, 2012 в 05:15 Сьогодні якісь проблеми з інтернетом в МТС. Телефон на WP7 автоматично переналаштувався на 3G, а інший просто не хоче з'єднуватись. В когось працює?
Panek Опубліковано 11 Квітня, 2012 в 13:26 Автор #175 Опубліковано 11 Квітня, 2012 в 13:26 В мене з інетом все гаразд.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти